aplos73 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Και εγώ ευχαριστημένος είμαι αλλά θα ήθελα μια αναβάθμιση.εδώ δίνουν αναβαθμίσεις σε κάτι σαπάκια κινητά και tablet και να μην πάρει το δικό μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Κολλήματα δεν μου κάνει το wifi είναι εξαιρετικο όπως και η μπαταρία που μου βγάζει περίπου 8 ώρες χονδρικά.Παιχνίδια beach buggy & manuganu το 1 & 2 για να περνά η ώρα δεν μου έχει κολλήσει ΠΟΤΕ.Κλασσικά Facebook, Internet ως επί το πλείστον αλληλογραφία ενημέρωση διάφορα site κλπ όλα όμορφα γρήγορα και ομαλά. Το επέλεξα λόγω 2Κ ανάλυσης ΌΧΙ Amoled οθόνη που εντυπωσιάζει στα χρώματα διότι ασχολούμαι με φωτογραφία και με ενδιαφέρει η πιστότητα των χρωμάτων και φυσικά επειδή ήταν η καλύτερη επιλογή στα 210 ευρώ παραδοτετο σπίτι. ..και μερικά δείγματα από φώτο ;) http://postimg.org/image/9pokf6d4z/full/ http://postimg.org/image/8kxmwa10z/full/ Φίλε Konakis, καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχω και εγώ το συγκεκριμένο ταμπλετ και είμαι αρκετά ευχαριστημένος, όχι όσο εσύ, αλλά καλό είναι. Λύσε μου όμως μια απορία, οι φωτογραφίες που έχεις βάλει, είναι από το pro 8.1 όπως λες εδώ, ή από το Xperia L της συζύγου σου όπως γράφεις στο ποστ 553 που είναι στο θέμα του Xperia Z5 , συγκεκριμένα εδώ :http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=421954&page=37 Μπερδεύτηκα πραγματικά πολύ με αυτές τις φωτογραφίες όταν τις είδα και στο θέμα που αφορά το Ζ5 και ξαφνικά τις βλέπω και εδώ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Όχι βέβαια...από κανένα από τα δύο που αναφέρεις...αν διαβάσεις προσεκτικά στο νήμα του Ζ5 απάντησα ότι όσον αφορά την εκτύπωση!!φώτο είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος στο μεσαίο μέγεθος 3:2 που είναι το μέγεθος των φωτογραφιών απο το xperia L της γυναίκας μου....στην δε περίπτωση εδώ δηλαδή του ταμπλετ το έχω για να τις βλέπουμε με φίλους εκτός σπιτιού σε μια καλή οθόνη 2Κ. οθόνη2Κ. Αν διαβάσεις προσεκτικά στο νήμα του Ζ5 αναφέρω ότι οι φωτογραφίες οι αξιόλογες βγαίνουν είτε από σούπερ κομπακτ μηχανές ή από slr...Όπως είναι και οι από πάνω που βλέπεις ;) ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με απλά λόγια στο νήμα του Ζ5 ήθελα να καλμαρω τα παιδιά όσον αφορά την ποιότητα των φωτογραφιών στις νυχτερινές λήψεις που γκρίνιαζαν ορισμένοι αναφέροντας τους ότι για πραγματικά αξιόλογες φωτογραφίες είτε χρησιμοποιούμε super compact camera είτε slr ρίχνοντας έτσι τις δυο φωτογραφίες για να τους ηρεμήσω στην δε περίπτωση εδώ τις έβαλα για να δείξω ότι ασχολούμαι με την φωτογραφία και για αυτό τον λόγο επέλεξα το παραπάνω ταμπλετ από το οποίο όπως ανέφερα είμαι καθόλα ευχαριστημένος.Δυο δείγματα λοιπόν... ;) καλημέρες. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Όχι βέβαια...από κανένα από τα δύο που αναφέρεις...αν διαβάσεις προσεκτικά στο νήμα του Ζ5 απάντησα ότι όσον αφορά την εκτύπωση!!φώτο είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος στο μεσαίο μέγεθος 3:2 που είναι το μέγεθος των φωτογραφιών απο το xperia L της γυναίκας μου....στην δε περίπτωση εδώ δηλαδή του ταμπλετ το έχω για να τις βλέπουμε με φίλους εκτός σπιτιού σε μια καλή οθόνη 2Κ. οθόνη2Κ. Αν διαβάσεις προσεκτικά στο νήμα του Ζ5 αναφέρω ότι οι φωτογραφίες οι αξιόλογες βγαίνουν είτε από σούπερ κομπακτ μηχανές ή από slr...Όπως είναι και οι από πάνω που βλέπεις ;) ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με απλά λόγια στο νήμα του Ζ5 ήθελα να καλμαρω τα παιδιά όσον αφορά την ποιότητα των φωτογραφιών στις νυχτερινές λήψεις που γκρίνιαζαν ορισμένοι αναφέροντας τους ότι για πραγματικά αξιόλογες φωτογραφίες είτε χρησιμοποιούμε super compact camera είτε slr ρίχνοντας έτσι τις δυο φωτογραφίες για να τους ηρεμήσω στην δε περίπτωση εδώ τις έβαλα για να δείξω ότι ασχολούμαι με την φωτογραφία και για αυτό τον λόγο επέλεξα το παραπάνω ταμπλετ από το οποίο όπως ανέφερα είμαι καθόλα ευχαριστημένος.Δυο δείγματα λοιπόν... ;) καλημέρες. ΟΚ, απλά όπως σου είπα μπερδεύτηκα και παραξενεύτηκα , ειδικά με τα του εδώ γραφόμενα, γιατί καταλάβαινα ότι με το pro 8.1 έβγαλες αυτές τις φωτό και έπαθα πλάκα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Καλή χρονιά. Κι έτσι, από την υπόσχεση για διάθεση κατά το "3rd quartet 2015" στο ακατανόητα μακρόχρονο "testing" τέρμα πια και για μένα η Samsung, ξεκινάω διάβασμα και μελέτη για CM μιας που ήδη για το 8.4 βγήκε nightly με Marsmallow αλλά καλύτερα να βάλω σταθερή 12. Μιας που κοντεύει σε λίγους μήνες να λήξει η εγγύηση έχω μια ερώτηση. Η οθόνη εμφάνισε προ καιρού ένα καμμένο πίξελ (δύσκολα εμφανές αλλά φαίνεται κοντά στο κέντρο) αλλά από πριν λίγο καιρό κάνει τώρα σε ένα σημείο πάλι κοντά στο κέντρο ένα μόνιμο μικρό ιριδισμό που φαίνεται πιο πολύ σε λευκό φόντο. Πιστεύω ότι αυτό δικαιολογεί αλλαγή οθόνης μέσα στα πλαίσια της εγγύησης, έτσι; Όσο για τη μπαταρία, ακόμα μου βγαίνει σκυλί αν και με κάποια μικρή επιφύλαξη τον τελευταίο μήνα στο χρόνο φόρτισης οπότε μάλλον να κοιτάζω από αυτές που λέτε του eBay να έχω εύκαιρη από πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Επιδίωξε αλλαγή, αντικατάσταση οθόνης...κι έπειτα καλό ρουταρισμα ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Α που'σαι konakis, με ψάρωσες και μένα με κείνες τις φωτό αλλά γρήγορα κατάλαβα ότι δεν ήταν του τάμπλετ. Θέλω να πω εδώ πως και η κάμερα του 8.4 ήταν επιπλέον λόγος εκτός της 2Κ οθόνης για να πάρω το συγκεκριμένο μοντέλο γιατί μου έλυσε τα χέρια από τη χρήση σκάνερ και δη φορητού που ήθελα για βιβλία, χειρόγραφα και παραπλήσια πράματα και να κάνω ταυτόχρονα εργασίες, από γρήγορο φότοσοπ μέχρι και αρκετά αποτελεσματικό OCR. Έγινε βασικό εργαλείο δουλειάς και με θυμώνει πολύ η απαξίωσή του από τη σάμμι προκειμένου να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 :) και η καμερουλα του μια χαρά είναι για να κάνεις την δουλειά σου κ με το παραπάνω. Προσωπικά τον Σεπτέμβριο του 2014 που το είδα μαζί με το υπέροχο Lg g3 με τότε ξεχωριστό UI μου κέντρισαν το ενδιαφέρον.Τελικά με συνολικό ποσό 460 ευρώ πήρα new lg g2 (το οποίο μόλις πρόσφατα αποχωριστηκα :( ) κ το ταμπλετ το 8.4 pro.Για μένα όσο κρατήσει το ταμπλετ... Αντικατέστησα το λάπτοπ με ένα καλο σύγχρονο desktop κ την θέση του λαπ πήρε φυσικά το ταμπλετ ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Μια χαρά ειναι το ταμπλετ. Και με τον νοβα πάει άψογα. Ο tw είναι απλά για τα πανηγύρια. Βαρύς, δυσκίνητος και μνημοφαγος! Ομως αυτό δεν ακυρώνει το γεγονός οτι με κιτκατ το πήρα και εκεί παρέμεινε. Δεν πήρε ούτε μια αναβάθμιση. Και αυτό ομολογώ δεν μου εχει ξανασυμβεί. Καπως σαν τα Κινέζικα του καλαθιού, που τα παίρνεις και ξέρεις οτι δεν πρόκειται στην ζωή του να πάρει κάτι παραπάνω απο αυτο που φοράει. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Γενικά είναι πολύ καλό το ταμπλετ αλλά η ξενέρα με την αναβάθμιση άλλο πράγμα. Περιμένω και εγω να τελειωσει η εγγύηση να πειραματιστώ ελεύθερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Γενικά είναι πολύ καλό το ταμπλετ αλλά η ξενέρα με την αναβάθμιση άλλο πράγμα. Περιμένω και εγω να τελειωσει η εγγύηση να πειραματιστώ ελεύθερα Άμα έχει περάσει ένας χρόνος που καλύπτει την μπαταρία που αυτό είναι το θέμα που έχει το Tablet βάλε costum recovery και βάλε κάποια cm και θα πάει σφαίρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Αυτό ακριβώς έκανα και εγώ και αντε γειά. Άλλο tablet πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) Ξερουμε ποτε περιπου θα δωθει υποστηριξη απο την cyanogenmod για την 6 στο 10αρι wifi? Επισης καποιος οδηγος για εγκατασταση custom builds επειδη ειμαι ασχετος απο samsung? Edited January 11, 2016 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Αυτό ακριβώς έκανα και εγώ και αντε γειά. Άλλο tablet πλέον. Τι Rom του έχεις βάλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 CyanogenMod Temasek 13.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 CyanogenMod Temasek 13.0 την εξωτερικη καρτα sd στην βλεπει ; η εχεις θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 την βλεπει,οταν παω απ τις ρυθμισεις,αλλά οι εφαρμογές δεν την βλεπουν.πχ mx player,es explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 την βλεπει,οταν παω απ τις ρυθμισεις,αλλά οι εφαρμογές δεν την βλεπουν.πχ mx player,es explorer. Για δοκίμασε..... κάνε εγκατάσταση https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devasque.fmount άνοιξε ..θα σου ζητήσει πρόσβαση root...δώσε .. και μετά να επιδιόρθωση την πρόσβαση στην εξωτερική κάρτα ..πάτα οκ ..επανεκκίνηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Το τελευταίο κομμάτι "επιδιόρθωση..." από που το κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 (edited) Το τελευταίο κομμάτι "επιδιόρθωση..." από που το κάνω; Δεν σου βγάζει μήνυμα με το που ανοίγεις το πρόγραμμα ; Δες και αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.sdfix Σε fat32 το έχεις ; Edited January 11, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Όχι με βγάζει στην λίστα ζευγων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Όχι με βγάζει στην λίστα ζευγων Περίεργο .Γενικά οι cm "συνεργάζοται" καλά μόνο με κάρτες σε fat32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Ναι fat 32 την έχω.Εκανα φορματ κτλ αλλά κ πάλι τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Ναι fat 32 την έχω.Εκανα φορματ κτλ αλλά κ πάλι τίποτα. μήπως η συγκεκριμένη cm έχει bug με τις εξωτερικές sd card (ρώτα στο φόρουμ από που το κατέβασες σχετικά με αυτο...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 μήπως η συγκεκριμένη cm έχει bug με τις εξωτερικές sd card (ρώτα στο φόρουμ από που το κατέβασες σχετικά με αυτο...) Όλες οι cm 13 έχουν θέμα με την εξωτερική κάρτα εγώ έβαλα 12.1 και είμαι Οκ το Tablet πάει σφαίρα έβαλα και την κάμερα από το HTC one 9 και είναι και από αυτό τέλειο γιατί η κάμερα των cm είναι άστα να πάνε αν θες καλή ποιότητα φωτογραφιών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts