daitalos Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Προσωπικά έχω πλήρες backup τη Lineage13 & τη δουλεύω ως κύρια για καθημερινή χρήση. Έχω κι ένα backup τη 14.1 κι όποτε έχει update το παίρνω τη δοκιμαζω καί γυρίζω στη 13 γιατί είναι πολύ πιό σταθερή & δουλεύει σωστά σε μένα. Η 14.1 καλή είναι αλλά έχει θέματα ακόμα (δέν παίζει ενα βίντεο που πήρα πριν λιγο με το screen recorder,είναι απλά mp4, ούτε στον player συστήματος ούτε καί στον bsplayer pro πού είναι κορυφή δεν παίζει, ενώ στη 13 τα παίζει για πλάκα όπως καί τα βίντεο του YouTube , οι χάρτες δεν αποθηκεύουν περιοχή εκτός σύνδεσης στην SD παρά μονο στην εσωτερική και δείχνει την SD O mb , και βγάζει μερικές φορές ψευδείς ειδοποιήσεις για κατεστραμμένη SD )..Έχει περίπου 13 update έως τώρα (κάθε βδομάδα ένα περίπου) καί δεν βλέπω τελευταία να γίνονται ουσιαστικές διορθώσεις... Προσωπική μου γνώμη η Lineage13 είναι καλύτερη έως τώρα , η 14.1 θέλει ακόμα δουλειά..( αν φλασαρεις τη 14.1 & θέλεις root θα πάρεις το arm addonsu 14.1 & θά το φλασαρεις κατά σειρά απο twrp > ROM / Gapps/ Addonsu ..Θα κατεβάσεις το busybox (stericson) από το playstore μετά & θά το κάνεις Install (ή από εδώ με ένα από τα 3 flashable zip μέσω twrp : https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1929852 ) & θά επιβεβαιώσεις μετά με το busybox checker πού δείχνει τα πάντα από root έως busybox ...Gapps οι Nano είναι πολύ καλό πακέτο... Μετά από κάθε update εφόσον θέλεις root,εννοείται ξανά την ίδια διαδικασία αναγκαστικά... Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 H 13 ειναι root απο μονη της? Επισης αν θυμαμαι καλα ειχε ενα θεματακι με χαμηλο ηχο και επρεπε να φλασαρεις το dolby atmos, σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 (edited) H 13 ειναι root απο μονη της? Επισης αν θυμαμαι καλα ειχε ενα θεματακι με χαμηλο ηχο και επρεπε να φλασαρεις το dolby atmos, σωστα? Ναι έρχεται prerooted όπως η CM12.1 πού είχες ...Κανένα πρόβλημα, θά κατεβάσεις δυο zip του Dolby atmos ( το ένα για εγκατάσταση & το άλλο άν ποτέ θελήσεις να το σβησεις ) εδώ : dap_r6.5.zip & dap_r6.5.1-uninstall.zip : https://forum.xda-developers.com/devdb/project/?id=9817#downloads (κατέβασε τα στην SD , μπαινεις απλά από twrp το φλασαρεις αμέσως & βγαινεις καθαρίζοντας απλά ΜΟΝΟ cache & dalvik )..Δουλεύει αμέσως σε picassowifi χωρίς την ανάγκη αλλαγής seLinux mode ή οτιδήποτε άλλο...(νομίζω όμως στο τελευταίο update το είχαν φτιάξει το θέμα απλά εγώ έχω πάντα το Dolby atmos) Μπορείς απλά μπαίνοντας στον deathly adiutor > speakers / headphones να δυναμωσεις όσο θέλεις τον ήχο κλπ χωρίς την ανάγκη του Dolby atmos... Edited March 12, 2017 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 (edited) Παντως παρατηρησα οτι μετα το restore φορτιζει αργα και οταν το χρησιμοποιω ταυτοχρονα πεφτει η σταθμη. Βεβαια χτες εφαγε και μια καλη τουμπα και δεν ξερω τι μπορει να φταιει. Θα του κανω και ενα calibration στην μπαταρια και ενα καθαρισμο στην cache. Edited March 12, 2017 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Είναι φυσιολογικό μετά από μία νέα εγκατάσταση.. Κατέβασε το battery calibration (Miroslav Vitula) είναι πολύ απλό.Σβηνει το αρχείο στο φάκελο batterystats.bin & δημιουργεί νέο με σωστά στοιχεία.. Χτύπα μετά στο ψαχτηρι του playstore Lagfix & θα σου ανοίξει κάποιες εφαρμογές. Κατέβασε το trimmer (fstrim) μπλε χρώμα είναι & ακολούθησε τις οδηγίες. Μόλις τελειώσει > Reboot on Recovery & wipe dalvik & cache... Θα λειτουργεί πολύ καλύτερα.. Από ρυθμίσεις > εφαρμογές δώσε μία προς μια δικαιώματα σε όλες & μετά πατώντας τις τελείες πάνω, το ίδιο και στις εφαρμογές συστήματος για να μην έχεις λάθη.. Αν έχεις το Nova launcher pro κατέβασε τον λειτουργεί πολύ πιο γρήγορα η rom... Πρέπει να κατεβάσεις & τούς 2 providers καιρού που υποστηρίζει.. Το yahoo & http://www.androidpolice.com/2016/04/27/cyanogenmod-releases-weather-underground-weather-provider-plugin/ Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Καλο μεσημερι παιδια.Κατα λαθος εσπασα την οθονη στο pro 8.4 που εχω και στο services της Samsung ζητανε 175€ για αλλαγη.Που μπορω να βρω οθονη με Digitizer σε καλη τιμη; Καλημερα παιδια.Μπορειτε να μου προτεινετε αξιοπιστο μαγαζι για να αγορασω την οθονη με Digitizer; Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Πηγαινε παρε το χθεσινο update της RR v5.8.2 N7.1.1 & φλασαρε το αν θες να πας σε nougat δουλευει πραγματικα εξαιρετικα & γρηγορα τη δοκιμασα σημερα και μενω εκει..δες & τα screenshots στο νημα της, πραγματικα δεν περιμενα να δουλευει τοσο καλα...πολυ καλυτερη απο τη Lineage14.1 σε σταθεροτητα & γρηγοραδα κατα τη δικη μου γνωμη... Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Καλο μεσημερι παιδια.Κατα λαθος εσπασα την οθονη στο pro 8.4 που εχω και στο services της Samsung ζητανε 175€ για αλλαγη.Που μπορω να βρω οθονη με Digitizer σε καλη τιμη; Καλημερα παιδια.Μπορειτε να μου προτεινετε αξιοπιστο μαγαζι για να αγορασω την οθονη με Digitizer; Φίλε μου δεν ξέρω πως σκέφτεσαι την καλή τιμή, όταν στο eBay οι original είναι στα ~100 ευρώ. Δεν ξέρω αν αξίζει και η επισκευή του αν είναι να πληρώσεις και εργατικά. Αν την πάρεις eBay και την αλλαξεις ο ίδιος, κάτι γίνεται. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Φίλε μου δεν ξέρω πως σκέφτεσαι την καλή τιμή, όταν στο eBay οι original είναι στα ~100 ευρώ. Δεν ξέρω αν αξίζει και η επισκευή του αν είναι να πληρώσεις και εργατικά. Αν την πάρεις eBay και την αλλαξεις ο ίδιος, κάτι γίνεται. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Μα αυτο θελω.Απο που απο το ebay να αγορασω; Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Μα αυτο θελω.Απο που απο το ebay να αγορασω; Σε τι χρωμα? Να ενα στανταρ original σε λευκό: http://www.ebay.com/itm/192109541033 Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 (edited) Σε τι χρωμα? Να ενα στανταρ original σε λευκό: http://www.ebay.com/itm/192109541033 Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Ευχαριστω για την απαντηση.Αυτο κανει; https://www.aliexpress.com/item/High-quality-replacement-parts-for-Samsung-Galaxy-Tab-Pro-8-4-T320-LCD-screen-display-with/32341674512.html Edited March 14, 2017 by gkpapad Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Είναι ιμιτασιον. Το οριτζιναλ δεν έχει αυτά τα κενά που βλέπεις στην πλάτη του. Δεν ξέρω ποσό καλά δουλεύει το digitizer και βέβαια η οθόνη τι λέει απο απεικόνιση. Κοίταξε για πωλητή απο Ταϊβάν, αν γίνεται. Καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω για το original παρά να πάρεις καμιά μουφα του κερατά. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Είναι ιμιτασιον. Το οριτζιναλ δεν έχει αυτά τα κενά που βλέπεις στην πλάτη του. Δεν ξέρω ποσό καλά δουλεύει το digitizer και βέβαια η οθόνη τι λέει απο απεικόνιση. Κοίταξε για πωλητή απο Ταϊβάν, αν γίνεται. Καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω για το original παρά να πάρεις καμιά μουφα του κερατά. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Μπορεις να μου υποδειξεις μαγαζι απο Ταίβαν φιλε μου; Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Όχι φίλε μου, δεν έχω κάτι παραπάνω υπόψιν μου. Την Ταϊβάν την πρότεινα με το σκεπτικό οτι εφόσον προσανατολίζεσαι για αγορά απο Απω-Ανατολη, προτίμησε κάποιον πωλητή απο την χώρα κατασκευής του ταμπλετ και όχι την "βαθιά" Κίνα. Όσο μπορεί, να διασφαλιστεί η ποιότητα του ανταλλακτικου. Το hint είναι, οτι η original οθόνη ΔΕΝ έχει πίσω αυτά τα στρογγυλά & οβάλ κενά. Είναι όπως φαίνεται σ' αυτήν του Αμερικάνου. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 (edited) Eπιτελους έχουμε την έκδοση addonsu τής LineageOS γιά τίς Lineage13 (M6 roms) καί λειτουργούν τα πάντα σωστά όπως ακριβώς στα addonsu 14.1 ..Εδώ όλες οι εκδόσεις : https://download.lineageos.org/extras ΥΓ: !! Επειδή το δοκιμασα & είδα καί σχόλια στο xda γιά αυτό, βγάζει ένα λάθος στο φλασαρισμα από twrp και fail ..Αν όμως αγνοήσουμε την ειδοποίηση καί προχωρήσουμε κανονικά στο reboot system , τα πάντα δουλεύουν σωστά ( το φλασαρα στήν Official Lineage13 Nightly στό samsung tab 2- 10.1 & twrp 3.0.3-0) Δεν γνωρίζω αν αυτό συμβαίνει σε όλες τις συσκευές ..Τα screenshots γιά να δεί όποιος θέλει άν όντως λειτουργεί όπως αναφέρω μετά το λάθος που παίρνουμε είναι στο thread Lineage13 espresso3g εδώ: https://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-2/galaxy-tab-2-unified/rom-cyanogenmod-13-cm13-0-t3303798/page141 post #2803 Edited March 15, 2017 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Όχι φίλε μου, δεν έχω κάτι παραπάνω υπόψιν μου. Την Ταϊβάν την πρότεινα με το σκεπτικό οτι εφόσον προσανατολίζεσαι για αγορά απο Απω-Ανατολη, προτίμησε κάποιον πωλητή απο την χώρα κατασκευής του ταμπλετ και όχι την "βαθιά" Κίνα. Όσο μπορεί, να διασφαλιστεί η ποιότητα του ανταλλακτικου. Το hint είναι, οτι η original οθόνη ΔΕΝ έχει πίσω αυτά τα στρογγυλά & οβάλ κενά. Είναι όπως φαίνεται σ' αυτήν του Αμερικάνου. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Το παραξενο ειναι οτι το δικο μου εχει στρογγυλα και οβαλ κενα,γιαυτο ειμαι μπερδεμενος και ζητησα την βοηθεια μεσα απο το νημα για να μην κανω καμια πατατα Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Τότε φίλε μου μην σε μπερδευω περισσότερο. Το δικό μου δεν τα έχει αυτά τα ανοίγματα. Είναι όπως αυτό που σου εδειξα, έτσι και θεώρησα σαν ειδοποιό διαφορά την ύπαρξή τους. Αν κάποιος άλλος φίλος έχει να σου προτείνει κάτι που θα σε βοηθήσει ας το κάνει. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 (edited) Οι χρηστες με picassowifi (sm-t520) μαλλον πρεπει να νιωθουν ικανοποιηση καθως η LineageOS τελικα σημερα (16/3/2017) συμπεριελαβε τη συσκευη στην επισημη υποστηριξη με τo πρωτο build N Lineage14.1 Nightly εδω : https://download.lineageos.org/n2awifi (για οσους επιθυμουν root στη συσκευη, μεσω των addonsu (Extras) πιο κατω στη λιστα...Μετα το root ειναι αναγκαια η εγκατασταση του busybox ειτε μεσω του flashable zip απο twrp ειτε με καποιο busybox απο το playstore)... busybox flashable zip : https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1929852 (φυσικα το root δεν ειναι υποχρεωτικο)_ TWRP picassowifi : https://dl.twrp.me/picassowifi/ _Καλη τυχη και περιμενουμε να ακουσουμε γνωμες & εντυπωσεις ... ΥΓ: Μεγάλη προσοχή στούς χρήστες πού θα φλασαρουν το official zip (υπογεγραμμένο zip χρειάζεται οπωσδήποτε αληθινά καθαρή εγκατάσταση ,σκουπιζουμε τα πάντα γιά την αποφυγή λάθους.. Η twrp 3.1 έχει αποσυρθεί λόγω πολλών λαθών στο picassowifi ,φλασαρουμε με την τελευταία έως τώρα 3.0.2-0) Lol Edited March 16, 2017 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 (edited) Καλα νεα αυτα. Το οτι ειναι πλεον official τι σημαινει πρακτικα, καλυτερες Rom? Eπισης τα builds που ανεβαινουν εδω-> http://download.exynos5420.com/LineageOS-14.1/n2awifi/ θα σταματησουν? Για να ξερουμε που θα κοιταμε πλεον για updates. Edited March 17, 2017 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Καλα νεα αυτα. Το οτι ειναι πλεον official τι σημαινει πρακτικα, καλυτερες Rom? Eπισης τα builds που ανεβαινουν εδω-> http://download.exynos5420.com/LineageOS-14.1/n2awifi/ θα σταματησουν? Για να ξερουμε που θα κοιταμε πλεον για updates. Τα builds που ανεβαινουν στη σελιδα της ομαδας exynos5420 (nightly-weekly τα ονομαζουν) ειναι unofficial...Tα νεα builds στην επισημη σελιδα της LineageOS ειναι official με οτι σημαινει αυτο για την υποστηριξη & αναπτυξη μιας Rom...Oπωσδηποτε προτιμαμε τα official builds αλλα αυτο δεν σημαινει πως καποια Rom unofficial που φτιαχνει καποιος προγραμματιστης δεν μπορει να ειναι πραγματικα καλη & και να εχει κανει σπουδαια δουλεια...Προσωπικα εως τωρα & δουλευοντας τη RR v5.8.2 N7.1.1 την τελευταια εβδομαδα, δεν φευγω απο αυτη τη Rom (εχω backup την official Lineage14.1 αλλα δουλευω ως κυρια rom τη RR)...δυστυχως δεν μπορω να ανεβασω εδω τιποτα , υπαρχει προβλημα τον τελευταιο χρονο, αλλα μπορεις να δεις τα screenshots στο xda : https://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-pro-12-10-8/development/rom-7-1-x-resurrectionremix-n2awifi-t3545599/page6 (post #102) Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 (edited) Tωρα περναω την resurrection 7.1 Για root απλα φλασαρω το τελευταιο super su απο ΤWRP? Edit: Σβελτη φαινεται. Το μονο θεμα ειναι αυτο που ειχα διαβσει και στο xda. Το lock screen που δεν λειτουργει σε portrait. Edited March 18, 2017 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 (edited) Tωρα περναω την resurrection 7.1 Για root απλα φλασαρω το τελευταιο super su απο ΤWRP? Edit: Σβελτη φαινεται. Το μονο θεμα ειναι αυτο που ειχα διαβσει και στο xda. Το lock screen που δεν λειτουργει σε portrait. Τίποτα δέν θα φλασαρεις!! ...Έχει τη καλύτερη εφαρμογή το magisk manager..Για root κλπ , έχει κι άλλα modules κλπ , απλά θα κοιτάς στη πρώτη σελίδα να είναι ενημερωμένη στην τελευταία έκδοση...Εντάξει τώρα ψαχνεις ψύλλους στ' άχυρα επειδή κάποιος έγραψε στο XDA γιά portrait mode lock screen κλπ κλπ ...Υπάρχει νέα έκδοση της Lineage14.1 nightly της ομάδας του exynos5420 & official 14.1 κι εγώ μένω στη RR άν σού λέει κάτι αυτό...(ο magisk manager αν πάς στά downloads μπορεί να σου κατεβάσει το google assistant enabler καί το dolby atmos αμέσως από κεί άν θες )...Το busybox θα κατεβάσεις οπωσδήποτε ή με το flashable zip από twrp ή καί μέ το busybox (stericson) από playstore & θά επαληθεύσεις μετά , root & busybox μέ το busybox checker από playstore ..(αν το κάνεις με την εφαρμογή από το playstore, μόλις τελειώσει καί επαληθεύσεις ,μετά το busybox το πετάς (απεγκατασταση) ..τα link υπάρχουν σε προηγούμενο post #2593 θα το βρείς...προεπιλογή launcher θα βάλεις τον pixel κι όχι τον trebuchet .. Edited March 18, 2017 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Όχι ειμαι αρκετά ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Πολύ γρήγορη και στην μπαταρία αρκετά καλύτερη από CM 12.1 νομίζω. Σε αυτήν θα μείνω, δεν το συζητάω. Παρατηρησα οτι δεν μου δουλεύει το ampere. Μένει κολλημένο σε μία τιμή όταν φορτιζει/ξεφορτιζει. Το χρησιμοποιείς εσύ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 (edited) Όχι ειμαι αρκετά ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Πολύ γρήγορη και στην μπαταρία αρκετά καλύτερη από CM 12.1 νομίζω. Σε αυτήν θα μείνω, δεν το συζητάω. Παρατηρησα οτι δεν μου δουλεύει το ampere. Μένει κολλημένο σε μία τιμή όταν φορτιζει/ξεφορτιζει. Το χρησιμοποιείς εσύ? Μιά χαρά φορτίζει μέ τά δικά του εργαλεία. Δέν χρησιμοποιώ ποτέ τέτοια πράγματα είναι πολυδάπανα σε πόρους δουλεύουν παρασκήνιο & ειδικά η ram είναι πολύτιμη γιά άλλες δουλειές...Μόνο τίς εντελώς απαραίτητες εφαρμογές γιά μένα..Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να ρυθμίσεις-ενημερωσεις το magisk manager , να μπεις μετά από ρυθμίσεις > εφαρμογές &'νά δώσεις δικαιώματα σε όλες τις εφαρμογές ( καί συστήματος!) μία πρός μία, απο ρυθμισεις > ασφαλεια > Εφαρμογες με προσβαση χρησης να δεις αν εχουν ολες δικαιωματα,(και συστηματος πατωντας τις τελειες πανω δεξια) να δώσεις καί δικαιώματα τροποποίησης ρυθμίσεων συστήματος (γενικά όλο αυτό το κομμάτι εκεί θέλει σωστή ρύθμιση γιά νά μήν έχεις προβλήματα με κλείσιμο εφαρμογών κλπ) , να βάλεις τον pixel προεπιλογή Launcher κι όχι τον trebuchet , να φλασαρεις οπωσδήποτε το busybox ! αν δεν το εχεις ηδη κανει,καί να κατεβάσεις αν θέλεις themes, το Substratum theme engine * root από playstore(θά σού ανοίξει άλλη μία ρύθμιση στό κεντρικό πάνελ) ...Μόλις τελειωσεις όλα κατέβασε το trimmer (fstrim) [ μπλέ χρώμα είναι] , τρεξτο καί μόλις τελειώσει > Reboot on Recovery > advanced wipe > wipe cache & dalvik ΜΟΝΟ! & reboot system , και η συσκευή θα δουλεύει πολύ καλύτερα χωρίς λάθη...Νάι είναι η καλύτερη πολύ γρήγορη καί σταθερή , μιά βδομάδα περίπου δεν μού έβγαλε κανένα πρόβλημα... Καί είναι αλήθεια έπεσα έξω, δεν το περίμενα γιατί ο τύπος δεν είναι προγραμματιστής καί γενικά δεν έχω εμπιστοσύνη σε όσους απλά ανεβάζουν μια ROM χωρίς να είναι προγραμματιστές γιατί τούς φοβάμαι στή συνέχεια μόλις πέσουν στά δύσκολα, το γνωρίζω καλά αυτό....( Εντάξει δεν την δουλεύει αυτός, άλλοι την έφτιαξαν κι αυτός τη μοιράζει) Lol Edited March 19, 2017 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 (edited) Μωρε μια χαρα ειναι δεν εχει θεμα με την μπαταρια. Απλα το ampere το χρησιμοποιω για να βλεπω με τι ρευμα φορτιζει και ξεφορτιζει. Ειναι πολυ καλο app. Και για καποιον λογο στην resurrection δεν δουλευει. Anyway. Χαθηκα λιγο με ολα αυτα που ειπες αλλ οκ! Το deathly audiutor μου βγαζει μηνυμα να παρει perimisions για root, νομιζω, μετα απο καθε reboot και του τα δινω. Αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι root? Edited March 19, 2017 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts