achillesgk Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Ωραία!! Είναι καλό δηλαδή το tabletaki? Κάνω αλλαγή και έρχομαι εδώ από lg g pad.. Eίναι καλό, αρκεί να μη πέσεις σε προβληματικό wifi. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2656183 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Και τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Καλημέρα μια ερώτηση αν γνωρίζει κανείς, μπορείς με ένα Nokia 208 που είναι και 3G, να μπαίνεις μέσω αυτού στο ίντερνετ να το χρησιμοποιείς σαν μόντεμ; Το σκέφτομαι για αγορά για την έκδοση Wi-Fi . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismak Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Το tablet το έχω περίπου μια βδομάδα.Έχει εξαιρετική οθόνη είναι πολύ γρήγορο αλλα αυτό με το wifi απαράδεκτο.Όταν το πιανω κάτω αριστερά χάνει δυο τρεις γραμμές και αν είσαι λίγο μακριά από το router δεν πιάνει καθόλου.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Το tablet το έχω περίπου μια βδομάδα.Έχει εξαιρετική οθόνη είναι πολύ γρήγορο αλλα αυτό με το wifi απαράδεκτο.Όταν το πιανω κάτω αριστερά χάνει δυο τρεις γραμμές και αν είσαι λίγο μακριά από το router δεν πιάνει καθόλου.:mad: Eγώ αν είχε doa θα το γυρνούσα πίσω. Κάποια στιγμή θα το στείλω στο service, περιμένω να περάσει ο 15 Αύγουστος. Συμπλήρωσα τη φόρμα επικοινωνίας της smatrec αλλά δεν μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Καλημέρα!! Μπορεί κάποιος να πει ένα κατάστημα από το skroutz που είναι αξιόπιστο για να παραγγείλω το tablet? Open 365. Το παράγγειλα χθες, μου ήρθε σήμερα και όλα άψογα! Και είναι και Γερμανικό! Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 μολις παρελαβα απο το γνωστο μαγαζι μπυρας :D και προσπαθω να το σεταρω.. εφαρμογες που ειναι καλυτερα να τις εχω; στην καρτα μνημης ή στη μνημη του ταμπλετ ; Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Καλημέρα παίδες θα μου πείτε αν μπορεί κάποιος από που να το παραγγείλω και τι να προσέξω για να μην έχει πρόβλημα το wifi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 [ATTACH]48478[/ATTACH] τι διαφορά έχει το sm-galaxy tab με το άλλο που δεν έχει sm?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Τα ίδια είναι Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Πες μου ότι λέει και καλά Samsung?? Οκ ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismak Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Καλημέρα παίδες θα μου πείτε αν μπορεί κάποιος από που να το παραγγείλω και τι να προσέξω για να μην έχει πρόβλημα το wifi.. Απ'οπου και να το παραγγειλεις ειναι το ιδιο.Αν εχει προβλημα δεν μπορεις να το ξερεις απο πριν.Ειναι μην σου τυχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmanku Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Καλησπέρα και από εμένα μετά από 15 μέρες το ρουταρα, Και έχω απορίας ποια κουστομ ρομ να βάλω, εσείς τι λέτε? Παράθεση Have a nice day ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Καλησπέρα και από εμένα μετά από 15 μέρες το ρουταρα, Και έχω απορίας ποια κουστομ ρομ να βάλω, εσείς τι λέτε? Δεν πρεπει να εχει περασει κανενας απο εδω custom rom,λογω knox.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmanku Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Δεν πρεπει να εχει περασει κανενας απο εδω custom rom,λογω knox.. Εγώ το έκανα έχω γερμανικό βρήκα ένα σιτε http://www.doctorandroid.gr/2014/08/root-galaxy-tab-pro-84-101-samsung-knox.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+doctorandroid%2FqxyY+(Dr.+Android). Το έκανα και άργησα λιγάκι είναι η αλήθεια, τώρα Εάν έχω 0χ0 η 0χ1 δεν το είδα κάπου:O Παράθεση Have a nice day ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Με pixel τι γίνεται ; Πόσα pixel καμένα πρέπει να έχω για να παω service ; Πρέπει να έχω ένα καμένο . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Με pixel τι γίνεται ; Πόσα pixel καμένα πρέπει να έχω για να παω service ; Πρέπει να έχω ένα καμένο . Ακόμα και ένα νομίζω ότι αρκεί. Πρέπει να χαλάσει δηλαδή η μισή οθόνη για να το πας; Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Ακόμα και ένα νομίζω ότι αρκεί. Πρέπει να χαλάσει δηλαδή η μισή οθόνη για να το πας; Οπότε όταν γυρίσω από διακοπές θα περάσω και από το service τους . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Με pixel τι γίνεται ; Πόσα pixel καμένα πρέπει να έχω για να παω service ; Πρέπει να έχω ένα καμένο . Δες λίγο τι γράφει η εγγύηση, πρέπει να το καθορίζει. Zero pixel εγγύηση από παλιά μόνο η LG είχε, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει αυτό στα τελευταία μοντέλα της Samsung.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Δες λίγο τι γράφει η εγγύηση, πρέπει να το καθορίζει. Zero pixel εγγύηση από παλιά μόνο η LG είχε, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει αυτό στα τελευταία μοντέλα της Samsung.. Θα το κοιτάξω και αυτό όταν γυρίσω Αθήνα . Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 http://tokinito.gr/page/default.asp?id=64&la=1&prID=787 έχει αγοράσει κανείς από εδώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
draminos4 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 το πηρα και εγω πριν 2 βδομαδες και ειναι δυναμη!!!ολα λειτουργουν αψογα η οθονη του ειναι ερωτευσιμη, απλα ενα θεμα εχω με την δονηση σε καθε ειδοποιηση εχει δονηση και εψαξα στα settings για να την βγαλω αλλα πουθενα δεν βρισκω επιλογη απενεργοποιησης....ξερει κανεις πως γινετε η αν γινετε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 http://tokinito.gr/page/default.asp?id=64&la=1&prID=787 έχει αγοράσει κανείς από εδώ? Εγώ το πήρα απο το κινητό, πες τους ότι θες να ελέγξεις την συσκευασία όταν θα φτάσει στο κούριερ προτού την παραλάβεις.Γιατί εμένα η συσκευασία ήταν παραβιασμενη και μετά από την παραλαβή που έκανα ήταν αργά, οπότε προτού πρώτα έλεγχος πάντα σε όλους. Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Μου ήρθε αλλά μάλλον θα το στείλω πίσω.. Γιατί έχει κάτι σαν λερωμα που κάνεις δεν θα το παρατηρούσε αλλά εγώ το είδα.. Τι να κάνω για πείτε?? [ATTACH]48754[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Μου ήρθε αλλά μάλλον θα το στείλω πίσω.. Γιατί έχει κάτι σαν λερωμα που κάνεις δεν θα το παρατηρούσε αλλά εγώ το είδα.. Τι να κάνω για πείτε?? [ATTACH]48754[/ATTACH] Το εχω δει και σε αλλες συσκευες κατα καιρους και τις ειχα στειλει για αντικατασταση. specks κατω απο την οθονη απο την παραγωγικη διαδικασια. Κατευθειαν αντικατασταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts