Sofos_5 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Eμενα δειχνει 100% και μολις το βγαλω απο την φορτιση και το ανοιξω δειχνει 99% ειναι φυσιολογικο? Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, σε μία δυο πλήρεις φορτίσεις/αποφορτίσεις θα στρώσει. Επίσης οι samsung συσκευές συνήθως ακόμα και όταν γράψουν 100% μπαταρία στα δεξιά αν αφήσετε τη συσκευή ακόμη ένα τέταρτο/μισάωρο (αναλόγως τη συσκευή) θα εμφανιστεί μία ένδειξη στα αριστερά της μπάρας όπου θα ενημερώνει πως η φόρτιση είναι πλήρης. Δοκίμασε το και αυτό. ;) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, σε μία δυο πλήρεις φορτίσεις/αποφορτίσεις θα στρώσει. Επίσης οι samsung συσκευές συνήθως ακόμα και όταν γράψουν 100% μπαταρία στα δεξιά αν αφήσετε τη συσκευή ακόμη ένα τέταρτο/μισάωρο (αναλόγως τη συσκευή) θα εμφανιστεί μία ένδειξη στα αριστερά της μπάρας όπου θα ενημερώνει πως η φόρτιση είναι πλήρης. Δοκίμασε το και αυτό. ;) Το εχω 4 μηνες παντα ετσι κανει και εχω και το note 10.1 και μου κανει το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Και στο tab s 8.4 το δικό μου , στις 2 πρώτες φορτίσεις κάνει το ίδιο ακριβώς! Σίγουρα θέμα software είναι, ή έστω κάποιο tweak της samsung για να μην υπερφορτίζετε η μπαταρία! (Κάπου είχα διαβάσει ότι κάποιες συσκευές όταν φτάνουν στο 100% , σταματάει η φόρτιση και πέφτει επίτηδες για λίγο, μετά πάλι ανεβαίνει και κοκ για να διατηρείτε σε καλή κατάσταση η μπαταρία! Με λίγα λόγια αν κάτσεις από πάνω του και το παρακολουθείς μέχρι να φτάσει στο 100% και το βγάλεις αμέσως τότε μπορεί να μείνει και εκεί για λίγο) Βέβαια όλα αυτά είναι ....φαφαριές που διαβάζουμε σε φόρουμ και το πετάει ο καθένας! :lol: Αν είναι κάποιος ειδικός επί του θέματος μπορεί να συνεισφέρει με τις γνώσεις του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Μετα απο 3 μηνες μετριας χρησης, αρχισε να μη φορτιζει 100%. Το ειχα πανω απο 3 ωρες στον φορτιστη του και εφτασε 87%. Και δεν το αφηνω να πεφτει κατω απο 25%. Μαλλον παει για service ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Προσπαθησε να το φορτισεις και με αλον φορτιστη πριν το πας για service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Παιδιά από το κινητό μπορείς να κάνεις κλήσεις μέσω sidesync 3.0? Εννοώ wifi version... To έχει δοκιμάσει κανένας? Δυστυχώς στο Public δεν ήξεραν να απαντήσουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreaslam Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 όπως περιγράφω εδώ, ψάχνω tablet, με τςι συγκεκριμένες προδιαγραφές. από άλλα forums, έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για το συγκεκριμένο tablet. Ερωτήσεις λοιπόν: 1) Η Μπαταρία του, αντέχει τουλάχιστον 7-8 ωρες χρήσης, σε Browsing, ή διάβασμα ebooks? 2) Screen protector Που συστήνεται? από που? 3) Θήκη, που να το κρατάει και όρθιο, και να είναι μαγνητική, ποια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Προσπαθησε να το φορτισεις και με αλον φορτιστη πριν το πας για service Δοκιμασα με 2 ακομη φορτιστες, αλλα δυσστυχως ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Δοκιμασα με 2 ακομη φορτιστες, αλλα δυσστυχως ... Αλλος ενας τροπος ειναι να το αφησεις να σβησει μονο του να το αφησεις 4-5 ωρες να αποφορτιστει εντελος απο οτι φορτιο εχει κρατησει και μετα να το βαλεις στην φορτιση και να το παρακολουθησεις,μην το βαλεις βραδυ και το αφησεισ για να μπορεις να παρακολουθεις πως ανεβαινουν τα ποσοστα ενεργειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 για μενα ειναι το ταμπλετ που με εκανε να θελω ταμπλετ!απλα φανταστικο και γρηγορο!και πολυ οικονομικο,αν και δε βρισκω με τιποτα μεταχειρισμενο Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Είναι κάποιος που είχε πρόβλημα με το wifi (το γνωστό θέμα με την κάτω αριστερή γωνία) και να το έστειλε στο service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Μετα απο 3 μηνες μετριας χρησης, αρχισε να μη φορτιζει 100%. Το ειχα πανω απο 3 ωρες στον φορτιστη του και εφτασε 87%. Και δεν το αφηνω να πεφτει κατω απο 25%. Μαλλον παει για service ε; Αυτό μου έκανε και εμένα το πήγα στο service και έγινε αλλαγή της μπαταρίας του και μου δώσανε καινούργιο φορτιστή και καλώδιο και από τότε όλα κομπλέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Καμία θήκη της προκοπής παιδιά σε καλή τιμή παίζει; Η παρακάτω πώς σας φαίνεται; https://oollaa.gr/el/crazy-horse-texture-embossing-pattern-protective-pu-leather-case-with-credit-card-slot-kai-holder-for-samsung-galaxy-tab-pro-8.4-t320-black.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Αυτήν εχω απόλυτα ευχαριστημένος http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00KIN4PMS/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Αυτήν εχω απόλυτα ευχαριστημένος http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00KIN4PMS/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Την είδα και όντως φαίνεται καλή για τα λεφτά της αλλά μου τη σπάει τα μεταφορικά να έρχονται περισσότερα από την αξία του προϊόντος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Αυτήν εχω απόλυτα ευχαριστημένος http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00KIN4PMS/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Εσύ που την έχεις μπορείς να μου πεις αν ανοίξει το καπάκι της θήκης ανάβει και η οθόνη γιατί μια που είχα δοκιμάσει δεν το έκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreaslam Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 μια χαρά δείχνει αυτή η θήκη. μόνο σε άσπρο είναι? επίσης, ναι, αν είναι μαγνητική ή όχι, έχει σημασία κ για μένα... (Το μεταφορικό πόσο το πληρωσες?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Ναι παιδιά ξυπναει και μπαινει σε αναμονή κανονικά με το ανοιγμα της θήκης. Εχει κι αλλα χρώματα στο ίδιο λινκ. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Τελικά την παρήγγειλα κι εγώ τη φτηνούλα θήκη μαζί με ένα screen protector και ένα στυλό, όλα μαζί 10 λίρες (με τα μεταφορικά). Το link για το πακετάκι εδώ: http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00KIN4W6C?cache=c58a72ad037ab434bae18bdec881921e&pi=SY200_QL40&qid=1412113493&sr=8-3#ref=mp_s_a_1_3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kre Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 μια χαρά δείχνει αυτή η θήκη. μόνο σε άσπρο είναι? επίσης, ναι, αν είναι μαγνητική ή όχι, έχει σημασία κ για μένα... (Το μεταφορικό πόσο το πληρωσες?) Εχω και εγώ την ίδια θήκη, πολύ καλή, λεπτή και μαγνητική ώστε να δουλεύει auto sleep-wake- Μόνο σε άσπρο την έχω δει όχι άλλο χρώμα Υ.Γ Μόλις την είδα σε μαύρο εδώ http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00KIN4NH0/ref=ox_sc_act_image_2?ie=UTF8&psc=1&smid=AEHIRPLGGIMBV Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreaslam Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 μόλις παρήγγειλα το ΄ταμπλετ. Μεθαύριο θα το έχω στα χέρια μου. Επίσης, παρήγγειλα sd κάρτα 32αρα, και τώρα, ψάχνω θήκη. αλλά ψάχνω εσπευσμένα, γιατί φεύγω ταξίδι την κυριακή, και θέλω να το έχω σε θήκη. Αρα, μιλάμε για καταστηματα αθηνας, με ετοιμοπαραδοτες θήκες, που να γίνονται stand, να ειναι μανγητικές, και κατά προτίμηση, ΑΝ είναι δυνατόν, να κλείνουν με μαγνητάκι. any suggestions? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Καλησπερα. Μολις πηρα και εγω το ταμπλετ και λογικα αυριο θα το εχω στα χερια μου. Παραλληλα εχω και το lenovo yoga 8 και θα περιμενω να δω τελικα πιο απο τα δυο θα κρατησω. Θελω και να κραταει λιγο η μπαταρια. Για να δουμε. Αυριο θα ξερουμε. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos_sd Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 καλησπερα, αγόρασα και γω το ταμπλετάκι, πολύ καλό, άψογη οθόνη, ωραίος ήχος, σαν μεγεθος πιστευω ειναι οσο χρειάζεται και για φορητότα αλλα και για να μην κουράζεσαι να διαβάζεις ή να βλέπεις οτιδήποτε στην οθόνη. Εχει καλή ποιότητα. Λίγο lag έχει ο launcher αλλά αυτα τα τις samsung τα ξέρουμε απο καιρό. Οπότε nova launcher. Ηθελα να σας ρωτήσω αν χρησιμοποιεί κανεις το "Ok google", απο φωνητικές εντολές ειναι πολύ καλό, αλλά δε μπορω να βρω την επιλογή που να ενεργοποιείται με την φραση ok google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Καλησπερα. Μολις πηρα και εγω το ταμπλετ και λογικα αυριο θα το εχω στα χερια μου. Παραλληλα εχω και το lenovo yoga 8 και θα περιμενω να δω τελικα πιο απο τα δυο θα κρατησω. Θελω και να κραταει λιγο η μπαταρια. Για να δουμε. Αυριο θα ξερουμε. Η μπαταρία σε μένα κρατάει για 7-7,5 ώρες ανοιχτής οθόνης. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Καλησπερα. Μολις πηρα και εγω το ταμπλετ και λογικα αυριο θα το εχω στα χερια μου. Παραλληλα εχω και το lenovo yoga 8 και θα περιμενω να δω τελικα πιο απο τα δυο θα κρατησω. Θελω και να κραταει λιγο η μπαταρια. Για να δουμε. Αυριο θα ξερουμε. Φανταζομαι πλακα κανεις. Ειναι σαν να λεμε '' αυριο παραλαμβανω την Ferrari, θελω να την τεσταρω να δω σε σχεση με το Lada πως παει και ποια θα κρατησω τελικα'' Το Samsung ειναι υπολογιστης δεν ειναι Tablet. Ειναι τρομαχτικα γρηγορο. Εννοειτε θα το κρατησεις. Καλοπροαιρετα στο λεω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts