Jump to content

Alcatel One Touch Idol X+ (TCL s960)

eimai_kala
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χθες πέρασα πάλι την Rom μήπως ήταν κάποια εφαρμογή..

Παρατήρησα οτι όταν το φορτίζω απο το laptop με και χωρίς δεδομένα(3G) η φόρτιση είναι κανονική (συνεχόμενη).. το ίδιο από το φορτιστή (TCL) αλλά χωρίς δεδομένα το πρόβλημα απ οτι φαίνεται είναι όταν είναι απο το φορτιστή αλλά μόνο με 3G... δεν ξέρω αν με το 3G καταναλώνει παραπάνω ενέργεια και δεν προλαβαίνει ο φορτιστής να την δώσει και χτυπάει το low battery.. (χρησιμοποίησα το ίδιο καλώδιο)..

Χθεσινές φωτογραφίες που δείχνει την διακοπή τις φόρτισης

http://i1362.photobucket.com/albums/r696/Geokon07/Tcl_S960/27042014121_zps7f3ee703.jpg

http://i1362.photobucket.com/albums/r696/Geokon07/Tcl_S960/27042014123_zps391fa9a5.jpg

και εδώ η διακοπή του σήματος που κάνει μερικές φορές αλλά και στις 2 κάρτες (ταυτόχρονα)

http://i1362.photobucket.com/albums/r696/Geokon07/Tcl_S960/27042014125_zps83f24341.jpg

Ελπίζω να διορθωθεί αν είναι κάποιο πρόβλημα λογισμικού...

Έχει βρει κανείς πως μπορούμε να βγάζουμε screenshots με την OT_ALCATEL6043D;

Φλάσαρα το P19.P14 Baseband που αντικαθιστά το P19.P20 και προς το παρόν όλα καλά.

Κανένα sim restart μετά από 7 κλήσεις συνολικά 50 λεπτών.

• Απαντήσεις 747
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για ανέβασε το να το δούμε. Το φλασαρες από το recovery?

Ναι από recovery.

https://mega.co.nz/#!st0GBBTQ!51HbWhrvNmSN5JJLCNUd9tdJV0w8Y3Kv47-4MKwZ6oQ

Καμία καλή lock screen, έχετε να προτείνετε;

----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ.

Το συστήνω σε όλους. Ούτε μια αποσύνδεση. Μπράβο ρε φίλε.

Καμία βοηθεια παιδιά;

Πάρε το Alcatel. Δεν θα έχεις και τα προβλήματα του GPS που έχει το άλλο. Δες κι αυτό.

Το συστήνω σε όλους. Ούτε μια αποσύνδεση. Μπράβο ρε φίλε.

Τίποτα φίλε μου. Γι αυτό είμαστε εδώ σαν κοινότητα..

Εμένα μόνο μία φορά μου το έχει κάνει από τότε που το πέρασα αλλά η αλήθεια πως το ζόρισα...Σε εκείνο το σημείο του σπιτιού δεν έχει σήμα σχεδόν ποτέ καμμιά εταιρία οπότε μπορεί να ήταν τυχαίο αλλά γενικά όλα κομπλέ.

Εγώ είχα ένα θέμα με συχνές αποσυνδέσεις που έκανε το boomband αλλά τελικά έβγαλα άκρη με firmware update και όλα καλά και με αυτό. Καλή φάση και το βραχιολάκι..

Πέρασα και εγώ το P19.P14 Baseband..

Ελπίζω να είναι καλύτερο... Πάντως δεν είχα και πολλά sim restart αλλά είναι σπαστικό να μιλάς και να σταματάει η κλήση..

Όσο για το άλλο με την φόρτιση θα κοιτάξω αν βρω κανένα άλλο φορτιστή και ας μην είναι ο TCL μήπως είναι πρόβλημα του φορτιστή.. Θα κάνω και ένα battery calibration που είχε προτείνει ο φίλος egraneroe...

(Μήπως το πρόβλημα το έκανε ο φορτιστής αυτοκινήτου; 1-2 φορές τον έχω χρησιμοποιήσει)

Το κινητό εμένα μου ήρθε μέσα σε 15 ημέρες φαίνεται πολύ καλό αλλά σίγουρα χρειάζεται κάποιες ρυθμίσεις που δε γνωρίζω...αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί δε γνωρίζω..πχ έχει ελληνικά έχει google play αλλά δε μπορώ να βάλω την ζώνη ώρας:(

fix για gps; αργει να κλειδωσει δορυφορους.

fastergps from google store.....for root device only

----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα...Ξέρει κανείς αν κυκλοφορεί και η έκδοση με τα 32 GB ROM? Αν ναι σε ποιιο μαγαζί?

ακομα οχι.......

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια η μπαταρια του κινητου βγαινει η ειναι ενσοματωμενη;

οχι δεν βγαινει

Λοιπόν. Μάλλον θα κρατήσω αυτή την έκδοση τελικά. Έχει και υποστήριξη, οπότε γιατί όχι. Δύο πράγματα δεν μου άρεσαν.1 Δεν έχω καταλάβει αν δουλεύουν και τα δύο ηχεία από κάτω

2 μάλλον έχει κάποιο θέμα η οθόνη στο κάτω μισό όσον αφορά το multi touch. Θα το παρακολουθώ.

αυτο με την οθονη μου το εχει κανει και εμενα μερικες φορες...εχεις βρει καμια λυση?

ελπιζω να ειναι ζητημα software :cry:

το gps λειτουργει πολυ καλα; Εμενα κλειδωνει στα 2 λεπτα περιπου και μπορει και παραπανω. Χρησιμοποιησα την εφαρμογη του φιλου παραπανω και δεν κανει τρομερη δουλεια. Μηπως καποιος που το χρησιμοποιει πολυ, αν μου στειλει το αρχειο gps.conf και το αντικαταστησω θα λειτουργει καλυτερα;

Η κάμερα την νύχτα πως ανταποκρινεται παιδιά? είτε είναι απόλυτο σκοτάδι είτε νύχτα αλλά με κάποιον φωτισμό? Ας βγάλει κάποιος μια φώτο με απολυτό σκοτάδι και μια νύχτα με κάποιον φωτισμό να δούμε πως τα πάει η κάμερα το βράδυ?

Μια βδομάδα με το τηλέφωνο και έχω πάθει την πλάκα μου. Όποιος το παίρνει στα χέρια του δεν το αφήνει. Πραγματικά έχω φίλους που δεν μπορώ να τους ξεκολλήσω από το κινητό μου. Αυτή τη στιγμή παίζει να είναι το δυνατότερο δίκαρτο στην αγορά. Αν θα ήθελα κάτι που δεν το έχει, αυτό θα ήταν λίγο καλύτερη κάμερα. Όλα τα άλλα είναι τέλεια και με καλύπτουν πλήρως. Απορώ πως δεν έχει ξεπουλήσει ακόμα. Μάγκες τσιμπάτε το όσο προλαβαίνετε.

----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όσον αφορά το GPS που ρωτά ο φίλος. Εμένα κλειδώνει σε λιγότερο από μισό λεπτό και χωρίς την χρήση δικτύου.

Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του tcl s960 με έκδοση JB2_14.01.10 και έχω κάποια προβλήματα. Δεν λειτουργούν σωστά και μου κλείνουν πολλές φορές οι εξής εφαρμογές: επαφές, μηνύματα, μουσική και το facebook...στα παιχνίδια και σε οτιδήποτε άλλο δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Συγκεκριμμένα γράφει "δυστυχώς η εφαρμογή επαφές έχει σταματήσει"! Το ίδιο αντίστοιχα και στα μηνύματα και στη μουσική όταν αυξάνω ή μειώνω την ένταση, ενώ στο facebook με πετάει ξαφνικά :( . Επίσης μου έχει έρθει ενημέρωση για μια νέα έκδοση 14.04.01 την οποία κατέβασα και δεν μπορώ να την περάσω γιατί είναι στα κινέζικα( επίσης είμαι άσχετος με root, custom roms..). Τί πρέπει να κάνω?

Σχετικά με το κινητό είμαι υπέέέέέέέεεεερ ευχαριστημένος! Δεν κολλάει, πάει σφαίρα σε όλα του(wifi, gps), αρκετά καλή κάμερα, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας( φόρτιση στο τέλος της ημέρας μετά απο αρκετό παιχνίδι, σερφάρισμα), άψογη ,κατα τη γνώμη μου,αίσθηση της οθόνης και γενικά ολόκληρου του τηλεφώνου. Αγορασμένο απο alliexpress Eternal Team και ήρθε σε 18 ημέρες στα χέρια μου με Singapore Post, χωρίς τελωνείο.Έχει έρθει root με SuperSu και google play!

Edited by Chris_musician

Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του tcl s960 με έκδοση JB2_14.01.10 και έχω κάποια προβλήματα. Δεν λειτουργούν σωστά και μου κλείνουν πολλές φορές οι εξής εφαρμογές: επαφές, μηνύματα, μουσική και το facebook...στα παιχνίδια και σε οτιδήποτε άλλο δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Συγκεκριμμένα γράφει "δυστυχώς η εφαρμογή επαφές έχει σταματήσει"! Το ίδιο αντίστοιχα και στα μηνύματα και στη μουσική όταν αυξάνω ή μειώνω την ένταση, ενώ στο facebook με πετάει ξαφνικά :( . Επίσης μου έχει έρθει ενημέρωση για μια νέα έκδοση 14.04.01 την οποία κατέβασα και δεν μπορώ να την περάσω γιατί είναι στα κινέζικα( επίσης είμαι άσχετος με root, custom roms..). Τί πρέπει να κάνω?

Σχετικά με το κινητό είμαι υπέέέέέέέεεεερ ευχαριστημένος! Δεν κολλάει, πάει σφαίρα σε όλα του(wifi, gps), αρκετά καλή κάμερα, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας( φόρτιση στο τέλος της ημέρας μετά απο αρκετό παιχνίδι, σερφάρισμα), άψογη ,κατα τη γνώμη μου,αίσθηση της οθόνης και γενικά ολόκληρου του τηλεφώνου. Αγορασμένο απο alliexpress Eternal Team και ήρθε σε 18 ημέρες στα χέρια μου με Singapore Post, χωρίς τελωνείο.Έχει έρθει root με SuperSu και google play!

φιλε μου ισως πρεπει να αλλαξεις την ρομ με καποια αλλη για να μην εχεις αυτα τα προβληματα...κοιτα λιγο αυτη τη σελιδα http://www.androidiani.com...om-custom.html γιατι προς το παρον ειναι η μοναδικη που ασχολειται στα σοβαρα μ αυτο το τηλ.

θα βρεις τα παντα εκει μεσα...ροοτ....ρομ....ειναι στα ιταλικα αλλά με την μεταφραση θα βγαλεις ακρη....αν οχι...εδω ειμαστε...

οσο για το gps που καποιος φιλος ειπε οτι εχει προβλημα,εγω δεν εχω κανενα...κλειδωνει 4-5 δορυφορους σε λιγοτερο απο μισο λεπτο...και με ακριβεια σχεδον στα 4-5 μετρα...πολυ καλυτερο απο αυτο του zopo 980 που εχω.....οχι βεβαια τοσο δυνατο οσο του galaxy s4

Μήπως γνωρίζετε αν το βραχιόλι ταιριάζει και στο idol x?

Μάλλον όχι φίλε μου..

Παραθέτω από το manual του boomband:

"The Smartband is compatible with mobile devices supporting Bluetooth 4.0 LE (Android 4.3 or higher versions).

Currently, the Smartband supports the following models: ALCATEL ONETOUCH Idol X+; ALCATEL ONETOUCH POP S3; ALCATEL ONETOUCH POP S7; ALCATEL ONETOUCH POP S9; ALCATEL ONETOUCH IDOL 2 Mini; ALCATEL ONETOUCH IDOL 2 Mini S; ALCATEL ONETOUCH IDOL 2S; ALCATEL ONETOUCH IDOL 2."

Μάλλον όχι φίλε μου..

Παραθέτω από το manual του boomband:

"The Smartband is compatible with mobile devices supporting Bluetooth 4.0 LE (Android 4.3 or higher versions).

Currently, the Smartband supports the following models: ALCATEL ONETOUCH Idol X+; ALCATEL ONETOUCH POP S3; ALCATEL ONETOUCH POP S7; ALCATEL ONETOUCH POP S9; ALCATEL ONETOUCH IDOL 2 Mini; ALCATEL ONETOUCH IDOL 2 Mini S; ALCATEL ONETOUCH IDOL 2S; ALCATEL ONETOUCH IDOL 2."

Σε ευχαριστώ

Το βραχιολάκι δουλεύει μάλιστα εδώ το δίνουν μαζί

http://www.merimobiles.com/tcl-idol-x-wristband-octa-core-mt6592-2gb-ram-5-inch-1080p-ips-smartphone_p/meri8402.htm