Jump to content

Καζαμίας 2014, myphone.gr special edition


marga21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! Το 2013 αποτελεί πλέον παρελθόν και μαζί με αυτό όλα όσα συνέβησαν στη διάρκεια του. Μεγάλοι νικητές που κατάφεραν και έφτασαν στην κορυφή, άλλοι που παρέμειναν εκεί χωρίς μεγάλη δυσκολία, και κάποιοι που, ενώ έχουν βρεθεί εκεί στο παρελθόν, πλέον φλερτάρουν με τον αφανισμό. Τι περιμένει όμως όλες αυτές τις εταιρείες το 2014; Πάμε να δούμε μαζί στον ολοκαίνουριο Καζαμία!

 

Ιανουάριος

 

http://content.myphone.gr/photo/full/20744/2014.jpg

 

Ο νέος χρόνος έχει έρθει και οι μνήμες από το 2013 είναι ακόμα νωπές. Και αν οι περισσότεροι, αυτές τις μέρες, βρίσκουν αφορμή για λίγη ξεκούραση και κάποιες στιγμές γαλήνης, δεν ισχύει το ίδιο και στον αδίστακτο χώρο των κινητών τηλεφώνων. Sony, Apple, Samsung, LG, Blackberry και πολλές άλλες, θα δώσουν και φέτος τη μεγάλη μάχη για μια θέση στην... καρδιά μου. Όλα τα σχέδια βρίσκονται ακόμα στο αρχικό στάδιο και τίποτα δεν μοιάζει να κινείται, εκτός από το πλαστικό καπάκι των Samsung συσκευών.

 

Φεβρουάριος

 

http://content.myphone.gr/photo/full/20758/fevroyarios.jpg

 

Η πρώτη μεγάλη ανατροπή σκάει σαν κεραυνός εν αιθρία. Η αγορά της Nokia από τη Microsoft ακυρώνεται! Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμφανίζεται από το πουθενά, τη ρίχνει Γ' Εθνική και τη κάνει δική του, απαλλαγμένη από τα χρέη. Στα αντίπαλα στρατόπεδα δεν ανησυχούν με την εξέλιξη αυτήν και συνεχίζουν τα σχέδια τους. Πιο συγκεκριμένα, η Sony κυκλοφορεί το Sony Smartwatch 2 με δώρο άλλο ένα σε όποιον παραδεχτεί ότι του είναι άχρηστο, η Samsung το Galaxy Mickey για να κάνει μαζί με το Mini το διάδοχο του S4, ενώ η Apple κάνει μήνυση σε μένα καθώς το αστειάκι με τις μηνύσεις όντως δεν βγάζει γέλιο πια.

 

Μάρτιος

 

http://content.myphone.gr/photo/full/20740/.jpg

 

Και η άνοιξη είναι εδώ! Εκτός από την αυτήν, δυναμικό παρόν δηλώνει και η Apple, η οποία παρουσιάζει το νέο iPad Air 2. Το ολοκαίνουριο tablet της, το οποίο αποτελείται κατά 80% από αέρα, κατά 15% από το σήμα της και κατά 5% από νεραϊδοσκονη, η οποία δικαιολογεί και το τσουχτερό της τιμής. (1000 ευρώ η φθηνή έκδοση της tinker bell). Από την άλλη, η Sony βλέπει τις πωλήσεις από το νέο SmartWatch να μένουν πίσω και από το ρολόι pretty bra και κυκλοφορεί αμέσως, ως απάντηση, το έξυπνο σουτιέν με οθόνη αφής. Οι νοικοκυρές πλέον δεν λένε σουτιέν, λένε Sony Xperia SmartBra!

 

Απρίλιος

 

http://content.myphone.gr/photo/full/20742/.jpg

 

Απρίλιος πλέον και η Samsung δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια, παρακολουθώντας τις εξελίξεις. Αφού σηκωθεί όρθια, διαρρέει πληροφορίες πως το νέο Samsung Galaxy S5 θα είναι ότι πιο ωραίο έχει δει ο πλανήτης. Η ανακοίνωση της κορεάτικης εταιρείας μεταξύ άλλων αναφέρει πως «호기심이 고양이를 죽였다». Στον υπόλοιπο τεχνολογικό κόσμο, το iPad κάνει ρεκόρ πωλήσεων, η Blackberry ρεκόρ απολύσεων και η Nokia την έκπληξη, καθώς σε μια λαμπερή εκδήλωση παρουσιάζει τα νέα της κινητά σε σχήμα δικέφαλου αετού και δηλώνει πως το νέο γήπεδο που θα κατασκευάσει θα χτιστεί αποκλειστικά από το πιο ανθεκτικό υλικό στη Γη, το Nokia 3310!

 

Μάιος

 

http://content.myphone.gr/photo/full/20741/.jpg

 

Τελευταίος μήνας πριν μας αποχαιρετήσει η άνοιξη και η μεγάλη στιγμή έχει πλέον φθάσει. Η Samsung, μέσα από μια εκδήλωση που μεταδίδεται ζωντανά, ή και με λιγότερο πάθος, παρουσιάζει το νέο Samsung Galaxy S5. Οι αλλαγές σε σχέση με το S4 πολλές και σημαντικές, με πιο βασική αυτήν του ονόματος. Την ίδια στιγμή, επιχειρήσεις fast-food κάνουν μήνυση στη Samsung για ίδια ποσότητα πλαστικού στα προϊόντα και ο πλανήτης δηλώνει πως σε καμία περίπτωση δεν είναι ότι πιο όμορφο έχει δει, αν θεωρήσουμε ως γήινο τον Κώστα Μήτρογλου. Τέλος, η LG, αφού της πήρε 5 μήνες να συνειδητοποιήσει πόσο καλό κινητό ήταν το G2, αποφασίζει να απολύσει τους πάντες και να προσλάβει τους διαφημιστές γνωστού καταστήματος παιχνιδιών για την προώθηση του G3. Και κάπως έτσι, η άνοιξη φτάνει στο τέλος της.

 

Ιούνιος

 

http://content.myphone.gr/photo/full/20747/1.jpg

 

Ο κόσμος βρίσκεται πλέον στις παραλίες, στην Apple όμως δουλεύουν εντατικώς. Έτσι, μετά το «οικονομικό» iPhone των 600 ευρώ που κυκλοφόρησε το 2013, το 2014 έρχεται το iPhone των αστέγων. Για να το κάνεις δικό σου πρέπει ή να έχεις σπίτι και να το δώσεις ή να μην έχεις και να πληρώσεις το ποσό των 400 ευρώ. Να αναφερθεί πως το κινητό δεν στερείται καμίας λειτουργίας σε σχέση με το κανονικό iPhone, εκτός βέβαια του home button. Παράλληλα με τη δράση της Apple, η BlackBerry ανακοινώνει πως κλείνει οριστικά, καθώς το τελευταίο μοντέλο που είχε μόνο φυσικά κουμπιά και καθόλου οθόνη για να φαίνεται πιο επαγγελματικό, απέτυχε παταγωδώς, ενώ η LG παίρνει το βραβείο χειρότερης διαφήμισης με το σλόγκαν «Βρήκα το σημείο G και είμαι τζι-τζι, έλα στην LG για να το βρεις και εσύ».

 

Ιούλιος

 

http://content.myphone.gr/photo/full/20739/2.jpg

 

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και τα θερμόμετρα βαράνε κόκκινο. Η Sony, μετά από αρκετούς μήνες, παρατάει τα σουτιέν και μας παρουσιάζει το νέο της καμάρι. To Sony Xperia Z2 είναι φτιαγμένο εξ' ολοκλήρου από γυαλί. Δεν έχει οθόνη αφής, αλλά είναι φοβερά ανθεκτικό στη σκόνη, το νερό και είναι και από γυαλί. Δεν παίρνει τηλέφωνα αλλά είναι από γυαλί, και είναι πανέμορφο! Τι δεν καταλαβαίνετε; Την ίδια στιγμή, η Apple δεν αφήνει την Sony να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και κυκλοφορεί το νέο λογισμικό iOS 10 που αποτελεί προϊόν στρογγυλοποίησης. Τέλος, η Nokia, που παραδόξως έχει ανακάμψει πλήρως, πραγματοποιεί συναυλία μαζί με τα Ξύλινα Σπαθιά στο Ο.Α.Κ.Α που γεμίζει από 60.000 αεκτσήδες να φωνάζουν το κλασσικό «Nokia είσαι ακόμα εδώ, και αυτό το καλοκαίρι, λιωμένο κινητό, η μπαταρία σου το ξέρει».

 

Αύγουστος

 

http://content.myphone.gr/photo/full/20743/.jpg

 

Η ζεστή εποχή του χρόνου φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της και η Samsung ξαφνιάζει την αγορά παρουσιάζοντας τα πρώτα κινητά με οθόνες που λυγίζουν. Λίγες μέρες μετά επικρατεί χαμός στα forums από χρήστες που δηλώνουν πως οι οθόνες τους ξεσπούν σε κλάματα όταν παρακολουθούν ρομαντικές κομεντί και η Samsung αναγκάζεται να αποσύρει την τεχνολογία. Η Apple εκμεταλλεύεται την αδυναμία αυτήν και διαδίδει φήμες για το νέο iPhone. Για όσους βαρέθηκαν να παίρνουν τηλέφωνα, θα μπορούν πλέον και να τα δίνουν, ενώ θα έχουν και τη δυνατότητα να μιλάνε προς όλους δωρεάν αρκεί να βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Το καλοκαίρι μας αποχαιρετά με μια δυσάρεστη είδηση, καθώς η LG, μετά από πορεία πολλών χρόνων στο χώρο των κινητών, αναγκάζεται να αποχωρήσει, «για προσωπικούς λόγους» όπως η ίδια δηλώνει.

 

Σεπτέμβριος

 

http://content.myphone.gr/photo/full/20746/.jpg

 

Και ήρθε η ώρα για τη μεγάλη παρουσίαση του iPhone 6. Και αυτό που μας παρουσιάζεται είναι κάτι το απίστευτο. Η πιο όμορφη συσκευή που έχουμε αντικρίσει ποτέ, με τεχνικά χαρακτηριστικά που ούτε καν μπορούμε να φανταστούμε στην εποχή μας και με τιμή πολύ χαμηλότερη από όλους τους ανταγωνιστές! Μετά από ένα λεπτό απόλυτης σιωπής και αμηχανίας, εμφανίζεται στη γιγαντοοθόνη το μήνυμα «Just kidding» και η παρουσίαση ξεκινάει κανονικά. Το καινούριο iPhone είναι πάνω - κάτω ίδιο με το προηγούμενο ενώ δεξιά - αριστερά έχει κάποιες διαφορές που δεν γίνονται αντιληπτές με γυμνό μάτι. Οι καλεσμένοι αποχωρούν απογοητευμένοι και η Sony κάνει επιθετική διαφήμιση, κρεμώντας έξω από την αίθουσα της εκδήλωσης πανό που γράφει «Πρέπει να αγοράσετε iPhone SONY και καλά;».

 

Οκτώβριος

 

http://content.myphone.gr/photo/full/20748/1.jpg

 

Και ενώ κάποιος θα περίμενε πως η Samsung θα έκανε και αυτή δυναμική αντεπίθεση, η κορεατική εταιρεία έχει μπλέξει, καθώς ο γενικός διευθυντής πιάστηκε να οδηγεί με πλαστικές πινακίδες. Παρ'όλα αυτά καταφέρνει να κυκλοφορήσει το νέο Samsung Galaxy Note το οποίο κοστολογείται 500 ευρώ ανά στρέμμα και δεν δείχνει να ικανοποιεί. Οι χρήστες λένε μάλιστα πως είναι τόσο μεγάλο που όταν το βγάζουν έξω σε μια καφετέρια, τα υπόλοιπα κινητά αρχίζουν και περιστρέφονται γύρω του. Η Nokia, βλέποντας την πτώση των Samsung και Apple, ανοίγει μέτωπο με τη Sony. Πιο συγκεκριμένα, ο Μελισσανίδης αφήνει ξεκάθαρα υπονοούμενα πως το πανό της Sony ήταν «στημένο» και δηλώνει έτοιμος να πολεμήσει την κορεατική παράγκα.

 

Νοέμβριος

 

http://content.myphone.gr/photo/full/20749/2.jpg

 

Ο χειμώνας πλησιάζει και οι γίγαντες του τεχνολογικού κόσμου προσπαθούν να επιστρέψουν μετά τα τελευταία στραπάτσα. H Apple αναγκάζεται να ξαναβρεί τον χαμένο καινοτόμο εαυτό της που είχε αφήσει κάπου στο 2007 και μας παρουσιάζει μια πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή στην οποία δίνεις τα λεφτά σου και εκείνη τα τρώει. Μόλις καταφέρεις και δώσεις όλα σου τα χρήματα, τότε η συσκευή ανοίγει και σου δίνει δωρεάν ένα iPhone για άστεγους . Η Samsung, από την άλλη, που περνάει εμφανέστατη κρίση, απευθύνεται στον Αντώνη Σαμαρά για κάποιες δωρεάν συμβουλές. Ο Πρωθυπουργός όμως τις φορολογεί και η εταιρεία αναγκάζεται να ζητήσει δανεικούς από τον Μαρινάκη προκειμένου να σωθεί.

 

Δεκέμβριος

 

http://content.myphone.gr/photo/full/20745/.jpg

 

Και κάπως έτσι, αρκετά επεισοδιακά, άλλη μια χρονιά φτάνει στο τέλος της. Apple και Samsung καταφέρνουν να σώσουν την παρτίδα την τελευταία στιγμή, αλλά σίγουρα θα πρέπει να επανεξετάσουν τις στρατηγικές τους τη νέα χρονιά, Blackberry και LG πλήρωσαν με τον χειρότερο τρόπο τις λανθασμένες τους επιλογές, ενώ Sony και Nokia αναδεικνύονται νικητές, αλλά κινδυνεύουν να βγουν και οι δυο τους χαμένοι από τη μεταξύ τους κόντρα. Τι άλλο μας επιφυλάσσει ο θεότρελος κόσμος της τεχνολογίας; Εδώ θα είμαστε του χρόνου να ταξιδέψουμε ξανά, μέχρι τότε να περνάτε όλοι καλά και να έχετε ένα ευτυχισμένο 2014!

 

Γιάννης Μαργαρώνης

Link to comment
Share on other sites

Οι χρήστες λένε μάλιστα πως είναι τόσο μεγάλο που όταν το βγάζουν έξω σε μια καφετέρια, τα υπόλοιπα κινητά αρχίζουν και περιστρέφονται γύρω του. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...
Link to comment
Share on other sites

χαχαχαχαχαχ καλό!:chair:

Καυστικότατο, βλέπεις πολυυυυ μπροστά :lol::rotfl::w00t:

::LiNK RaMoNe

------------------

Hey, Ho!

Let's Go!

-------------------

:Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X

Link to comment
Share on other sites

Χα χα χα χα!

Ο Οκτωβριος ολα τα λεφτα.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

«Βρήκα το σημείο G και είμαι τζι-τζι, έλα στην LG για να το βρεις και εσύ»

 

Χαχα πολύ καλό!!

Link to comment
Share on other sites

Οι χρήστες λένε μάλιστα πως είναι τόσο μεγάλο που όταν το βγάζουν έξω σε μια καφετέρια, τα υπόλοιπα κινητά αρχίζουν και περιστρέφονται γύρω του. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

 

και γω αυτη θεωρω ως την κορυφαια ατακα!! :lol:

Link to comment
Share on other sites

Οι χρήστες λένε μάλιστα πως είναι τόσο μεγάλο που όταν το βγάζουν έξω σε μια καφετέρια, τα υπόλοιπα κινητά αρχίζουν και περιστρέφονται γύρω του. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

 

Οκτωβριος..... ολα τα $$$ !!

Nokia 5110 -> Nokia 6110 -> Ericsson T28s -> Nokia 6510 -> Nokia 6600 -> Sony Ericsson K750i -> Nokia 5800 XpressMusic + Nokia 6310 -> SG 2 + SG Y -> LG G2 32GB -> Samsung S7

 

HP rx1950 -> Samsung Galaxy Tab -> LG G Pad 8.3

Link to comment
Share on other sites

:up: Φίλε έχεις φοβερό χιούμορ! Γέλασα πάρα πολύ! Όπως και ο Καζαμίας του '13 έτσι και αυτός κορυφαίος! :up:

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Link to comment
Share on other sites

Οτι καλύτερο εχω διαβασει τον τελευταιο καιρό! Μπράβο!

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Link to comment
Share on other sites

"η Sony βλέπει τις πωλήσεις από το νέο SmartWatch να μένουν πίσω και από το ρολόι pretty bra"

 

αυτό παίζει να ισχύει από τώρα πάντως :P

 

κορυφαίο το κειμενο, μπράβο! :)

Link to comment
Share on other sites

Το καλοκαίρι μας αποχαιρετά με μια δυσάρεστη είδηση, καθώς η LG, μετά από πορεία πολλών χρόνων στο χώρο των κινητών, αναγκάζεται να αποχωρήσει, «για προσωπικούς λόγους» όπως η ίδια δηλώνει.

 

Αυτό δεν το κατάλαβα...

Πως να αποχωρήσει αφού είναι μέσα στα πράγματά.

Α τώρα κατάλαβα ότι ήταν κωμικό:-)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Το καλοκαίρι μας αποχαιρετά με μια δυσάρεστη είδηση, καθώς η LG, μετά από πορεία πολλών χρόνων στο χώρο των κινητών, αναγκάζεται να αποχωρήσει, «για προσωπικούς λόγους» όπως η ίδια δηλώνει.

 

Αυτό δεν το κατάλαβα...

Πως να αποχωρήσει αφού είναι μέσα στα πράγματά.

Α τώρα κατάλαβα ότι ήταν κωμικό:-)

Στον Αυγουστο συνειδητοποιησες οτι ειναι σατιρικο;

 

 

 

Οντως καλυτερη ατακα αυτη με το Note στην καφετερια.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

:lol::lol::lol::lol::lol:Kαλημερα μου φτιαξατε τη μερα....πολυ καλο...:lol:Επισης το..Η ανακοίνωση της κορεάτικης εταιρείας μεταξύ άλλων αναφέρει πως «호기심이 고양이를 죽였다».το βαλα στη μεταφραση....!!!! Edited by bikos68
Jason the Greek
Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλό, καυστικό το χιούμορ σου! Μπράβο! :) Ακόμα χτυπιέμαι στο πάτωμα. !!
Life, like poker has an element of risk. It shouldn't be avoided. It should be faced.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...