Jump to content

Προβλημα με ασυρματο δικτυο

FFdrake
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα!!! εχω ενα laptop toshiba. δουλευαν ολα μια χαρα και εγινε διακοπη ρευματος το λαπτοπ δεν εκλεισε γιατι ειχα πανω την μπαταρια και μετα απο 5 ωρες που ηρθε το ρευμα δεν βρισκει το ασυρματο δικτυο του σπιτιου μου. οι αλλοι υπολογιστες-κινητα δουλευουν μια χαρα. εμενα το βρισκει μια στις 5 φορες και η δεν θα συνδεθει καθολου η θα συνδεθει και μετα απο ενα λεπτο θα αποσυνδεθει και μετα δεν θα το βρισκει.. καμια ιδεα??? ευχαριστω!! :)

Για αρχη κανε μια επανεκκινιση στον router σου.

Μονο στο δικο σου δικτυο το κανει αυτο? Σε αλλα ασυρματα δικτυα το εχεις δοκιμασει? Ξαναπερνα και τους drivers του wifi αν δε βγαλεις ακρη.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

επικοινωνησα με οτε μου αλλαξαν καναλι καναμε επαναφορα ρυθμισεων στο ρουτερ αλλα τιποτα.. μηλισα με toshiba ειπανε να κανω παλι ρυθμισεις με drivers κλπ αλλα τιποτα. ειπαν να το παω για τεχνικο ελενχο.. ναι μονο στο δικο μου δικτυο...

Σε ασφαλή λειτουργία συνδέεται και επίσηςε καλώδιο το φορητό όλα οκ;

Πιστεύω εχεις τσεκάρει ΙΡ υπολογιστή έτσι? Απ ότι καταλαβαίνω από τα λεγόμενά σου πρέπει να το έχεις στο αυτόματα. Μήπως η ασύρματη κάρτα του λαπτοπ σου εχει καρφωτές ip? Και γιατί δεν κάνεις πάλι εσύ ενα reset το router σου, αφού γνωρίζεις το όνομα και τον κωδικό?

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

και σε ασφαλη λειτουργεια το ιδιο κανει. συνδεθηκε για λιγο μετα με αποσυνδεσε και δεν το εβρισκε μετα. με καλωδιο δουλευει μια χαρα.ναι εχει αυτοματες ip. reset το καναμε με τον οτε δεν αλλαξε κατι. μηπως επαθε βλαβη η καρτα δικτυου? γιατι πριν γινει η διακοπη ρευματος δουλευε αψογα... αλλα αν ηταν δεν θα εκανε συνδεση με κανενα αλλο δικτυο... δεν ξερω... αν ειχε προβλημα το ρουτερ δεν θα γινοταν συνδεση ουτε απο κινητα ουτε απο τα αλλα λαπτοπ... κατι με το δικο μου παιζει

Σβησε τη συνδεση του ασυρματου σου απο τα windows και ξαναπερασε την

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Αν το μηχάνημα είναι κάποιας ηλικίας, υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα hardware. Δυστυχώς είναι κάτι που συμβαίνει.

Σβησε τη συνδεση του ασυρματου σου απο τα windows και ξαναπερασε την

+1 και επίσης δοκίμασε αν έχεις κανένα usb wifi stick να δεις στον υπολογιστή ΑΝ το κάνει πάλι,για να καταλήξεις ότι είναι θέμα hardware.;)

θα το δοκιμασω!! ο υπολογιστης σε 2 μηνες κλεινει 2 χρονια. η διακοπη ρευματος πιστευετε θα επαιξε καποιο ρολο?τι μπορει να εκανε ?

θα το δοκιμασω!! ο υπολογιστης σε 2 μηνες κλεινει 2 χρονια. η διακοπη ρευματος πιστευετε θα επαιξε καποιο ρολο?τι μπορει να εκανε ?

Ο υπολογιστής σου δεν έχει πρόβλημα όπως το εννοείς.

Πρέπει να μπεις στο ρουτερ και να ελέγξεις τις ρυθμίσεις του.

Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα....... αλλά για να βεβαιωθούμε, ξεκλείδωσε το ρουτερ να δεις αν θα συνδεθεί και βάλε κανάλι το 1

στο παλιο ρουτερ που ειχα thomson tg585v8 νομιζω ειχα παλι προβλημα! εκανε κανονικα συνδεση με το δικτυο αλλα ειχε το τριγωνακι και ελεγε περιορισμενη συνδεση! το δουλεψα με καλωδιο μεχρι που αλλαξαμε ρουτερ. και μεχρι την διακοπη δουλευε αψογα... μηπως γενικα εχει προβλημα η καρτα δικτυου? επισης εβαλα καναλι 1. για να δουμε πως θα παει

Δοκιμασε επισης να πας στη διαχειρηση συσκευων και να κανεις απεγκατασταση την ασυρματη καρτα δικτυου σου και μετα κανε ενα reboot το λαπτοπ. Φανταζομαι εχεις windows 7.
images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

το εχω βαλει σε channel 1 οπως ειπε ο pavlitakis1 και δουλευει μια χαρα μεχρι στιγμης! για να δουμε παραξενο προβλημα παντως..

το εχω βαλει σε channel 1 οπως ειπε ο pavlitakis1 και δουλευει μια χαρα μεχρι στιγμης! για να δουμε παραξενο προβλημα παντως..

Αν δουλεύει εκεί μην το πειράξεις περαιτέρω.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

δουλευει αψογα στο channel 1 σας ευχαριστω πολυ ολους!!! :D:D

Χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημα σου.:) :)

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν