Jump to content

Φοιτητικό/Πακέτο «ειδικής προσφοράς» F2G (1500' + 1500 MB)

alexandr0s
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επαναλαμβάνω, οτι εχω ενεργοποιημένο το φοιτητικό πακέτο οταν το προωθούσαν στις καφετέριες στον καθένα.

Το ίδιο πακέτο έχω κι εγώ, και σχεδόν 1 χρόνο, 3 νούμερα είχα πάρει. Ένα μήνα μετά την αγορά τους πήγα σε κατάστημα wind για να τσεκάρω μια προφορά που είχαν με ανανέωση στα 10 ευρώ από κατάστημα, έδιναν επιπλέον mobile data για Internet.

Τότε έμαθα ότι δεν είναι στο όνομα μου η κάρτα, εντάξει έμεινα έκπληκτος. ΜΟΝΟ με την αστυνομική ταυτότητα μου (και αφού εξήγησα στον υπάλληλο πώς είχα πάρει και τις 3 κάρτες) πέρασε τα στοιχεία μου και στους 3 αριθμούς που είχα.

Μην φοβάσαι, απλώς εξήγησε με ειλικρίνεια πώς την απέκτησες και ζήτησε να σου κάνουν τη μεταφορά.

(σε κατάστημα! Μην ασχοληθείς με εξυπηρέτηση πελατών από τηλέφωνο) .

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μην φοβάσαι, απλώς εξήγησε με ειλικρίνεια πώς την απέκτησες και ζήτησε να σου κάνουν τη μεταφορά.

(σε κατάστημα! Μην ασχοληθείς με εξυπηρέτηση πελατών από τηλέφωνο) .

αν από κατάστημα δεν είναι παρόντες κι οι 2 κατοχοι ειναι παρανομο να σου κανουν μεταβιβαση.

αν από κατάστημα δεν είναι παρόντες κι οι 2 κατοχοι ειναι παρανομο να σου κανουν μεταβιβαση.

Ίσως και να έχεις δίκιο. Στην περίπτωση μου όμως (και του συμφορουμίτη από πάνω) ήταν promo, και όχι μεταβίβαση στοιχείων από φυσικό πρόσωπο σε φυσικό πρόσωπο.

• 2 weeks later...

Καλησπέρα σας.

Μπορούμε να πάρουμε δεύτερη κάρτα με τον ίδιο αριθμό στη φοιτητική μας γραμμή;;

Στόχος ειναι να τοποθετηθεί σε μια mifi συσκευη για να γίνεται απλα διαμοιρασμός internet.

Με την ευκαιρία, μηπως μπορείτε να μου προτείνετε και καποια mifi συσκευη για αγορά;;

Ευχαριστω....

It's nice to be important, but it's more important to be nice...

Ευχαριστώ.

Ξεκινησα να το διαβάζω, αλλα δυστυχως δεν τα παω καλα με τα greeklish και δεν εχω προθεση να βγαλω τα ματια μου και ετσι το αφησα.

Δεν πειραζει ομως.

Σε ευχαριστω κ παλι.

Εγω γιατι θυμάμαι οτι εκανα αναζητηση εδω στο myphone και βρηκα οδηγείες στα ελληνικα;εχω κι εγω αλλεργία στα greeklish και δεν διαβάζω ποτε τίποτα ετσι γραμμένο.ψαξε λιγο,ειναι πανεύκολη διαδικασία,με κοστος ουτε 5€ απο το ebay

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

εχω το φοιτητικό απο μετρο εδω και 6 μηνες ολα καλα ,διαπίστωσα οτι τις δυο τελευταίες φορες που εκανα ανανέωση φοιτητικού με 5 ευρω δεν εχω τα λογκιν εβδομαδιαίο δωρα που ειχα παντα ,ξερη κατι καποιος ευχαριστω Edited by kostascbr

Ένα μήνα μετά την τελευταία ανανέωση, απενεργοποιούνται. Οταν θα ξαναβάλεις χρήματα! Θα επανέλθουν για 30 ημερες παλι..

εχω το φοιτητικό απο μετρο εδω και 6 μηνες ολα καλα ,διαπίστωσα οτι τις δυο τελευταίες φορες που εκανα ανανέωση φοιτητικού με 5 ευρω δεν εχω τα λογκιν εβδομαδιαίο δωρα που ειχα παντα ,ξερη κατι καποιος ευχαριστω

Εάν τα 5€ της ανανέωσης προέρχονται από υπόλοιπο της κάρτας σου είναι λογικό να μην σου δίνει τα login δώρα.

Με την επόμενη ανανέωση που θα κάνεις βάζοντας "φρέσκο χρήμα " θα επανέλθουν.

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Εάν τα 5€ της ανανέωσης προέρχονται από υπόλοιπο της κάρτας σου είναι λογικό να μην σου δίνει τα login δώρα.

Με την επόμενη ανανέωση που θα κάνεις βάζοντας "φρέσκο χρήμα " θα επανέλθουν.

ΑΡΑ δεν πρεπει να βαζω 10 η 20 ευρω που βαζω συνήθως και ενεργοποιώ πακετο ,,θελει 6 ευρω καθε μηνα καλα καταλαβα ευχαριστω

καλησπέρα στη παρεα τις τελευταίες μέρες δέχομαι κλείσεις με απόκρυψη και πολλοί άλλοι γνωστοί μου έχει αντιμετωπίσει κανείς θέμα?

βαλε ενα προγραμμα που να ριχνει ακυρο στην αποκρυψη και ξενοιαζεις οποιος και να ναι!
http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

αν είναι εύκολο μια πρόταση ?

Δεν χρειάζεται πρόγραμμα, όλοι οι πάροχοι υποστηρίζουν μέσω δικτύου την υπηρεσία αυτή

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

αν είναι εύκολο μια πρόταση ?

Όπως σωστά προαναφέρθηκε, δεν χρειάζεσαι κανένα πρόγραμμα. Εδώ είσαι !!! :)

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

καλησπέρα στη παρεα τις τελευταίες μέρες δέχομαι κλείσεις με απόκρυψη και πολλοί άλλοι γνωστοί μου έχει αντιμετωπίσει κανείς θέμα?

το ίδιο κι εγώ, και η μαμά μου και η αδερφή μου... άρα σίγουρα ευθύνεται η wind.... αλλά γιατί;;

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

το ίδιο κι εγώ, και η μαμά μου και η αδερφή μου... άρα σίγουρα ευθύνεται η wind.... αλλά γιατί;;

θα ειναι απο κανενα συνεργατη για προσφορα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγώ σε δύο νούμερα που έχω την ίδια σχεδόν ώρα δύο φορές δύο αναπαντητες. Το ήξερα πως είναι ***** από Wind Edited by Vasileios
Παρακαλώ χρησιμοποιείστε καλύτερες εκφράσεις.