NeOSL Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Επαναλαμβάνω, οτι εχω ενεργοποιημένο το φοιτητικό πακέτο οταν το προωθούσαν στις καφετέριες στον καθένα. Το ίδιο πακέτο έχω κι εγώ, και σχεδόν 1 χρόνο, 3 νούμερα είχα πάρει. Ένα μήνα μετά την αγορά τους πήγα σε κατάστημα wind για να τσεκάρω μια προφορά που είχαν με ανανέωση στα 10 ευρώ από κατάστημα, έδιναν επιπλέον mobile data για Internet. Τότε έμαθα ότι δεν είναι στο όνομα μου η κάρτα, εντάξει έμεινα έκπληκτος. ΜΟΝΟ με την αστυνομική ταυτότητα μου (και αφού εξήγησα στον υπάλληλο πώς είχα πάρει και τις 3 κάρτες) πέρασε τα στοιχεία μου και στους 3 αριθμούς που είχα. Μην φοβάσαι, απλώς εξήγησε με ειλικρίνεια πώς την απέκτησες και ζήτησε να σου κάνουν τη μεταφορά. (σε κατάστημα! Μην ασχοληθείς με εξυπηρέτηση πελατών από τηλέφωνο) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Μην φοβάσαι, απλώς εξήγησε με ειλικρίνεια πώς την απέκτησες και ζήτησε να σου κάνουν τη μεταφορά. (σε κατάστημα! Μην ασχοληθείς με εξυπηρέτηση πελατών από τηλέφωνο) . αν από κατάστημα δεν είναι παρόντες κι οι 2 κατοχοι ειναι παρανομο να σου κανουν μεταβιβαση. Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 αν από κατάστημα δεν είναι παρόντες κι οι 2 κατοχοι ειναι παρανομο να σου κανουν μεταβιβαση. Ίσως και να έχεις δίκιο. Στην περίπτωση μου όμως (και του συμφορουμίτη από πάνω) ήταν promo, και όχι μεταβίβαση στοιχείων από φυσικό πρόσωπο σε φυσικό πρόσωπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Καλησπέρα σας. Μπορούμε να πάρουμε δεύτερη κάρτα με τον ίδιο αριθμό στη φοιτητική μας γραμμή;; Στόχος ειναι να τοποθετηθεί σε μια mifi συσκευη για να γίνεται απλα διαμοιρασμός internet. Με την ευκαιρία, μηπως μπορείτε να μου προτείνετε και καποια mifi συσκευη για αγορά;; Ευχαριστω.... Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Μόνο κλωνοποίηση της κάρτας σου.και δεν θα δουλεύουν παράλληλα οι δυο μαζι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Τι σημαινει κλωνοποίηση;;;; :) Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Διάβασε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=1798 Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Ευχαριστώ. Ξεκινησα να το διαβάζω, αλλα δυστυχως δεν τα παω καλα με τα greeklish και δεν εχω προθεση να βγαλω τα ματια μου και ετσι το αφησα. Δεν πειραζει ομως. Σε ευχαριστω κ παλι. Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Εγω γιατι θυμάμαι οτι εκανα αναζητηση εδω στο myphone και βρηκα οδηγείες στα ελληνικα;εχω κι εγω αλλεργία στα greeklish και δεν διαβάζω ποτε τίποτα ετσι γραμμένο.ψαξε λιγο,ειναι πανεύκολη διαδικασία,με κοστος ουτε 5€ απο το ebay Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Οκ. Ευχαριστω.... :) Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Έχεις κάνεις φοιτητικά; Ξέρουμε τίποτα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 (edited) εχω το φοιτητικό απο μετρο εδω και 6 μηνες ολα καλα ,διαπίστωσα οτι τις δυο τελευταίες φορες που εκανα ανανέωση φοιτητικού με 5 ευρω δεν εχω τα λογκιν εβδομαδιαίο δωρα που ειχα παντα ,ξερη κατι καποιος ευχαριστω Edited February 4, 2015 by kostascbr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Ένα μήνα μετά την τελευταία ανανέωση, απενεργοποιούνται. Οταν θα ξαναβάλεις χρήματα! Θα επανέλθουν για 30 ημερες παλι.. Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 εχω το φοιτητικό απο μετρο εδω και 6 μηνες ολα καλα ,διαπίστωσα οτι τις δυο τελευταίες φορες που εκανα ανανέωση φοιτητικού με 5 ευρω δεν εχω τα λογκιν εβδομαδιαίο δωρα που ειχα παντα ,ξερη κατι καποιος ευχαριστω Εάν τα 5€ της ανανέωσης προέρχονται από υπόλοιπο της κάρτας σου είναι λογικό να μην σου δίνει τα login δώρα. Με την επόμενη ανανέωση που θα κάνεις βάζοντας "φρέσκο χρήμα " θα επανέλθουν. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Εάν τα 5€ της ανανέωσης προέρχονται από υπόλοιπο της κάρτας σου είναι λογικό να μην σου δίνει τα login δώρα. Με την επόμενη ανανέωση που θα κάνεις βάζοντας "φρέσκο χρήμα " θα επανέλθουν.ΑΡΑ δεν πρεπει να βαζω 10 η 20 ευρω που βαζω συνήθως και ενεργοποιώ πακετο ,,θελει 6 ευρω καθε μηνα καλα καταλαβα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Εγω βάζω 10€, καθώς παίρνουμε και το 1 GB internet δώρο. Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 καλησπέρα στη παρεα τις τελευταίες μέρες δέχομαι κλείσεις με απόκρυψη και πολλοί άλλοι γνωστοί μου έχει αντιμετωπίσει κανείς θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 βαλε ενα προγραμμα που να ριχνει ακυρο στην αποκρυψη και ξενοιαζεις οποιος και να ναι! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 βαλε ενα προγραμμα που να ριχνει ακυρο στην αποκρυψη και ξενοιαζεις οποιος και να ναι! αν είναι εύκολο μια πρόταση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 αν είναι εύκολο μια πρόταση ? Δεν χρειάζεται πρόγραμμα, όλοι οι πάροχοι υποστηρίζουν μέσω δικτύου την υπηρεσία αυτή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 αν είναι εύκολο μια πρόταση ? Όπως σωστά προαναφέρθηκε, δεν χρειάζεσαι κανένα πρόγραμμα. Εδώ είσαι !!! :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 καλησπέρα στη παρεα τις τελευταίες μέρες δέχομαι κλείσεις με απόκρυψη και πολλοί άλλοι γνωστοί μου έχει αντιμετωπίσει κανείς θέμα? το ίδιο κι εγώ, και η μαμά μου και η αδερφή μου... άρα σίγουρα ευθύνεται η wind.... αλλά γιατί;; Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Περίεργο όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 το ίδιο κι εγώ, και η μαμά μου και η αδερφή μου... άρα σίγουρα ευθύνεται η wind.... αλλά γιατί;; θα ειναι απο κανενα συνεργατη για προσφορα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 (edited) Κι εγώ σε δύο νούμερα που έχω την ίδια σχεδόν ώρα δύο φορές δύο αναπαντητες. Το ήξερα πως είναι ***** από Wind Edited February 6, 2015 by Vasileios Παρακαλώ χρησιμοποιείστε καλύτερες εκφράσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts