hurin Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Λύση χωρίς ρουτ για να γράφει στην sd δεν έχει βγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Λύση χωρίς ρουτ για να γράφει στην sd δεν έχει βγει; Όχι .Εξαρτάται από την Samsung .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Όποιος έχει την temasek v4 μπορεί να μου πει πόση ώρα κάνει να φορτισει από το 7 % έως 100 % για τι το φορτισα για πρώτη φορά από τότε που την έβαλα και έκανε 3 ώρες και 10 λεπτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Πολύ είναι. Με τον ίδιο φορτιστή που φορτιζες πριν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Πολύ είναι. Με τον ίδιο φορτιστή που φορτιζες πριν; Ναι με stock rom έκανε δύο ώρες και 40 λεπτά περίπου ίσως να φταίει η rom μπορεί να μου πει κάποιος που την έχει βάλει πόσο του κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 και το 2 και 40 νομίζω πολύ είναι.Δεν θυμαμαι ακριβως ποσο μου έκανε με την στοκ αλλα νομιζω λιγότερο. Με την temasek μου κάνει 2 κ κατι.Μηπως φταιει ο φορτιστής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 (edited) και το 2 και 40 νομίζω πολύ είναι.Δεν θυμαμαι ακριβως ποσο μου έκανε με την στοκ αλλα νομιζω λιγότερο. Με την temasek μου κάνει 2 κ κατι.Μηπως φταιει ο φορτιστής? Έβαλα και άλλον και μου δείχνει το ίδιο ίσως κάνω κάνα wipe από το recovery πάντως η rom πάει σφαίρα και έχω ένα σωρό εφαρμογές και η μνήμη έχει υπόλοιπο 900 mb Edited February 10, 2016 by liam69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 και το 2 και 40 νομίζω πολύ είναι.Δεν θυμαμαι ακριβως ποσο μου έκανε με την στοκ αλλα νομιζω λιγότερο. Με την temasek μου κάνει 2 κ κατι.Μηπως φταιει ο φορτιστής? Eμένα με της μαμάς έκανε περίπου 2,5-2,3/4 ώρες,με την temasek κάτι λιγότερο... Επειδή όταν φορτίζει γράφει -αργή φόρτιση- μήπως έχουμε επιλογή γιά γρήγορη φόρτιση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Eμένα με της μαμάς έκανε περίπου 2,5-2,3/4 ώρες,με την temasek κάτι λιγότερο... Επειδή όταν φορτίζει γράφει -αργή φόρτιση- μήπως έχουμε επιλογή γιά γρήγορη φόρτιση;; Και εμένα αργή φόρτιση γράφει προς ξέρει όσο και να το έψαξα δεν βρήκα κάτι οποίος βρει ας μας πει γιατί δεν θέλω να την βγάλω λέει πολύ σε όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Από την αρχή που το πήρα, δέκα μήνες πριν, μέχρι και τώρα, χωρίς να έχω πειράξει τίποτα ( όλα μαμά ) και χωρίς μέχρις στιγμής κανένα πρόβλημα ( φτου - φτου ) η μπαταρία για να << γεμίσει >> από το 10% στο 100% ήθελε και θέλει 3 ώρες +-5 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Παιδιά η temasek 5.1.1 είναι ή 6? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Παιδιά η temasek 5.1.1 είναι ή 6? Ξεκίνησε απο cm12.1 δηλ. 5.1 και έχει καταλήξει σε cm13 δηλ. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 (edited) Ποια φορας? Βλεπεις να ειναι σταθερη? Μην την πατησουμε οπως με την res. ;) Ακυρο, ειδα φορας την 4. Ειναι σταθερη? Edited February 11, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Έβγαλα την κάμερα που είχα βάλει από το HTC έκανα εγκατάσταση τον Nova launcher και μετά του έκανα μια επανεκκίνηση και έβαλα το tablet να φορτισει ήταν 15% και πήγε στο 100% σε 2 ώρες και 10 λεπτά σε temasek v4 πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Ποια φορας? Βλεπεις να ειναι σταθερη? Μην την πατησουμε οπως με την res. ;) Ακυρο, ειδα φορας την 4. Ειναι σταθερη? Βαλτην πάει σφαίρα δεν θα το μετανιώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Βαλτην πάει σφαίρα δεν θα το μετανιώσεις Eκανα ένα quadrant test καί τα αποτελέσματα με εξέπληξαν.... με της μαμάς χωρίς να έχω παγωμένο τίποτα στο titanium και με την temasek v4.Λοιπόν Μαμάς : total:22268-CPU:82094-Mem:16908-I/O:9595-2D:495-3D:2250 temasek v4:Total:12815-CPU:38848-Mem:16827-I/O:6203-2D:251-3D:1944 Το ξαναέκανα..τα ίδια!!! Tι γίνεται ρε παιδιά;;;;; Εχω την εντύπωση ότι με την temasek v4 πάει πιό γρήγορα αλλά τα νούμερα λένε άλλα. Υ.Γ Δεν μπορώ να ανεβάσω και κανένα screenshot,πως μπορώ να το κάνω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 (edited) Για να ανεβασεις screenshot μεσω tapatalk, αντι για το συνδετηρα πατας: 1. τη φωτογραφικη μηχανη 2. Τη συλλογη 3. Επιλεγεις τη φωτο που θελεις να ανεβασεις. Απο web browser δεν ξερω πως, δεν το εχω κανει ποτε. Μην δινετε τοση σημασια στα νουμερα. Απολαυστε τη συσκευη. Edited February 11, 2016 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Για να ανεβασεις screenshot μεσω tapatalk, αντι για το συνδετηρα πατας: 1. τη φωτογραφικη μηχανη 2. Τη συλλογη 3. Επιλεγεις τη φωτο που θελεις να ανεβασεις. Απο web browser δεν ξερω πως, δεν το εχω κανει ποτε. Μην δινετε τοση σημασια στα νουμερα. Απολαυστε τη συσκευη. Απο web browser όσο και άν προσπάθησα δεν τα κατάφερα... Οσο γιά το τελευταίο που γράφεις μάλλον έχεις δίκιο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 (edited) Βαλτην πάει σφαίρα δεν θα το μετανιώσεις Νταξ και με την 12.1 που είμαι, σφαίρα πάει. Καμια επαφή με την μαμά! Όμως και πάλι κάποια σποραδικά fc's τα έχει. Λίγα βέβαια και στο εντελώς άσχετο αλλά είναι υπαρκτά. Και για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν γουσταρει με τίποτα τον λογαριασμο μου στο hotmail. Βρε με τίποτα μιλάμε! Η δεν θα συγχρονίζει ή θα πετάει fc. Αν τον σβήσω, όλα καλά! Με ψυσατε παιδιά. Αύριο θα την δοκιμασω. Μια ερώτηση. Με twrp 3 φλασαρατε η με το 2.8.τάδε? Edited February 11, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Εμένα στο AnTuTu 6.0.4 μου έβγαλε 52507 σκορ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 (edited) Εμένα στο AnTuTu 6.0.4 μου έβγαλε 52507 σκορ Καλημέρα! Ε, και λοιπόν? Καλό είναι? Κακό? Έχω πάψει από πολλού να ασχολούμε με τα αντούτου, ανπούτου και όλα τα εις ...τουτου! Μια π@π@ρι@ και μισή είναι! Αν η αίσθηση που σου δίνει η ρομ είναι αυτή που πρέπει, με την σωστή μπαταρία, δεν κάθομαι να ασχοληθώ με τα τουτου! :p PS: Ξεκίνησα να περνάω την temasek. Για να δούμε τι θα δούμε!!! PS2: Το TWRP 3.0 δεν ήθελε με τίποτα να περαστεί με img μεσα από το 2.8.7. που είχα. 3 προσπάθιες, 3 αποτυχίες, με το tablet να μπαίνει μονον σε download mode. Όλα έδειχναν να είχαν γίνει σωστά, στο reboot π@π@ρια μάντολες! Τελικά μόνον με αυτό το πέρασα σωστά! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jmz.soft.twrpmanager EDIT: Εντάξει παιδιά! Δεν υπάρχει δηλαδή! Χάλι μαύρο! Τα ίδια με την RR. Έχει πρόβλημα η CM 13 με αποτέλεσμα να παίρνει η μπάλα τους υπόλοιπους που στηρίζονται σ' αυτήν! Πάλι δεν ανοίγουν οι φωτογραφίες από την SD, πάλι δεν δουλεύει η ενσωματωμένη εφαρμογή της συλλογής, πάλι δεν βλέπει τα βίντεο και το google photos διαβάζει 5 φωτογραφίες και κολλάει το σύμπαν! Έχω γύρω στις 1200 φωτογραφίες στην SD και με το ζόρι και πριν κρασάρει μου δείχνει 5-6. Για βίντεο τίποτα! Ούτε ένα!! Πίσω στην CM12.1 ολοταχώς! Απλά η CM13 θέλει πολυυυυυυυυυυύ δουλειά ακόμη! Edited February 12, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Καλημέρα! Ε, και λοιπόν? Καλό είναι? Κακό? Έχω πάψει από πολλού να ασχολούμε με τα αντούτου, ανπούτου και όλα τα εις ...τουτου! Μια π@π@ρι@ και μισή είναι! Αν η αίσθηση που σου δίνει η ρομ είναι αυτή που πρέπει, με την σωστή μπαταρία, δεν κάθομαι να ασχοληθώ με τα τουτου! :p PS: Ξεκίνησα να περνάω την temasek. Για να δούμε τι θα δούμε!!! PS2: Το TWRP 3.0 δεν ήθελε με τίποτα να περαστεί με img μεσα από το 2.8.7. που είχα. 3 προσπάθιες, 3 αποτυχίες, με το tablet να μπαίνει μονον σε download mode. Όλα έδειχναν να είχαν γίνει σωστά, στο reboot π@π@ρια μάντολες! Τελικά μόνον με αυτό το πέρασα σωστά! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jmz.soft.twrpmanager EDIT: Εντάξει παιδιά! Δεν υπάρχει δηλαδή! Χάλι μαύρο! Τα ίδια με την RR. Έχει πρόβλημα η CM 13 με αποτέλεσμα να παίρνει η μπάλα τους υπόλοιπους που στηρίζονται σ' αυτήν! Πάλι δεν ανοίγουν οι φωτογραφίες από την SD, πάλι δεν δουλεύει η ενσωματωμένη εφαρμογή της συλλογής, πάλι δεν βλέπει τα βίντεο και το google photos διαβάζει 5 φωτογραφίες και κολλάει το σύμπαν! Έχω γύρω στις 1200 φωτογραφίες στην SD και με το ζόρι και πριν κρασάρει μου δείχνει 5-6. Για βίντεο τίποτα! Ούτε ένα!! Πίσω στην CM12.1 ολοταχώς! Απλά η CM13 θέλει πολυυυυυυυυυυύ δουλειά ακόμη! Εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα που έχεις εσύ ή μόνη εφαρμογή που μου έκανε νερά ήταν των επαφών την απενεργοποιησα και τέλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα που έχεις εσύ ή μόνη εφαρμογή που μου έκανε νερά ήταν των επαφών την απενεργοποιησα και τέλος Ούτε εγώ έχω κάποιο θέμα με τις φωτο και τα βίντεο μου αλλά ούτε με τις επαφές έχω.Πρίν το install έκανα advanced wipe(clear davlik-cache-system-data) Μήπως φταίει αυτό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Λοιπόν παιδιά, να συνοψίσω τα προβλήματά μου. 1. Δεν μου δουλεύει η αυτόματη περιστροφή στον launcher. Όλα γυρνάνε σε landscape εκτός από αυτόν. 2. Δεν δουλεύει η "Συλλογή". Δεν βλέπει τίποτα! Ενώ βλέπει φακέλους, ονόματα, δεν δείχνει ούτε παίζει τίποτα. (πανω απο 1200 φωτό +100 τόσα βίντεο) 3. Το google photos διαβάζει καμιά 10αριά και μετά κρασάρει. (FC) 4. Δεν "βλέπει" κανένα αρχείο ήχου ή ειδοποίησης για να αλλάξω αυτά που έχει με δικά μου. 5. Δεν γουστάρει με τίποτα τον λογαριασμό μου στο hotmail.gr. Κρασάρει (FC) Εντάξει μετά από όλα αυτά επέστρεψα ξανά στην 12 και για το hotmail κατέβασα την εφαρμογή τους. Αυτά! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 να ρωτησω κατι;για το 10αρι να δωθει επισημα η λολιποπ το ξεχναμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts