Jump to content

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1

Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμένα.2 χρόνια το έχω το tablet με stock rom αι δουλεύει μια χαρά.θα ήθελα να το κάνω root για να βγάλω την σαβούρα της samsung αλλά δεν έχω βρει κάποιο εύκολο τρόπο.( δεν έχω μεγάλη πείρα ).έχω δοκιμάσει kingo root, one click root, cf autoroot.αλλά δεν τα κατάφερα.ελπίζω να βρω κάποιο πρόγραμμα για να το κάνω.

Το towel κάνει και μάλιστα χωρίς να γράψει το Knox αλλά χρειάζεται συμβατό kernel (πριν 3 Μαρτίου 2014).Εδώ θα βρείς τις πληροφορίες που χρειάζεται: http://www.gizmodriod.com/root-samsung-galaxy-tab-pro-8-4-wifi-sm-t320-knox-counter-0x0/ _Ο ευκολότερος τρόπος με CFautoroot εδώ: https://autoroot.chainfire.eu (γράφει το knox )..θα βρεις τη συσκευή σου!!... Θα εξαγεις το zip παίρνοντας .tar-md5 .Θα τρέξεις το Odin (που περιεχεται στο zip ) μόνο ως διαχειριστης και θα χτυπήσεις το .tar-md5 που πήρες στο [ AP ] ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!! όλα σε θέση default (το repartition ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ!)...Θα πατήσεις start σε 1 λεπτό τελειώνει και κανει αυτόματα reboot ..Δεν θα πειραξεις τη συσκευή η το USB αν δεν τελειώσει. Εννοείται πριν όλα έχεις σωστούς οδηγούς & το PC "βλέπει" τη συσκευή .Στις ρυθμίσεις προγραμματιστη ενεργοποιεις απο πριν τον "εντοπισμό σφαλμάτων usb " κλπ κλπ...(αν έχεις ενα firmware που αναφέρεται στο πρώτο site κάνει και το towell ..Το towell δεν είναι επικίνδυνο το πολύ πολύ να μην πετύχει το root)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

... και σε kitkat με τον παλιο κερνελ. Δεν δουλευει πλέον.

Δουλεύει μονο σε ένα συγκεκριμένο firmware ..Αν κάποιος αναβαθμίσει μετα απο αυτό ναι απογχανει ....

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Lollipop δεν υπάρχει φιλέ μου φανατικε ...LOL ....αν εννοεις custom που δεν έρχεται prerooted μονο με flashable zip του superuser μπορεί να γίνει (πχ τώρα σε AOSP marshmallow)..ναι δούλευε στη kk με εναν ορισμένο kernel και με το Knox 0x0 (3 μαρτ 2014)

:respect:

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νομίζω ότι επειδή το 8.4 δεν είχε πάρει καμιά αναβάθμιση, το είχα κάνει με το towel πριν φυσικά βάλω custom. Γι' αυτό ρώτησα ποιο ταμπλετακι έχει.

Έτσι θυμάμαι δηλαδή....

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Έχει πάρει, έχει πάρει. Άμα το ρουτάρεις δεν έχεις ΟΤΑ, γι'αυτό δεν είδες αναβάθμιση :Ρ

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Νομίζω ότι επειδή το 8.4 δεν είχε πάρει καμιά αναβάθμιση, το είχα κάνει με το towel πριν φυσικά βάλω custom. Γι' αυτό ρώτησα πιο ταμπλετακι έχει.

Έτσι θυμάμαι δηλαδή....

Σωστα θυμασαι για την kk..Ναι ηταν το καλύτερο γιατί δεν εχανες την εγγύηση.. Μετα απο update firmware όμως ήταν άχρηστο.. Βγάζει την ειδοποίηση για λάθος (εννοεί τον kernel της -3/3/14)

Έχει πάρει, έχει πάρει. Άμα το ρουτάρεις δεν έχεις ΟΤΑ, γι'αυτό δεν είδες αναβάθμιση :Ρ

Πλέον μπορούμε κι ας είμαστε root χάρη στον chainfire : http://forum.xda-developers.com/general/paid-software/flashfire-t3075433

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φιλέ μου αν σε ενδιαφέρει να πεταξεις τη σαβουρα της Samsung (κι όχι μονο αυτό) μην ταλαιπωρεισαι ...Κατέβασε το kingroot .apk κατ ευθείαν απο τη συσκευή και δίχως κίνδυνο brick εδώ : https://androidmtk.com/download-kingroot-application (την τελευταία έκδοση πάντα)

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πριν μερικές μέρες είδα αυτό στο gsm arena : http://www.gsmarena.com/newscomm-15186.php _Παρ όλα αυτά η προσωπική μου άποψη είναι πώς το 10.1 θα πάρει LP 100% & το 8.4 50/50 παίζεται αλλά πιθανά θα πάρουν & τα δύο όσο κι αν το καθυστερεί η Samsung για να πουλήσει τα marshmallow tablet της...Το build LP του 10.1 είναι ήδη έτοιμο εδώ καί μηνες...Μόλις το δώσει το update θέλω να δω την τελική ημερομηνία "χτισίματος" του LP build ....

Δεν πάει να κάνει ότι θέλει! Την ξαποστειλα και δεν μου καίγεται καρφί!

Με την 12.1 είμαι άψογα και ουτως ή άλλως δεν έχω την λόξα του τελευταίου firmware.

Το ταμπλετακι δουλεύει τέλεια.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

[/color]Πριν μερικές μέρες είδα αυτό στο gsm arena : http://www.gsmarena.com/newscomm-15186.php _Παρ όλα αυτά η προσωπική μου άποψη είναι πώς το 10.1 θα πάρει LP 100% & το 8.4 50/50 παίζεται αλλά πιθανά θα πάρουν & τα δύο όσο κι αν το καθυστερεί η Samsung για να πουλήσει τα marshmallow tablet της...Το build LP του 10.1 είναι ήδη έτοιμο εδώ καί μηνες...Μόλις το δώσει το update θέλω να δω την τελική ημερομηνία "χτισίματος" του LP build ....

Συγνώμη αλλά έχει περάσει χρόνος και βάλε που μέσω σαμσουειδών σάιτς ενημερωνόμαστε για λόλι αλλά το κοντέρ έχει κολλήσει μόνιμα στο pending. Δεν πρόκειται, είναι τελειωμένη υπόθεση.

Δεν πάει να κάνει ότι θέλει! Την ξαποστειλα και δεν μου καίγεται καρφί!

Με την 12.1 είμαι άψογα και ουτως ή άλλως δεν έχω την λόξα του τελευταίου firmware.

Το ταμπλετακι δουλεύει τέλεια.

δεν ειναι ακριβως ετσι..καλα εκανες και πηγες σε custom για τους γνωστους λογους αλλα δεν θα της χαρισουμε κατι που μας ανηκει και μαλιστα οταν το πλασαρε στις αρχες ως professional με δεκαδες διαφημισεις...δυστυχως προσπαθησα πανω απο 10 φορες να postαρω ενα screenshot που δειχνει πως το LP build του 10.1 ειναι ηδη ετοιμο εδω και μηνες αλλα εχω φοβερο προβλημα, δεν μπορω να postαρω κανενα αρχειο απο κανενα browser εδω και μερικες μερες , το ιδιο & στο forum του tablet 2 10.1 ...

Συγνώμη αλλά έχει περάσει χρόνος και βάλε που μέσω σαμσουειδών σάιτς ενημερωνόμαστε για λόλι αλλά το κοντέρ έχει κολλήσει μόνιμα στο pending. Δεν πρόκειται, είναι τελειωμένη υπόθεση.

Ειναι η γνωστη τακτικη με τους λαγους για να δει αντιδρασεις, γι αυτο πρεπει σε καθε forum που βλεπεις τετοιου ειδους "ειδηση" να βριζεις αγρια την εταιρεια..τα βλεπουν αυτα ολα κι αναλογα προχωρουν αν δεν βλεπουν αντιδραση (ολα αυτα τα site ταιζονται απο τη samsung αβερτα)

Το Tab Pro έχει κλείσει προ πολλού τη διετία από την κυκλοφορία του οπότε μην περιμένεις υποστήριξη ακόμα μετά από τόσο κράξιμο. Τελείωσε οριστικά.

Παρεμπιπτόντως βρήκα κι αυτό το

που λύνει πολλές απορίες που είχαν τεθεί και σε προηγούμενες σελίδες οπότε το βάζω εδώ. Με το λινκ από το xda που μου έδωσες, διάβασμα και από βδομάδα προχωράω μάλλον σε CM 13 κατευθείαν να δω πως θα πάει.

ΥΓ. Ο kernel που έχω είναι νεότερος του towelroot οπότε μάλλον ξεχνάω όλες τις παλιότερες προτάσεις που βλέπω εδώ.

Το Tab Pro έχει κλείσει προ πολλού τη διετία από την κυκλοφορία του οπότε μην περιμένεις υποστήριξη ακόμα μετά από τόσο κράξιμο. Τελείωσε οριστικά.

Παρεμπιπτόντως βρήκα κι αυτό το

που λύνει πολλές απορίες που είχαν τεθεί και σε προηγούμενες σελίδες οπότε το βάζω εδώ. Με το λινκ από το xda που μου έδωσες, διάβασμα και από βδομάδα προχωράω μάλλον σε CM 13 κατευθείαν να δω πως θα πάει.

ΥΓ. Ο kernel που έχω είναι νεότερος του towelroot οπότε μάλλον ξεχνάω όλες τις παλιότερες προτάσεις που βλέπω εδώ.

Αν θελεις τη γνωμη μου για root, παντα με cfautoroot ευκολα αμεσως σε 1 λεπτο για πολλους λογους που δεν μπορω να σου εξηγησω τωρα...Αν σε ενδιαφερει να πας σε οποιαδηποτε custom rom τι να το κανεις το root? Και αχρηστο και θα παει χαμενη η προσπαθεια αφου μετα το φλασαρισμα οποιας custom rom ισχυουν τα νεα αρχεια κι ολα τα παλια διαγραφονται...Η CM ερχεται prerooted ετσι κι αλλιως...Την TWRP χρειαζεσαι στη συσκευη κι οχι root.. Aυτο πρεπει να σε ενδιαφερει: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2679825

Θα συμφωνισω με τον φίλο. Τζάμπα κόπος το ρουταρισμα τότε. Πέρνα κατευθείαν την cm που θα επιλέξεις και ξεμπερδεψες! Ποιός ο λόγος να κάνεις ΚΑΙ ρουτ που μετά θα το διαγράψεις?

Οκ ευχαριστώ. Θα τα κοιτάξω κι αυτά να καταλάβω τι θα κάνω και θα σε ρωτήσω για απορίες μια που σε βρήκα. Γενικά το ζήτημα είναι όπως είπα πιο πάνω πρώτα ποια είναι η πιο πρόσφατη και ενημερωμένη διαδικασία.

Αλλά να ξανακοιτάξω κι αυτά με 12.1 μια που ο fanatikos επιμένει στην πρότασή του να βάλω αυτή. Δε νομίζω να υπάρχει κάποια αντικειμενική δυσκολία να βάλω 13 κι αν διαπιστώσω προβλήματα να πάω σε 12.1, έτσι; Νομίζω το είχατε κάνει κάποιοι εδώ.

Προσθήκη: Απλά είχα μείνει στις παλιές διαδικασίες και τώρα ψάχνω τι καινούριο μπορώ να κάνω οπότε root το αποφεύγω τώρα.

Edited by Vangelis_D9

Οκ ευχαριστώ. Θα τα κοιτάξω κι αυτά να καταλάβω τι θα κάνω και θα σε ρωτήσω για απορίες μια που σε βρήκα. Γενικά το ζήτημα είναι όπως είπα πιο πάνω πρώτα ποια είναι η πιο πρόσφατη και ενημερωμένη διαδικασία.

Αλλά να ξανακοιτάξω κι αυτά με 12.1 μια που ο fanatikos επιμένει στην πρότασή του να βάλω αυτή. Δε νομίζω να υπάρχει κάποια αντικειμενική δυσκολία να βάλω 13 κι αν διαπιστώσω προβλήματα να πάω σε 12.1, έτσι; Νομίζω το είχατε κάνει κάποιοι εδώ.

Προσθήκη: Απλά είχα μείνει στις παλιές διαδικασίες και τώρα ψάχνω τι καινούριο μπορώ να κάνω οπότε root το αποφεύγω τώρα.

Εγω δεν εχω ενα 8.4 για να ξερω τα σφαλματα της καθε rom.Αυτο που θα εχεις στο μυαλο σου ειναι οποια rom κι αν διαλεξεις δεν παιζει απολυτως κανεναν ρολο, η διαδικασια ειναι η ιδια στο φλασαρισμα της οποιας rom.Με την ιδια recovery (twrp 3.0.0-2) φλασαρουμε και την LP & τη MM...(υπαρχει οπως ειδες και η slim Μ 6 official stable build καλο ειναι να διαβασεις τα σχολια των χρηστων στο xda, η slim ειναι παντα κορυφαια rom για καθε συσκευη..Αν φλασαρεις τη πρωτη φορα μετα θα αλλαζεις οποια κι οποτε θελεις,ειναι σαν το ποδηλατο το μαθαινεις μια φορα & δεν το ξεχνας ποτε..) Το root το χρειαζομαστε μονο αν ο τροπος που διαλεγουμε να φλασαρουμε τη twrp ειναι μεσω καποιου root tool απο το playstore πχ flashify,rashr,twrp,rom manager κλπ ...H χρησιμοποιηση των root tools απαιτει root

Edited by daitalos

Εγώ προσωπικά είχα προβλήματα με την 13, δυο τρεις φορές που την δοκίμασα. Βέβαια ήταν πριν αρκετό καιρό.

Συγκεκριμένα ξεκινούσε να μου διαβάσει τα άλμπουμ με τις φωτογραφίες που έχω, διάβαζε καμιά 20αρια και τέρμα. Τις υπόλοιπες δεν μου τις έδειχνε καθόλου σαν thubnails και αν πηγαινα να δω κάποια απο αυτές είχα fc. Καμιά φορά, με το που άνοιγμα την εφαρμογή μου έκανε κατευθείαν fc. Το ίδιο ακριβώς συνέβαινε και με τα βίντεο. Αυτό μου το έκανε και το google photo και η native συλλογή. Και με τον μαμά trebuchet και με τον nova.

Με την 12.1 δεν έχω κανένα θέμα. Όλες οι φωτό φαίνονται κανονικά και όλα τα βίντεο και με τους δυο λαντσερ.

Δεν ξέρω ίσως το ταμπλετακι να μην γουσταρε την 13! :lol:

Ps: Βέβαια μιλάμε για πολλές φώτο και βίντεο. Πάνω απο 1600 φωτογραφίες και 300 βιντεο.

Εγώ προσωπικά είχα προβλήματα με την 13, δυο τρεις φορές που την δοκίμασα. Βέβαια ήταν πριν αρκετό καιρό.

Συγκεκριμένα ξεκινούσε να μου διαβάσει τα άλμπουμ με τις φωτογραφίες που έχω, διάβαζε καμιά 20αρια και τέρμα. Τις υπόλοιπες δεν μου τις έδειχνε καθόλου σαν thubnails και αν πηγαινα να δω κάποια απο αυτές είχα fc. Καμιά φορά, με το που άνοιγμα την εφαρμογή μου έκανε κατευθείαν fc. Το ίδιο ακριβώς συνέβαινε και με τα βίντεο. Αυτό μου το έκανε και το google photo και η native συλλογή. Και με τον μαμά trebuchet και με τον nova.

Με την 12.1 δεν έχω κανένα θέμα. Όλες οι φωτό φαίνονται κανονικά και όλα τα βίντεο και με τους δυο λαντσερ.

Δεν ξέρω ίσως το ταμπλετακι να μην γουσταρε την 13! :lol:

Ps: Βέβαια μιλάμε για πολλές φώτο και βίντεο. Πάνω απο 1600 φωτογραφίες και 300 βιντεο.

Hταν προωρη ακομα στα αρχικα βηματα χτισιματος...πλεον εχει παρει πολλα update.Η slim 6 τωρα που πηγε στα stable builds αξιζει προσοχης & χρειαζεται δοκιμη

Ωχ, ωχ, ωχ! "Πάλι σε περίεργα μονοπάτια με βάζεις δάσκαλε!" :lol:

Λες, ε?

Ωχ, ωχ, ωχ! "Πάλι σε περίεργα μονοπάτια με βάζεις δάσκαλε!" :lol:

Λες, ε?

Αυτα ειναι και γουστα αλλα προσωπικα την εκτιμω περισσοτερο απο τη CM σαν rom ...(τη Slim & την Omni προτιμουσα παντα)...Διαθετει παντα τους καλυτερους kernels ,ειδικα στη kk & Lp αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις,ειναι σοβαρο team γενικα & με καλους developers

Αυτα ειναι και γουστα αλλα προσωπικα την εκτιμω περισσοτερο απο τη CM σαν rom ...(τη Slim & την Omni προτιμουσα παντα)...Διαθετει παντα τους καλυτερους kernels ,ειδικα στη kk & Lp αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις,ειναι σοβαρο team γενικα & με καλους developers

Χθές πέρασα την Slim 6.0.1 αλλά μου βγάζει συνεχώς μνμ google contacts sync fail η closed η κάτι τέτοιο... Μέ ότι gapps και αν δοκίμασα μία από τα ίδια.Κάποια λύση;;;;Και κάτι άλλο που μου έκανε τρελή εντύπωση είναι το ότι δεν έχει η rom file explorer!!! Μου φάνηκε πολύ κουλό...

Edited by geotzia

Δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη ROM γιατί δεν έχω mondrianlte η wifi ...Η λύση είναι απλή & ισχύει για κάθε ROM ...Μετά το πρώτο bootαρισμα αποφεύγουμε να ενωθουμε στο λογαριασμό google πατώντας skip συνεχώς και μπαίνουμε στη ROM ..Πάμε αμέσως ρυθμίσεις και ελέγχουμε αν έχουν δοθεί όλα τα δικαιώματα σε κάθε μια εφαρμογή & ιδιαίτερα στις εφαρμογές της google με πρώτες παντα τα playstore & υπηρεσίες playstore ...Επίσης το πακέτο gapps που διαλεγουμε είναι καλό να μην είναι μικρότερο των mini (ορισμένες φορές & nano αλλά όχι πάντως μικρότερο πχ pico κλπ )..Η slim (όπως κάθε γνήσια aosp δεν περιέχει file manager ,και αναλόγως τη συσκευή και άλλες εφαρμογές πχ default browser κλπ ...θα κατεβάσεις εναν που σου αρέσει απλά). (Η omni πχ έρχεται & non prerooted κάτι που η slim το δίνει)

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπαρχει slim 6 για το tab pro 10.1 lte (picassolte sm t525)και αν ναι που?

καθε βοηθεια δεκτη! Ευχαριστω!

Για το sm-t525 όχι... Μόνο για το mondrianwifi..Για το 525 υπάρχει CM13 Unofficial marshmallow 6 nightly : http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-pro-12-10-8/orig-development/6-0-x-cyanogenmod-13-0-unofficial-t3314507

Edited by daitalos

Mετα το service που ειχα παει το 10αρι τον Ιουνιο και αλλαξαν κονεκτορα στην μπαταρια (ειχε το κλασσικο προβλημα που επεφτε αποτομα το ποσοστο κτλ) τωρα παρατηρω καποιες φορες οτι το βαζω το βραδυ στην φορτιση και σταματαει σε ενα σημειο. Δεν φορτιζει φουλ. Πρεπει να το αποσυνδεσω και να το ξανασυνδεσω για να συνεχισει.

Παω για αλλαγη μπαταριας? Τοτε μου ειχαν πει βεβαια οτι η μπαταρια δεν εχει προβλημα.

Να σημειωσω οτι δεν χρησιμοποιω τον original φορτιστη.

ΥΓ. Ουτε βιδα ξανα απο samsung.

Δέν σημαίνει ντε και καλά πως θα πας για μπαταρία αυτό.. Πολλά παίζουν ρόλο όπως ο φορτιστής, το καλώδιο, αν είναι ο γνήσιος της μάνας του, κλπ ...Καλό είναι να χρησιμοποιήσεις μια φορά ένα απο τα calibration battery tools που υπάρχουν στο playstore (απαιτεί root) ακολουθώντας τις οδηγίες.. Αυτό, θα σβήσει όλα τα στατιστικά αρχεία του φακέλου batterystats.bin από το συστημα ...Αμέσως μετά το συστημα δημιουργεί ξανά νέα αρχεια στην ίδια θέση & όποια λάθη κλπ διορθώνονται..Το 10.1 έχει πολύ καλή μπαταρία σε αντίθεση με το 8.4 ...

Να σημειωσω οτι δεν χρησιμοποιω τον original φορτιστη.

ΥΓ. Ουτε βιδα ξανα απο samsung.

Ποιός είναι ο λόγος που δεν χρησιμοποιείς τον ορίτζιναλ; Ο άλλος που χρησιμοποιείς έχει τουλάχιστον τις σωστές προδιαγραφές, τα δυο αμπέρ κλπ; Το λέω γιατί εκτός του ότι με τη δική μου μπαταρία στο 8.4 δεν έχω μετά από δυο χρόνια (ακούς daitalos!) εμφανές πρόβλημα, τον χρησιμοποιώ και για κινητά μου lg & huawei γιατί είναι σαφέστατα αξιόπιστος. Βέβαια στο δεύτερο σκέλος θα συμφωνήσω, ούτε βίδα ξανά δυστυχώς από την εσχάτως και ΜπάΜ!σουνγκ...

ΥΓ. Καθυστερώ ακόμα τη μετάβασή μου σε CM13 λόγω χρόνου και διάθεσης αλλά θα γίνει :cool:

Δεν χρησιμοποιω τον original γιατι εχω φορτιστη με 4 usb για ολες τις συσκευες μου και με βολευει. 1.2 αμπερ δινει απο καθε θυρα αυτος που εχω. Λετε να φταιει αυτο? Καλωδιο χρησιμοποιω το original. Epπισης προσφατα εβαλα την CM 12.1 αλλα το προβλημα αυτο το ειχα και με την μαμα rom.

CM 13 θα βγει για το 10αρι με wifi?

Edited by ardi21

Δεν χρησιμοποιω τον original γιατι εχω φορτιστη με 4 usb για ολες τις συσκευες μου και με βολευει. 1.2 αμπερ δινει απο καθε θυρα αυτος που εχω. Λετε να φταιει αυτο? Καλωδιο χρησιμοποιω το original. Epπισης προσφατα εβαλα την CM 12.1 αλλα το προβλημα αυτο το ειχα και με την μαμα rom.

CM 13 θα βγει για το 10αρι με wifi?

Δεν θέλω να βάλω το χέρι μου στη φωτιά αλλά μάλλον έχεις θέμα με τον πολυφορτιστή έτσι που τα λες, χώρια που το ταλαιπωρείς με την πιο αργή φόρτιση. Όρκο είπαμε δεν παίρνω αλλά γιατί να θυσιάσεις ένα καλό φορτιστή που δίνει;

Για το δεύτερο ξέρουν να σου πουν daitalos και fanatikos.

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1