Jump to content

Motorola Moto X

Shuffle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγώ πάντως με το moto X βρήκα επιτέλους κινητό που έψαχνα!!!

Το τέλειο μέγεθος για μένα, φοβερός, δυνατός και ποιοτικός ήχος απο ηχειο και ακουστικά (απωθημένο το ειχα αυτό με τον ήχο), πάει σφαίρα, φοβερή κατασκευή (είχα πριν το lg l9 II και φαίνεται σαν μπιχλιμπιδι μπροστά στο Χ), ωραια οθόνη. Το πιο σπουδαίο όμως για μένα ήταν αυτή η αισθηση πως έχω ανοιχτά συγχρόνως 2 browsers,το tapatalk, τη εφαρμογή futbol24 (live scores) και μια εφαρμογή για το στοιχημα και παω απο το ένα στο άλλο χωρίς να ξαναφορτώνει!!! (το είχα σιχαθεί αυτό με το lg).

Αμ το άλλο? Που έχει πολύ λίγες εφαρμογές προεγκατεστημένες.

Εμένα ο χώρος του (το 16αρι) μου φτάνει. Εχω μπόλικα Mp3 και 6-7 ταινίες αλλά οταν τα ακούω τα τραγούδια και δω τις ταινίες βάζω αλλά στη θέση τους.

To μόνο αδύνατο σημειο του ειναι κάπως το wifi. Δεν είναι τόσο δυνατό όσο το Lg. Ομως και μόνο με τη κουκιδα αναμμένη δουλεύει κανονικά.

Πρώτη φορά πήρα Motorola τηλεφωνο και έχω εντυπωσιασθεί.

Και μετανοιωσα που δεν πήρα το λευκο. Μου είπαν πως το λευκό δεν είχε ελληνικό μενου και έκανα χαζομάρα γιατί δεν με ενδιαφέρει το μενου.

• Απαντήσεις 655
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μετά από συνεχομένες αναβολές επί σχεδόν 2 μηνών, μπήκα και εγώ στο κλαμπ! Είναι λίγο νωρίς να εκφράσω άποψη, καθώς μόλις σήμερα το πήρα στα χέρια μου, αλλά ήθελα να ρωτήσα τους παλιότερους κατόχους αν το έχετε σε θήκη και αν έχετε να προτείνετε καμία. Αντίστοιχα και για screen protector / tempered glass etc. Θενκς!

Καλοριζικο;)

Εχω παρει πολλες θηκες για διαφορα κινητα. Αυτη ομως ειναι η πιο πετυχημενη.

Θα με θυμιθεις.

Εχει μεσα και μια ποιοτικη ζελατινα.

κύριοι καλησπέρα κ απο μένα.Εχθες πήρα στα χέρια μου το moto x απο expansys.Αφού το φόρτισα κ κατέβηκα το πρωί για να φτιάξω τηνnano τρώω το πρώτο παλτό..:worry:Δεν μπορώ να μεταφέρω τα τηλέφωνα απο την παλιά sim στην nano γιατί απο ότι είδα η μετεγκατασταση motorola μεταφέρει αρχεία απο 2.2 κ έπειτα.Δυστυχώς το προηγούμενο μου moto είχε την 2,1,2.Τι κάνω?Υποψην είμαι middle average user όσων αφορά τις γνώσεις κινητών.Οτι διαβάζω για να μαθαίνω..

κύριοι καλησπέρα κ απο μένα.Εχθες πήρα στα χέρια μου το moto x απο expansys.Αφού το φόρτισα κ κατέβηκα το πρωί για να φτιάξω τηνnano τρώω το πρώτο παλτό..:worry:Δεν μπορώ να μεταφέρω τα τηλέφωνα απο την παλιά sim στην nano γιατί απο ότι είδα η μετεγκατασταση motorola μεταφέρει αρχεία απο 2.2 κ έπειτα.Δυστυχώς το προηγούμενο μου moto είχε την 2,1,2.Τι κάνω?Υποψην είμαι middle average user όσων αφορά τις γνώσεις κινητών.Οτι διαβάζω για να μαθαίνω..

Το πρωτο πραμα που μου ερχεται στο μυαλο μιας και ειμαι στη δουλεια, ειναι η να τις γραψεις κατευθειαν στο gmail σου και να τις περασεις μεσω αυτοματου συγχρονισμου (μανικι αν ειναι πολλες) η να ψαξεις για αλλη εφαρμογη μεσα στο store.

Μπηκα στο gmail αλλα οι επαφες δεν υπαρχουν ολες.Για συγχρονισμο δεν με βλεπω γιατι ειναι χρονοβορο.Οσον αφορα εφαρμογη δεν βρηκα κατι που να με βολευει.Κ το παλιο μου defy ειναι ακομα μαμα(γιατι σκεφτομουν κ update σε αλλο filmware αλλα δεν εχω καθολου χρονο\).Μηπως τελικα να παρω τις 2 sim κ να παω σε ενα nokia care που εχω εδω κοντα για μου τις περασει απο την μια στην αλλη?Κοστος γνωριζετε?Ευχαριστω ξανα για τον χρονο σας!

Καλησπέρα

Και εμένα εχθές μου ήρθε το moto x και έχει το εξής πρόβλημα : δεν έχει στα settings του τηλεφώνου την επιλογή αλλαγής δικτύου σε 3G. Δηλαδή μπορώ μόνο να ενεργοποιήσω ή να απενεργοποιήσω το 4G… Έχω δει σε videakia του μότο χ ότι κανονικά αυτή την επιλογή την έχει στα settings->Mobile networks αλλά εμένα δεν είναι εκεί… Μήπως παίζει ρόλο ότι είναι AT&T (unlocked)?

Και κάτι τελευταίο, το κινητό μου ήρθε τελείως αφόρτιστο και έκανε περίπου 5:30 ώρες για να φορτιστεί πλήρως (βέβαια όταν φόρτιζε του έκανα update σε 4.4.4 και κατέβαζα εφαρμογές), είναι λογικό που έκανε τόσο πολύ?

Ευχαριστώ

Και κάτι τελευταίο, το κινητό μου ήρθε τελείως αφόρτιστο και έκανε περίπου 5:30 ώρες για να φορτιστεί πλήρως (βέβαια όταν φόρτιζε του έκανα update σε 4.4.4 και κατέβαζα εφαρμογές), είναι λογικό που έκανε τόσο πολύ?

Ευχαριστώ

Προφανώς ρε αδερφέ..:lol:

Google Pixel 5

Μετα απο σχεδόν δέκα ημερες χρήσης το μονο αρνητικό που του βρήκα είναι η μέτρια κάμερα,όχι ότι είναι χάλια ,απλα θα την ήθελα λίγο καλύτερη .Κατα τα αλλα δεν βρίσκω τον λόγο ,για κάποιον που δεν κυνηγάει τα specs ,αλλα κοιτάει την ουσία ,να μην το αποκτήσει. Η γενικότερα, μοναδικη αίσθηση ,που σου δίνει, είτε σαν κατασκευή ,είτε σαν λειτουργια, την καταλαβαίνεις ,μονο αν το πιάσεις στα χέρια σου και το δουλεύεις..Και σιγουρα ειναι η αίσθηση, ότι έτσι πρέπει να είναι ένα smartphone. Κατα την γνώμη μου ,είναι η συσκευη που επιβεβαιώνει την θεωρία ότι η εμπειρία χρήσης ,δεν έχει να κάνει με τα specs .

Κλείνοντας να διευκρινίσω ,ότι το τελευταίο διάστημα έχουν περάσει απο τα χέρια μου,σχεδόν όλες οι λεγόμενε σημερινες ναυαρχιδες one m8,s5,z2 ,5s,g3.

Edited by petrosa

Κλείνοντας να διευκρινίσω ,ότι το τελευταίο διάστημα έχουν περάσει απο τα χέρια μου,σχεδόν όλες οι λεγόμενε σημερινες ναυαρχιδες one m8,s5,z2 ,5s,g3.

Πολύ ενδιαφέρον το versus.

Μερικοί ίσως να μας πούνε υπερβολικούς, αλλά οι πλειοψηφία κερδίζει, που λέγαμε και μικροί.

Όλοι όσοι το έχουμε, λέμε, μέσες άκρες τα ίδια.

Πολύ ενδιαφέρον το versus.

Μερικοί ίσως να μας πούνε υπερβολικούς, αλλά οι πλειοψηφία κερδίζει, που λέγαμε και μικροί.

Όλοι όσοι το έχουμε, λέμε, μέσες άκρες τα ίδια.

Ακριβώς ,και εσυ που το έχεις ,καταλαβαίνεις καλα τι γράφω, για του υπόλοιπους σίγουρα, ολα αυτα, ακούγονται ,το λιγοτερο, υπερβολές.Και εγω ,ως μεσος χρηστης,υπερβολές θα τα θεωρούσα πριν κανα δεκαήμερο.

Τωρα για τους power users ,που κυνηγουν και την παραμικρη λεπτομερεια, εκει πάω πασο....

Μα το moto x απευθύνεται και στους power users, κάτι τέτοια λέγονται και ο κόσμος δεν το επιλέγει.. Οκ, δεν έχει 2κ οθόνη, οτιδήποτε άλλο όμως σε επίπεδο spec κοιτάει τον ανταγωνισμό κατάματα, διότι είπαμε, δεν έχει έναν οποιοδήποτε soc, έχει τον Χ8..
Google Pixel 5

Μα το moto x απευθύνεται και στους power users, κάτι τέτοια λέγονται και ο κόσμος δεν το επιλέγει.. Οκ, δεν έχει 2κ οθόνη, οτιδήποτε άλλο όμως σε επίπεδο spec κοιτάει τον ανταγωνισμό κατάματα, διότι είπαμε, δεν έχει έναν οποιοδήποτε soc, έχει τον Χ8..

Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης , ο κόσμος δεν είναι power user, τουλάχιστον στο συντριπτικό του ποσοστό .

Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης , ο κόσμος δεν είναι power user, τουλάχιστον στο συντριπτικό του ποσοστό .

όπου "κόσμος" βάλε "power users μέσα στο κόσμο":rolleyes:

Google Pixel 5

Μα νομίζω ότι η επιτυχία του Χ ,τουλάχιστον στο εξωτερικο ,οφείλεται ακριβώς εκει Η Motorola ,χωρίς να χρησιμοποιήσει , τα τελευταια (περσινα) τεχνολογικα καλουδια και χωρίς να μπει στο παιχνιδι του εντυπωσιασμου των specs , έβαλε στη αγορα το απόλυτα ,αρμονικό και ισορροπημένο κινητο που χαίρεσαι να το κρατάς και να το δουλεύεις χωρίς να σου λείπει κάτι.Καθε άλλο θα έλεγα........

Μεταξύ μας τωρα ,με αγωνία περιμένω και τον διάδοχο του να φτάσει στα χέρια μου.

Edited by petrosa

Ποιός θα μας πεί υπερβολικούς;;; :whip::chair:

Ουκ ολίγοι, ειδικά μέσα από το φόρουμ.

Καλησπερα στο φορουμ.Εχω το Huawei P6 και ειμαι ικανοποιημενος σε ολα του τα σημεια..Ισως να εχω δει λιγα σκαλωματα στην Kit Kat.

Σκεφτομαι να το δωσω και να παω για το Moto X.(Για αλλαγη)

Αξιζει η μεταβαση αυτη;Η ποιοτητα κατασκευης του μοτο πως ειναι;Γιατι του P6 ειναι αριστη.

Edited by lostre21

Έχω στην κατοχή μου το Motorola RAZR και το Motorola RAZR i και ήμουνα σε αναζήτηση νέας συσκευής. Έπιασα στα χέρια μου το Motorola X και δυστυχώς απογοητευτηκα από την ποιότητα κατασκευής σε σχέση με τα razr. Τελικά πήρα ξανά από το Amazon πάλι ένα razr i λευκό αυτή την φορά
Βεζούβιος

Καλησπερα στο φορουμ.Εχω το Huawei P6 και ειμαι ικανοποιημενος σε ολα του τα σημεια..Ισως να εχω δει λιγα σκαλωματα στην Kit Kat.

Σκεφτομαι να το δωσω και να παω για το Moto X.(Για αλλαγη)

Αξιζει η μεταβαση αυτη;Η ποιοτητα κατασκευης του μοτο πως ειναι;Γιατι του P6 ειναι αριστη.

Στο μόνο που υπερτερεί το P6 είναι η ποιότητα κατασκευής. Πουθενά αλλού.

Δε το λέω για να κακολογίσω το Huawei, ίσα ίσα, θεωρώ ότι είναι μια ξεχωριστή συσκευή.

Αν αξίζει η μετάβαση η όχι, δε θα στο πούμε εμείς. Πιο πάνω ένας φίλος ανέφερε κορυφαίες ναυαρχίδες σε σύγκριση.

Είναι στη κρίση του καθενός.

Έχω στην κατοχή μου το Motorola RAZR και το Motorola RAZR i και ήμουνα σε αναζήτηση νέας συσκευής. Έπιασα στα χέρια μου το Motorola X και δυστυχώς απογοητευτηκα από την ποιότητα κατασκευής σε σχέση με τα razr. Τελικά πήρα ξανά από το Amazon πάλι ένα razr i λευκό αυτή την φορά

Πολύ υπερβολικό σε κόβω.

Δηλαδή όλα τα κινητά πρέπει να βγαίνουν με κέβλαρ;

Φυσικά τα κινητά που ανέφερες είναι πιο ποιοτικά αλλά δες τι κινητά κυκλοφορούν στην αγορά.

Υπάρχουν πλαστικά και πλαστικά. Το Moto X το συγκαταλέγω στις συσκευές που έχουν πάνω από το μέσο όρο ποιότητα κατασκευής.

Προσωπικα δεν βρίσκω κάποια σημερινή ναυαρχίδα ,εκτος απο κανα δυο, που να έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής ..Σιγουρα το πλαστικο δεν σου δίνει την premium αίσθηση του μετάλλου ,αλλα αυτο είναι καθαρά και μονο αίσθηση και δεν έχει καμία σχέση με την ποιότητα κατασκευής.

Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις.Το θεμα ειναι οτι το μοτο ακομα ειναι ακριβο(260Ε καινουργιο).Αν το επαιρνα,θα το επαιρνα μεταχειρισμενο.

Καλησπέρα έχω το note 2 αλλά θέλω να το αλλαξω . Το touchwiz είναι η κύρια αιτία και μετα η απόδοση σε βαριές εφαρμογές όπως παιχνίδια πχ. και το μέγεθος. Το moto x πως το κρίνεται είναι καλύτερο συνολικά σαν συσκευή από το note 2; Συμφέρει αυτή τη στιγμή η αγορά του;

Καλησπέρα

Εχθές φόρτισα το κινητό και έκανε για να φορτίσει από το 15% - 100% περίπου 3:30 – 4:00 ώρες … Δεν είναι πολύ? Μήπως φταίει που είναι καινούργιο (το έχω 4-5 μέρες)?

Μου ήρθε με αυτόν των φορτιστή :

Motorola SPN5342A http://ecx.images-amazon.com/images/I/31C7mRVJm1L._SX300_.jpg

Σε εσάς έκανε τόση πολύ ώρα για να φορτίσει όταν ήταν καινούργιο?

Καλησπέρα

Εχθές φόρτισα το κινητό και έκανε για να φορτίσει από το 15% - 100% περίπου 3:30 – 4:00 ώρες … Δεν είναι πολύ? Μήπως φταίει που είναι καινούργιο (το έχω 4-5 μέρες)?

Όχι ,σε πολυ λιγότερο χρόνο ,απο ότι λες, κάνει να φορτισει,αλλα με τον φορτιστή με τις δυο υποδοχές USB ,της Motorola που είχε μέσα στην συσκευασία.

Καλησπέρα

Αυτός ο φορτιστής ήταν μέσα στο κουτί? περίεργο, συνήθως βάζουν αλλον.. για δες, πόσα A λέει..

Google Pixel 5

Καλησπέρα

Λογικό ...

Chargeur MOTOROLA SPN5342A.

Input : 100-240 V----50-60 Hz----0,15A

Output : 5,0 V----550 mA

• The title was changed to Motorola Moto X