andrewk Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 εχουμε κανενα νεο ποτε το παιρνουμε? Φεεετααααααα... Ακομα δεν εχει ανακοινωθει τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 εχουμε κανενα νεο ποτε το παιρνουμε? Mη βιάζεσται να βάλετε τα 5 γιατί έχω ακούσει τρελλά παράπονα από δώ και εκεί + του ότι όσο πάει και κλείνουν τρύπες ασφάλειας για χακέματα...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Από περιέργεια το άφησα να αδειάσει τελείως μέχρι το 4% που έβγαλε σήμα στη μπαταρία. Με φορτιστή της ΝΟΚΙΑ στα 1,2Α έκανε ακριβός 5 ώρες για το 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Με τον δικό του που έχει 2Α όταν το φορτίζω από το 10-12 % αν θυμάμαι καλά κάνει κανένα 2ωρο περίπου Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Παιδιά ποιον browser χρησιμοποιείτε; Ο Chrome μου φαίνεται καταναλώνει πολλή μπαταρία, έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Παράθεση Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Παιδιά ποιον browser χρησιμοποιείτε; Ο Chrome μου φαίνεται καταναλώνει πολλή μπαταρία, έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Dolphin δαγκωτό!!! ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από περιέργεια το άφησα να αδειάσει τελείως μέχρι το 4% που έβγαλε σήμα στη μπαταρία. Με φορτιστή της ΝΟΚΙΑ στα 1,2Α έκανε ακριβός 5 ώρες για το 100%. Μιά χαρά το βλέπω με 1,2 Α 5 ώρες, και εμένα απο το 5% μέχρι 100% με τον φορτιστή της μάνας του -2Α- θέλει 2-2,5 ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 οσο πιο αργη φορτιση τοσο το καλυτερο.αν και δε με πολυενδιαφερει μιας και εχει γενικα πολυ καλη αυτονομια Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Παιδιά ποιον browser χρησιμοποιείτε; Ο Chrome μου φαίνεται καταναλώνει πολλή μπαταρία, έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Dolphin με κλειστά μάτια. Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Παιδιά ποιον browser χρησιμοποιείτε; Ο Chrome μου φαίνεται καταναλώνει πολλή μπαταρία, έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Dolphin μεν όπως προείπαν κι άλλοι αλλά και ο Firefox καλός είναι ειδικά με πολυτονική υποστήριξη αν βολτάρεις σε σχετικές σελίδες. Βάλε και τα δύο και όποιο σε βολεύει ανάλογα με την περίσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Above_beyond Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Σας χαιρετώ! :O Νέος στην παρέα με tab pro 10. Προσπαθώ να ανοίξω σταθμό από eradio και δεν μπορώ. Χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα για να παίζουν σταθμοί? Στην αρχική οθόνη έχει σε μεγάλο πλαίσιο την εφαρμογή accuweather. Αφού ανοίξω τον chrome και περιηγηθώ μόλις επιστρέψω στην αρχική σελίδα στο πλαίσιο του accuweather λείπει ένα μικρό κομμάτι κάτω από εκεί που γράφει Βόρεια Ολλανδία, Ολλανδία. Φαίνεται στην συνημμένη φωτογραφία μια μικρή γραμμή που έχει κοπεί. Όταν το απενεργοποιήσω και ανοίξω ξανά εμφανίζεται κανονικά το πλαίσιο και μετά σχεδόν κάθε φορά που βγαίνω από τον chrome πάλι κόβεται αυτό το μικρό κομμάτι. Είναι bug της συγκεκριμένης εφαρμογής? Να ανησυχώ ή δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 οσο πιο αργη φορτιση τοσο το καλυτερο.αν και δε με πολυενδιαφερει μιας και εχει γενικα πολυ καλη αυτονομια +1. Γι αυτό για αρχή τουλάχιστον θέλω να "στρώσω" την μπαταρία σιγά σιγά. Αργότερα θα φορτίζει με τον 2άρη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Σας χαιρετώ! :O Νέος στην παρέα με tab pro 10. Προσπαθώ να ανοίξω σταθμό από eradio και δεν μπορώ. Χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα για να παίζουν σταθμοί? Στην αρχική οθόνη έχει σε μεγάλο πλαίσιο την εφαρμογή accuweather. Αφού ανοίξω τον chrome και περιηγηθώ μόλις επιστρέψω στην αρχική σελίδα στο πλαίσιο του accuweather λείπει ένα μικρό κομμάτι κάτω από εκεί που γράφει Βόρεια Ολλανδία, Ολλανδία. Φαίνεται στην συνημμένη φωτογραφία μια μικρή γραμμή που έχει κοπεί. Όταν το απενεργοποιήσω και ανοίξω ξανά εμφανίζεται κανονικά το πλαίσιο και μετά σχεδόν κάθε φορά που βγαίνω από τον chrome πάλι κόβεται αυτό το μικρό κομμάτι. Είναι bug της συγκεκριμένης εφαρμογής? Να ανησυχώ ή δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο? Ευχαριστώ! 100% bug.δοκιμασε αλλη πολη ,να δεις Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Όποιος έχει το pro 10.1 πως τα πάει με τους browsers? Σε γενικές γραμμές το ταμπλετ εμένα μου φαίνεται αργό σε σχέση με το νοτε 3 που έχω. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Εγω με chrome ειμαι ικανοποιημενος. Δεν μπορω να πω οτι με εκνευριζει σε κατι. Αναφορικα με την ταχυτητα. Το ταμπλετ δεν μπορει να χαρακτηριστει σε καμια περιπτωση ταχυτατο. Οφειλεται αυτο στο βαρυ ux magazine, στην QHD αναλυση και ισως στα 2 γιγα ραμ. Δεν εχει κακο επεξεργαστη,ουτε γενικα του λειπει δυναμη. Απλα εχει πολλες απαιτησεις η οθονη και το software. Εμενα μου φαινεται αργο στα μενου,αλλα μεσα στις εφαρμογες ειναι μια χαρα. Και στον chrome ακομα. Για να ανασανει θελει μαλλον αλλο ενα γιγα ραμ (σαν το tab s) και ισως νεας γενιας octacore ή snapdragon απο 801 και πανω. Εννοειται οτι το note 3 με παραπανω ραμ και μικροτερη αναλυση ειναι πολυ ταχυτερο. Πιο γρηγορο ειναι ακομη και το huawei μου απ το tab pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Εγω με chrome ειμαι ικανοποιημενος. Δεν μπορω να πω οτι με εκνευριζει σε κατι. Αναφορικα με την ταχυτητα. Το ταμπλετ δεν μπορει να χαρακτηριστει σε καμια περιπτωση ταχυτατο. Οφειλεται αυτο στο βαρυ ux magazine, στην QHD αναλυση και ισως στα 2 γιγα ραμ. Δεν εχει κακο επεξεργαστη,ουτε γενικα του λειπει δυναμη. Απλα εχει πολλες απαιτησεις η οθονη και το software. Εμενα μου φαινεται αργο στα μενου,αλλα μεσα στις εφαρμογες ειναι μια χαρα. Και στον chrome ακομα. Για να ανασανει θελει μαλλον αλλο ενα γιγα ραμ (σαν το tab s) και ισως νεας γενιας octacore ή snapdragon απο 801 και πανω. Εννοειται οτι το note 3 με παραπανω ραμ και μικροτερη αναλυση ειναι πολυ ταχυτερο. Πιο γρηγορο ειναι ακομη και το huawei μου απ το tab pro. H αναλυση παιζει ρολο. Αλλα αυτο που θα επρεπε να διορθωθει ειναι το αθλιο ui της samsung. Εχει χαντακωσει ολες τις συσκευες της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 H αναλυση παιζει ρολο. Αλλα αυτο που θα επρεπε να διορθωθει ειναι το αθλιο ui της samsung. Εχει χαντακωσει ολες τις συσκευες της. Γι'αυτό βάζεις apex ή nova launcher και ξεμπερδεύεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thelgi Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Γεια σας θα ηθελα να κανω μια ερωτηση εχω μια βδομαδα τωρα το sasmung galaxy tab 8.4 pro ειμαι πολυ ευχαριστημενη αλλα παρατηρησα οτι ζεσταινετε αρκετα και πολυ γρηγορα εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα ? Ειναι ανησυχητικο ?μηπως ειναι παθητικο ? Ευχαριστω εκ των απροτερων ! ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Above_beyond Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 100% bug.δοκιμασε αλλη πολη ,να δεις Δοκίμασα και άλλη πόλη και έκανε το ίδιο. Επηρεάζει σε κάτι τη λειτουργία του tablet? Πάντως το ότι δεν είναι 3 giga δεν νομίζω να παίζει ρόλο. Τα ipad 1 και 2 gb είναι και πάνε σφαίρα. Μάλλον οφείλεται στο φορτωμένο λογισμικό της θείας Sam. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Μια χαρά είναι τα 2 γιγα ράμ απλός βάλτε nova κάντε root και βγάλτε τις βλακιες της Samsung και είστε οκ και όσο τα 3 γιγα ράμ του tab s επειδή το είχα 3 μέρες στα χέρια μου από τα 3 γιγα τα 600 mb είναι ελεύθερα οπότε δεν έχει νόημα γιατί εμένα το tab pro έχει 800 mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Μια χαρά είναι τα 2 γιγα ράμ απλός βάλτε nova κάντε root και βγάλτε τις βλακιες της Samsung και είστε οκ και όσο τα 3 γιγα ράμ του tab s επειδή το είχα 3 μέρες στα χέρια μου από τα 3 γιγα τα 600 mb είναι ελεύθερα οπότε δεν έχει νόημα γιατί εμένα το tab pro έχει 800 mb το θεμα ειναι να περαστει καμια slimkat,να ανασανει το ταμπλετ.αλλα τοτε παπαλα εγγυηση(τραγικη σαμ) και ειναι κριμα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Κάνεις root βάζεις titanium και αφαιρείς το bloatware 1. Cisco WebEx Meetings 2. e-Meeting 3. ELM Agent 4. Gear Manager 5. Google Play Books 6. Google Play Games 7. Google Play *****s 8. Google Play Music 9. Google Play Newsstand 10. Hangouts 11. Help 12. Remote PC 13. S Finder 14. SideSync 15. SideSyncPlayer 16. SideSyncSource 17. Hancome Office *everything* 18. Google TTS 19. (Google) Talkback 20. Samsung Push Service (unless you're really keen on receiving notifications from Samsung apps - ChatOn, ...or getting superpowers - see PlayStore reviews) 21. GALAXY Apps 22. Samsung Account 23. Samsung Billing 24. Samsung In-App Purchases 25. ANT HAL Service 26. ANT Radio Service 27. ANT+ Plugins 28. Google Search (haven't used it a single time on any of my devices) 29. Google Search 1.0 (the corresponding widget) 30. Internet (built-in web browser from Samsung) 31. AllShare Cast Dongle 32. Samsung Print Service 33. SmartcardManager 34. SmartcardService 35. Unified Daemon (updates weather/stocks widgets) 36. Weather and Briefing (removes the widget) 37. Dropbox 38. DropboxOOBE 39. S Voice 40. Memo 41. S Planner 42. World Clock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Κάνεις root βάζεις titanium και αφαιρείς το bloatware 1. Cisco WebEx Meetings 2. e-Meeting 3. ELM Agent 4. Gear Manager 5. Google Play Books 6. Google Play Games 7. Google Play *****s 8. Google Play Music 9. Google Play Newsstand 10. Hangouts 11. Help 12. Remote PC 13. S Finder 14. SideSync 15. SideSyncPlayer 16. SideSyncSource 17. Hancome Office *everything* 18. Google TTS 19. (Google) Talkback 20. Samsung Push Service (unless you're really keen on receiving notifications from Samsung apps - ChatOn, ...or getting superpowers - see PlayStore reviews) 21. GALAXY Apps 22. Samsung Account 23. Samsung Billing 24. Samsung In-App Purchases 25. ANT HAL Service 26. ANT Radio Service 27. ANT+ Plugins 28. Google Search (haven't used it a single time on any of my devices) 29. Google Search 1.0 (the corresponding widget) 30. Internet (built-in web browser from Samsung) 31. AllShare Cast Dongle 32. Samsung Print Service 33. SmartcardManager 34. SmartcardService 35. Unified Daemon (updates weather/stocks widgets) 36. Weather and Briefing (removes the widget) 37. Dropbox 38. DropboxOOBE 39. S Voice 40. Memo 41. S Planner 42. World Clock Ένσταση σχετικά με το πάγωμα του S Finder, μου έκανε σχετικά συχνά επανεκκινήσεις... μετά το ξεπάγωμα ούτε μία. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γεια σας θα ηθελα να κανω μια ερωτηση εχω μια βδομαδα τωρα το sasmung galaxy tab 8.4 pro ειμαι πολυ ευχαριστημενη αλλα παρατηρησα οτι ζεσταινετε αρκετα και πολυ γρηγορα εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα ? Ειναι ανησυχητικο ?μηπως ειναι παθητικο ? Ευχαριστω εκ των απροτερων ! ☺ Όταν το (ζορίζεις) ζεσταίνεται,το πολύ η το λίγο είναι σχετικό...κατέβασε απο το μάρκετ το Cpu Temperature και πές μας όταν ζεσταίνεται τι θερμοκρασία σου δείχνει, μετά από πόση ώρα λειτουργίας και μετά από ποιές διεργασίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Ένσταση σχετικά με το πάγωμα του S Finder, μου έκανε σχετικά συχνά επανεκκινήσεις... μετά το ξεπάγωμα ούτε μία. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν το (ζορίζεις) ζεσταίνεται,το πολύ η το λίγο είναι σχετικό...κατέβασε απο το μάρκετ το Cpu Temperature και πές μας όταν ζεσταίνεται τι θερμοκρασία σου δείχνει, μετά από πόση ώρα λειτουργίας και μετά από ποιές διεργασίες. Δεν είπα για πάγωμα αλλά για απ εγκατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Δεν είπα για πάγωμα αλλά για απ εγκατάσταση Έχεις δίκιο, sorry :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Above_beyond Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Παιδιά από τη χρήση που έχετε κάνει όσοι το έχετε καιρό να παραγγείλω tempered glass ή δεν χρειάζεται? Απ'ότι είσαι στα specs δεν φαίνεται να έχει gorilla glass. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts