daitalos Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 (edited) Εγω ακουω καλα για τα χρονια μου αλλα κατα γενικη ομολογια των χρηστων και διαβαζοντας κριτικες οταν πρωτοβγηκε(το forum ειναι γεματο post για τη μπαταρια του 8.4) ολοι τα εχωναν στη samsung για την επιλογη της να χρησιμοποιησει αυτη τη συγκεκριμενη μπαταρια κι οχι μια σαν του 10.1( το οτι σαν του 10.1 δεν χωραγε ειναι για γελια)...Αυτο βεβαια δεν σημαινει πως θα εχει προβλημα το 100% των χρηστων,εκει παιζει ρολο η τυχη...Μαλλον εισαι απο τους τυχερους,αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν υπαρχει το προβλημα γενικα... ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Eκανα root και θα δοκιμασω και calibration, αν και δεν τα πολυπιστευω αυτα. Αλλιως μπορει να το γυρισω στον original φορτιστη. Τι σημαινει "δεν τα πολυπιστευω αυτα"?? Δεν σου ειπα να κανεις ευχελαιο & μαυρη μαγεια με ματζουνια...Το θεμα ειναι καθαρα τεχνικο.Σβηνει ολα τα παλια στατιστικα-αρχεια απο το φακελλο batterystats.bin του συστηματος και αυτοματως δημιουργει νεα-σωστα διχως λαθη κλπ που επιρεαζουν τη σωστη λειτουργια της μπαταριας...Θα δεις πως μετα απ αυτο (και με τη χρηση των σωστων εργαλειων-καλωδιων-φορτιστων κι οχι οτι να ναι) ο χρονος φορτισης θα ειναι μικροτερος,και η διαρκεια μεγαλυτερη...[για το δευτερο με την CM12.1 αυτο που θα συμβει ειναι το εξης: φλασαροντας νεα rom ,νεα αρχεια δηλαδη,ολα τα παλια διαγραφονται & ισχυουν τα νεα(αλλα ξαναγεμιζει)..Το αρχειο του φακελου batterystats.bin θα ειναι φρεσκο πλεον με νεα στατιστικα.Δεν θα εχει προβλημα με αυτο,αλλα το προβλημα θα παραμενει με οποιαδηποτε rom εφοσον συνεχιζεις να το φορτιζεις-τροφοδοτεις με ξενα εργαλεια - φορτιστες & καλωδια απο αυτα που βγηκαν ειδικα για τη μπαταρια αυτη.Οταν πληρωσες τη συσκευη πηρες μαζι & καλο φορτιστη ειδικα για τη μπατ.αυτη & αυτον πρεπει να χρησιμοποιεις] ... CM13 με Exynos μαλλον οχι(υπαρχει μια αν θελεις θα σου δωσω το link & θα σου πω τι λειτουργει & τι οχι απο πριν) Edited September 13, 2016 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 (edited) Ξαφνικα εχω αλλο προβλημα. Μου αναβοσβηνε πολυ γρηγορα η οθονη, του εκανα restart και πλεον δεν μπαινει στο λειτουργικο. Ανοιγει, βγαζει το λογοτυπο της Samsung κανονικα αλλα οταν φτανει στο σημα της CM αρχιζει να αναβοσβηνει και μετα κανει συνεχως restart. Οταν ειναι κλειστο και φορτιζει η οθονη δεν αναβοσβηνει, δειχνει κανονικα το εικονιδιο της μπαταριας. Μηπως φταιει που εκανα root και σκαλωσε τιποτα? Edit: Το εβαλα στην φορτιση για λιγο, ανοιξε η οθονη κανονικα αλλα τωρα κανει συνεχως optimizing τα apps, βγαζει το λογοτυπο της CM για καποια ωρα και μετα restart και ξανα απο την αρχη.. Eπισης παω να μπω recovery mode και δεν μου βγαζει την TWRP. Βγαζει την original recovery https://goo.gl/photos/ertvFTio6QqijLVo9 Tι να κανω ρε παιδια? Edited September 14, 2016 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Αν εκανες root με CFautoroot (στη stock rom εννοω)-(ειχες πει εχεις CM12.1?? στη συσκευη οποτε τι root εκανες??) ενω στη συσκευη υπηρχε η twrp αυτο εσβησε τα αρχεια της recovery(πρωτα γινεται root και μετα αν θελεις εγκαθιστας τη recovey,το root βεβαια δεν χρειαζεται αν θελεις να πας σε custom rom χρειαζεσαι απλα τη recovery στη συσκευη κι οχι το root απαραιτητα)...Το καλυτερο τωρα ειναι να φλασαρεις τη stock rom να συνελθει η συσκευη,αν το προβλημα των reboots δεν προερχεται πχ απο μπαταρια (τον τελευταιο bootloader) και αμεσως μετα τη TWRP μεσω Odin : https://dl.twrp.me/picassowifi/twrp-3.0.2-0-picassowifi.img.tar.html (picassowifi / sm-t520 νομιζω ειπες εχεις?) ...Παρε απο εδω : https://download.cyanogenmod.org/?device=picassowifi το τελευταιο update της CM12.1 στειλτο στην sd , κατεβασε και στειλε στην sd και το πακετο gapps που θελεις εδω: http://opengapps.org/ και μπες απο recovery και φλασαρε τη... TWRP > Wipe > swipe to factory reset > Advanced wipe > dalvik/cache/data/system/ > Format data > Reboot On Recovery !! > Install > Install zip rom / Install zip gapps > Wipe cache & dalvik MONO!! & reboot system... (συνεχη reboot μπορει να κανει και η μπαταρια σε μια συσκευη οταν τα χει παιξει)...Υπαρχει και CM13 marshmallow 6.0.x εδω: http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-pro-12-10-8/orig-development/6-0-xsm-t520beta-unofficial-cyanogenmod-t3372507 _διαβασε καλα πριν κανεις οτιδηποτε κι αν ενδιαφερεσαι και θελεις να ρωτησεις κατι θα σου πω...[εσυ ελεγες εχεις CM12.1 στη συσκευη οποτε τι root ειναι αυτο που εκανες?? Ολα τα αρχεια πιο πανω αφορουν ΜΟΝΟ!! picassowifi - SM-T520 νομιζω αυτο ειπες εχεις] ... Τελος,Καμια ευθυνη δεν εχω για τιποτα παρα μονο για οτι κανω στις συσκευες που εχω στα χερια μου! Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 (edited) Xωρις να εχω κανει απολυτως τιποτα στην original rom, εβαλα την CM και μετα εκανα της εκανα root για να κανω clear τα battery stats. Bλακεια εκανα? Απλα απο οτι ειχα καταλαβει η custom rom ειναι κατι ασχετο με το root. Ξαναφλασαρα την TWRP, καταφερα να μπω και τωρα κανω restore στην original rom που ειχα παρει backup. Μετα το restore απλα κανω reboot ετσι? Γιατι μου ζηταει αν θελω να εγκαταστησω το supersu για root. Tο εκανα το restore αλλα δεν βλεπω πουθενα τα gapps... Δεν εχει play store κτλ. και γενικα δεν λειτουργει τιποτα. Edited September 14, 2016 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 (edited) Xωρις να εχω κανει απολυτως τιποτα στην original rom, εβαλα την CM και μετα εκανα της εκανα root για να κανω clear τα battery stats. Bλακεια εκανα? Απλα απο οτι ειχα καταλαβει η custom rom ειναι κατι ασχετο με το root. Ξαναφλασαρα την TWRP, καταφερα να μπω και τωρα κανω restore στην original rom που ειχα παρει backup. Μετα το restore απλα κανω reboot ετσι? Γιατι μου ζηταει αν θελω να εγκαταστησω το supersu για root. Tο εκανα το restore αλλα δεν βλεπω πουθενα τα gapps... Δεν εχει play store κτλ. και γενικα δεν λειτουργει τιποτα. Γι αυτο συνεβη ολο αυτο.Εκανες δηλαδη root στο root και μαλιστα με αρχειο root που απευθυνεται μονο σε stock rom!.Η CM12.1 ερχεται prerooted ειναι δηλαδη ηδη root,απλα το ενεργοποιουμε αν θελουμε στις "επιλογες προγραμματιστη"...Eκτος αυτου,για να κανουμε root σε μια custom rom πχ σε μια AOSP LP η ΜΜ (που ερχεται non prerooted) μονο με το flashable zip του SuperSu μπορει να γινει αυτο και ποτε μεσω cfautoroot... [αν χρησιμοποιησες το cfautoroot για να κανεις root στη CM12.1 (λαθος δηλαδη ενω η συσκευη με CM ειναι ηδη root τωρα η recovery "βλεπει" το αρχειο του supersu που λαθος φλασαρες και σε ρωταει.Στο backup ομως που ειχες παρει υπαρχει το σωστο αρχειο root οποτε εφοσον διαλεξες restore, βγαινοντας απο την twrp στο ερωτημα αυτο διαλεγεις OXI ...Aν απαντησεις ναι, θα συνεχισουν τα ιδια προβληματα...Πριν βγεις απο twrp ετσι οπως εγιναν τα πραγματα καλο ειναι να μπεις advanced wipe και να καθαρισεις ΜΟΝΟ!! Cache & dalvik ] ( την επιλογη ενεργοποιησης του root στην CM12.1 θα τη βρεις > επιλογες προγραμματιστη > προσβαση root > θα δεις 4 επιλογες, βαλε την τελευταια "εφαρμογες & adb" ....Aν δεν ενεργοποιησεις & το adb, το pc δεν θα αναγνωριζει τη συσκευη εφοσον ο διαχειριστης δεν θα δινει permission....) _Αν δεν λειτουργει τιποτα, ξεκινα & κανε αυτα που σου εγραψα στο post #2378 φλασαρε δηλαδη το τελευταιο update της stock να συνελθει η συσκευη,και αμεσως μετα τη twrp χωρις root κλπ & μετα τη CM12.1 + Gapps οπως σου εγραψα... Edited September 14, 2016 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 (edited) Α μαλιστα... Εκανα βλακεια 2 φορες δηλαδη. Και που ρουταρα την CM χωρις λογο και που πατησα ναι στο supersu μετα το restore. Τωρα ειμαι στην TWRP. Ξεκιναω απο την αρχη για την CM Edited September 14, 2016 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 (edited) Μην κανεις full wipe...Διαλεξε swipe to factory reset > advanced wipe > cache/dalvik/data & reboot system μηπως στρωσει η συσκευη(θα αργησει λιγο,καθως θα σβησει τα δεδομενα & θα ξαναπερασει τις εφαρμογες απο την αρχη...Οι gapps αν δεν υπαρχουν μπορεις και τωρα να τις φλασαρεις αν υπαρχουν στη συσκευη...Αν με ρωτας τι θα εκανα εγω μετα απ ολα αυτα τα λαθη?? Η συσκευη αυτη τη στιγμη εχει γινει σαλατα...Ο σωστος τροπος ειναι να φλασαρεις πρωτα τη stock rom να επανελθει στα σωστα της η συσκευη, και μετα αν θελεις φλασαρεις σωστα τη CM12.1...(Wipe στην extSD σημαινει οτι εχεις στην sd θα σβησουν) Edited September 14, 2016 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Μην κανεις full wipe...Διαλεξε swipe to factory reset > advanced wipe > cache/dalvik/data & reboot system μηπως στρωσει η συσκευη(θα αργησει λιγο,καθως θα σβησει τα δεδομενα & θα ξαναπερασει τις εφαρμογες απο την αρχη...Οι gapps αν δεν υπαρχουν μπορεις και τωρα να τις φλασαρεις αν υπαρχουν στη συσκευη...Αν με ρωτας τι θα εκανα εγω μετα απ ολα αυτα τα λαθη?? Η συσκευη αυτη τη στιγμη εχει γινει σαλατα...Ο σωστος τροπος ειναι να φλασαρεις πρωτα τη stock rom να επανελθει στα σωστα της η συσκευη, και μετα αν θελεις φλασαρεις σωστα τη CM12.1...(Wipe στην extSD σημαινει οτι εχεις στην sd θα σβησουν) Εκανα full wipe εκτος sd card, εβαλα CM και gapps ξανα απο την αρχη και φαινεται οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 (edited) Eνταξει αφου λειτουργει...Αν δεις καποια λαθη,μπαινεις παλι twrp > advanced wipe και καθαριζεις ΜΟΝΟ!! Cache & dalvik... ( αν χτυπησεις στο ψαχτηρι του playstore lagfix θα σου ανοιξει καποιες εφαρμογες.Η πρωτη, λεγεται Lagfix (fstrim) και δεν θα λειτουργησει στη CM(δεν ειναι συμβατη,θελει ορισμενο kernel κλπ)...H δευτερη λεγεται Trimmer (fstrim) με μπλε χρωμα θα τη δεις,λειτουργει στη CM12.1 ( αν και εχω αλλον kernel στη CM12.1 με 2100 mhz overclocking)...Aφου πρωτα μπεις επιλογες προγραμματιστη και δωσεις δικαιωματα root οπως σου ειπα ( εφαρμογες+adb) μπορεις μετα να χρησιμοποιησεις αυτη την εφαρμογη...Mπορεις να διαβασεις εδω : http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-trimmer-fstrim-control-device-nand-t3038240 τι ακριβως κανει και τι ειναι....Εν ολιγοις εχει σχεση με τα partition και μπορει να διορθωσει πολλα δινοντας αλλον αερα & ταχυτητα στη συσκευη...(σβησε το παλιο backup με εναν file manager,και μπες twrp και παρε νεο σωστο backup ΟΛΑ τα μερη της συσκευης(Ιmei cache κλπ) & στειλτο στην SD) Edited September 14, 2016 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Να παρω λες backup την CM οταν βεβαιωθω οτι ολα ειναι οκ? Επισης cache-dalvik ειναι απλα για να στρωσουν καποια λαθη, δεν παιζει προβλημα για την λειτουργια της συκσευης ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Ναι αφου πρωτα δεις πως λειτουργει πλεον σωστα...Η dalvik κατα κυριο λογο λειτουργει σαν μια java εικονικη μηχανη για τα προγραμματα με καταλληξη .apk ...Τις εφαρμογες δηλαδη.Η απλη cache αποθηκευει δεδομενα, πχ αν την καθαρισουμε και μετα μπουμε συσκευη να ενωθουμε πχ στο facebook θα πρεπει να κανουμε login ξανα σαν την πρωτη φορα...Κανενα προβλημα δεν θα φερει στη συσκευη,αντιθετως μπορει να διορθωσουν πολλα...Διμηουργουνται νεα πιο σωστα ισως αρχεια ξανα....και το link2sd μπορει να βοηθησει (καθαριζει dalvik cache & cache αλλα δεν θυμαμαι αν χρειαζεται η πληρης εφαρμογη η αρκει η απλη) Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Σ'ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Tιποτα...εχω χρονο τωρα απλα..Ξαναφλασαρω τωρα τη CM13 M 6.0.x μετα απο πολυ καιρο & μολις τη στησω θα προσπαθησω να δωσω μερικα screenshots αν μπορεσω γιατι εχω προβλημα στο ανεβασμα αρχειων τον τελευταιο καιρο..Αν μπορεσω θα τη δεις πως ειναι & με λεπτομερειες ...(στο sm-t520) Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-pro-12-10-8/orig-development/6-0-xsm-t520beta-unofficial-cyanogenmod-t3372507 _Θα πρέπει να διαβάσει καλά πρώτα πρίν φλασαρει οποιοσδήποτε... Δουλεύει πολύ γρήγορα, δεν λειτουργεί μόνο η κάμερα. Εαν αντιμετωπίσει πρόβλημα κάποιος με μαύρη οθόνη πχ, λόγω του οτι ο προγραμματισμός σε Exynos έχει τρομερές δυσκολίες, απλά ενεργοποιεί τη GPU στις επιλογές προγραμματιστή μαζί με force 4x MSAA & δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα μετά....Λυπάμαι για τα μόλις 4 screenshots ενω είχα πάνω απο 20 αλλά κι αυτά τα 4 με πολύ προσπάθεια κατάφερα να ανεβασω ...Μπορεί όποιος θελήσει να ρωτήσει για οποιαδήποτε απορία για τη συγκεκριμένη ROM ...Lol Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perpetas Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Να πω κι εγώ το πρόβλημα μου. Άλλαξα μπαταρία πριν λίγους μήνες γιατί δεν λειτουργούσε η προηγούμενη. Από τότε δεν ειχα κανένα πρόβλημα μέχρι πριν από λίγο που δεν ανοίγει καθόλου το Tablet. Αυτη τη στιγμή το έχω σε powerbank αλλά δεν ανοίγει. Τι πρέπει να κάνω; είχα περάσει τη CM αλλά δεν θυμάμαι την έκδοση Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Won't Back Down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Κ εμένα το έχει κάνει. Βγάλε την μπαταρία κ ξαναβαλτην. Λογικά θα δουλέψει. Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 (edited) Πολύ καλό update Χθές βράδυ του Nova launcher στην 5.0 beta1 έκδοση, πήρε σωρεία χαρακτηριστικών του νέου launcher της google του pixel (ειναι ο νεος launcher των εως τωρα nexus που θα μετονομασθουν κι αυτα σε pixel) κι όχι μόνο.. Όσοι χρήστες του forum τον χρησιμοποιούν στην πλήρη του έκδοση & σε οποιαδήποτε ROM & συσκευή αξίζει να δοκιμάσουν τα νέα του χαρακτηριστικά στην 5.0beta1 έκδοση...Μακράν ο καλύτερος launcher & με προοπτική για το μέλλον στίς stable εκδόσεις του...Μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιεί & ο pixel της google: Swipe to open drawer (a la Pixel Launcher) New Pixel Launcher style searchbar New search view, with tabs for Frequent, Recent ad New/Updated apps New "Timeout" screen lock method New double-tap-swipe gestures Integrated searchbar into drawer (card and immersive) Option for dock backgrounds to draw under navbar Nougat fixes and optimizations Improve interactions with KLWP Edited September 15, 2016 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Τον άλλο μήνα κλείνει και το δικό μου δύο απροβληματιστα χρόνια. Το μόνο που δείχνει την ηλικία του είναι η φυσιολογική πτώση της απόδοσης της μπαταρίας η οποία με το ζόρι πια ξεπερνά τις πεντεμιση ώρες οθόνη sot σε σχέση με τις αρχικές επτά - οχτώ ώρες και φυσικά οι γωνίες θέασης σε σχέση με το εξαιρετικό s7 edge. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 (edited) Οι χρήστες μέ mondrianwifi μαλλον σύντομα θά έχουν το android 7 Nougat στίς συσκευές τους από τη Slim...Δέν ξέρω τι σχέδια έχουν γιά τα Stable builds της 6.0M καί αν θα τα προχωρήσουν σε παράλληλο πρόγραμμα η θα διακόψουν τον προγραμματισμο των MM 6 builds,δουλεύουν πάντως ήδη το N7...Έχουν βγεί οι πάντες εκτός χρονοδιαγραμματων και τρέχουν. Ήδη η Omni έχει διακόψει τις ενημερωσεις στα 6.0.x M γιά όλες τις συσκευές που υποστηριζει επίσημα από τίς 30/8 & δουλεύουν το android 7N γιά να προλάβουν. Το ότι η CM υποστηρίζει ακόμα το picassowifi στη 12.1 LP είναι άθλος & ευτυχώς για μας που ασχολούνται ακόμα...Εδώ φαίνεται πλέον η διαφορά snapdragon - exynos όσον αφορά στον προγραμ/σμο & τι πρέπει να προσέχουμε πριν αγορασουμε συσκευή (αν μας ενδιαφέρει ο προγραμ/σμος )...ευτυχώς κάποιοι ασχολούνται: https://review.slimroms.org/#/q/project:SlimRoms/device_samsung_mondrianwifi Edited September 19, 2016 by daitalos mondrianwifi & Slim 7N?? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Οι χρήστες μέ mondrianwifi μαλλον σύντομα θά έχουν το android 7 Nougat στίς συσκευές τους από τη Slim...Δέν ξέρω τι σχέδια έχουν γιά τα Stable builds της 6.0M καί αν θα τα προχωρήσουν σε παράλληλο πρόγραμμα η θα διακόψουν τον προγραμματισμο των MM 6 builds,δουλεύουν πάντως ήδη το N7...Έχουν βγεί οι πάντες εκτός χρονοδιαγραμματων και τρέχουν. Ήδη η Omni έχει διακόψει τις ενημερωσεις στα 6.0.x M γιά όλες τις συσκευές που υποστηριζει επίσημα από τίς 30/8 & δουλεύουν το android 7N γιά να προλάβουν. Το ότι η CM υποστηρίζει ακόμα το picassowifi στη 12.1 LP είναι άθλος & ευτυχώς για μας που ασχολούνται ακόμα...Εδώ φαίνεται πλέον η διαφορά snapdragon - exynos όσον αφορά στον προγραμ/σμο & τι πρέπει να προσέχουμε πριν αγορασουμε συσκευή (αν μας ενδιαφέρει ο προγραμ/σμος )...ευτυχώς κάποιοι ασχολούνται: https://review.slimroms.org/#/q/project:SlimRoms/device_samsung_mondrianwifi Ξέρεις αν η Slim rom υποστηρίζει διάφορες μετατροπές στις ρυθμίσεις για την status bar πχ το ρολόι στο κέντρο traffic network όπως έχω τώρα στην temasec v9.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Αν και δεν έχω mondianwifi , την έχω σε άλλες συσκευές και υπάρχει ή γνωστή ρύθμιση κέντρο/ δεξιά/ αριστερά αλλά μην ψαχνεις την μεγάλη παραμετροποίηση πχ της Remix ή άλλων rom με υποστήριξη χρωμάτων κλπ... Έχει απλότητα ή Slim γενικά και δεν μπουρδουκλωνει χρώματα- γραμματοσειρές κλπ γενικά στις ρυθμίσεις της..Και ο καιρός υπάρχει στη μπάρα (ή φεύγει) σε άλλο tablet όπως σου είπα,δεν έχω mondrian... Κάποιοι εδώ την έχουν φλασαρει νομίζω ίσως ξέρουν καλύτερα για τη rom στο mondrian & να σου πουν στα σίγουρα Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberDEL Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Το δικό μου είναι περίπου 20 μηνών και ο πιτσιρικάς το έχει τρελάνει με τα παιχνίδια. Έχει τύχει να το φορτήσω και 3 φορές σε μια μέρα. Η μπαταρία του πλησιάζει προς το τέλος της ζωής της. Έχει αλλάξει κάνεις σε εξουσιοδοτημένο σέρβις ή και μη εξουσιοδοτημένο, και με τι κόστος; Παράθεση Δημήτρης Sony Xperia Z3+ - Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Καλημέρα φίλε cyberDELL .και το δικό μου έχει αρχίσει να χάνει σε θέμα μπαταρίας.Είδα στε ενα ελληνικό κατάστημα οτι κοστίζει 39 ευρώ.Αλλά μάλον θα το πάω σε εξουσιοδοτημένο service για να εχω εγγύηση για την μπαταρία.Θα το ψάξω για το κόστος σε official service και θα σου πώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Ξέρεις αν η Slim rom υποστηρίζει διάφορες μετατροπές στις ρυθμίσεις για την status bar πχ το ρολόι στο κέντρο traffic network όπως έχω τώρα στην temasec v9.3 Την δοκίμασα πρίν λίγες μέρες και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος...πολλά προβλήματα(έκλεινε συνέχεια ο συγχρονισμος της google-force closed εφαρμογών-συνέχεια κολλήματα-κάπου καπου σερνόταν) ειχα και battery drain!!Aυτα που λες τα έχει αν θυμάμαι καλά δεν πρέπει να έχει traffic network αλλά όλα γίνονται με χposed και gravity box,δεν έιναι εκεί το πρόβλημα... Δοκίμασα και την temasec v11 και με αυτή είχα διάφορα θέματα.... Η πιό σταθερή που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα είναι η cm13 nightly η τελευταία,που θεωρώ ότι είναι μονόδρομος σε custom rom(μόνο το swipe που έχω σαν εναλλακτική γιά το fb μου κλείνει μερικές φορές,κάτι άλλο δεν έχω παρατηρήσει...) Η γνώμη μου πάντα!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Σωστο,οχι δεν εχει traffic network ,μονο ωρα + καιρο στη μπαρα(slim βασιζεται στον κωδικα aosp)...Για το γνωστο προβλημα των gapps (η ταδε εκλεισε η δεν ανταποκρινεται κλπ) δεν ειναι προβλημα της rom αλλα του τροπου εγκαταστασης & του πακετου των gapps(θα το δεις & στα faq)..Για να μειωσουμε τις πιθανοτητες αυτου,οταν φλασαρουμε μια rom στο πρωτο boot της rom αποφευγουμε να συνδεθουμε αμεσως στον λογ.google πατωντας skip , μπαινουμε κανονικα στη rom και παμε ρυθμισεις>ασφαλεια & ενεργοποιουμε τα 2-3 πρωτα βασικα permission (αν δεν ειναι ηδη ενεργοποιημενα).Παμε μετα ρυθμισεις>εφαρμογες & δινουμε εκει τα δικαιωματα σε μια προς μια τις εφαρμογες και ειδικα στις εφ. της google & reboot device...Κατοπιν μπορουμε να ενωθουμε στον λογ.google..Με τον τροπο αυτο μειωνουμε δραματικα τις πιθανοτητες αυτου του προβληματος...Τα google now + Okay google απο οποιαδηποτε οθονη απαιτουν mini gapps package (η Slim προτεινει nano opengapps στη rom)...Για το προβλημα με τη μπαταρια που ανεφερες η προτροπη-απαντηση της Slim ειναι αυτη: (μεταφρασμενη) > Έχω υψηλό διαρροή μπαταρία με Rom σας. Τι μπορώ να κάνω? Στις περισσότερες περιπτώσεις, η εξάντληση της μπαταρίας δεν προκαλείται από την Rom!. Περιστασιακά, μπορεί να προκληθεί από τον πρώτο συγχρονισμό google λίγο μετά τη ρύθμιση του λογαριασμού Google. ή από άσχημα κωδικοποιημένα ή παλια apps εγκατασταστημενα από τον χρήστη.. Φορτίστε τη συσκευή σας μέχρι και 100%, εγκαταστήστε την καλύτερη κατάσταση της μπαταρίας (BBS) ή παρόμοια εφαρμογή να παρακολουθεί στενά τη συσκευή σας και ελέγξτε την αιτία της διαρροής... _ Στα faq της rom υπαρχουν λυσεις https://slimroms.org/#/support/faq Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts