coolajami Δημοσιεύτηκε September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 3, 2004 Για να δούμε πόσα απο τα μέλη του forum μας,πήρανε μέρος στην "γιορτή"!Βασικά εγώ που ήμουνα εθελοντής το βρήκα καταπληκτική εμπειρία(αν εξαιρέσουμε το φαγητό)!!! Υπηρέτησα στο 3ο ταγμ... εννοώ στην αθλητική εγκατάσταση ελληνικού,στις υπηρεσίες γηπέδου στο Baseball.Κανείς συντοπίτης; Ας γράψει ο καθένας τι του έμεινε απο την εμπειρία. Πάντως μου φαίνεται περίεργο που δεν έχει ανοίξει ήδη παρόμοιο topic.Ελπίζω να μην έκανα καμια γκάφα και δεν το είδα :worry: Παράθεση Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Κι εγώ ως ΔΕΘΕΛΟΝΤΗΣ το βρήκα καταπληκτική εμπειρία. :p Προς Θεού, δεν έχω τίποτα με τους εθελοντές! Ο καθένας κάνει, ό,τι κάνει για τους προσωπικούς του λόγους! Απλά κι ο ΔΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ, έχει την βάση του... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Ωραίο θέμα Για να δούμε και πόσους και ποιούς είχαμε σε κάθε εγκατάσταση ... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saritav Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 ego imoun sto oaka ston perivallonta xoro kata kiria vasi alla kapoies meres allaksa... itan ekpliktiki empeiria...apo tis kaliteres:)simera pira gia parolimpiada mias pou tha exo teleiosei eksetastiki alla distixos exoun kalifthei oles oi theseis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Ήμουν στο ΟΑΚΑ στο τένις. Έκανα τον marshal στα εξωτερικά (μικρά) γήπεδα, και αυτό που έκανα ήταν να στέκομαι μπάστακας στην είσοδο του αγωνιστικού χώρου (όχι των θεατών) και να φροντίζω να μη μπαίνει μέσα παρά μόνο όποιος έχει δουλειά και μόνο όταν το παιχνίδι έχει διακοπεί. :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agleouras Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Eγω ημουν στη Βουλιαγμενη για μερικες μερες και βασικα δεν καναμε τιποτα!!!Αραζαμε!Και μετα πηγα Ολυμπιακο σταδιο για 2 μερες!!!Περασα παρα πολυ ωραια...(αν και το φαγητο ηταν οντως ΧΑΛΙΑ!) Παράθεση ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!!!!!!!!! http://www.tvxs.gr/v4012 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 4 Σεπ. 2004 , 01:03) Ήμουν στο ΟΑΚΑ στο τένις. Έκανα τον marshal στα εξωτερικά (μικρά) γήπεδα, και αυτό που έκανα ήταν να στέκομαι μπάστακας στην είσοδο του αγωνιστικού χώρου (όχι των θεατών) και να φροντίζω να μη μπαίνει μέσα παρά μόνο όποιος έχει δουλειά και μόνο όταν το παιχνίδι έχει διακοπεί. :) Δύσκολη δουλειά. Ευτυχώς που ήσουν στα μικρά γήπεδα, γιατί στο ένα και στο κεντρικό δύσκολα την παλευαν την δουλειά από ότι είδα σαν θεατής... :D Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 εγω ημουν στο OAKA, στην ομαδα αποτελεσματων στιβου....ημουν και εγω εκει....και ειδα και αγωνες! ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος giorgosa ( 4 Σεπ. 2004 , 21:06) εγω ημουν στο OAKA, στην ομαδα αποτελεσματων στιβου....ημουν και εγω εκει....και ειδα και αγωνες! ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ! Έλα ρε, αυτή είναι η θέση που ονειρευόμουν όταν έκανα αίτηση. Ποιόν τομέα δήλωσες και βρέθηκες εκεί; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 elliko softball rulezz :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 4 Σεπ. 2004 , 21:46) Έλα ρε, αυτή είναι η θέση που ονειρευόμουν όταν έκανα αίτηση. Ποιόν τομέα δήλωσες και βρέθηκες εκεί; ζητησα να εργαστω στον στιβο...και απλα με εβαλαν εκει :cool: . η θεση ηθελε τελεια αγγλικα και γνωσεις Η/Υ. δουλεψαμε με τους ανθρωπους της Swatch...τρομερη εμπειρια.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhp1023 Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Istioploia stous VIP kai foto team Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος giorgosa ( 4 Σεπ. 2004 , 21:59) ζητησα να εργαστω στον στιβο...και απλα με εβαλαν εκει :cool: . η θεση ηθελε τελεια αγγλικα και γνωσεις Η/Υ. δουλεψαμε με τους ανθρωπους της Swatch...τρομερη εμπειρια.... :) Και εγώ στίβο είχα πρώτη επιλογή. Αλλά -άκουσον άκουσον- επειδή είχα δηλώσει ως διεύθυνση αυτή στο χωριό γιατί δεν είχα ακόμα σταθερό σπίτι στην Αθήνα δε με κάλεσαν. Νόμιζαν ότι μένω στο χωριό, άλλο αν είμαι φοιτητής στην ΑΣΟΕΕ και άλλο αν τόνιζα ότι κατοικώ στην Αθήνα. :wacko: Το αποτέλεσμα ήταν να τους πάρω εγώ τηλέφωνο για να με καλέσουν για συνέντευξη και τελικά όταν έγινε αυτό ο στίβος είχε ήδη κλείσει τις βασικές θέσεις και με βάλανε στην εκκίνηση του μαραθωνίου με μόνο 2 βάρδιες! :mad: Φυσικά τους ξέχεσα και πήγα στη δεύτερη επιλογή μου, το τένις. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefty-x Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kp86 ( 4 Σεπ. 2004 , 21:56) elliko softball rulezz :p Na symplhrwsw filtate oti... Softball info booth ruuuuuulzzz! :p ;) :p ;) :p ;) :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Εγω δουλευω στο σκοπευτηριο στο μαρκοπουλο και τις τελευταιες 20 μερες εχω μαθει καλο ταβλι,οδηγαω golf cars και κοιμαμαι στους κοιτωνες των κριτων.. Οχι ασχημα ε? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος giorgosa ( 4 Σεπ. 2004 , 21:06) εγω ημουν στο OAKA, στην ομαδα αποτελεσματων στιβου....ημουν και εγω εκει....και ειδα και αγωνες! ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ! Mporei na se exw petyxei!Eidika an hsoun kai sto test event!Giati sto Test event hmoun sta apotelesmata,alla oxi san ethelontis alla san "ypallilos" tous SEGAS! Egw hmoun ethelontis sta Prothermantiria tou OAKA(einai 2 ghpeda dipla sto tennis) kai apo ekei pernagan ANAGKASTIKA OLOI oi athlites kai prin tous agwnes alla kai meta!Akoma erxontan arketoi kai gia proponiseis!Para poly kali thesi kai opote thelame kanonizame kai blepame opoious agwnes thelame!Den ithela pali na eimai sta apotelesmata kai me tous dimosiografous kai protimisa ayth thn thesi giati eixame amesi epafi me tous athlites!H douleia mas ekei htan se kapoia posta na prosexoume poioi mpainoun se kapoia shmeia,na gemizoume ta "barelakia" me nero kai powerade,geniki "peripoihsh" tou xwrou apo mpoukalia k.a.,boithia se athlites,eksypiretisi,eksoplismos athlitwn k.a.! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Εγω ημουν στο Καλλιμαρμαρο στο τμημα Τεχνολογιας. Δεν το μετανιωσα στιγμη...μονο που μ' επιασε μεταολυμπιακη μελαγχολια. Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 εγώ είχα δηλώσει εθελοντής και μέχρι τελευταία στιγμή θα ήμουν...αν δεν τύχαινε η κωλοδουλειά στη μέση... Στενοχωρέθηκα πολύ ... αλλά θαύμασα όλους εσάς που βρεθήκατε στη θέση μου... (στο ΟΑΚΑ κυρίως..) Εμένα μου είχαν προτείνει 3 θέσεις... μία σε γραφείο, μία στους θεατές και μια στο πένταθλο.... Κρίμα που δεν μπόρεσα να είμαι και εγώ εκεί.....(Ως εθελοντής....) :( Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. September 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2004 Στο μπιτς βολευ γυναικών ήμουν και καθάριζα τα σώματά τους και τα μαγιό τους από την άμμο.καλά ήταν .. :rolleyes: Παράθεση http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. September 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2004 εγώ ήμουν οδηγός Τ1 με βάση το αμαξοστάσιο του ελληνικού. Αξέχαστη εμπειρία, πολλή πλάκα με "συναδέλφους" και έτυχε να κάνω και πολύ καλές γνωριμίες. Μόνο που κι εμένα με έπιασε μια μελαγχολία τώρα.. Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agleouras Δημ. September 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ryback3 ( 6 Σεπ. 2004 , 00:18) Δεν το μετανιωσα στιγμη...μονο που μ' επιασε μεταολυμπιακη μελαγχολια. Αυτο ξαναπες το!!!!!!!!ΑΑΑΑΑΧΧΧ... Παράθεση ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ!!!!!!!!! http://www.tvxs.gr/v4012 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. September 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Global moderator ( 6 Σεπ. 2004 , 10:36) Στο μπιτς βολευ γυναικών ήμουν και καθάριζα τα σώματά τους και τα μαγιό τους από την άμμο.καλά ήταν .. :rolleyes: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. September 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimis_pj ( 6 Σεπ. 2004 , 12:53) εγώ ήμουν οδηγός Τ1 με βάση το αμαξοστάσιο του ελληνικού. Αξέχαστη εμπειρία, πολλή πλάκα με "συναδέλφους" και έτυχε να κάνω και πολύ καλές γνωριμίες. Μόνο που κι εμένα με έπιασε μια μελαγχολία τώρα.. Γειά σου συνάδελφε... :cool: Και εγώ Τ3 με βάση το Γουδί.... :whistle: Αναμένω επαναπρόσληψη για τον Σεπτέμβριο, αν και το βλέπω κοματάκι δύσκολο... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolajami Δημ. September 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Global moderator ( 6 Σεπ. 2004 , 10:36) Στο μπιτς βολευ γυναικών ήμουν και καθάριζα τα σώματά τους και τα μαγιό τους από την άμμο.καλά ήταν .. :rolleyes: την έχω κλείσει την δουλεία ήδη για το Πεκίνο! Τί λέτε γείτονες στο softball?Θα βρεθήκαμε σίγουρα στο rest room!Ντροπή δε μας καλέσατε στο πάρτυ που κλείνατε!Τι γείτονες είστε;! Παράθεση Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metttakos Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 sto kentro diapistevsis stin patra.. dilosa kai gia tous xeimerinous olimbiakous tou 2006 sto torino.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts