Jump to content

Εφαρμογή My Vodafone - Κριτικές και απορίες

stelios_85_07
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η εναλλακτικη λυση για να μαθαινω γρηγορα τα υπολοιπομενα gb ειναι η αποστολη κενου μηνυματος , αλλα το ταμπλετ δεν επιτρεπει την αποστολη κενου μηνυματος :p οποτε αναγκαστικα απο τον browser :dizzy:
πατα μια φορα το space η το πληκτρο που αφηνει κενο και θα το στειλει:)
υπογραφή εκτός ορίων

• Απαντήσεις 122
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πατα μια φορα το space η το πληκτρο που αφηνει κενο και θα το στειλει:)

To ειχα δοκιμασει , το δοκιμασα και τωρα . Ουτε με το enter ουτε με το κενο με αφηνει :wacko:

:w00t:

To ειχα δοκιμασει , το δοκιμασα και τωρα . Ουτε με το enter ουτε με το κενο με αφηνει :wacko:
περιεργο εμενα στο LG G3 το στελνει τι tablet εχεις?
υπογραφή εκτός ορίων

Για δείτε και αυτό για να βλέπετε το υπόλοιπο σας . Μου το είχε δώσει η vodafone την εποχή που ήμουν στο δίκτυο της λόγο οτι είχα το πρόβλημα συμβατότητας .

http://pos.vodafone.gr/MCareFeed/pages/index.jsp

London for ever

Για δείτε και αυτό για να βλέπετε το υπόλοιπο σας . Μου το είχε δώσει η vodafone την εποχή που ήμουν στο δίκτυο της λόγο οτι είχα το πρόβλημα συμβατότητας .

Μου βγάζει το μήνυμα " H υπηρεσία δεν διατίθεται προσωρινά για τεχνικούς λόγους. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα"

Σε εμένα δουλευει μιά χαρά. Ευχαριστώ για την παραπομπή.

Έχω το Vodafone Smart II με firmware 2.3.7. Είχα την εφαρμογή myvodafone, κάποια παλιά έκδοση, και δούλευε κανονικά. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και τώρα στο google play μου λέει ότι η τρέχουσα έκδοση δεν είναι συμβατή. Πού θα βρω συμβατή έκδοση; Και πώς θα την περάσω στο κινητό; (Δεν έχω περάσει ποτέ εφαρμογή από τον υπολογιστή στο κινητό).

Αυτό το λινκ που γράφετε

Η Τελευταία έκδοση είναι.

Σου κάνει;

com.myvodafone.android-3.apk - 6.5 MB

θα μου κάνει εμένα αυτή η έκδοση;

Ούτε αυτό

μου δουλεύει.

Edited by tseapis

Μου βγάζει το μήνυμα " H υπηρεσία δεν διατίθεται προσωρινά για τεχνικούς λόγους. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα"

Μόλις το δοκίμασα με CU και λειτουργεί. Η συγκεκριμένη σελίδα μάλλον παίζει μόνο με καρτοκινητά και τα συμβόλαια/καρτοπρογράμματα/VMB είναι εκτός.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Μόλις το δοκίμασα με CU και λειτουργεί. Η συγκεκριμένη σελίδα μάλλον παίζει μόνο με καρτοκινητά και τα συμβόλαια/καρτοπρογράμματα/VMB είναι εκτός.

Υπάρχει περίπτωση αν καλεσω στην εξυπηρέτηση πελατών και τους το αναφέρω, να μου "συνδεσουν" τον λογαριασμό με αυτόν του cu που έχω ώστε να βλέπω το υπόλοιπο από το κινητο ; Ή έστω να βρεθεί μια άλλη λύση ;

• 2 weeks later...
Μια χαρα επιτελους η εφαρμογη περασε σε αλλο επιπεδο!

Αν έλεγε και ποτε ληγουν τα mb κτλ καλα θα ήταν! όχι μόνο τα πακέτα!

να ρωτήσω κάποια πράγματα θα ήθελα:

1) είχα βάλει 20 ευρώ και δεν ξέρω πως σπαταλήθηκαν...

ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να το δω από την εφαρμογή ή κάπως?

2) αν έχω 20 ευρώ στον λογαριασμό μου... και δεν ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο.... μου τα "τρώει" αυτόματα σε χρόνο ομιλίας?

διότι μου είχαν πει ... αυτά δεν πειράζονται αν δεν τα κάνετε κάτι.... που μάλλον δεν ισχύει!

3) υπάρχει τρόπος να ανανεώνεται ΑΥΤΟΜΑΤΑ κάποιο πακέτο στην λήξη του? (πχ το φοιτητικό με τα 5 ευρώ)

το my home account(το παλιό hol account) λειτουργεί κανονικά?βάζω username και pass και μου γράφει system error,ενω από το safari ή chrome λειτουργεί άψογα ....

να ρωτήσω κάποια πράγματα θα ήθελα:

1) είχα βάλει 20 ευρώ και δεν ξέρω πως σπαταλήθηκαν...

ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να το δω από την εφαρμογή ή κάπως?

2) αν έχω 20 ευρώ στον λογαριασμό μου... και δεν ενεργοποιήσω κάποιο πακέτο.... μου τα "τρώει" αυτόματα σε χρόνο ομιλίας?

διότι μου είχαν πει ... αυτά δεν πειράζονται αν δεν τα κάνετε κάτι.... που μάλλον δεν ισχύει!

3) υπάρχει τρόπος να ανανεώνεται ΑΥΤΟΜΑΤΑ κάποιο πακέτο στην λήξη του? (πχ το φοιτητικό με τα 5 ευρώ)

1) Μόνο στην εξυπηρέτηση πελατών μπορούν να δουν που "φύγανε".

2) Ναι, όταν δεν έχεις ενεργοποιήσει τίποτα, σου "τρώει" ό,τι κι αν κάνεις. (κλήση, sms, δεδομένα)

3) Όχι (για το xclusive 5) για κάποια προγράμματα εκτώς φοιτητικών νομίζω υπάρχει και τα ακούς στο 1252 επιλογή 3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν έλεγε και ποτε ληγουν τα mb κτλ καλα θα ήταν! όχι μόνο τα πακέτα!

Συμφωνω!! Αλλα σκεψου ολους οσους με καρτοκινητο πλεον κανουν ταξιδια στο εξωτερικο ολιγοημερα η μη που εχουν την δυνατοτητα ανα πασα ωρα και στιγμη να κανουν ανανεωση του χρονου χωρις τον φοβο να ξεμεινουν και να ψαχνουν φιλους να αγορασουν καρτα απο Ελλαδα και να ψαχνεις πως κανεις και ανανεωση καρτας απο το εξωτερικο και μπλα μπλα.Η ευκολια που δινει πλεον η εφαρμογη ειναι τεραστια.

• 3 months later...
Μια χαρα επιτελους η εφαρμογη περασε σε αλλο επιπεδο!

Τί άλλο επίπεδο ρε φίλε, τα ίδια σταθερά χάλια είναι.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

τοσο δυσκολ ειναι να λειτουργει το widget της εφαρμογης με wifi 2 χρονια το ζηταμε
υπογραφή εκτός ορίων

Τί άλλο επίπεδο ρε φίλε, τα ίδια σταθερά χάλια είναι.

Τι παραπανω χρειαζεται να κανει φιλε μου? Κοιτα πως ξεκινησε η εφαρμογη δηλαδη τι μπορουσες να κανεις πριν εναμιση 2 χρονια και τι τωρα.Βελτιωθηκε απλα αργησε λιγο.

• 2 weeks later...
Τι παραπανω χρειαζεται να κανει φιλε μου? Κοιτα πως ξεκινησε η εφαρμογη δηλαδη τι μπορουσες να κανεις πριν εναμιση 2 χρονια και τι τωρα.Βελτιωθηκε απλα αργησε λιγο.

Τι παραπάνω χρειάζεται??? Μα όλα αυτα τα χρόνια τα ίδια λέμε. Να δουλεύει το widget και με wifi για μην χρειάζεται να συνδέεται συνέχεια κανείς στην εφαρμογή για να δει το υπόλοιπό του, να δείχνει πότε λήγει το κάθε υπόλοιπο χρήσης (τραγικότατο να μην το δείχνει), να έχει πλήκτρο refresh στο widget (αν το κανουν να λειτουργεί ποτέ), να κρατα στην μνήμη του τις τελευταίες τιμές και να μην είναι συνεχώς κενό και να έχει καλύτερο design. Πλην των τελευταίων, τα 2 πρώτα είναι βασικότατα και όχι πολυτέλειες και είναι αυτονόητα για μια τέτοια εφαρμογή. Προς το παρόν για μένα είναι άχρηστη χωρίς αυτα τα οποία επισημαίνω δυο χρόνια.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Τι παραπάνω χρειάζεται??? Μα όλα αυτα τα χρόνια τα ίδια λέμε. Να δουλεύει το widget και με wifi για μην χρειάζεται να συνδέεται συνέχεια κανείς στην εφαρμογή για να δει το υπόλοιπό του, να δείχνει πότε λήγει το κάθε υπόλοιπο χρήσης (τραγικότατο να μην το δείχνει), να έχει πλήκτρο refresh στο widget (αν το κανουν να λειτουργεί ποτέ), να κρατα στην μνήμη του τις τελευταίες τιμές και να μην είναι συνεχώς κενό και να έχει καλύτερο design. Πλην των τελευταίων, τα 2 πρώτα είναι βασικότατα και όχι πολυτέλειες και είναι αυτονόητα για μια τέτοια εφαρμογή. Προς το παρόν για μένα είναι άχρηστη χωρίς αυτα τα οποία επισημαίνω δυο χρόνια.

Συμφωνώ απόλυτα με όλα τα παραπάνω φίλε μου. Παρόλο που έχουν γίνει κάποιες βελτιώσεις στα βασικά πάσχει ακόμα. Εγω πάντως που δεν χρησιμοποιώ PayPal έχω βάλει την εφαρμογή CU που έχει όλα τα παραπάνω και δουλεύει ακόμα και με σιμ άλλου δικτύου. Απο αυτή θα έπρεπε να πάρουν παράδειγμα οι προγραμματιστες για να γίνει επιτέλους η εφαρμογή my Vodafone πλήρης...

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova