ardi21 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Ξαφνικα το android system ui μου καταπινει την μπαταρια. Εχει φτασει 30%. Ξερουμε καμια λυση εκτος απο factory reset? Ειναι γνωστο θεμα απ'οτι ειδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Ξαφνικα το android system ui μου καταπινει την μπαταρια. Εχει φτασει 30%. Ξερουμε καμια λυση εκτος απο factory reset? Ειναι γνωστο θεμα απ'οτι ειδα. Σε ποιά rom είσαι & ποιόν kernel χρησιμοποιείς παίζουν ρόλο..Υπάρχει περίπτωση μία επαναφορά συσκευής να λύσει το πρόβλημα,μπορει όμως και όχι.Το φλασαρισμα μιας διαφορετικής rom μπορεί να έχει καλύτερα αποτελέσματα πάντα..Ισως κάποια τρίτη εφαρμογή κρατάει τη συσκευή "ξύπνια" συνεχώς..(μπορείς να εκκινήσεις σε ασφαλή λειτουργία).. Μπορείς να το δεις & με το CPU Spy : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bvalosek.cpuspy&hl=gr _Αν είσαι σε custom rom ή έχεις root στη stock μπορείς με τον kernel adiutor να δοκιμασεις άλλες ρυθμίσεις του πυρήνα...Και δοκίμασε να κλείσεις κάθε επιπλέον λειτουργία της συσκευής πχ αυτόματο συγχρονισμό,και WiFi (να παραμένει ενεργό κατά την αναστολή λειτουργίας - ΜΟΝΟ όταν είναι συνδεδεμένο ή ΠΟΤΕ ) Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Καλησπέρα στην παρέα.έχω το 10.1 pro και μετά από σχεδόν 2 χρόνια μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος.θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να κάνω root για να πετάξω από μέσα την σαβούρα που το έχει φορτώσει η samsung.δεν με πειράζει να γράψει ο knox.ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Καλησπέρα στην παρέα.έχω το 10.1 pro και μετά από σχεδόν 2 χρόνια μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος.θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να κάνω root για να πετάξω από μέσα την σαβούρα που το έχει φορτώσει η samsung.δεν με πειράζει να γράψει ο knox.ευχαριστώ προκαταβολικά. Μέσω CFautoroot & Odin εδώ: https://download.chainfire.eu/392/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-picassowifi-picassowifixx-smt520.zip _Η και μέσω kingroot apk απο τη συσκευή: https://androidmtk.com/download-kingroot-application ( Ο σωστός τρόπος σε Samsung είναι με CFautoroot & SuperSU ) Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Ημίμετρα είναι όλα αυτά. Εφόσον δεν εχεις θεμα να σου γράψει το knox, πέρνα twrp και πέρνα μια cm. Θα δεις άλλο ταμπλετ. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Ημίμετρα είναι όλα αυτά. Εφόσον δεν εχεις θεμα να σου γράψει το knox, πέρνα twrp και πέρνα μια cm. Θα δεις άλλο ταμπλετ. Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Η σκέψη είναι σωστή αν υπήρχε βέβαια επαρκής προγραμματισμος για το sm-t520...Δυο ROM υπάρχουν όλες κι όλες(υπήρξε και μια CM13 beta unofficial που έμεινε στη προσπαθεια) η CM12.1 που κι αυτή σταματάει όπως φαίνεται μάλλον την υποστήριξη καθώς δεν ασχολείται κανείς προγραμματιστης πλέον με LP & η Resurrection Remix v5.5.9...Είναι δύσκολη υπόθεση ο Exynos για προγραμματισμο ,σε αντίθεση με τον πασίγνωστο snapdragon στούς πάντες..Ακόμη κι έτσι βέβαια οι 30.000 στο antutu της stock με τους 58.000-60.000 της CM12.1 η διαφορά είναι τεράστια... Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Ευχαριστώ πολύ παιδιά.δεν θέλω να περάσω cm.μάλον θα κάνω root με κάποιο απο τα προγράμματα παυ προτείνεται και θα πετάξω την σαβούρα που το εχει φορτώσει η samsung και τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Το έχει η μάνα μου έχει ακόμα το 4.4.2 αυτό δεν θα έπρεπε μέσω WiFi να πάρει το 4.4.4 είναι με τα 10.1 ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Σκεφτομαι και γω να περασω την CM12.1 στο 10αρι. Ακολουθω αυτον τον οδηγο, σωστα? Πρεπει πρωτα να κανω root με καποιον αλλον τροπο η γινεται μεσω της διαδικασιας με το odin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Σκεφτομαι και γω να περασω την CM12.1 στο 10αρι. Ακολουθω αυτον τον οδηγο, σωστα? Πρεπει πρωτα να κανω root με καποιον αλλον τροπο η γινεται μεσω της διαδικασιας με το odin? Εδώ θα ψάξεις http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-pro-12-10-8 Δεν χρειάζεται root 1: περνά μια custom recovery (ρώτα εδώ http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-pro-12-10-8 ...εγκατάσταση με odin) 2: Κατέβασε στο ταμπλετ (στην εσωτερική η στην εξωτερική κάρτα) τη rom που σου αρέσει 3 : reboot σε recovery και κάνεις wipe data factory reset κτλ και μετά κάνε εγκατάσταση την rom + GApps της επιλογής σου Έτοιμος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Recovery κατεβασα απο εδω. Δεν μπορω να περασω αυτην και την rom μεσω odin απο pc? Επισης πρεπει να περασω ξεχωριστα gapps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Recovery κατεβασα απο εδω. Δεν μπορω να περασω αυτην και την rom μεσω odin απο pc? Επισης πρεπει να περασω ξεχωριστα gapps? #2310.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 (edited) Recovery κατεβασα απο εδω. Δεν μπορω να περασω αυτην και την rom μεσω odin απο pc? Επισης πρεπει να περασω ξεχωριστα gapps? Αυτη που κατεβασες ειναι η recovery της CM...Η καλυτερη λυση ειναι να κατεβασεις τη τελευταια εκδοση της twrp απο τη σελιδα της η αν εισαι root ευκολα με το flashify κλπ ....gapps απο την opengapps εδω: http://opengapps.org/ ( arm 5.1.1 mini ειναι αρκετο το πακετο αν θελεις παρε μεγαλυτερο δεν χρειαζεται ομως)... Οχι δεν μπορεις το odin φλασαρει μονο αρχεια .tar και οι roms δεν διατιθενται παρα μονο σε αρχεια zip ....Aπο recovery θα φλασαρεις γι αυτο χρειαζεται η twrp Edited August 21, 2016 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Αυτη που κατεβασες ειναι η recovery της CM...Η καλυτερη λυση ειναι να κατεβασεις τη τελευταια εκδοση της twrp απο τη σελιδα της η αν εισαι root ευκολα με το flashify κλπ ....gapps απο την opengapps εδω: http://opengapps.org/ ( arm 5.1.1 mini ειναι αρκετο το πακετο αν θελεις παρε μεγαλυτερο δεν χρειαζεται ομως)... Οχι δεν μπορεις το odin φλασαρει μονο αρχεια .tar και οι roms δεν διατιθενται παρα μονο σε αρχεια zip ....Aπο recovery θα φλασαρεις γι αυτο χρειαζεται η twrp Σωστα τα γραφεις Αλλά ο φίλος είναι άπειρος ...Η ποιο εύκολη λύση είναι να παει στο site του xda (στο νημα της συσκευής του ) να ρωτήσει εκεί... (η ποιο γρήγορη διαδικασία είναι αυτή που έγραψα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Σωστα τα γραφεις Αλλά ο φίλος είναι άπειρος ...Η ποιο εύκολη λύση είναι να παει στο site του xda (στο νημα της συσκευής του ) να ρωτήσει εκεί... (η ποιο γρήγορη διαδικασία είναι αυτή που έγραψα ) Αν έχει πρόβλημα με τη χρήση PC & recovery μπορεί να κάνει αμέσως root εφόσον γνωρίζει το Odin και να φλασαρει αμέσως με το flashify ...Δεν γνωρίζω ούτε αν έχει picassowifi η lte Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 (edited) Θα το ψαξω παιδια αν και μου φαινονται κινεζικα λιγο αυτα. Στο Nexus που φλασαρω καθε χρονο την νεα εκδοση μου φαινονται πιο απλα τα πραγματα :) Aπ'οτι καταλαβα δηλαδη κανω root με το CF auto root, κατεβαζω απο playstore την twrp, περναω στo tablet την rom και τα gapps που θελω και μεσα απο αυτο τα φλασαρω? Edited August 21, 2016 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 (edited) Καθόλου Κινέζικα. 1. Κατεβάζεις το twrp που είναι για το ταμπλετ σου απο το site τους. 2. Το φλασαρεις μέσω odin. 3. Κατεβαζεις την cm που θέλεις για το ταμπλετ. 4. Κατεβαζεις τα gapps, όποιο πατετο θέλεις εσύ, που αντιστοιχεί στην cm που επελεξες για arm επεξεργαστή. 5. Κοπιαρεις την cm και τα gapps στην sd. 6. Μπουταρεις στο twrp κάνεις wipe τα πάντα στο τηλέφωνο (εκτός της sd). 7. Φλασαρεις την cm και τα gapps. 8. Κανεις factory reset, clear cache, clear davlik και reboot. That's it! Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 21, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Θα το ψαξω παιδια αν και μου φαινονται κινεζικα λιγο αυτα. Στο Nexus που φλασαρω καθε χρονο την νεα εκδοση μου φαινονται πιο απλα τα πραγματα :) Aπ'οτι καταλαβα δηλαδη κανω root με το CF auto root, κατεβαζω απο playstore την twrp, περναω στo tablet την rom και τα gapps που θελω και μεσα απο αυτο τα φλασαρω? Δεν χρειαζεται να κανεις ρουτ αν σκοπευεις να περασεις custom rom. Ξεκινας κατευθειαν απο το περασμα του twrpκαι συνεχιζεις με τα υπολοιπα σωστα βηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 (edited) Καθόλου Κινέζικα. 1. Κατεβάζεις το twrp που είναι για το ταμπλετ σου απο το site τους. 2. Το φλασαρεις μέσω odin. 3. Κατεβαζεις την cm που θέλεις για το ταμπλετ. 4. Κατεβαζεις τα gapps, όποιο πατετο θέλεις εσύ, που αντιστοιχεί στην cm που επελεξες για arm επεξεργαστή. 5. Κοπιαρεις την cm και τα gapps στην sd. 6. Μπουταρεις στο twrp κάνεις wipe τα πάντα στο τηλέφωνο (εκτός της sd). 7. Φλασαρεις την cm και τα gapps. 8. Κανεις factory reset, clear cache, clear davlik και reboot. That's it! Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Α μαλιστα. Το βημα 8 το κανω και αυτο μεσω twrp αφου εχουν εγκατασταθει τα παντα και μπω σε περιβαλλν android ετσι? Επισης για να φλασαρω twrp δεν πρεπει να ειμαι root? Edit: Ακυρο δεν χρειαζεται. Edited August 21, 2016 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 (edited) Α μαλιστα. Το βημα 8 το κανω και αυτο μεσω twrp αφου εχουν εγκατασταθει τα παντα και μπω σε περιβαλλν android ετσι? Επισης για να φλασαρω twrp δεν πρεπει να ειμαι root? Edit: Ακυρο δεν χρειαζεται. Στην πρώτη ερώτηση, ναι και οχι. Μόλις τελειώσει με το φλασαρισμα της cm&gapps, κάνεις κατευθείαν τα reset&clear. Στην δεύτερη, όχι. Είναι σαν να φλασαρεις Ρομ. Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 21, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 (edited) Στην πρώτη ερώτηση, ναι και οχι. Μόλις τελειώσει με το φλασαρισμα της cm&gapps, κάνεις κατευθείαν τα reset&clear. Στην δεύτερη, όχι. Είναι σαν να φλασαρεις Ρομ. Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk A οκ, καταλαβα. Παταω εκει που λεει Wipe cache/Dalvik αμεσως μετα τις εγκαταστασεις και μετα reboot. Ευχαριστω πολυ. Οταν το κανω θα πω αποτελεσματα.:) Edited August 21, 2016 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Tην περασα την CM 12.1 και φαινονται ολα καλα. Bεβαια δεν βλεπω και τρελη διαφορα στην αποδοση σε καθημερινη χρηση. Ισως ειναι λιγο πιο σβελτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 (edited) Tην περασα την CM 12.1 και φαινονται ολα καλα. Bεβαια δεν βλεπω και τρελη διαφορα στην αποδοση σε καθημερινη χρηση. Ισως ειναι λιγο πιο σβελτο. Κατεβασε το antutu και θα τη δεις τη διαφορα...Στη stock δεν ξεπερναει τις 30000 & στη CM12.1 φτανει 57-60000 (και στη RRemix) κι αναλογως καποια πραγματα πχ τι kernel χρησιμοποιεις αν υποστηριζει zRam & swap & ποσο "καθαρη" ειναι η συσκευη απο μπαζα & παλια αρχεια κλπ ...Η διαφορα ειναι τεραστια και μονο απο το ξεφορτωμα ολης της σαβουρας που χει μπολικη η samsung,ακομα κι απο την αλλαγη εκδοσης android στη συγκεκριμενη συσκευη (αποδιδει καλυτερα ο συγκεκριμενος επεξεργαστης στην LP απο οτι στη KK) Edited August 22, 2016 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 50.000 μου εβγαλε εμενα. Anyway μονο και μονο απο την 5.1 και την αφαιρεση της σαβουρας ικανοποιημενος ειμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decomania Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Καλησπέρα. Έχω ένα. tablet pro SM T320 περίπου ενάμιση χρόνο. Τον τελευταίο καιρό ενώ έχει μπαταρία περίπου στο μισό ή ακόμη και περισσότερο ή και λιγότερο, αρχίζει να αναβοσβήνει εμφανίζεται ή εικόνα έναρξης που εμφανίζεται κατά την εκκίνηση, επίσης δείχνει να τρέμει και έχει υπερθέρμ. Μερικές φορές έγινε και εντελώς μπλε ή οθόνη. Με αποτέλεσμα να το βάζω στην πρίζα και να επανέρχεται μετά από πολύ ώρα. Έχουμε κάποια πιθανή εξηγήσει; Πόση μπορεί να είναι η εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts