Shuffle Δημ. February 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Λιγο υπερβολικος:) Βασικη λες του G. Θεωρω οτι οσο ξεχωριστο τηλεφωνο ειναι το Χ, τοσο ξεχωριστη ειναι και η καμερα του. Συμφωνω ομως οτι τη συγκεκριμενη συσκευη δε θα την παρει καποιος για τη καμερα ;) Κοίτα, είναι άνω του μετρίου.. μέχρι εκεί.. Είναι στα επίπεδα των nexus, το find 5 που είχα για παράδειγμα έβγαζε πιο ωραίες φωτό. Όσο για την μπαταρία που ρωτάει ο φίλος, πήρα το pebble το σ/κ, ως εκ τούτου το bt πλέον είναι ανοιχτό τουλάχιστο 16 ώρε.. Ε, η αυτονομία έχει πέσει ελάχιστα, εκεί που έβγαζα φουλ 48 ώρες τώρα βγάζω 44-45 π.χ.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. February 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Επανέρχομαι στο θέμα που είχε ρωτήσει ο Λευτέρης σχετικά με την φωτεινότητα του x συγκριτικά με το g. Λοιπόν, σε γενικές γραμμές οι οθόνες είναι και οι 2 πολύ καλές. Το x παρουσιάζει τα χρώματα πιο ζωντανά και πιο θερμά, λόγο της amoled, σε σχέση με το g όπου κυριαρχούν τόνοι πιο ουδέτεροι και πιο ψυχροί. Η φωτεινότητα είναι πολύ υψηλή και στα 2 τηλέφωνα και δεν παρατήρησα κανένα θέμα με το x σε συνθήκες ηλιόλουστες.. Ορίστε και μία εικόνα δίπλα δίπλα τα 2 τηλέφωνα: https://www.dropbox.com/s/wefnfld51wg6b35/WP_20140210_002.jpg Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Επανέρχομαι στο θέμα που είχε ρωτήσει ο Λευτέρης σχετικά με την φωτεινότητα του x συγκριτικά με το g. Λοιπόν, σε γενικές γραμμές οι οθόνες είναι και οι 2 πολύ καλές. Το x παρουσιάζει τα χρώματα πιο ζωντανά και πιο θερμά, λόγο της amoled, σε σχέση με το g όπου κυριαρχούν τόνοι πιο ουδέτεροι και πιο ψυχροί. Η φωτεινότητα είναι πολύ υψηλή και στα 2 τηλέφωνα και δεν παρατήρησα κανένα θέμα με το x σε συνθήκες ηλιόλουστες.. Ορίστε και μία εικόνα δίπλα δίπλα τα 2 τηλέφωνα: https://www.dropbox.com/s/wefnfld51wg6b35/WP_20140210_002.jpg Σ ευχαριστω πολυ για το versus και τη φωτο. Εχει παρει το ματι μου σε ορισμενα βιντεο οτι η φωτεινοτητα του Χ αν και αμολεντ, ειναι σε πολυ καλα επιπεδα αλλα ηθελα και τι δικη σου γνωμη. Βεβαια εδω μπαινει και το θεμα της αντανακλασης του τζαμιου που ειναι το ατου των αμολεντ και των retina, αλλα ασε, θα βγουμε off! ...και παλι ευχαριστω! Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. February 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Βεβαια εδω μπαινει και το θεμα της αντανακλασης του τζαμιου που ειναι το ατου των αμολεντ και των retina, αλλα ασε, θα βγουμε off! ...και παλι ευχαριστω! Δεν νομίζω πως σε έπιασα..:p Επίσης να πω, πως εδώ και λίγες ώρες μου ήρθε η 4.4.2:D Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Δεν νομίζω πως σε έπιασα..:p Επίσης να πω, πως εδώ και λίγες ώρες μου ήρθε η 4.4.2:D Εννοώ πως κάτω από τον ήλιο παίζει ρόλο και η ποιότητα του τζαμιού εκτός τη φωτεινότητα. Anyway...καλορίζικη η νέα έκδοση. Είδες κάποια διαφορά; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. February 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Εννοώ πως κάτω από τον ήλιο παίζει ρόλο και η ποιότητα του τζαμιού εκτός τη φωτεινότητα. Anyway...καλορίζικη η νέα έκδοση. Είδες κάποια διαφορά; Κοιτα, από το changelog που είδα δεν έχει πολλές αλλαγές, κυρίως bug fixes. Υποτίθεται πως φέρνει και battery management fix αλλά όπως και να έχει η μπαταρία μου κρατούσε πολύ και πριν.. Τι 4.4 τι 4.4.2 δεν νομίζω πως θα έκανε και τρομερή διαφορά.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Ορίστε και μία εικόνα δίπλα δίπλα τα 2 τηλέφωνα: https://www.dropbox.com/s/wefnfld51wg6b35/WP_20140210_002.jpg Μα καλά ρε φίλε shuffle, βγάζεις δύο κινητά τηλέφωνα φωτογραφία με την ιστορικότερη εταιρία για λογότυπο κι ανάμεσα εριστικά-εριστικά πετάς τη σηματούμπα της Apple;; Δηλαδή, πόσο χοντροκαφρίλα μπορεί να δείχνει μετά το στραπάτσο που φάγαμε με την εξαγορά από τους Κινέζους; Πόση λύπη πια με τετοιον κατακερματισμό. Και δε φτάνει αυτό, τυχαίνει να είναι τα μοναδικά κινητά τηλέφωνα που έβγαλε η Motorola - Google και έρχεσαι με το φαγωμένο μήλο και την εξευτελίζεις έτσι; Ααααχ, κλωτσιά στο στομάχι ήταν αυτό... Υ.Γ. Πόσο Βασιλάκης Καϊλας γίνομαι Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. February 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Μα καλά ρε φίλε shuffle, βγάζεις δύο κινητά τηλέφωνα φωτογραφία με την ιστορικότερη εταιρία για λογότυπο κι ανάμεσα εριστικά-εριστικά πετάς τη σηματούμπα της Apple;; Δηλαδή, πόσο χοντροκαφρίλα μπορεί να δείχνει μετά το στραπάτσο που φάγαμε με την εξαγορά από τους Κινέζους; Πόση λύπη πια με τετοιον κατακερματισμό. Και δε φτάνει αυτό, τυχαίνει να είναι τα μοναδικά κινητά τηλέφωνα που έβγαλε η Motorola - Google και έρχεσαι με το φαγωμένο μήλο και την εξευτελίζεις έτσι; Ααααχ, κλωτσιά στο στομάχι ήταν αυτό... Υ.Γ. Πόσο Βασιλάκης Καϊλας γίνομαι Χαχαχαχαχαχ, ο λόγος ήταν γιατί προσπάθησα με το αλουμίνιο να ελαχιστοποιήσω όσο πιο πολύ γινόταν τις αντανακλάσεις από τους γύρω φωτισμούς:p Ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο στον πρώτο μου, και αγαπημένο μέχρι ακόμα και σήμερα, εργοδότη! :p Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Το χρησιμοποιώ μια εβδομάδα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Αυτό το τηλέφωνο δεν έχει ψεγάδι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. February 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Το χρησιμοποιώ μια εβδομάδα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Αυτό το τηλέφωνο δεν έχει ψεγάδι... Καλή φάση, και τώρα έγιναν 2..:lol:.. Ποιο έχεις πάρει? Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Καλή φάση, και τώρα έγιναν 2..:lol:.. Ποιο έχεις πάρει? Το μαύρο απο expansys. Έχει γίνει τόσο καλή δουλειά σε αυτό το τηλέφωνο που παρότι ξεκλείδωσα τον bootloader και το έκανα και root, δεν έβαλα άλλη rom, παραμετροποίησα τη stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Από ποιο expansys? έχεις link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Από ποιο expansys? έχεις link; _http://www.expansys.com.gr/motorola-motox-16gb-black-257780/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GANA Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 ειχα παρει και εγω ενα custom το δεκεμβρη αλλα μου επεσε κατω τα εφτυσε η οθονη και ειναι USA για replacment. Περιμενω το δευτερο, τα αμερικανικα GSM δεν εχουν 4g στην ελλαδα. το κινητο εχει το ιδανικο μεγεθος και νομιζω ειναι πολυ καλυτερο απο N5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. February 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 ειχα παρει και εγω ενα custom το δεκεμβρη αλλα μου επεσε κατω τα εφτυσε η οθονη και ειναι USA για replacment. Περιμενω το δευτερο, τα αμερικανικα GSM δεν εχουν 4g στην ελλαδα. το κινητο εχει το ιδανικο μεγεθος και νομιζω ειναι πολυ καλυτερο απο N5 Μια χαρά 4G έχει παιδιά, εκτός και εάν έχετε πάρει κάποιο τηλ. locked στο δίκτυο της AT&T ή της T-Mobile. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GANA Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 (edited) Dev edition XT1053 GSM εχεις? ti diktyo? Edited February 26, 2014 by GANA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Το χρησιμοποιώ μια εβδομάδα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Αυτό το τηλέφωνο δεν έχει ψεγάδι... Το παρέλαβα μόλις και δε μπορώ παρά να συμφωνήσω. Να πω ότι προέρχομαι από Ν5, G2, One και δε συμμαζεύεται. Μακράν η πιο ολοκληρωμένη και bug free συσκευή που κυκλοφορεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Για να το σιγουρεψω, τα παρακατω μοτο x δεν ειναι developer edition. Μ ενδιαφερει το ευρωπαικο μοντελο γι αυτο. http://www.amazon.co.uk/Moto-16GB-Sim-Free-Smartphone/dp/B00HU2KSSK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1393424588&sr=8-1&keywords=moto+x http://www.expansys.com.gr/motorola-moto-x Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. February 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Dev edition XT1053 GSM εχεις? ti diktyo? Το dev. ed. (XT1053) είναι GSM ready και ως εκ τούτου έχει 4G σε όσα δίκτυα υποστηρίζουν τις μπάντες του LTE 800 / 1800 / 2600. Το έχω δοκιμάσει και σε Voda και σε Wind. @humanoid: Ποιο μοντέλο φίλος? @lefteris: Οχι, δεν είναι το dev. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Το παρέλαβα μόλις και δε μπορώ παρά να συμφωνήσω. Να πω ότι προέρχομαι από Ν5, G2, One και δε συμμαζεύεται. Μακράν η πιο ολοκληρωμένη και bug free συσκευή που κυκλοφορεί. Δηλαδή δεν σκαλωνει που και που σε απαιτητική χρήση? Κι εγώ σκεφτόμουν Μότο Χ αλλά πήγα σε Ν5 σαν πιο διαχρονικό λόγο hardware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. February 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) Δηλαδή δεν σκαλωνει που και που σε απαιτητική χρήση? Κι εγώ σκεφτόμουν Μότο Χ αλλά πήγα σε Ν5 σαν πιο διαχρονικό λόγο hardware Ούτε καν, δεν ξέρει τι θα πει ο όρος σκάλωμα. Πιο buttery και fluid δεν γίνεται.. Χαρακτηριστικά αναφέρω πως μετά από 17 ημέρες, χωρίς να το κάνω restart, και σε idle η ram που μου τρώει είναι περί τα 950mb.. Edited February 27, 2014 by Shuffle Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Ούτε καν, δεν ξέρει τι θα πει ο όρος σκάλωμα. Πιο buttery και fluid δεν γίνεται.. Χαρακτηριστικά αναφέρω πως μετά από 17 ημέρες, χωρίς να το κάνω restart, και σε idle η ram που μου τρώει είναι περί τα 950mb.. Τετοια γραφεις και με φουντωνεις. Δε ξερω αν αντεξω μεχρι το καλοκαιρι που εχω σκοπο να το παρω... Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GANA Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 το καλοκαιρι θα βγει νεο, βρες ενα φιλο usa και χτυπα το, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 το καλοκαιρι θα βγει νεο, βρες ενα φιλο usa και χτυπα το, Μη με βαζεις φυτιλια κι συ διοτι αυτη τη στιγμη εχω συναδερφο στην Αμερικη. Το θεμα ειναι ομως οτι το αμερικανικο δε λειτουργει στη ευρωπη. Κανω λαθος; Γενικα δε γνωριζω σε τετοιες περιπτωσεις τι παιζει; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. February 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Μη με βαζεις φυτιλια κι συ διοτι αυτη τη στιγμη εχω συναδερφο στην Αμερικη. Το θεμα ειναι ομως οτι το αμερικανικο δε λειτουργει στη ευρωπη. Κανω λαθος; Γενικα δε γνωριζω σε τετοιες περιπτωσεις τι παιζει; Αν είναι unlocked δουλεύει μια χαρά. Αν είναι carrier locked τότε πάλι δουλεύει, όχι όμως το 4G, και θα πρέπει να πάρεις ένα unlock code από το δίκτυο στο οποίο είναι locked. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts