Jump to content

Εσείς που ήσασταν εθελοντές;

coolajami
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω ημουν may i help you στους Αμπελοκηπους!Καλα ηταν, και επαιζα και με imode συνεχεια! :p
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

• Απαντήσεις 66
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=107588

Η FORTHnet υπερήφανη για την Εθνική επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων, ευχαριστεί τους 60.000 αφανείς ήρωες αυτού του εγχειρήματος, τους Εθελοντές των Ολυμπιακών και Παρα – Ολυμπιακών Αγώνων, προσφέροντας σε όλους δωρεάν, μια 6μηνη συνδρομή FORTHnet Internet PSTN ή ISDN ή ADSL 384, ανάλογα με τη γραμμή που διαθέτουν.

μπραβο παιδια :)

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πραγματικά πολύ καλό εκ μέρους τους.

Αν ποτέ κόψω τη vivodi και επανέλθω σε ΟΤΕ θα βάλω Forthnet μόνο και μόνο για αυτό.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

OAKA COMMON DOMAIN (CENTRAL).

Τρελη φαση, ωραια κοριτσια, ωραιοτερες τουριστριες,

Αθλιο φαγητο, μερικοι σπασικλες Supervisors.

Αλλα ενταξει.

Καλα ηταν.

Οποιος ηταν στον κοινο περιβαλλοντα χωρο του ΟΑΚΑ

στο κεντρικο τομεα να παρουσιαστει γιατι

οπως και να το κανουμε ημασταν τρελη ομαδα.

Ήμουν βοηθός Διαιτητών-Κριτών (Τ.Ο. ASST) σε διάφορα ξενοδοχεία του κέντρου όπου έμεναν οι Διεθνείς Ομοσπονδίες!!! Στις Διεθνείς ομοσπονδίες που πήγα ήταν : Ποδηλασία, Ταξοβολία, Σκοποβολή, Υγρός Στίβος, Γυμναστική, Στίβος, Τέννις, Μοντέρνο Πένταθλο, Μπέιζμπωλ, Ξιφασκία αυτά !!!

Πάντως ήταν μία τέλεια εμπειρία !! :)

• 2 weeks later...

Εγώ ήμουν στο Καλλιμάρμαρο, στην Αίθουσα Εργασίας Τύπου σαν Pigeonhole Αssistant. Η εμπειρία όντως καταπληκτική, η παρέα, το κέφι και η όρεξη για δουλειά φοβερά, αν και δε μπορώ να πω το ίδιο και για τους Παραολυμπιακούς που ήμουν σήμερα.. είμασταν πολύ λίγα άτομα, με σχεδόν διαφορετικούς υπεύθυνους τομέων, οπότε ένιωθα λίγο "έξω από τα νερά μου".. χώρια η διαπίστωση ότι από θέμα οργάνωσης αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν λίγο.. αίσχος. Κρίμα που οι Παραολυμπιακοί δε γίνονται πριν από τους Ολυμπιακούς, χάνουν έτσι την ξεχωριστή σημασία τους..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lefty-x (27 Σεπ. 2004 , 00:01)

Ligo asxeto paides, alla exete kamia idea an kai pws mporw na parw to pin twn ethelontwn? Den mou to eixan dwsei otan teleiwsame...

Δυστυχώς νομίζω πως είναι ήδη λίγο αργά. Πάντως δοκίμασε να τηλεφωνήσεις στα κεντρικά, ίσως τους πείσεις να σου το στείλουν μαζί με τη βεβαίωση..

Μαρκόπουλο, σκοποβολή, technology.

Έχει πάρει κανένας το αναμνηστικό δίπλωμα ή άδικα "ανησυχώ" που καθυστερεί;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Εγώ όχι, και κανείς από όσους ξέρω δεν το έχει πάρει ακόμη. Νομίζω πως θα αρχίσουν να τα ταχυδρομούνε σε 1-2 εβδομάδες.

@t300: Ούτε κι εγώ το έχω πάρει. Είχα ακούσει ότι θα το παίρναμε μετά την λήξη των Παραολυμπιακών...

Ξέρει κανείς εάν αφότου τελειώσουν οι Παραολυμπιακοί θα έχουμε έκπτωση στα μαγαζιά αυθεντικών προιόντων??

Υ.Γ. ΘΕΛΩ PINS !!!!!!!!!! :p

Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο mobilemaster, αλλά ξέρω ότι οι τιμές θα πέσουν σε κάποια προϊόντα - δυστυχώς όμως όχι στα pins απ'όσο ξέρω.. :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mobilemaster (28 Σεπ. 2004 , 18:40)

Ξέρει κανείς εάν αφότου τελειώσουν οι Παραολυμπιακοί θα έχουμε έκπτωση στα μαγαζιά αυθεντικών προιόντων??

Δεν υπάρχει ειδική έκπτωση για τους εθελοντές και δεν υπάρχει κάποια τέτοια πληροφορία,ως τώρα τουλάχιστον.

Γενικά,δεν υπάρχει για κανέναν έκπτωση στα ολυμπιακά καταστήματα εκτός των υπαλλήλων :p

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

ΕΓΩ ΕΙΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΣ 23/7/2004

ΜΕΧΡΙΣ 28/9/2004

ΚΑΙ ΕΙΤΑΝΕ Γ......Α

ΚΑΙ ΚΑΤΙΑ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΑ 3ΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΟΤΙ ΓΝΟΡΙΖΙ Ο ΚΑ 8ΕΝΑ ΜΑΣ ΑΣΤΟ ΠΕΙ

ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ...ΛΟ

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕ ΤΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ ΤΑ 3ΙΝΑΝΕ Ε ΤΙ 8Α ΤΟΥΣ ΑΦΙΣΟΥΜΑΙ ΕΤΣΙ . :!:

Εγώ ήμουν εθελοντής από τη 2η μέρα που άνοιξε τις "πύλες" του το τμήμα διαπίστευσης κ διανομής στολών.Σίγουρα έβγαλα φωτογραφία σε πολλούς από εσας μιας και ήμουν στο τμήμα με τους Η/Υ οπού βγάζαμε φωτογραφίες σε όσους δεν είχανε βγάλει πιο πριν.Η θητεία μου βέβαια τελείωσε πολύ πριν αρχίσουν οι ολυμπιακοί αγώνες μιας και ξεκίνησα πολύ νώρις.
Μy Wii number : 1434 - 3964 - 4896 - 4229

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mobilemaster ( 1 Οκτ. 2004 , 17:49)

@ nelly: Όταν λές υπαλλήλους εννοείς τους έμμισθους??

Υπάλληλοι των Olympic stores = έμμισθοι :)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Μια και το θυμήθηκα...

Μήπως κανείς από σας που είχατε πρόσβαση σε υπολογιστή, πήρε το screensaver; Εγώ πήρα ένα αλλά ήταν μια πολλή απλή version. Ψάχνω για μια που έδειχνε τα εικονογράμματα των αθλημάτων.

Δε μπορείς να το βρεις στο επίσημο site; Εμάς τα info δεν είχανε screensaver, δεν ξέρω ποιο εννοείς.. Και εξάλλου δε νομίζω να μπορούσαμε να το πάρουμε, εκτός κι αν εννοείς άλλους υπολογιστές.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος airman7 ( 1 Οκτ. 2004 , 14:19)

ΕΓΩ ΕΙΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΣ 23/7/2004

ΜΕΧΡΙΣ 28/9/2004

ΚΑΙ ΕΙΤΑΝΕ Γ......Α

ΚΑΙ ΚΑΤΙΑ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΑ 3ΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΟΤΙ ΓΝΟΡΙΖΙ Ο ΚΑ 8ΕΝΑ ΜΑΣ ΑΣΤΟ ΠΕΙ

ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ...ΛΟ

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕ ΤΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ ΤΑ 3ΙΝΑΝΕ Ε ΤΙ 8Α ΤΟΥΣ ΑΦΙΣΟΥΜΑΙ ΕΤΣΙ . :!:

ksero oti eixame 30% ekptosi sto superstore sto oaka oi ethelontes,stis 30 augoustou.De ksero an eixe kai alli mera kai an ishuei tipota mexri tora.

Pantos ego me tin karta apo to welcome kit piga sto katastima tis adidas sti Thessaloniki.

2 sholia.Einai sto diaolo sti thessaloniki(opoios kserei einai konta sto neo stathmo ton ktel!!!!!) kai eixe ekptoseis 10% etsi kai allios.Ma kala mas douleuoune?

Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freckles ( 4 Οκτ. 2004 , 00:14)

Δε μπορείς να το βρεις στο επίσημο site; Εμάς τα info δεν είχανε screensaver, δεν ξέρω ποιο εννοείς.. Και εξάλλου δε νομίζω να μπορούσαμε να το πάρουμε, εκτός κι αν εννοείς άλλους υπολογιστές.

Εγώ στο info που ήμουν, είχε και το ζίπαρα από το system folder και το έστειλα με mail. Βέβαια μετά το βρήκα και στο επίσημο site. :p

Αυτό όμως που θέλω δεν υπάρχει στο site. Το ειχα δει λιγάκι σε ενα pc (των media νομίζω) και φαινόταν πολύ ωραίο..