Jump to content

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1

Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραία!! Είναι καλό δηλαδή το tabletaki? Κάνω αλλαγή και έρχομαι εδώ από lg g pad..

Eίναι καλό, αρκεί να μη πέσεις σε προβληματικό wifi.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2656183

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα μια ερώτηση αν γνωρίζει κανείς, μπορείς με ένα Nokia 208

που είναι και 3G, να μπαίνεις μέσω αυτού στο ίντερνετ να το χρησιμοποιείς σαν μόντεμ;

Το σκέφτομαι για αγορά για την έκδοση Wi-Fi .

Το tablet το έχω περίπου μια βδομάδα.Έχει εξαιρετική οθόνη είναι πολύ γρήγορο αλλα αυτό με το wifi απαράδεκτο.Όταν το πιανω κάτω αριστερά χάνει δυο τρεις γραμμές και αν είσαι λίγο μακριά από το router δεν πιάνει καθόλου.:mad:

Το tablet το έχω περίπου μια βδομάδα.Έχει εξαιρετική οθόνη είναι πολύ γρήγορο αλλα αυτό με το wifi απαράδεκτο.Όταν το πιανω κάτω αριστερά χάνει δυο τρεις γραμμές και αν είσαι λίγο μακριά από το router δεν πιάνει καθόλου.:mad:

Eγώ αν είχε doa θα το γυρνούσα πίσω. Κάποια στιγμή θα το στείλω στο service, περιμένω να περάσει ο 15 Αύγουστος. Συμπλήρωσα τη φόρμα επικοινωνίας της smatrec αλλά δεν μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν.

Καλημέρα!! Μπορεί κάποιος να πει ένα κατάστημα από το skroutz που είναι αξιόπιστο για να παραγγείλω το tablet?

Open 365. Το παράγγειλα χθες, μου ήρθε σήμερα και όλα άψογα! Και είναι και Γερμανικό!

μολις παρελαβα απο το γνωστο μαγαζι μπυρας :D και προσπαθω να το σεταρω..

εφαρμογες που ειναι καλυτερα να τις εχω; στην καρτα μνημης ή στη μνημη του ταμπλετ ;

Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες

οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ

Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;)

Καλημέρα παίδες θα μου πείτε αν μπορεί κάποιος από που να το παραγγείλω και τι να προσέξω για να μην έχει πρόβλημα το wifi..

Καλημέρα παίδες θα μου πείτε αν μπορεί κάποιος από που να το παραγγείλω και τι να προσέξω για να μην έχει πρόβλημα το wifi..

Απ'οπου και να το παραγγειλεις ειναι το ιδιο.Αν εχει προβλημα δεν μπορεις να το ξερεις απο πριν.Ειναι μην σου τυχει!

Καλησπέρα και από εμένα μετά από 15 μέρες το ρουταρα, Και έχω απορίας ποια κουστομ ρομ να βάλω, εσείς τι λέτε?
Have a nice day ! ! !

Καλησπέρα και από εμένα μετά από 15 μέρες το ρουταρα, Και έχω απορίας ποια κουστομ ρομ να βάλω, εσείς τι λέτε?

Δεν πρεπει να εχει περασει κανενας απο εδω custom rom,λογω knox..

Δεν πρεπει να εχει περασει κανενας απο εδω custom rom,λογω knox..

Εγώ το έκανα έχω γερμανικό βρήκα ένα σιτε

http://www.doctorandroid.gr/2014/08/root-galaxy-tab-pro-84-101-samsung-knox.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+doctorandroid%2FqxyY+(Dr.+Android).

Το έκανα και άργησα λιγάκι είναι η αλήθεια, τώρα Εάν έχω 0χ0 η 0χ1 δεν το είδα κάπου:O

Have a nice day ! ! !

Με pixel τι γίνεται ; Πόσα pixel καμένα πρέπει να έχω για να παω service ; Πρέπει να έχω ένα καμένο .
London for ever

Με pixel τι γίνεται ; Πόσα pixel καμένα πρέπει να έχω για να παω service ; Πρέπει να έχω ένα καμένο .

Ακόμα και ένα νομίζω ότι αρκεί. Πρέπει να χαλάσει δηλαδή η μισή οθόνη για να το πας;

Ακόμα και ένα νομίζω ότι αρκεί. Πρέπει να χαλάσει δηλαδή η μισή οθόνη για να το πας;

Οπότε όταν γυρίσω από διακοπές θα περάσω και από το service τους .

London for ever

Δες λίγο τι γράφει η εγγύηση, πρέπει να το καθορίζει. Zero pixel εγγύηση από παλιά μόνο η LG είχε, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει αυτό στα τελευταία μοντέλα της Samsung..

Δες λίγο τι γράφει η εγγύηση, πρέπει να το καθορίζει. Zero pixel εγγύηση από παλιά μόνο η LG είχε, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει αυτό στα τελευταία μοντέλα της Samsung..

Θα το κοιτάξω και αυτό όταν γυρίσω Αθήνα . Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας.

London for ever

το πηρα και εγω πριν 2 βδομαδες και ειναι δυναμη!!!ολα λειτουργουν αψογα η οθονη του ειναι ερωτευσιμη, απλα ενα θεμα εχω με την δονηση σε καθε ειδοποιηση εχει δονηση και εψαξα στα settings για να την βγαλω αλλα πουθενα δεν βρισκω επιλογη απενεργοποιησης....ξερει κανεις πως γινετε η αν γινετε???

http://tokinito.gr/page/default.asp?id=64&la=1&prID=787 έχει αγοράσει κανείς από εδώ?

Εγώ το πήρα απο το κινητό, πες τους ότι θες να ελέγξεις την συσκευασία όταν θα φτάσει στο κούριερ προτού την παραλάβεις.Γιατί εμένα η συσκευασία ήταν παραβιασμενη και μετά από την παραλαβή που έκανα ήταν αργά, οπότε προτού πρώτα έλεγχος πάντα σε όλους.

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Μου ήρθε αλλά μάλλον θα το στείλω πίσω.. Γιατί έχει κάτι σαν λερωμα που κάνεις δεν θα το παρατηρούσε αλλά εγώ το είδα.. Τι να κάνω για πείτε??

[ATTACH]48754[/ATTACH]

Μου ήρθε αλλά μάλλον θα το στείλω πίσω.. Γιατί έχει κάτι σαν λερωμα που κάνεις δεν θα το παρατηρούσε αλλά εγώ το είδα.. Τι να κάνω για πείτε??

[ATTACH]48754[/ATTACH]

Το εχω δει και σε αλλες συσκευες κατα καιρους και τις ειχα στειλει για αντικατασταση. specks κατω απο την οθονη απο την παραγωγικη διαδικασια. Κατευθειαν αντικατασταση...

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1