cmeletis Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Υπέρτατη γκαντεμιά. Ελπίζω μέχρι τέλος του μήνα να το πάρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Μπαααα, δε νομιζω. Δικη μου προβλεψη, μακαρι να πεσω εξω, μετα το Πασχα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Τώρα μας διέλυσες. Ευτυχώς που με kitkat πάει μπάλα. Αλλά η Lollipop είναι ομορφότερη. Και να φανταστείς το πήρα για τις γρηγοροτερες αναβαθμίσεις. Χε, χε, χε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Μακαρι να παρουμε κατευθείαν τη 5.1. Κατι ακούγεται ότι είναι ετοιμη η google. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Μόλις μίλησα με το chat της μοτορολα. Τους ρώτησα πότε θα έχουμε τη lollipop. Δεν ήξεραν ΤΙΠΟΤΑ. Τους ρώτησα επίσης αν πάρουμε κατευθείαν τη 5.1, δεδομένου ότι έχει αργήσει αρκετά το update... και εκεί πλήρη άγνοια. Το μπαλάκι το πετούσαν στους παροχους. Τους την 'είπα' αρκετές φορές. Κατάλαβαν ότι είμαι δυσαρεστημενος και μου ζήτησαν συγγνώμη. Τους παρέθεσα και το λινκ του gsmarena που έχω πιο πάνω και απέφυγαν να μου το σχολιάσουν. Θα πάρει τη lollipop το μοτο Ε και εμάς θα μας αφήσουν τελευταίους μου φαίνεται. :down::down::down: Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. March 11, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Μόλις μίλησα με το chat της μοτορολα. Τους ρώτησα πότε θα έχουμε τη lollipop. Δεν ήξεραν ΤΙΠΟΤΑ. Τους ρώτησα επίσης αν πάρουμε κατευθείαν τη 5.1, δεδομένου ότι έχει αργήσει αρκετά το update... και εκεί πλήρη άγνοια. Το μπαλάκι το πετούσαν στους παροχους. Τους την 'είπα' αρκετές φορές. Κατάλαβαν ότι είμαι δυσαρεστημενος και μου ζήτησαν συγγνώμη. Τους παρέθεσα και το λινκ του gsmarena που έχω πιο πάνω και απέφυγαν να μου το σχολιάσουν. Θα πάρει τη lollipop το μοτο Ε και εμάς θα μας αφήσουν τελευταίους μου φαίνεται. :down::down::down: Θυμάσαι όνομα? Guys, το lollipop, 5.1 κατά 90%, θα έρθει περί τον Απρίλιο στα developer edition πρώτα. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Θυμάσαι όνομα? Guys, το lollipop, 5.1 κατά 90%, θα έρθει περί τον Απρίλιο στα developer edition πρώτα. Aira την έλεγαν. Το θέμα είναι ότι δε ξέρουμε πότε θα δούμε γενικά τη lollipop στο κινητό μας. Αυτό με πειράζει περισσότερο. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Τουλάχιστον όταν τη πάρουμε να είναι άψογη. Παρόλο που νομίζω ότι ακόμα και αν ο επεξεργαστής που χρησιμοποιούν σαν δικαιολογία της καθυστέρησης είναι custom, έχει περάσει αρκετός χρόνος από ανακοίνωση της lollipop. Θεωρητικά την ναυαρχίδα του προηγούμενου έτους έπρεπε να την προσέξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Πως μπαινεις σε recovery ? Σε ολα τα samsung το κανω ανετα εδω με τιποτα , κατι δεν εχω καταλαβει σε οδηγιες που διαβασα ολιγον ασαφως διατυπωμενες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Επιτέλους κάτι κινείται. http://www.androidheadlines.com/2015/03/soak-test-invites-going-out-for-unlocked-moto-x-2013-lollipop-perhaps.html?utm_source=Drippler&utm_medium=Drippler&utm_campaign=Drippler Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GANA Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 https://plus.google.com/+LucianoCarvalho/posts/HcUKVhLh84P http://www.androidpolice.com/2015/03/14/the-original-moto-x-is-finally-getting-its-lollipop-soak-test/ ερχεταιιιι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_addict Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Μόλις πήρα update για τα motorola update services! Λέτε να έρχεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDj Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Μόλις πήρα update για τα motorola update services! Λέτε να έρχεται? Ναι όπου να ναι έρχεται το update και για το Moto X! Έχουν αρχίσει ήδη τα πρώτα soak tests. Παράθεση Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 (edited) Παιδιά καλησπέρα, πως είναι η συσκευή? αξίζει? Συγνώμη για το μοντέλο του 2014 ήθελα να ρωτήσω Edited March 16, 2015 by theospan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Μόλις πήρα update για τα motorola update services! Λέτε να έρχεται? Ναι όπου να ναι έρχεται το update και για το Moto X! Έχουν αρχίσει ήδη τα πρώτα soak tests. Αν ακολουθηθει το ιδιο χρονοδιαγραμμα με το G, τοτε θα αργησει να ερθει. Αν θυμαμαι καλα, το πρωτο update services ηταν Δεκεμβριος. Καλο Μαρτιο επιασε η λολιποπ. Προσφατα που μιλησα με τη μοτορολα δε μου ανεφεραν τιποτα για το επικειμενο update. Μακαρι να μας ερθει, τι να πω. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dub Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 με το wi-fi του τηλεφώνου πως τα πάτε παιδιά? Εγώ έχω σοβαρά προβλήματα. Πολυ ασθενές σήμα πιάνω.Το έχω τσεκάρει σε διάφορους χώρους οπου οι άλλοι έχουν πχ δυο γραμμές η με το άλλο μου κινητό ενώ εγώ δεν έχω ουτε μια γραμμή (μόνο η κουκίδα είναι αναμένη) η με αποκορύφωμα χτες οπότε και μου βγαζε οτι το σήμα είναι ασθενές και δεν έπιανε καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Μια χαρά. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό. Δυνατό και σταθερό. Έχεις κάνει όλες τις αναβαθμίσεις; στην αρχή που το πήρα ήταν χειρότερο και μετά από μια μικρή αναβάθμιση που ήρθε έφτιαξε τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Δυνατό και σταθερό όπως λέει και ο Μελέτης. Πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dub Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Τι εννοειτε "ολες" τις αναβαθμισεις; Πως θα δω αν τις εχω κανει ολες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Τι εννοειτε "ολες" τις αναβαθμισεις; Πως θα δω αν τις εχω κανει ολες; Λογικα τη 4.4.4 εχεις; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dub Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Ναι αυτη εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 http://www.androidauthority.com/moto-x-e-g-lte-jumping-to-5-1-lollipop-598344/ Να τα καλά νέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Απ οτι βλεπω φιλτραρονται οι ερωτησεις που κανουμε στην εξυπηρετηση πελατων. Το πιο λογικο απο τη στιγμη που εχει βγει η 5.1. Λιγο υπομονη ακομα και νομιζω θα ανταμοιφθουμε. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Σε πόσο καιρό λέτε θα έρθει ? Κάνα δίμηνο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GANA Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 παμε απευθειας για 5.1 http://www.androidpolice.com/2015/04/02/the-first-generation-moto-x-e-and-g-lte-will-all-skip-android-5-0-go-straight-to-5-1/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts