DjTony Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 απ¨ότι φαίνετε ψιλο λαχείο είναι.. Βασικα κοιτα... εχει & το αγορι της αδερφης μου το ιδιο κινητο & τα συγκριναμε πριν λιγο & πιασαμε και οι 2 απο 6-8 δορυφορους... σε κλασματα δευτερολεπτου το θεμα ειναι οτι εχουμε 4.2.2 JB & οι δυο... Αν ειστε σε Kit Kat ισως αυτο να φταιει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Βασικα κοιτα... εχει & το αγορι της αδερφης μου το ιδιο κινητο & τα συγκριναμε πριν λιγο & πιασαμε και οι 2 απο 6-8 δορυφορους... σε κλασματα δευτερολεπτου το θεμα ειναι οτι εχουμε 4.2.2 JB & οι δυο... Αν ειστε σε Kit Kat ισως αυτο να φταιει Ρε παιδιά να μην γράφουμε τα ίδια. Διαβάστε πρώτα λίγο το θέμα. και το δικό μου σε δύο δευτερόλεπτα κλειδώνει και κλειδώνει με πολλούς δορυφόρους όπως επίσης και πολλών άλλων παιδιών, το θέμα είναι ότι κάνει αποσυνδέσεις και ότι αν βάλεις προγράμματα για τρέξιμο κτλ φαίνεται ότι δεν δουλεύει σωστά...τι δεν καταλαβαίνεται; Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Ρε παιδιά να μην γράφουμε τα ίδια. Διαβάστε πρώτα λίγο το θέμα. και το δικό μου σε δύο δευτερόλεπτα κλειδώνει και κλειδώνει με πολλούς δορυφόρους όπως επίσης και πολλών άλλων παιδιών, το θέμα είναι ότι κάνει αποσυνδέσεις και ότι αν βάλεις προγράμματα για τρέξιμο κτλ φαίνεται ότι δεν δουλεύει σωστά...τι δεν καταλαβαίνεται; Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν αποσυνδέσεις και τα άλλα τηλέφωνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν αποσυνδέσεις και τα άλλα τηλέφωνα Δε λεει αυτο. Λεει πως το προβλημα δεν ειναι στο κλειδωμα των δορυφορων. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Δε λεει αυτο. Λεει πως το προβλημα δεν ειναι στο κλειδωμα των δορυφορων. ξέρω τι λέει και αυτο δεν σημαινει ότι τα παιδιά δεν κατάλαβαν!!! την άποψη τους καταθέτουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Μαζί τα έβαλα και ξεκίνησαν μαζί επίσης, και τα είχα και τα δύο πάνω μου αν δεις το χάρτη θα καταλάβεις πιο είναι αλλού για αλλού. Επίσης για τις αποσυνδέσεις που λες ότι δεν έχεις πχ μπορεί να χρησιμοποιείς το navigon που δεν σε ειδοποιεί στις αποσυνδέσεις και να λες όλα μια χαρά γιατί που να δεις ότι χάνει για λίγα δευτερόλεπτα και κοκκινίζει λίγο πάνω και μετά συνδέεται πάλι.οπότε φίλε δεν βγάζεις άκρη εύκολα, αν θες Κάνε Αυτό που έκανα όπως και άλλο παιδί το δοκίμασε και μας έδειξε πόσο χάλια δουλεύει. θα το δοκιμάσω να δω τι θα δείξει ☺ Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kavadias Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 το δικό μου GPS πάντως είχε πρόβλημα στο AGPS. όταν ήταν σε εσωτερικό χώρο δεν σου δείχνε με τίποτα που ήσουν η στο δείχνε μετά από κανά τρίλεπτο. Το πήγα χθες στις 11+ κάτι το πρωί στην LG πήγα και το παρέλαβα σήμερα πριν καμμιά ώρα. Μουπαν ότι αλλάξαν μητρική (assembly pcb main έλεγε το χαρτί - άλλαξε και το IMEI) και όλα ΟΚ, κανένα πρόβλημα προς το παρόν. Το τηλ ήταν πολωνικό 402 από kaisershop. Καταπληκτικοί στο σερβις της LG και πολύ γρήγοροι. Ψάρωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 το δικό μου GPS πάντως είχε πρόβλημα στο AGPS. όταν ήταν σε εσωτερικό χώρο δεν σου δείχνε με τίποτα που ήσουν η στο δείχνε μετά από κανά τρίλεπτο. Το πήγα χθες στις 11+ κάτι το πρωί στην LG πήγα και το παρέλαβα σήμερα πριν καμμιά ώρα. Μουπαν ότι αλλάξαν μητρική (assembly pcb main έλεγε το χαρτί - άλλαξε και το IMEI) και όλα ΟΚ, κανένα πρόβλημα προς το παρόν. Το τηλ ήταν πολωνικό 402 από kaisershop. Καταπληκτικοί στο σερβις της LG και πολύ γρήγοροι. Ψάρωσα. Χαιρομαι που ακουω καλα λογια για το service της lg διοτι και εγω το εστειλα σημερα για το θεμα το gps και τις υπηρεσιας τοποθεσιας ..επισης!εμενα δεν μου εκανε ουτε check in!θα ενημερωσω .... Χαιρομαι φιλε μου που σου πηγανε ολα καλα . :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogian3 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 (edited) ρε παιδια οσοι εχετε 401,402 εχετε αποσυνδεσεις:blink:??? και αν ναι φορατε 4.4.2 κιτ κατ:blink:? απλα επειδη δεν εχω ακουσει καποιον με 401 η 402 να εχει προβλημα!!! επειδη το εχω αγαπησει το κινητο και χρησιμοποιω καθημερινα gps (sygic ) ειναι το μονο που με αγχωνει και δεν το εχω παρει ακομα! παρακαλω καποιον που εχει καινουργια παρτιδα να απαντησει!!!:D Edited March 22, 2014 by geogian3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 ρε παιδια οσοι εχετε 401,402 εχετε αποσυνδεσεις:blink:??? και αν ναι φορατε 4.4.2 κιτ κατ:blink:? απλα επειδη δεν εχω ακουσει καποιον με 401 η 402 να εχει προβλημα!!! επειδη το εχω αγαπησει το κινητο και χρησιμοποιω καθημερινα gps (sygic ) ειναι το μονο που με αγχωνει και δεν το εχω παρει ακομα! παρακαλω καποιον που εχει καινουργια παρτιδα να απαντησει!!!:D εγω ειχα 401 και ειχε αποσυνδεσεις. Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogian3 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 εγω ειχα 401 και ειχε αποσυνδεσεις. 401 πολωνικό? Αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Και εμενα ολα αυτα με αποτρεπουν απο το να το παρω. Οσο βκεπω οτι το εχει πολυς κοσμος το θεμα τοσο πιο πολυ κολωνω... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 εγω ειχα 401 και ειχε αποσυνδεσεις. 1η φορα ακουμε εδω μεσα οτι 401 παρτιδα εχει θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kavadias Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 εγώ είχα 402 πολωνικό και είχα πρόβλημα.. μάγκες κάντε μου μια χάρη, όσοι έχετε το οποιοδήποτε θέμα με το GPS (το οποιοδήποτε) βρείτε μία την εφαρμογή google play services και γράψτε ποια έκδοση έχετε.. και μαζί αν έχετε jelly bean ή kit kat γιατί νομίζω βρήκα τι φταίει :P (και ναι ακόμη και μετά την αλλαγή motherboard συνέχισε να γαμιέτε το GPS) αλλά νομίζω το φτιάξα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 εγώ είχα 402 πολωνικό και είχα πρόβλημα.. μάγκες κάντε μου μια χάρη, όσοι έχετε το οποιοδήποτε θέμα με το GPS (το οποιοδήποτε) βρείτε μία την εφαρμογή google play services και γράψτε ποια έκδοση έχετε.. και μαζί αν έχετε jelly bean ή kit kat γιατί νομίζω βρήκα τι φταίει :P (και ναι ακόμη και μετά την αλλαγή motherboard συνέχισε να γαμιέτε το GPS) αλλά νομίζω το φτιάξα. :) Καλα παλι εχεις θεμα; check in η καποιες εφαρμογες που θελουν να ενεργοποιησουν υπηρεσιες τοποθεσιας σε δουλευουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalos1 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 εγώ είχα 402 πολωνικό και είχα πρόβλημα.. μάγκες κάντε μου μια χάρη, όσοι έχετε το οποιοδήποτε θέμα με το GPS (το οποιοδήποτε) βρείτε μία την εφαρμογή google play services και γράψτε ποια έκδοση έχετε.. και μαζί αν έχετε jelly bean ή kit kat γιατί νομίζω βρήκα τι φταίει :P (και ναι ακόμη και μετά την αλλαγή motherboard συνέχισε να γαμιέτε το GPS) αλλά νομίζω το φτιάξα. :) E πες μας τι βρήκες..Εγώ είχα 310 και με την αλλαγή της πλακέτας 402.Είχα κι εχω θέμα και με jellybean και με kitkat.Τη Δευτέρα το ξαναστέλνω για service...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 (edited) λοιπον μολις πηρα το κινητο με αλλαγμένη την mainboard το δοκιμασα,και ημουν καθισμένος πισω στο αυτοκίνητο σαν συνεπιβάτης και μπορεί και λόγο οχι καλής θέασης του κινητού με τον ουρανό να έχασε το σήμα και ειδα 2 αποσυνδέσεις το ειχα με 4.2,2. Μετα περασα την 4.4.2 και μολις έκανα αλλά 110 χιλιόμετρα και δεν είχα ούτε μια αποσύνδεση γενικά δούλεψε πολύ καλά εξεπλάγην, απλά δεν ξέρω τι να πω από τότε που έκανα αναβάθμιση σε κιτ κατ τώρα το ξανά δούλεψα και μου ήταν τέλειο με το igo που δοκιμάστηκε. τωρα θα βγω με το ποδηλατο βολτα και θα το δοκιμασω παλι με runtastic pro να δω τι θα μου βγαλει με σύγκριση με αλλο κινητό! Edited March 23, 2014 by sakisdani Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogian3 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 (edited) Το θεμα ειναι ΟΚ το πας και στο αλλαζουν η στο επισκευαζουν εαν εχεις 310 η 311 σου δινουν ενα 402 (δεν ξερω εαν εχει βγει 403) εαν εχεις ομως καινουργια παρτιδα??? Επισης εαν παιζεις μπαλα με ανοιχτα data καθολη την πλοηγηση δεν υπαρχει θεμα!! Μου γκρεμίζει τα όνειρα αυτό το Forum! :-) :-) Edited March 23, 2014 by geogian3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kavadias Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 όσοι έχετε θέμα με το gps δοκιμάστε πριν κάνετε αλλαγές σε hardware να βρείτε κάπου την έκδοση 4.3.23, πρίν μερικές μέρικες άρχισε να κάνει roll out απ την google οπότε εγώ τουλάχιστον την βρήκα σαν apk στο νετ γιατί δεν μου βγάζε update απ' την 4.2... πουχε αυτόματα. περάστε την κάντε την install-restart και γράψτε αν συνεχίσετε να έχετε προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) όσοι έχετε θέμα με το gps δοκιμάστε πριν κάνετε αλλαγές σε hardware να βρείτε κάπου την έκδοση 4.3.23, πρίν μερικές μέρικες άρχισε να κάνει roll out απ την google οπότε εγώ τουλάχιστον την βρήκα σαν apk στο νετ γιατί δεν μου βγάζε update απ' την 4.2... πουχε αυτόματα. περάστε την κάντε την install-restart και γράψτε αν συνεχίσετε να έχετε προβλήματα. Εκδοση για ποιο; Gogle play services εννοεις; Παραξενο. Τί σχεση εχει η google με το gps; Εννοειται μιλαμε τοσο καιρο για το προβλημα των αποσυνδεσεων ΧΩΡΙΣ τα data ενεργοποιημενα. Edited March 23, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 [ATTACH]42808[/ATTACH][ATTACH]42809[/ATTACH][ATTACH]42810[/ATTACH][ATTACH]42811[/ATTACH] λοιπόν μόλις δοκίμασα το κινητό μου g2(4.4.2 401έκδοση με αλλαγμένη mainboard) με σύγκριση με Samsung galaxy s advance. μια ώρα βόλτα με το ποδήλατο μου και έδειξαν και τα δύο κινητά το ίδιο σχεδόν απλά με το g2 επειδή σταματουσαμε και βγάζαμε φωτογραφίες έχει λίγα μέτρα παραπάνω από εκεί πρέπει να τα έβγαλε επίσης το παρακολουθούσα από την αρχή μόνο στα πρώτα 2 χιλιόμετρα ήταν 100 μέτρα πιο πολλά το Samsung. Στο τέλος έκανα πάλι τρεις γύρους στο τετράγωνο του σπιτιού μου και σας ανέβασα τα screenshot να τα δείτε απλά με τα πόδια όταν είχα κάνει τους γύρους μου τους είχε διαγράψει καλύτερα το Samsung ενώ το g2 όχι τόσο καλά. Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 όσοι έχετε θέμα με το gps δοκιμάστε πριν κάνετε αλλαγές σε hardware να βρείτε κάπου την έκδοση 4.3.23, πρίν μερικές μέρικες άρχισε να κάνει roll out απ την google οπότε εγώ τουλάχιστον την βρήκα σαν apk στο νετ γιατί δεν μου βγάζε update απ' την 4.2... πουχε αυτόματα. περάστε την κάντε την install-restart και γράψτε αν συνεχίσετε να έχετε προβλήματα. Φιλε με εσωσες!! εγω ειχα το εξης προβλημα: οταν ηθελα να κανω check in η να χρησημοποιησω εφαρμογες με ενεργοποιηση τοποθεσιας και ειχα πατημενη την επιλογη να βρισκει την θεση απο wifi η το δικτυο κινητης δεν εβρισκε τιποτα! ολα αυτα βεβαια μετα την αναβαθμιση σε κιτ κατ καθως πριν δουλευε μια χαρα. Πλεον ομως λυθηκε το προβλημα με την λυση που ανεφερες να σε καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) όσοι έχετε θέμα με το gps δοκιμάστε πριν κάνετε αλλαγές σε hardware να βρείτε κάπου την έκδοση 4.3.23, πρίν μερικές μέρικες άρχισε να κάνει roll out απ την google οπότε εγώ τουλάχιστον την βρήκα σαν apk στο νετ γιατί δεν μου βγάζε update απ' την 4.2... πουχε αυτόματα. περάστε την κάντε την install-restart και γράψτε αν συνεχίσετε να έχετε προβλήματα. Και πώς το ανακάλυψες ειπαμε;;; Γιατί οντως δουλευει!!!!! Χωρις δορυφόρους μονο με wifi βρίσκει πλέον που είμαι!! Αν βρούμε και ένα τρόπο να αλλάζουμε τις ρυθμίσεις τοποθεσίας από εξοικονόμηση σε υψηλή ακρίβεια με εύκολο γρήγορο τρόπο θα ήταν γ@μ@τ@. Από την μπάρα ειδοποιήσεων πάει από εντελώς κλειστό στο υψηλή ακρίβεια απευθείας Edited March 23, 2014 by paokaras45 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Και πώς το ανακάλυψες ειπαμε;;; Γιατί οντως δουλευει!!!!! Χωρις δορυφόρους μονο με wifi βρίσκει πλέον που είμαι!!#Παντως απ' οτι διαβασα οντως το update αυτο διορθωνει τα bugs με τις πληροφοριες τοποθεσιας για τα οποια ειχαν γινει παραπονα, τωρα πως το ανακαλυψε ο φιλος δεν ξερω αλλα επιτελους λυθηκε το θεμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kavadias Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 επειδή και μένα το GPS τρελάθηκε μετά την αναβάθμιση σε KitKat και επειδή στο service της LG μου αλλάξαν mainboard, πρόσεξα το εξής. όταν το πήρα απ' το σερβις το τσέκαρα μαμά με ΚιτΚατ μεν αλλά χωρίς να κάνω κανένα update σε τίποτα. και έβρισκε θέση. Το σύνδεσα σε wifi μετά, τράβηξε όλα τα updates σε όλα τα apps, και πάλι άρχισε να μαλακίζετε το κινητό... Κάθομαι και ψάχνω και βρίσκω ότι το google play services μεταξύ άλλων είναι framework και για τα location services. Βλέπω ότι έχω 4,2 κάνω μια απεγκατάσταση ενημερώσεων και πάω 4,0. Δοκιμάζω και παίζει. Φυσικά δεν έπαιζε youtube, google+ σχεδόν τίποτα. Οπότε έψαξα αν βγήκε κάτι καινούριο και είχε βγει η 4,3. Προφανώς παίχτηκε ότιναναι συνενόηση μεταξύ google και lg γιατί αν το 4,3 έβγαινε πριν το kitkat της LG λογικά δεν θα χαμε πρόβλημα. βάλτε το κάπου στίκυ με μπολντ αυτό αφού δουλεύει γιατί απ' ότι έχω καταλάβει έχουμε ταλαιπωρηθεί αρκετοί. :) α, και ας πάρει κάποιος την LG να τους το πει, γιατί θα πέσουν έξω με τόσα mainboards που αλλάζουν :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts