Jump to content

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1

Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ειπα μονιμα. Ειπα λειτουργια οθονης. Ετσι μετρας την αυτονομια. Την φωτεινοτητα την εχω παντα στο auto +2 γραμμες πιο φωτεινη.

Αυτό λέω ... λειτουργία οθόνης= 11 ώρες η οθόνη να είναι Ανοιχτή.....δύσκολο... τη λειτουργία του κάνεις....(κανένας κατασκευής δε δίνει 11 ώρες ...)

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό λέω ... λειτουργία οθόνης= 11 ώρες η οθόνη να είναι Ανοιχτή.....δύσκολο... τη λειτουργία του κάνεις....(κανένας κατασκευής δε δίνει 11 ώρες ...)

Δεν εχω λογο να πω ψεμματα. Εχω δει μεχρι 11 ωρες οθονη και 2 μερες ανοικτο. Αυτην την στιγμη εχω 3.10h οθονη και 76% μπαταρια.

Η χρηση ειναι μονιμα το wifi ανοικτο, browsing-youtube-facebook (σχετικα λιγο) και κανενα streamαρισμα ταινιας HD απο το pc (οχι συνεχεια εννοειται). Καθολου gaming. Στο 11ωρο δεν θυμαμαι αν ειχα δει ταινια, μπορει και οχι.

Edited by ardi21

δηλαδη την πατησαμε απο τον @renesis_87 ?

κριμα..

εστειλα μηνυμα στον πωλητη και μου ειπε οτι θα μου στειλει με mini hdmi,μπορει να εγινε λαθος στην δικη μου μονο παραγγελια.Θα δειξει..

τσεκαρισε το και εσυ μην σε παρω στον λαιμο μου;)

εστειλα μηνυμα στον πωλητη και μου ειπε οτι θα μου στειλει με mini hdmi,μπορει να εγινε λαθος στην δικη μου μονο παραγγελια.Θα δειξει..

τσεκαρισε το και εσυ μην σε παρω στον λαιμο μου;)

θα το τσεκαρω το συντομοτερο μην αμαυρωσουμε το ονομα του παιδιου για ενα παλιο ευρω :p

Vamos Aris

Παιδιά ποια η διαφορά μεταξύ samsung galaxy t320n και samsung galaxy t320??

Δες αυτό μήπως σε βοηθήσει

http:// http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5630714

Καλησπέρα σε όλους! Δεν ξέρω αν έχει ρωτήσει κάποιος στο παρελθόν. Είμαι με cm11 πήρα μια κάρτα 16 gb και θέλω να μεταφέρω κάποιες εφαρμογές εκεί με την εφαρμογή link to sd δεν γίνεται υπάρχει άλλος τρόπος?

Καλησπέρα σε όλους! Δεν ξέρω αν έχει ρωτήσει κάποιος στο παρελθόν. Είμαι με cm11 πήρα μια κάρτα 16 gb και θέλω να μεταφέρω κάποιες εφαρμογές εκεί με την εφαρμογή link to sd δεν γίνεται υπάρχει άλλος τρόπος?

δοκίμασε... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devasque.fmount

Δουλεύει αλλά από 1.5gb που είναι η εφαρμογή μετά την μετακίνηση πάει 3gb...δεν υπάρχει άλλη λύση σε cyanogenmod 11?

Δουλεύει αλλά από 1.5gb που είναι η εφαρμογή μετά την μετακίνηση πάει 3gb...δεν υπάρχει άλλη λύση σε cyanogenmod 11?

Δεν διπλασιάζει.. ...(δεν εχω cyanogenmod..) ...το δουλεύω 2 χρόνια ..

official λειτουργικό έχεις? ναι για παράδειγμα το fifa 15 που είναι 1 και κάτι μετά την μεταφορά ήταν 2.200.. δες πχ το carXdrift Edited by adricla

official λειτουργικό έχεις? ναι για παράδειγμα το fifa 15 που είναι 1 και κάτι μετά την μεταφορά ήταν 2.200..

s4 (custom rom),note10.1 2014 lte (custom rom ) ..δες στο φάκελο που το μετέφερε εάν έχει δίπλα αρχεία (δεν ξέρω τΙ να σου πω) το πρόγραμμα είναι από τα ποιο αξιόπιστα..

Αναζητούσα πολλές μέρες το t320 αλλά έχει εξαντληθεί από παντού. Ετσι πήρα παρήγγειλα σημερα το 10.1 . Είδα ότι το 10αρι εχει την διπλάσια μπαταρία αλλά χάνει σε ppi. Τελικά ποιο ειναι πιο καλο;;
WIND :D

official λειτουργικό έχεις? ναι για παράδειγμα το fifa 15 που είναι 1 και κάτι μετά την μεταφορά ήταν 2.200.. δες πχ το carXdrift

Η διαδρομή (στο πρόγραμμα) οταν είναι με πράσινο (η πινέζα ) το σύστημα μετράει τον χώρο σαν εσωτερικό.... δες για το μέγεθος και οταν είναι πράσινο και οταν το απενεργοποιείς ( θέλει επανεκκίνηση.. στις ρυθμίσεις μπορείς να ορίσεις ένα θέλεις να γίνονται mount τα παιχνίδια )

Αναζητούσα πολλές μέρες το t320 αλλά έχει εξαντληθεί από παντού. Ετσι πήρα παρήγγειλα σημερα το 10.1 . Είδα ότι το 10αρι εχει την διπλάσια μπαταρία αλλά χάνει σε ppi. Τελικά ποιο ειναι πιο καλο;;

Το είδα εχτές στο Media Markt του Ρέντη στα 279 ευρώ.

Καλά η τιμή του 8.4 γιατί έχει εκτιναχθεί τόσο πολύ;απο 197 στα 349 και ελάχιστη διαθεσιμότητα... μόνο 3 μαγαζιά στο skroutz όπως και στο bestprice ? παίχτηκε κάτι;

Καλά η τιμή του 8.4 γιατί έχει εκτιναχθεί τόσο πολύ;απο 197 στα 349 και ελάχιστη διαθεσιμότητα... μόνο 3 μαγαζιά στο skroutz όπως και στο bestprice ? παίχτηκε κάτι;

Νομίζω πως σταμάτησε την παραγωγή του η Samsung για να αυξηθούν οι πωλήσεις του Tab S 8.4...

Λογικό άλλωστε μιας και η διαφορά στην τιμή τους ήταν πολύ μεγάλη χωρίς να προσφέρει ουσιαστικές διαφορές....

Ξυπνήστε ρεεεε...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2944610

Αυτό το νήμα το είδατε;

Μέχρι στιγμής 2 άτομα το επιβεβαιώνουν.

Με αποσύνδεση και ξανά σύνδεση του φις της μπαταρίας στρώνει το θέμα με την μη ολοκληρωτική φορτιση αλλά και αυξάνει κατά πολύ η αυτονομία.

Λέτε να εχει το ίδιο θέμα το φις της κεραίας wifi; να θέλει ένα βγάλε βάλε;;;;

Καλημέρα σε όλο το φόρουμ. Είχα ταλαιπωρηθεί και εγώ με το θέμα της μπαταρίας για αρκετές εβδομάδες , φορτιζε αργα,δεν έφτανε πότε στο 100% ,κόλλαγε στο 64% για ώρες κτλ...

Η πρώτη μου σκέψη ήταν φλασαρισμα της ρομ, απανωτά factory reset ,με αποτέλεσμα μια φορά να φορτιζε 10 να μην φορτιζε. Επόμενο βήμα να το πάω στη Σμαρτεκ για έλεγχο μιας και ήταν καινούριο μηχάνημα.

Όπως είχα γράψει και σε προηγούμενο ποστ πήγα το μηχάνημα Δευτέρα πρωί και Τρίτη μου ήρθε μήνυμα ότι ειμουν ετοιμος.

Επίσημη απάντηση αλλαγή φορτιστή. Ρωτάω φορτιζε μέχρι 100% ? Μου λένε ναι χωρίς πρόβλημα. Ειμουν λίγο υποψιασμένος γιατί είχα δοκιμάσει σπίτι με άλλους φορτιστές που δοκιμασμένα σε πολλά μηχανήματα δούλευαν σωστα. Το παίρνω και φεύγω. Φτάνω σπίτι το ανοίγω η μπαταρία στο 72 ,λέω θα το δούλεψαν να το ελέγξουν .

Όταν πέφτει η μπαταρία το βάζω για φόρτιση κλειστό φτάνει στο φουλ και λέω οκ λύθηκε το προβλημα. Ήταν η μόνη φορά που φορτιζε πλήρως!!!

Πάλι τα ίδια βάλε βγάλε φορτιστή ..... έφτανε μέχρι το 72.

Για καλή μου τύχη πέφτω στο ποστ του paokara45 ,διαβάζω το topic στο xda βλέπω και 2-3 βίντεο αποσυναρμολογησης και εξοπλισμένος με μια παλιά πιστωτική και πολλή υπομονή κάνω την εγχείρηση και αφαιρώ τη μπαταρία.

Έκτοτε έχω κάνει περίπου 15 φορτίσεις από διάφορα ποσοστά φτάνει κάθε φορά στο 100% φορτίζει πολύ γρήγορα ενώ έχω περίπου μισή ώρα με τρία τέταρτα παραπάνω ανοιχτή οθόνη.

Είναι εύκολη διαδικασία αλλά θέλει υπομονή για να μην σπάσουν τα clips που κρατάνε το πίσω καπάκι . Όποιος αντιμετωπιζει το ίδιο πρόβλημα θεωρώ ότι είναι μονόδρομος αυτή η λύση, άμα φοβάστε απαιτήστε από το service να το κάνουν αυτοί.

Τέλος να ευχαριστήσω τον paokara45 για την ανακάλυψη και τον τρελό στο xda που είδε τον Χριστό σε όνειρο και του είπε να δοκιμάσει !!!!!!

:) πολύ θετική η συμβολή σου στο θέμα για όσους αντιμετωπιζουν το ίδιο πρόβλημα ,τέλος καλό όλα καλά λοιπόν
Konakis.

Αυτό που επίσης βγαίνει από το πόστ του @geomos είναι ότι στην smartek δεν ασχολήθηκαν καν.

Είπα να το γράψω απλά για να μην κάνω καμιά "γραφική" μεταφορά.

Καλημέρα σε όλο το φόρουμ. Είχα ταλαιπωρηθεί και εγώ με το θέμα της μπαταρίας για αρκετές εβδομάδες , φορτιζε αργα,δεν έφτανε πότε στο 100% ,κόλλαγε στο 64% για ώρες κτλ...

Η πρώτη μου σκέψη ήταν φλασαρισμα της ρομ, απανωτά factory reset ,με αποτέλεσμα μια φορά να φορτιζε 10 να μην φορτιζε. Επόμενο βήμα να το πάω στη Σμαρτεκ για έλεγχο μιας και ήταν καινούριο μηχάνημα.

Όπως είχα γράψει και σε προηγούμενο ποστ πήγα το μηχάνημα Δευτέρα πρωί και Τρίτη μου ήρθε μήνυμα ότι ειμουν ετοιμος.

Επίσημη απάντηση αλλαγή φορτιστή. Ρωτάω φορτιζε μέχρι 100% ? Μου λένε ναι χωρίς πρόβλημα. Ειμουν λίγο υποψιασμένος γιατί είχα δοκιμάσει σπίτι με άλλους φορτιστές που δοκιμασμένα σε πολλά μηχανήματα δούλευαν σωστα. Το παίρνω και φεύγω. Φτάνω σπίτι το ανοίγω η μπαταρία στο 72 ,λέω θα το δούλεψαν να το ελέγξουν .

Όταν πέφτει η μπαταρία το βάζω για φόρτιση κλειστό φτάνει στο φουλ και λέω οκ λύθηκε το προβλημα. Ήταν η μόνη φορά που φορτιζε πλήρως!!!

Για καλή μου τύχη πέφτω στο ποστ του paokara45 ,διαβάζω το topic στο xda βλέπω και 2-3 βίντεο αποσυναρμολογησης και εξοπλισμένος με μια παλιά πιστωτική και πολλή υπομονή κάνω την εγχείρηση και αφαιρώ τη μπαταρία.

Έκτοτε έχω κάνει περίπου 15 φορτίσεις από διάφορα ποσοστά φτάνει κάθε φορά στο 100% φορτίζει πολύ γρήγορα ενώ έχω περίπου μισή ώρα με τρία τέταρτα παραπάνω ανοιχτή οθόνη.

Είναι εύκολη διαδικασία αλλά θέλει υπομονή για να μην σπάσουν τα clips που κρατάνε το πίσω καπάκι . Όποιος αντιμετωπιζει το ίδιο πρόβλημα θεωρώ ότι είναι μονόδρομος αυτή η λύση, άμα φοβάστε απαιτήστε από το service να το κάνουν αυτοί.

Τέλος να ευχαριστήσω τον paokara45 για την ανακάλυψη και τον τρελό στο xda που είδε τον Χριστό σε όνειρο και του είπε να δοκιμάσει !!!!!!

Eαν το φορτιζεις κλειστο φτανει στο 100% η στο 99% οταν το ανοιγεις?Γιατι εμενα φτανει στο 99% ποση ωρα κανει να φορτισει κλειστο?

Φτάνει 100% κανονικά και μένει σε αυτο το ποσοστο για αρκετά λεπτά χρησης. Νομίζω περίπου 2.30 με 3 ώρες από περίπου 15% μέχρι full κλειστό. Δεν έχω μετρήσει με ακρίβεια αλλά πριν την εγχείρηση ήθελε 4-5 ώρες όταν κατάφερνε να φορτίσει.

Απλά όταν μου βγάζει ένδειξη πλήρους φόρτισης το αφήνω κάνα 10λεπτο ακόμα στη πρίζα.

Αυτό το είχα πει εδώ και καιρό με την αποσύνδεση της μπαταρίας Ελπίζω ότι με το Android 5 δεν θα έχουμε τέτοια

Αυτό το είχα πει εδώ και καιρό με την αποσύνδεση της μπαταρίας Ελπίζω ότι με το Android 5 δεν θα έχουμε τέτοια

εχουμε κανενα νεο ποτε το παιρνουμε?

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1