andreaspe Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Παιδια να σας ρωτησω, εχει κανεις χρησιμοποιησει το towelroot v3 για root? Και αν ναι μετα εχετε κανει disable knox απο το supersu ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Με δουλεύουν και από τα 2 σαιτ ελληνικό και αμερικάνικο Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 25 δολλαρια σε εφαρμογες απο το play?πολυ καλη φαση! Αυτά πως τα ενεργοποιώ και πως τα αγοράζω ; Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Αυτά πως τα ενεργοποιώ και πως τα αγοράζω ; λεει οτι σου ερχονται αυτοματα με την ενεργοποιηση Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RantanplanSony Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 25 δολλαρια σε εφαρμογες απο το play?πολυ καλη φαση! εμένα πάντως δεν μου ήρθε ποτέ τέτοιος κωδικός προσφοράς. Dropbox κανονικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 *All offers valid while supplies last, through 12/31/2014. Limited to eligible owners of qualifying Samsung Galaxy Tab Pro devices who are legal residents of the 50 US & DC, 13 or older.* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 εμένα πάντως δεν μου ήρθε ποτέ τέτοιος κωδικός προσφοράς. Dropbox κανονικά.. στο dropbox ειχα ηδη τετοιο χωρο απο αλλη συσκευη οποτε μαλλον λογικο που δεν ηρθε. αλλος που να πετυχε τη διαδικασια? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RantanplanSony Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Τους εχω στείλει μηνυμα και θα ενημερώσω για απάντηση. Για το Dropbox εννοουσα οτι μπηκαν κανονικα τα gb ολα κομπλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Τους εχω στείλει μηνυμα και θα ενημερώσω για απάντηση. Για το Dropbox εννοουσα οτι μπηκαν κανονικα τα gb ολα κομπλε! που εστειλες? βρηκα καλο παιδι στο chat το αμερικανικο και με βοηθησε,αλλα ακομα δεν εχει μπει τιποτα..περιμενω.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Παιδιά έχει τοποθετήσει κάποιος Tempered Glass στη συσκευή; Είναι εύκολη η εφαρμογή του; Προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seilogeo Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 μολις παρελαβα αυτη την θηκουλα http://www.ebay.com/itm/131151844329?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT κουμπωνει σωστα γυρω απο το ταμπλετ και η λειτουργεια wake/sleep λειτουργει αψογα!!! Καλημέρα Επειδη έχω παραγγείλει την ίδια , αλλα δεν έχω παραλάβει ακόμα Μπορεις να μου πεις αν στέκεται όρθια σε οριζόντια θέση για να δείς ταινία? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 (edited) Παιδιά έχει τοποθετήσει κάποιος Tempered Glass στη συσκευή; Είναι εύκολη η εφαρμογή του; Προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο; Έχω παραγγείλει ένα από ebay που δείχνει ότι έχει ακριβή κοψίματα για το home button και για μπροστινή κάμερα και αισθητήρα. Μόλις με το καλό έρθει θα σε ενημερώσω αν αξίζει Άσχετο είμαι κάτοχος από χτες του ταμπλετ δεν πρόλαβα να ασχοληθώ πολύ αλλά φαίνεται σοβαρή κατασκευή, του πέταξα και ένα Google launcher και είναι σφαίρα (σε σχέση με το TouchWiz). Πιστεύω ότι για 200 ευρώ είναι καταπληκτικό μηχάνημα Edited October 10, 2014 by geomos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 παιδες,πως μπορουμε να τσεκαρουμε αν εχει γραψει ο Knox? αν τυχον δεν εχει Knox το ταμπλετ,δε θα φαινεται καθολου η επιλογη?ρωταω γιατι μου βγαζει στο κινητο μια επιλογη να εγκαταστησω το knox,και δινει καποιες εφαρμογες μαζι.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 παιδες,πως μπορουμε να τσεκαρουμε αν εχει γραψει ο Knox? αν τυχον δεν εχει Knox το ταμπλετ,δε θα φαινεται καθολου η επιλογη?ρωταω γιατι μου βγαζει στο κινητο μια επιλογη να εγκαταστησω το knox,και δινει καποιες εφαρμογες μαζι.. Κλειστό και μπες σε download mode.Αν είναι όπως στο note λογικά κρατάς πατημένα τα volume down home power.αλλιως κατέβασε το Phone info από το play το οποίο δεν δουλεύει ακριβώς στο tab αλλά θα δείξει τι παίζει με το knox. Επίσης αυτό που φαίνεται στο μενού είναι η εφαρμογή knox που χρησιμοποιεί οποίος θέλει για να κάνει encrypt ότι θέλει. Δεν έχει σχέση με τον knox counter. Απλά μην το ανοίξεις ή κάνεις update install αν δεν σκοπεύεις να το χρησιμοποιείσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Κλειστό και μπες σε download mode.Αν είναι όπως στο note λογικά κρατάς πατημένα τα volume down home power.αλλιως κατέβασε το Phone info από το play το οποίο δεν δουλεύει ακριβώς στο tab αλλά θα δείξει τι παίζει με το knox. Επίσης αυτό που φαίνεται στο μενού είναι η εφαρμογή knox που χρησιμοποιεί οποίος θέλει για να κάνει encrypt ότι θέλει. Δεν έχει σχέση με τον knox counter. Απλά μην το ανοίξεις ή κάνεις update install αν δεν σκοπεύεις να το χρησιμοποιείσεις Επιασε η εφαρμογη ,ολα καλα! λεω να του κανω ρουτ με το towelroot,για να μη γραψει... ασε φιλε,νιωθω σαν πρωταρης με το samsung,δε μπορω να δρασω ελευθερα!:lol: Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Επιασε η εφαρμογη ,ολα καλα! λεω να του κανω ρουτ με το towelroot,για να μη γραψει... ασε φιλε,νιωθω σαν πρωταρης με το samsung,δε μπορω να δρασω ελευθερα!:lol: Ότι θέλεις ρώτα ελεύθερα! Χαρά μου να βοηθήσω έναν παλιό nexus user! Απλά είναι μωρέ συνήθεια θέλουν και αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Ότι θέλεις ρώτα ελεύθερα! Χαρά μου να βοηθήσω έναν παλιό nexus user! Απλά είναι μωρέ συνήθεια θέλουν και αυτά. βρε απλα ειναι,αλλα φοβαμαι μην ακουμπησω κατι και γραψει ο παλιο knox!! :p Το εχεις το συγκεκριμενο?το εχεις ρουταρει? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 βρε απλα ειναι,αλλα φοβαμαι μην ακουμπησω κατι και γραψει ο παλιο knox!! :p Το εχεις το συγκεκριμενο?το εχεις ρουταρει? Το χω πάρει για την γυναίκα. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει root γιατί δουλεύει μια χαρά. Βέβαια η διαδικασία του towelroot είναι εύκολη οπότε μην αγχώνεσαι. Απλά μη βάλεις custom recovery kernel rom γιατί τότε γράφει ο Knox.Με απλό root είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Το χω πάρει για την γυναίκα. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει root γιατί δουλεύει μια χαρά. Βέβαια η διαδικασία του towelroot είναι εύκολη οπότε μην αγχώνεσαι. Απλά μη βάλεις custom recovery kernel rom γιατί τότε γράφει ο Knox.Με απλό root είσαι οκ. Σε ευχαριστω πολυ φιλαρακι!ειδες,σιγα για με ψηνεις για νοτε :lol: Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RantanplanSony Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 (edited) που εστειλες? βρηκα καλο παιδι στο chat το αμερικανικο και με βοηθησε,αλλα ακομα δεν εχει μπει τιποτα..περιμενω.. έστειλα email στην υποστήριξη της ελλάδας όπου με παρέπεμψαν στην υποστήριξη.. ελλάδας :lol: θα προσπαθήσω πάλι σήμερα, όποιος καταφέρει κάτι ας πει :cool: τώρα είδα την απάντηση του φίλου: *All offers valid while supplies last, through 12/31/2014. Limited to eligible owners of qualifying Samsung Galaxy Tab Pro devices who are legal residents of the 50 US & DC, 13 or older.* Edited October 11, 2014 by RantanplanSony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Είμαι 100% σίγουρος πως το έχουν πάρει πολλοί και από Ελλάδα το παραπάνω δωράκι αλλά δεν θυμάμαι που το διάβασα! Ψάξτε το παιδιά, γιατί είναι καλό το ποσό...Δεν γίνετε να δηλώσετε ψευδή διεύθυνση κάπου? Δηλαδή αν έχεις μόνιμη κατοικία στην Αμερική και ήρθες Ελλάδα για λίγο καιρό και πήρες το tablet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Είμαι 100% σίγουρος πως το έχουν πάρει πολλοί και από Ελλάδα το παραπάνω δωράκι αλλά δεν θυμάμαι που το διάβασα! Ψάξτε το παιδιά, γιατί είναι καλό το ποσό...Δεν γίνετε να δηλώσετε ψευδή διεύθυνση κάπου? Δηλαδή αν έχεις μόνιμη κατοικία στην Αμερική και ήρθες Ελλάδα για λίγο καιρό και πήρες το tablet? εγω δηλωσα συγγενικη διευθυνση στο αμερικα και εκανα και τηνεγγραφη μεσω vpn.καλυτερα δε μπορω νομιζω :p ακομα ομως τιποτα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Ευτυχής κάτοχος απο προχθές του pro 8.4 Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες : οθονάρα, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής (δεν είναι ipad βέβαια), τέλειο μέγεθος/βάρος - η χρυσή τομή φορητότητας/πρακτικότητας για τις δικές μου ανάγκες. Η μπαταρία με πολύ σκίσιμο μέχρι να το στήσω και να το φέρω στα μέτρα μου (apps/downloads/updates, πολύ σκάλισμα και παίξιμο γενικώς) φαίνεται ικανοποιητική και θα γίνει καλύτερη μετά απο μερικούς κύκλους. Ακόμα και με το stock UI της Samsung το Tablet πήγαινε αέρα, τώρα με τον Nova Launcher δεν το συζητάμε καν...:) Το μοναδικό που μου την σπάει είναι που δεν γίνεται Double tap to wake στην οθόνη (καλόμαθα με Windows phone) αλλά no bigie :) Γενικώς φαίνεται τρομερό μηχανηματάκι που αξίζει τα (ελάχιστα πλέον) λεφτά του μέχρι cent. Εύχομαι σε όλους τους κατόχους να το ευχαριστηθούμε απροβλημάτιστα για πολύ καιρό! Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Αναρωτιεμαι με καποια ποστ που λενε οτι πηγαινει σφαιρα. Η ο 800αρης ειναι πολυ-πολυ καλυτερος απο τον exynos η δεν εχετε δοκιμασει nexus συσκευες παιδια:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Kάτοχος και εγώ απο προχθές του pro 8.4!!!! Εντυπώσεις? +Αψογη οθονάρα+(μετρια) προς καλή μπαταρία+με apex πετάει+καλή ποιότητα ήχου+μηδέν κόλλημα - Αδύναμο σήμα wifi (σε σχέση με άλλες συσκευές μου) -KNOX Οπου και αν έχω διαβάσει για ρουτ με towelroot είναι για το Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 SM-T325 Ξέρει κάποιος αν υποστηρίζει και το SM-T320? γιατί δεν αναφέρεται πουθενά Αν κάποιος εχει κάνει ρουτ ας μας διαφωτήσει Περιμένω και απάντηση από τον φίλο που αγόρασε το γυαλί προστασίας να μας πει εντυπώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts