tsourakis13 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Καλημέρα, μετά από χρήση μερικών ημερών και μετά την αναβαθμιση ,διαπιστώνω πως η κατανάλωση έχει αυξηθεί λίγο σε σχέση με πριν, κατά την χρήση wifi και Internet γενικώς, στα παιχνίδια είναι το ίδιο. Κατά τα άλλα τίποτα το ιδιαίτερο, διαφορετικο . Το έχω παρατηρήσει (και αναφέρει) και εγώ αυτό. Γνωρίζει μήπως κάποιος πως γίνεται να καταργήσουμε(;) το νέο update ή πως γίνεται να γυρίσουμε στην προηγούμενη έκδοση μέχρι να πάρουμε Lollipop..; Παράθεση Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Το έχω παρατηρήσει (και αναφέρει) και εγώ αυτό. Γνωρίζει μήπως κάποιος πως γίνεται να καταργήσουμε(;) το νέο update ή πως γίνεται να γυρίσουμε στην προηγούμενη έκδοση μέχρι να πάρουμε Lollipop..; Και εγώ με την σειρά μου πλέον το παρατήρησα. Την στιγμή που το βγάζω από την φόρτιση με το που το ανοίξω μου δείχνει 99% ενώ παλιά ξεκινούσε με 100 Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Eμενα παλι απο οταν το αγορασα οταν το φορτιζα κλειστο και βγαζοντας το απο την φορτιση το ανοιγα παντα εδειχνε 99% καθως και ενα νοτε 10.1 2014 edition,θεωρω οτι αυτο ειναι bug της samsung και ποτε δεν επηρεασε τους χρονους αποφορτισης που ειχα.Δεν παρατηρησα πτωση στην μπαταρια παρατηρησα αντιθετως πιο ομαλη κινηση με τον TW σε αντιθεση με πριν,σημειωνω ομως οτι προτιμω τον nova τον οποιο και κρατησα,και εχω ρουταρει το tablet.Τελικο συμπερασμα εαν ψαχνεις να βρεις φανερες βελτιωσεις μαλλον δεν θα βρεις,ισως βοηθησε στην ευσταθεια του συστηματος η αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anatolitis4 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Παιδιά εχω εδω και κανα μήνα το 8.4 και μετα την αναβάθμιση που μου εβγαλε και εκανα της εχω θέμα με την φόρτιση,σαν να κολλαει συνηθως στο 88% και να αργει πολύ μετα να φτάσει στα 100%.εχει συμβεί σε κανεναν κατι παρομοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Με ακόμα αρουτάριστο το τάμπλετ μου και με την τελευταία αναβάθμιση δεν παρατήρησα ιδιαίτερη διαφορά στο χρόνο αποφόρτισης της μπαταρίας απεναντίας έχω την εντύπωση πως φορτίζει λίγο πιο γρήγορα. Και πάντα δείχνει 100% όταν φορτιστεί πλήρως. Ίσως να καταναλώνει λίγο παραπάνω σε θέαση με βίντεο 720p και πάνω με το MX Player αλλά αυτό αποτελεί εμπειρική όσο και υποκειμενική παρατήρηση. Αν παρατήρησα κάποια σαφή διαφορά είναι ίσως η πιο ομαλή κίνηση στην εναλλαγή οθονών πάντα με τον Nova Launcher και επίσης ίσως κάποιες ταχύτερες αποκρίσεις σε ορισμένα προγράμματα τόσο της σάμμυ όσο και στα επιπλέον. Αν κάτι ακόμα λαγκάρει ή και κρασάρει πρέπει να είναι κυρίως ευθύνη των προγραμμάτων, για παράδειγμα στο Adobe Reader που η κύλιση των σελίδων γίνεται με σπασίματα, αν το παρατήρησε αυτό κάποιος άλλος ας μας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Με ακόμα αρουτάριστο το τάμπλετ μου και με την τελευταία αναβάθμιση δεν παρατήρησα ιδιαίτερη διαφορά στο χρόνο αποφόρτισης της μπαταρίας απεναντίας έχω την εντύπωση πως φορτίζει λίγο πιο γρήγορα. Και πάντα δείχνει 100% όταν φορτιστεί πλήρως. Ίσως να καταναλώνει λίγο παραπάνω σε θέαση με βίντεο 720p και πάνω με το MX Player αλλά αυτό αποτελεί εμπειρική όσο και υποκειμενική παρατήρηση. Αν παρατήρησα κάποια σαφή διαφορά είναι ίσως η πιο ομαλή κίνηση στην εναλλαγή οθονών πάντα με τον Nova Launcher και επίσης ίσως κάποιες ταχύτερες αποκρίσεις σε ορισμένα προγράμματα τόσο της σάμμυ όσο και στα επιπλέον. Αν κάτι ακόμα λαγκάρει ή και κρασάρει πρέπει να είναι κυρίως ευθύνη των προγραμμάτων, για παράδειγμα στο Adobe Reader που η κύλιση των σελίδων γίνεται με σπασίματα, αν το παρατήρησε αυτό κάποιος άλλος ας μας πει. Για pdf δοκίμασε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartdevices.special ...απλά ταχύτατο ...κορυφαία .. μπορείς να διοργανώσεις τα pdf και να κάνεις μετονομασία τα ταβ του προγράμματος πχ από books σε βιβλία ..κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Για pdf δοκίμασε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartdevices.special ...απλά ταχύτατο ...κορυφαία .. μπορείς να διοργανώσεις τα pdf και να κάνεις μετονομασία τα ταβ του προγράμματος πχ από books σε βιβλία ..κλπ Κανένα πρόγραμμα για ανάγνωση ΚΑΙ επεξεργασία PDF έχει βρει κανένας; Θέλω να διαβάζω τις σημειώσεις που ανεβάζουν οι καθηγητές στο Internet και μετά αφού τις κατεβάσω να σημειώνω δικά μου πράγματα πάνω σε αυτές. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Επίσης πως γίνεται να σβήσουμε κάποιες λέξεις που αποθηκεύονται αυτόματα στο λεξιλόγιο; Παράθεση Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Καλησπερα παιδια! Ειμαι κατοχος ενος galaxy tab 3 8.0 απο το οποιο δεν εχω να πω αρνητικο ουτε για δειγμα!! !!!Θελω να παρω ομως κατι αλλο κυριως λογω της οθονης. (dpi). Τα υπολοιπα δε με ενδιαφερουν διοτι με τη μια θα γινει root και τροποποιησεις στη rom ετσι ωστε να πηγαινει οπως θελω εγω. Ετσι λοιπον ειμαι αναμεσα στο tab s και στο tab pro 8.4 και τα δυο. ΜΟΝΟ ενα πραμα με ανησυχει. Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ. Τι λετε;Με wifi και συνεχομενη χρηση χωρις να κλεισει η οθονη,ειναι αληθεια οτι βγαζει μονο 7μιση ωρες;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Καλησπερα παιδια! Ειμαι κατοχος ενος galaxy tab 3 8.0 απο το οποιο δεν εχω να πω αρνητικο ουτε για δειγμα!! !!!Θελω να παρω ομως κατι αλλο κυριως λογω της οθονης. (dpi). Τα υπολοιπα δε με ενδιαφερουν διοτι με τη μια θα γινει root και τροποποιησεις στη rom ετσι ωστε να πηγαινει οπως θελω εγω. Ετσι λοιπον ειμαι αναμεσα στο tab s και στο tab pro 8.4 και τα δυο. ΜΟΝΟ ενα πραμα με ανησυχει. Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ. Τι λετε;Με wifi και συνεχομενη χρηση χωρις να κλεισει η οθονη,ειναι αληθεια οτι βγαζει μονο 7μιση ωρες;;; Ποιες 7μιση ώρες;;πανω απο 5 δύσκολα να δω, ότι χρήση και να κάνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 WTF???ΑΝ ειναι ετσι, τρελο ακυρο!!!!Το tab 3 μου βγαζει 9!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 WTF???ΑΝ ειναι ετσι, τρελο ακυρο!!!!Το tab 3 μου βγαζει 9!!!! 9 με wifi?? Με τι φωτεινότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 ναι. με bindroid rom. κοιτα επειδη δεν γραφει % ετσι οπως ειναι η μπαρα υπολογιζε 25%.Αλλα ειναι τοσο φωτεινο γενικα, που αν το βαλεις πανω απο 25-30% ειναι εντονο και σε κουραζει!! !παιδια τα σπαει. κολλημα-λαγκ ουτε μια γ@@@ενη φορα με 50 εφαρμογες περιπου σε ενα χρονο,φορτωνει ακαριαια και χωρις ποτε f. reset!! ! ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ο μοναδικος λογος που σκεφτομαι για αλλο ειναι το οτι εχω μυωπια και μια οθονη με 360 dpi θα ηταν πιστευω τελεια!! !τωρα με 189 δεν ειναι ασχημο, αλλα θα με βολευε το tab pro πιο πολυ! αν και με αυτα που ακουω για τη μπαταρια μαλλον θα το κρατησω! 9 ωρες με wifi. 8 ωρες αν δω και μερικα βιντεακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Παίδες μετά την αναβάθμιση έχετε παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με το κλείδωμα των δορυφόρων του gps; Εμένα αργεί να κλειδώσει εκνευριστικά πολύ,και έχω την εντύπωση ότι το κάνει μετά την αναβάθμιση... Δείτε το και πείτε μου χρόνο κλειδώματος και αν έχετε δεί κάποια διαφορά γιατί είναι και το σέρβις που το είχα στείλει (για το wifi) στη μέση και δεν ξέρω μήπως προέκειψε κάτι από εκεί. Στην ταράτσα κλειδώνει κάπως γρήγορα 40-50 δευτ. αλλα στο αυτοκίνητο αργεί πάρα πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 έχω την εντύπωση πως τα dpi έχουν να κάνουν με την εκτύπωση ...μάλλον εννοείς ppi .... όσον αφορά την οθόνη λογικό είναι να κρατάει λιγότερο με τέτοια ανάλυση που έχει του tab pro ...εμένα πάντως μου βγάζει άνετα πάνω από 7 ώρες όμως επειδή είμαι σε κλειστούς χώρους το έχω σε χαμηλή φωτεινότητα συνήθως Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 δλδ με 25% φωτεινοτητα, υπαρχει περιπτωση να βγαλει και 8ωρο;Και κατι που λενε οτι τοποθετησανε λαθος την κεραια του wifi και οταν το κρατας μειωνεται το σημα ισχυει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 δλδ με 25% φωτεινοτητα, υπαρχει περιπτωση να βγαλει και 8ωρο;Και κατι που λενε οτι τοποθετησανε λαθος την κεραια του wifi και οταν το κρατας μειωνεται το σημα ισχυει;;; Εγώ το έχω λιγότερο από μήνα. Το wifi δεν έχει κανένα θέμα και πιάνει σε όλα τα σημεία του σπιτιού. Όσο για την μπαταρία όταν το πρωτοπήρα τις 2-3 πρώτες φορτίσεις μου έβγαλε 9 ώρες μόνο με browsing και ανάγνωση pdf(το wifi ανοιχτό μόνο στο browsing). Στη συνέχεια πέρασα το τελευταίο update (νομίζω μου μείωσε λίγο την μπαταρία) και πέρασα μερικά παιχνίδια και τώρα μου βγάζει περίπου 6 ώρες με 1-2 ώρες παιχνίδια. Την φωτεινότητα την έχω πάντα στο 15-20%. Ελπίζω με την αναβάθμιση σε lollipop να βελτιωθεί λίγο η μπαταρία αν και η μεγάλη ανάλυση της οθόνης καταναλώνει πολλή ενέργεια. Παράθεση Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Τα ίδια ισχυουν και για μένα όπως τα γραφει ο από πάνω Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Κοιταξτε ομως 1-2 ωρες ομως παιχνιδια ισοδυναμουν με διπλασιες ωρες browser! Αν βγαζει ΜΟΝΟ με browser 9 ωρες συνεχομενα θα το παρω!! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Κι εγώ παίζω τουλάχιστον μία ώρα και κάτι την μέρα παιχνίδια, beach buggy κ.α. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 τωρα εχω κολλησει. το ειχα βρι 200 ευρο τωρα παλι ανεβηκε...με cusfom rom ειδε κανεις διαφορα γενικοτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Όταν θα το επεξεργαστεις και δεις την οθοναρα του θα κολλήσεις και δεν θα θες να το αποχωριστεις...φοβερή οθόνη, πολύ καλός επεξεργαστής. ..πετάει όλα γρηγορα αστραπιαια ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διαβασμα και παιχνίδια το κάτι άλλο. ..χτύπα το από media markt εχει πέσει η τιμή του, στα σκρουτζομαγαζα δύσκολα θα το βρεις πια.... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 (edited) ο μοναδικος λογος που δισταζω ειναι η μπαταρια!! !!!Ααααααα....σε ποση ωρα φορτιζει;; 279 το εχουν mediamarkt... Edited November 25, 2014 by kostas_kanal0011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 η μπαταρία δεν είναι "άσχημη" 4.800 και φορτίζει σε κανα δύωρο περίπου και κάτι αν δεν παιζεις κάποιο παιχνίδι ...εγώ συνήθως επειδή σερφάρω ταυτόχρονα γύρω στις 3-3,5 ώρες περίπου ....στο media markt exeis και τη δυνατότητα να το πάρεις με άτοκες δόσεις ;) δεν θα το καταλάβεις καν....εγώ βέβαια πρόλαβα και το πήρα ΄τελη Σεπτέμβρη στα 206 ευρώ Γερμανικό ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 2 ωρες ειναι τελεια! το tab 3 μου κανει 4 και!! !Αντε να δουμε. Να προτιμησω καποιο συγκεκριμενο;Πχ γερμανικο οπως ανεφερες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Μα από το media markt λογικα θα είναι επίσημης Ελλ. αντιπροσωπείας :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts