michpan Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 βρισκομαι αναμεσα στο Pro 8.4 και στο Νote 8.0 η χρηση που θα κανω ειναι κυριως pdf βιλβια browsing και καμια ταινια.. αξιζει να διαθεσω αυτα τα 80Ε παραπανω του Pro; μεσω skroutz φυσικα... τι πιστευετε; θελω οσο γινεται να μην μεινει πισω.. τεχνολογικα εννοω μεσα σε 3 μηνες.. ευχαριστω! Έχω και τα δύο και θα σου προτεινα άνετα το 8.4. Λόγω ανάλυσης το browsing είναι πιο ευχάριστο, όπως και η θέαση ταινιών. Ένα μεγάλο συν είναι και ότι κρατάει η μπαταρία αρκετά παραπάνω. Τεχνολογικά αυτό θα σε καλύψει άνετα για δύο χρόνια, ίσως το μόνο μειονέκτημα είναι τα 2gb μνήμης που πιθανόν στο μέλλον με πιο βαριές εφαρμογές να φανούν πρόβλημα αλλά προς το παρόν είναι ότι καλύτερο σ'αυτά τα λεφτά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 αναβάθμιση σήμερα σε tab pro αγγλικό... ;) Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgiok7 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Για πες λεπτομερειες...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Τελικά αποφάσισα να το πάρω και εγώ έχω βρει ένα μεταχειρισμενο τι θα πρέπει να προσέξω για να μην τη πατήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Τελικά αποφάσισα να το πάρω και εγώ έχω βρει ένα μεταχειρισμενο τι θα πρέπει να προσέξω για να μην τη πατήσω; πρωτα απο ολα, μπες download mode για να δεις αν εχει πειραχτεί ο knox...μετα δες οθονηε για καμενα pixel,καμερες, ηχεια κουμπια κτλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Παιδια πουλαω και εγω το δικο μου..αγορασμενο πριν δυο εβδομαδες. Υπαρχει καπια ενοτητα για πωλησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Παιδια πουλαω και εγω το δικο μου..αγορασμενο πριν δυο εβδομαδες. Υπαρχει καπια ενοτητα για πωλησεις? Πόσο το δίνεις αν επιτρέπεται; και τι χρώμα είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Παιδια πουλαω και εγω το δικο μου..αγορασμενο πριν δυο εβδομαδες. Υπαρχει καπια ενοτητα για πωλησεις? Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω ένα (καινούργιο), γιατί πουλάς το δικό σου τόσο γρήγορα? Ποιος παράγοντας δεν ήταν όπως το περίμενες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω ένα (καινούργιο), γιατί πουλάς το δικό σου τόσο γρήγορα? Ποιος παράγοντας δεν ήταν όπως το περίμενες? Οχι,Το ταμπλέτακκι είναι SUPER σε όλα του . Το λάθος το έκανα εγώ. . Το πήρα σ αυτό το μέγεθος για την φορητό τη τα του..αλλά τελικά η ανάγκες μου είναι μόνο για το σπίτι. . .γι αυτό είπα να το δώσω και να πάω σε 12 άρα οθόνη. Αυτά. .. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πόσο το δίνεις αν επιτρέπεται; και τι χρώμα είναι; Είναι λευκό. ..Τώρα από τιμή..Ούτε που ξέρω. Το αγόρασα 300 και του έβαλα και μια θηλυκά. .ξέρω εγώ. . 270.?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiOu07 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Το 1 και 2 δεν φαίνεται να είναι θέματα hardware. Για το 1, δες αν μπορείς να σβήσεις τα battery stats. Για το 2, επιβεβαίωσε ότι στα settings -> apps -> Adobe reader -> launch by default, γράφει ότι έχει επιλεχθεί Βασικά το έκανε με όλες τις εφαρμογές και όχι μόνο με τον Adobe, αλλά έκανα reset to factory settings και έφτιαξε!Πλέον το "always" στην ερώτηση που σου κάνει ξαναέγινε "always" :D . Η μπαταρία σήμερα που το φόρτισα πήγε μέχρι 94% και δοκίμασα να συνεχίσω τη φόρτιση με τον φορτιστή του κινητού. Μετά από 2 λεπτά έδειξε 100% οπότε ίσως να παίζει κάτι με τον φορτιστή που είχε μέσα.. Τώρα το 3ο πρόβλημα δεν ήταν κάτι το σοβαρό. Γενικώς όλα καλά και πάλι. Το τάμπλετ εξακολουθεί να τα σπάει :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Για μας που έχουμε την έκδοση LTE τι είδους κάρτα βάζουμε . SIM καρτοιντερνετ ή καρτοκινητου; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Απο σήμερα το απόγευμα είμαι και εγώ κάτοχος του tablet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Για μας που έχουμε την έκδοση LTE τι είδους κάρτα βάζουμε . SIM καρτοιντερνετ ή καρτοκινητου; Οτι κάρτα θέλεις βάζεις,μπορείς να κανεις και κλήσεις απο αυτό το κινητό!!! Ποσο σου στοίχησε και απο που το πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Παιδιά έχει ψάξει κάποιος για καμιά καλή ρομ, ποτέ δεν έχω μείνει χωρίς root τώρα στο τάμπλετ θα κολλήσω;[ATTACH]46081[/ATTACH] Επίσης εδώ στις Επιλογές να το τικαρο το knox η να το αφήσω ως έχει! Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) Σάκη, χάνεις εγγύηση για αυτό δεν εχουμε ασχοληθεί με custom roms.. Κάτι αλλο, δεν μπορεις να προγραμματισεις καποιο τηλεκοντρόλ; ;Εχω κατεβασει το smart remote και λεει οτι δεν ειναι διαθέσιμο για samsung λογω έλλειψης hardware,ισχυει;; Μεγάλο φαουλ αν ισχύει. . Edited June 13, 2014 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Σάκη, χάνεις εγγύηση για αυτό δεν εχουμε ασχοληθεί με custom roms.. Κάτι αλλο, δεν μπορεις να προγραμματισεις καποιο τηλεκοντρόλ; ;Εχω κατεβασει το smart remote και λεει οτι δεν ειναι διαθέσιμο για samsung λογω έλλειψης hardware,ισχυει;; Μεγάλο φαουλ αν ισχύει. . Εγώ φίλε έχω αυτά τα δύο για τηλεκοντρόλ[ATTACH]46097[/ATTACH] Στο knox να το επιλέξω στον διαχειριστή ή να το αφήσω έτσι όπως ήταν; Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Το μόνο που με χαλάει είναι ότι τς ηχεία είναι στη μία πλευρά. Είχα καλομάθει στον ήχο του nexus 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Εγώ φίλε έχω αυτά τα δύο για τηλεκοντρόλ[ATTACH]46097[/ATTACH] Στο knox να το επιλέξω στον διαχειριστή ή να το αφήσω έτσι όπως ήταν; Μπορεις να προγραμματισεις ενα τηλεχειριστηριο που δεν τοεχει στην λιατα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Οτι κάρτα θέλεις βάζεις,μπορείς να κανεις και κλήσεις απο αυτό το κινητό!!! Ποσο σου στοίχησε και απο που το πήρες? Ευχαριστώ για την απαντηση σου . Απλά νομιζα οτι καρτοιντερνετ παίζει μόνο με usb flash. Το αγόρασα απο το πλαίσιο όχι όμως το 8.4 αλλά 10.1 . Το είχε προσφορά 499 ευρώ το Σάββατοκύριακο . Αυτη την στιγμή το έχει 449 ευρώ την LTE έκδοση πάντα. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Ευχαριστώ για την απαντηση σου . Απλά νομιζα οτι καρτοιντερνετ παίζει μόνο με usb flash. Το αγόρασα απο το πλαίσιο όχι όμως το 8.4 αλλά 10.1 . Το είχε προσφορά 499 ευρώ το Σάββατοκύριακο . Αυτη την στιγμή το έχει 449 ευρώ την LTE έκδοση πάντα. 449 έχει το wifi (το LTE +100) και το 8.4 (wifi only) στα καταστήματα 479 στο internet 459 πολύ μακριά από τα 280 που το δίνουν τα σκρουτζομάγαζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Πάντως το lte δεν το βλέπω να έρχεται στα σκρουτζομαγαζα...... Με βλέπω να το παράγγελνε απο το εξωτερικο απλα να ρωτησω κάτι αμα ξέρει κανένας Εαν παράγγειλω απο μαγαζί απο την ευρωπαϊκή ένωση μπορουν να κόψουν τιμολογιο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Πάντως το lte δεν το βλέπω να έρχεται στα σκρουτζομαγαζα...... Με βλέπω να το παράγγελνε απο το εξωτερικο απλα να ρωτησω κάτι αμα ξέρει κανένας Εαν παράγγειλω απο μαγαζί απο την ευρωπαϊκή ένωση μπορουν να κόψουν τιμολογιο?? Νομίζω πως ναι.Amazon και expansys υποστηρίζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Πάντως το lte δεν το βλέπω να έρχεται στα σκρουτζομαγαζα...... Με βλέπω να το παράγγελνε απο το εξωτερικο απλα να ρωτησω κάτι αμα ξέρει κανένας Εαν παράγγειλω απο μαγαζί απο την ευρωπαϊκή ένωση μπορουν να κόψουν τιμολογιο?? Υπάρχει σε κάνα δύο μαγαζιά αλλά είναι σχετικά υψηλή η τιμή του Eshop €499 http://www.e-shop.gr/samsung-galaxy-tab-pro-84-t325-quad-core-16gb-8mp-camera-gps-bt-4g-lte-wi-fi-white-p-PER.909401 Birdphone €533 http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Samsung-T325-Galaxy-TabPRO-8.4-4G-16GB-Black-EU.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 449 έχει το wifi (το LTE +100) και το 8.4 (wifi only) στα καταστήματα 479 στο internet 459 πολύ μακριά από τα 280 που το δίνουν τα σκρουτζομάγαζα Όπως έγραψα το πήρα προσφορά 499 ευρώ. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Όπως έγραψα το πήρα προσφορά 499 ευρώ. Στην τιμή 449 αναφέρθηκα: ...Αυτη την στιγμή το έχει 449 ευρώ την LTE έκδοση πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts