stoum Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Σήμερα ήρθε στο κινητό και την πραγματοποίησα, νέα αναβάθμιση για το SW2. Μέχρι στιγμής, σταμάτησαν οι αποσυνδέσεις και επανήλθαν ρυθμίσεις και εμφανίσεις ρολογιού. Θα ενημερώσω για οποιαδήποτε αλλαγή. Μήπως και τελικά "έστρωσε" αναπιστρεπτί... Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Παιδια καλημερα. Πως γινεται update το ρολοι. Υπαρχει καποιος οδηγος. Και επισης σαν μεταχειρισμενο με ποιο τροπο μπορω να κανω hardware reset ωστε να το ξεκινησω σπο την αρχη? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 4, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Παιδιά σας παίζει το κινητό με Android 5.1? Έβαλα χτες νέα Ρομ και τα watchfaces δεν τα βγάζει Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Παιδιά αξίζει για αγορά το εν λόγω ρολόι για κάποιον με Xiaomi και OnePlus; Θα έχω ασυμβατότητες; Από αυτονομία; Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Παιδιά αξίζει για αγορά το εν λόγω ρολόι για κάποιον με Xiaomi και OnePlus; Θα έχω ασυμβατότητες; Από αυτονομία; Aν θυμαμαι καλα το ειχα μαζι με oneplus, μπορει να κανω και λαθος :O Λογικα δεν θα εχεις προβλημα με το oneplus ουτε και με το xiaomi, κατεβαζεις τις απαραιτητες εφαρμογες συνδεσιμοτητας ( Smart Connect και μετα οποια αλλη θελεις και ολα οκ Μπαταρια μου εβγαζε περιπου 2 ημερες + , 24ωρες το 24ωρο ανοικτο και συνδεδεμενο απο το πρωι στις 8 εως αργα το βραδυ. Φυσικα ειναι και θεμα το ποσες ειδοποιησεις θα ερχονται στο ρολοι. Νομιζω πως μπορεις να το εχεις συνδεδεμενο μονο με ενα τηλεφωνο, αν θες να το συνδεσεις με δευτερο τηλεφωνο θα πρεπει να κανεις ''επαναφορα'' στο ρολοι. Παντος και που το πουλησα δεν μπορω να πω οτι μου ελειψε, μετα απο 48ωρες το ειχα ξεχασει εντελος. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOBMARIN Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Eίμαι κάτοχος των εξής συσκευών: SONY E4 4G SONY SMARTWATCH2 SONY BLUETOOTH SBH 20 Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής: Oταν με καλούν και δεχτώ την κλήση από το ρολόι , μου απενεργοποιεί τον ήχο από το Bluetooth ακουστικό , δηλαδή το αχρηστεύει . Έτσι αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ hands free ακουστικό που δεν με εξυπηρετεί καθόλου, επειδή μιλάω πολλές ώρες. Αντιμετώπισε κάποιος φίλος το ίδιο θέμα ? Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Καλησπέρα! Έχω ορισμένες απορίες Αρχικά πιστεύετε αξίζει ακόμα; Διάβασα πολύ καλά λόγια γενικά σε xda και σε διάφορα reviews στο YouTube σε σημείο που μερικοί "το προτιμούν ακόμα και σε σχέση με πιο νέα smartwatches" (κυρίως λόγω μπαταρίας, αν κατάλαβα καλά). Θα ήθελα μια ακόμα γνώμη εδώ μιας και φαίνεται να είναι αρκετά "φθηνό" και το σκέφτομαι για αγορά. Βασικός λόγος που το θέλω είναι για ειδοποιήσεις εφαρμογών (όπως messenger, viber κτλ). Και εννοώ να μπορώ να διαβάζω το μήνυμα και όχι να παίρνω μια ειδοποίηση τύπου "έχετε ένα νέο μήνυμα" και, ΊΣΩΣ με λίγη τύχη :p , να μπορώ να απαντάω κιόλας. Έχω αυτή την δυνατότητα; Τέλος, διάβασα πως το λουράκι είναι λίγο χαλαρό και υπήρχαν περιστατικά όπου η συσκευή "έφευγε" και υπήρχαν ατυχήματα :p . Έχει τύχει τίποτα παρόμοιο σε εσάς; Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Εγώ πιστεύω δεν αξίζει αν την συγκρίνεις με τα ακριβά νέα μοντέλα όπως moto 360, που φοράνε το android wear. Αν μου το συγκρίνεις με κάτι κινέζικα των 50€, ναι δεν υπάρχει σύγκριση, το sw2 είναι πολύ καλύτερο. Η μπαταρία όντως κρατάει αρκετές μέρες, αλλά οι ειδοποιήσεις για αυτά που θες δεν ξέρω πώς εμφανίζονται. Του messenger βγαίνουν χωρίς το περιεχόμενο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Καλησπέρα! Έχω ορισμένες απορίες Αρχικά πιστεύετε αξίζει ακόμα; Διάβασα πολύ καλά λόγια γενικά σε xda και σε διάφορα reviews στο YouTube σε σημείο που μερικοί "το προτιμούν ακόμα και σε σχέση με πιο νέα smartwatches" (κυρίως λόγω μπαταρίας, αν κατάλαβα καλά). Θα ήθελα μια ακόμα γνώμη εδώ μιας και φαίνεται να είναι αρκετά "φθηνό" και το σκέφτομαι για αγορά. Βασικός λόγος που το θέλω είναι για ειδοποιήσεις εφαρμογών (όπως messenger, viber κτλ). Και εννοώ να μπορώ να διαβάζω το μήνυμα και όχι να παίρνω μια ειδοποίηση τύπου "έχετε ένα νέο μήνυμα" και, ΊΣΩΣ με λίγη τύχη :p , να μπορώ να απαντάω κιόλας. Έχω αυτή την δυνατότητα; Τέλος, διάβασα πως το λουράκι είναι λίγο χαλαρό και υπήρχαν περιστατικά όπου η συσκευή "έφευγε" και υπήρχαν ατυχήματα :p . Έχει τύχει τίποτα παρόμοιο σε εσάς; Ευχαριστώ! :) Η μπαταρία εμένα μου κρατούσε 3 ημέρες αλλά ακόμα κι έτσι θεωρώ ότι το moto 360 που έχω είναι πολύ ανώτερο. Αν τα βάλεις δίπλα δίπλα θα σου φανεί το sw2 λίγο απαρχαιομενο, λίγο χοντροκομμενο, σαν να κοιτάς κινητό του 2008 ένα πράγμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Η μπαταρία εμένα μου κρατούσε 3 ημέρες αλλά ακόμα κι έτσι θεωρώ ότι το moto 360 που έχω είναι πολύ ανώτερο. Αν τα βάλεις δίπλα δίπλα θα σου φανεί το sw2 λίγο απαρχαιομενο, λίγο χοντροκομμενο, σαν να κοιτάς κινητό του 2008 ένα πράγμα.. Βέβαια, πόσο κάνει το ένα και πόσο το άλλο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Καλημέρα στην παρέα. εδώ και μία εβδομάδα έχω κερδίσει σε διαγωνισμό της COSMOTE το παραπάνω smartwatch. Ενώ όμως συνδέεται κανονικά με το κινητό μου (xiaomi note 5,5) δεν παίρνει τις εφαρμογές που κατεβάζω από το κινητό στο ρολόι ( έχω κατεβάσει κανονικα και το smart connect kai to smartwatch2 ). Εχω ακυρώσει και ξανακατεβάσει 2-3 εφαρμογές αλλά και πάλι τίποτα. Σε Γερμανό μου είπαν ότι μάλλον δεν υπάρχει συμβατότητα ρολογιού και κινητού. Καμμία ιδέα:wacko: Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts