Nistisimos Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Και μένα χθες μου έκανε κάτι νούμερα και άργησε να κλειδώσει δορυφόρους κανα 3λεπτο ενω συνήθως μόλις πάταγα την τοποθεσία έβρισκε αμέσως Παράθεση Nokia 3210 -> Sony Ericsson T68i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W610i -> Nokia 5800 XpressMusic -> iPhone 3GS -> LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Και μένα χθες μου έκανε κάτι νούμερα και άργησε να κλειδώσει δορυφόρους κανα 3λεπτο ενω συνήθως μόλις πάταγα την τοποθεσία έβρισκε αμέσως Εγω παντως νομίζω οτι δε φτιαξαν τίποτα και με κοροϊδεύουν. Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Kαλησπερα!Τωρα πηρα πίσω το κινητο απο την προκορτντια το οποίο το εδωσα για το γνωστό προβλημα με το Gps.Eγινε αλλαγη του πισω καλυματος!Βγηκα στο μπαλκονι να τεσταρω το gps και διαπιστωσα οτι δεν κελιδωνει σε κανεναν δορυφορο.Πριν κλειδωνε και σε εναν.Τι διαολο γινεται?τα ελεγχουν καθόλου? στα ποιο πολλα αλλαζαν καπακι,,,ξαναστειλε το πισω μεχρι να σου αλλαξουν πλακετα Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosth8 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 CM12 με faster gps στο μπαλκόνι του σπιτιού μου.... Παράθεση Xiaomi Mi4 64GB @ GTV 5.5.15 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 ~14 μετρα αποκλιση...δεν το λες και καλο,νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosth8 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Ε στο μπαλκόνι χωρίς κατευθείαν οπτική επαφη νομιζω είναι οκ..εξω στον δρόμο θαναι καλυτερα.. Παράθεση Xiaomi Mi4 64GB @ GTV 5.5.15 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Ε στο μπαλκόνι χωρίς κατευθείαν οπτική επαφη νομιζω είναι οκ..εξω στον δρόμο θαναι καλυτερα.. Αν δεν είχες καθαρό ουρανό μου φαίνεται λογικό το αποτέλεσμα. Αν όμως έβλεπες ουρανό το βλέπω λίγο "αδύναμο".... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosth8 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Ουτε ουρανό έβλεπα,ουτε καθαρός ηταν με τόση βροχή.... Παράθεση Xiaomi Mi4 64GB @ GTV 5.5.15 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Παιδιά, επειδή ίσως ενδιαφέρομαι για την αγορά της συσκευής, αλλά επίσης καίγομαι για σωστό gps σε χρήση αξιοπιστης καταγραφής αθλητικών δραστηριοτητων, τι προτείνετε? Υπάρχουν παρτίδες με λυμενα τα θέματα αυτά? Έχουν κατασταλαξει στη εταιρεία το τι φταίει έστω, κ αν το λύνουν γρήγορα και εύκολα εντός εγγύησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultron Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 μια χαρα ειναι σε καθαρη μερα προσωπικα εγω κλειδωνω σε 15 δορυφορους, με ακρίβεια 6 μέτρων δεν θα εχεις κανενα θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 (edited) Κι εγω μια χαρα ειμαι αλλα αν, οπως λες, καιγεσαι και θες μεγαλη αξιοπιστια και το gps για σενα ειναι το νουμερο ενα τοτε καλυτερα να προτιμησεις καποια αλλη συσκευη με τιμημα να χασεις αλλα πραματα. Edited March 27, 2015 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Αν εσείς είστε μια χαρά όντως στη χρήση που αναφέρομαι συγκεκριμένα, τότε σημαίνει ότι έχω πιθανότητες.. Λέγοντας καίγομαι, εννοώ ότι αναφέρομαι σε καταγραφή segments, δηλαδή μικρών τμημάτων, στα οποία αν δεν είναι ικανό να καταγράφει πχ χρόνο ενός λεπτού, αλλά να προσθέτει η αφαιρεί καναδυο δευτερόλεπτα, δεν έχει νόημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Αν εσείς είστε μια χαρά όντως στη χρήση που αναφέρομαι συγκεκριμένα, τότε σημαίνει ότι έχω πιθανότητες.. Λέγοντας καίγομαι, εννοώ ότι αναφέρομαι σε καταγραφή segments, δηλαδή μικρών τμημάτων, στα οποία αν δεν είναι ικανό να καταγράφει πχ χρόνο ενός λεπτού, αλλά να προσθέτει η αφαιρεί καναδυο δευτερόλεπτα, δεν έχει νόημα... Δεν καταλαβα αυτο που λες. Θυμαμαι παντως ενα τεστ ενος παιδιου που πηγε για τρεξιμο με ενα G2 και ενα Samsung(δε θυμαμαι ποιο) και το runtastic να καταγραφει τη διαδρομη του. Το Samsung ειχε μεγαλυτερη ακριβια και κατεγραψε τη διαδομη του με μεγαλη αξιοπιστια ενω το G2 υστερουσε και φαινοταν στο χαρτη σαν να εχει κοψει δρομο σε καποια σημεια. Θα μου πεις μπορει να εφταιγε η συγκεκριμενη συσκευη του. Σωστο, μπορει. Ετσι κι αλλιως καθε συσκευη εχει διαφορετικη ποιοτητα στη ληψη GPS σηματος. Ειδικα αρκετες απο τις παλιες παρτιδες ειχανε προβλημα με τον δεκτη. Τωρα στις τελευταιες δεν εχει ακουστει κανενα προβλημα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 (edited) Αν εσείς είστε μια χαρά όντως στη χρήση που αναφέρομαι συγκεκριμένα, τότε σημαίνει ότι έχω πιθανότητες.. Λέγοντας καίγομαι, εννοώ ότι αναφέρομαι σε καταγραφή segments, δηλαδή μικρών τμημάτων, στα οποία αν δεν είναι ικανό να καταγράφει πχ χρόνο ενός λεπτού, αλλά να προσθέτει η αφαιρεί καναδυο δευτερόλεπτα, δεν έχει νόημα... Δεν καταλαβα αυτο που λες. Θυμαμαι παντως ενα τεστ ενος παιδιου που πηγε για τρεξιμο με ενα G2 και ενα Samsung(δε θυμαμαι ποιο) και το runtastic να καταγραφει τη διαδρομη του. Το Samsung ειχε μεγαλυτερη ακριβια και κατεγραψε τη διαδομη του με μεγαλη αξιοπιστια ενω το G2 υστερουσε και φαινοταν στο χαρτη σαν να εχει κοψει δρομο σε καποια σημεια. Θα μου πεις μπορει να εφταιγε η συγκεκριμενη συσκευη του. Σωστο, μπορει. Ετσι κι αλλιως καθε συσκευη εχει διαφορετικη ποιοτητα στη ληψη GPS σηματος. Ειδικα αρκετες απο τις παλιες παρτιδες ειχανε προβλημα με τον δεκτη. Τωρα στις τελευταιες δεν εχει ακουστει κανενα προβλημα. Το θυμάμαι και 'γω το περιστατικό! Ενας συμφορίτης μας, απ' τους πρώτους που είχε επισημάνει το "θέμα" με το gps του G2, έβγαινε για τρέξιμο, χρησιμοποιώντας το Runstic, με το LG G2 και ενα Samsung galaxy S2, και η καταγραφή της διαδρομής στο Samsung ήταν πολύ πιο ακριβής. Αργότερα νομίζω αναφέρθηκε και από άλλους ότι συγκεκριμένα σε αθλητικές δραστηριότητες δεν υπήρχε ακριβή καταγραφή. Δεν ξέρω αν στις τελευταίες παρτίδες άλλαξε αυτό! Υποτίθεται ότι πλέον δεν υπάρχει θέμα με το gps, αλλά όσο αναφορά το δέκτη του, νομίζω δεν είναι και ο δυνατότερος της αγοράς! Edited March 28, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Xτες βράδι ,διαδρομη απο Γκαζι μεχρι Μαρουσι,το gps δεν κλειδωσε σε κανέναν δορυφορο.Ετυχε?Δε ξερω.2εβδομάδες εχω τη συσκευη και ειμαι ετοιμος για την παω για πουλημα. Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Xτες βράδι ,διαδρομη απο Γκαζι μεχρι Μαρουσι,το gps δεν κλειδωσε σε κανέναν δορυφορο.Ετυχε?Δε ξερω.2εβδομάδες εχω τη συσκευη και ειμαι ετοιμος για την παω για πουλημα. Δε σου 'κάτσε καθόλου καλά το G2...:p Αν έχεις την υπομονή, ξαναστείλτο στην procordia! Δε δικαιολογείται να παει service και να μη λυθεί το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Δε σου 'κάτσε καθόλου καλά το G2...:p Αν έχεις την υπομονή, ξαναστείλτο στην procordia! Δε δικαιολογείται να παει service και να μη λυθεί το πρόβλημα. Αφου αλλάξαν καπακι οι τρόμπες.Κατι διορθωθηκε.Οταν θυμηθει να κλειδωσει ,μπορει για δευτερα να δεις 13 η 15 δορυφορους,πορτοκαλι φυσικα αντε με 2 γραμμες κιτρινες.Πριν επιανε με το ζορυ 12 δορυφορους και με αποσυνδεσεις.Βαριεμαι να το παω ρε ****το.Πολυ ταλαιπωρια.Αυτο πλακετα χρειαζεται και οχι καπάκι. Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Μιας και δω παιδιά συνήθως είναι όσοι έχουν πρόβλημα με το gps, πάω στο νήμα του τηλεφώνου μήπως βγάλω σαφεστερο συμπέρασμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 (edited) Μιας και δω παιδιά συνήθως είναι όσοι έχουν πρόβλημα με το gps, πάω στο νήμα του τηλεφώνου μήπως βγάλω σαφεστερο συμπέρασμα! Οι ίδιοι τα διαβάζουμε όλα τα θέματα...... Σαφέστερη απάντηση (και on topic) θα πάρεις απ' αυτούς που έχουν θέμα με το gps ή αυτούς που το δουλεύουν και όχι απ' αυτούς που ενδεχομένως δε το χρησιμοποιούν καν ;) Edited March 28, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Εγω πηγα εχθες στο σταδιο για τρεξιμο και χρησιμοποιωντας το προγραμμα runstatic διαπιστωσα πως χανει αρκετα το gps μου! Ετσι μου εδειξε στους 20 γυρους που εκανα συνολικα, τουλαχιστον 400 μετρα λιγοτερα ως διανυθεισα αποσταση. Επισης οπως βλεπετε και στην φωτο στα πεταλα εκοβε ευθειες... Το κινητο το εχω περιπου 3 εβδομαδες και ειναι παρτιδα 412. Τι λετε, εχει θεμα ή ετσι λειτουργει το g2? Υποψην οτι στην ιδια διαδρομη το iphone 4 που εχω δεν χανει μετρο, στη φωτο δε, καμμια σχεση με αυτην που βλεπετε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. March 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Δε διορθώθηκε ποτέ τελικά... Το gps είναι απλά μέτριο Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Το ιδιο εκανε και του φιλου τον οποιο αναφερα στο περιστατικο που ελεγα παραπανω. Αρα αμα θελει καποιος μεγαλη ακριβεια στυλ runtastic τοτε το GPS του G2 θα τον απογοητευσει. Για navigation ομως ειναι μια χαρα. Εγω με sygic και παρτιδα 309 κλειδωνω πολυ γρηγορα, δεν εχω καμια αποσυνδεση και με δειχνει σωστα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Προφανως και ειναι θεμα αποσυνδεσεων αυτο το χαλι που κατεγραψε το τηλεφωνο.. Οποτε με τετοιο θεμα, ουτε σαν πλοηγος μπορει να δουλεψει σωστα για μενα.. Ισως το δικο σου που δεν εχεις αποσυνδεσεις, να κατεγραφε σωστα μια αθλητικη δραστηριοτητα, αλλα δυστυχως δε μπορουμε να σε βγαλουμε για γυμναστικη με το ζορι για να το δουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 και το g3 ακριβως στα επιπεδα ειναι Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Προφανως και ειναι θεμα αποσυνδεσεων αυτο το χαλι που κατεγραψε το τηλεφωνο.. Οποτε με τετοιο θεμα, ουτε σαν πλοηγος μπορει να δουλεψει σωστα για μενα.. Ισως το δικο σου που δεν εχεις αποσυνδεσεις, να κατεγραφε σωστα μια αθλητικη δραστηριοτητα, αλλα δυστυχως δε μπορουμε να σε βγαλουμε για γυμναστικη με το ζορι για να το δουμε! Το εχω στο νου μου να δοκιμασω το runtastic οποτε βρω την ευκαιρια. Επισης μπορει να παιζει και το αλλο... Μπορει οντως να εχω μικρες αποσυνδεσεις αλλα στον πλοηγο να μη φαινεται γιατι μπορει το software της εφαρμογης και σημα να μη βλεπει να σε κραταει στο δρομο αφου ειναι ευθεια και κανει simulation. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts