vamvakoulas Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 ...προσωπικα τον 6582 τον βρισκω πιο σβελτο απι τον 6589. δεν τον βρισκεις... ειναι πιο σβελτος κι αυτο φαινεται και στα bench. Ειναι αισθητα ταχυτερα τα κινητα με αυτον, απλα σε οσα δοκιμασα εχουν χειροτερες καμερες. Πεστα γιατι οταν τα λεγα για τον 6582 πεσαν να με φανε:p Η mediatek ακολουθει παρομοια τακτικη μαλλον τωρα με 6589 -> 6582 οπως με τους διπυρηνους 6577 -> 6572 ( πιο καινουριος, χαμηλοτερο κοστος-καλυτερες επιδοσεις) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να δεις αν έχεις battery drain βάλε το πρόγραμμα wakelock detector αυτο και τα gsambatterymonitor βοηθανε να δεις τι φταει για τα drains Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 (edited) Προσωπικά το μόνο κινητό που δοκίμασα μέχρι στιγμής με τον mtk6582 είναι το inew v3 και μπορεί μεν στo antutu να έβγαζε μεγαλύτερο σκορ απο τον 6589Τ αλλά στη πράξη μου έκανε πολλά lags που δεν τα είχα ούτε και με τον απλό 6589.Αν και κατά 99% παίζει να έφταιγε η κακογραμμένη ρομ του.Επίσης πέρα απο την κάμερα που λες,ένας ακόμη τρόπος που βρήκαν για να ρίξουν το κόστος σε πολλά φθηνά mtk6582/6572 (πέρα απο τα γνωστά ηχείο,gps κτλ που υπάρχουν και σε 6589 κινητά) κινητά είναι οι οθόνες τους που έχουν απαράδεκτες γωνίες θέασης και γενικά έχουν χαμηλότερη απεικόνιση χρωμάτων Edited March 12, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VentriC Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) Καλησπέρα george περαν του remote στο τι διαφερουν ; ειμαι αρκετά ευχαριστημένος παντος ειναι σφαιράτο σε ολα, για μπαταρια σκεφτηκα κ γω για την οriginal απλα φοβαμαι οτι το drain ειναι θεμα ρομ..προσωπικα τον 6582 τον βρισκω πιο σβελτο απι τον 6589. Καλημερα φιλε μου και κατ'αρχην καλοριζικο!!Θα σου απαντησω εγω μιας και πλεον εχω στα χερια μου εδω και 3 μερες τον κλωνο αυτο που αναφερει κι ο Γιωργος...Δεν ειναι μονο το θεμα του Remote Control εχει επανω OTG το οποιο λειτουργει καθως επισης σε σχεση με πολλους αλλους κλωνους το S-Pen και Air View Command δουλευουν αψογα...Και το λεω αυτο επειδη εχω ειδα προσφατα πριν αγορασω το δικο μου απο γνωστο μου που ειχε εναν αλλον κλωνο και βγαζοντας το S-Pen εμφανιζοταν το Air View Command αλλα μολις παταγες και εξαφανιζοταν αντι να βγαζει μια κουκιδα να σου δειχνει που ακριβως ειναι το air και να πατας παλι επανω του και να σου εμφανιζει το μενου επρεπε να βαλεις ξανα μεσα το πενακι και να το ξαναβγαλεις για να εμφανιστει παλι το μενου...Περα απο αυτα σε σχεση με το αλλο παντα που εχω δει και κανω την συγκρισει εχει αρκετα καλυτερη οθονη σε αναλυση και καμερα και τελος καλη ποιοτητα ηχου και ακουστικοτητας...Το μονο κοινο μαλον προβλημα ειναι το Drain της μπαταριας που απ οτι καταλαβα ολοι οι κλωνοι εχουν το ιδιο θεμα...Εχω ψαξει κι εχω βρει καποια ROM να δοκιμασω μηπως και καταφερω τιποτα αλλα μεχρι στιγμης δεν το κανω γτ δεν ξερω αν ταιριαζει στην δικη μου συσκευη....Αν μπορει ο Stargreek να με βοηθησει πανω σε αυτο θα ναι καλα...:lol: Edit : Να και το πρωτο μου Antutu test... Edited March 13, 2014 by VentriC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Πρεπει να δεις αρχικα τι φταιει και σου τραβαει τοση μπαταρια με τις εφαρμογες που αναφερθηκαν. Απο κει και περα μπορεις να τις freezαρεις (αν γινεται) να βαλεις greenify και τελος να βαλεις μια γνησια μπαταρια. Εγω ετσι ελυσα το θεμα στο legend 2 που εχω και κραταει αρκετα Ps γιατι εχει τοσο παλιο antutu? Προσεχε γιατι αν το εχει ηδη μεσα ειναι φτιαχτο με πλασματικα specs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsami4 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Αν μπορείτε να μου λύσετε μία απορία. Το S-pen που έχουν οι κλώνοι δουλεύει σε αυθεντικό note3; Και αντίστροφα το αυθεντικό S-pen δουλεύει σε κάποιον κλώνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Αν μπορείτε να μου λύσετε μία απορία. Το S-pen που έχουν οι κλώνοι δουλεύει σε αυθεντικό note3; Και αντίστροφα το αυθεντικό S-pen δουλεύει σε κάποιον κλώνο; Με αφορμή την ερώτηση σου, σε ένα test video στο YouTube που είχα δει, το αυθεντικό S-Pen έπαιζε στο Clone κινητό, ενώ το το Clone S-Pen δεν έπαιζε στο αυθεντικό Note-3 ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μία έκδοση καλή νομίζω του Note-3 Clone, με Octa-Core - 2GB RAM + 16GB ROM . (Χωρίς S-Pen) Price: €189.35 http://www.orientdeal.com/orientphone-n9800-smartphone-mtk6592-android-4.2-5.7-inch-2gb-16gb-gesture-sensing-otg-black.html 5.7" AMOLED 5-touch screen + 1280 x 72P0 HD pixels screen resolution Up to 1080P FHD resolution for horizontal/vertical auto-switchingly visual enjoyment Up to 13MP back camera with auto focus and flashlight founctions Supports Wireless display and Gesture Sensing Supports Google Navigation, built-in GPS navigation with A-GPS assisted WiFi + Google play store + Google Maps + FM + Bluetooth 2.0 + Email ++ Messaging + Calendar + Calculator + Clock + Alarm + Tasks + Flash Light + Camera + VPN + Tethering & Portable Hotspot Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VentriC Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Καλημερα!!!Ψαχνω να βρω να περασω μια custom rom στο note μου και ακολουθω τα βηματα απο αυτο βιντεακι για να εγκαταστησω τους drviers του κινητου απο εδω : Ξεκιναει κανονικα ο υπολογιστης μου κι ολα πανε μια χαρα μεχρι που οταν εγκαταστησα τους drivers οπως λεει αυτος στο βιντεο και βρισκει την συσκευη οπως δειχνει κι εκει ακουγεται συνεχεια απο τον υπολογιστη μου ο ηχος του συνδεθηκε/αοσυνδεθηκε συσκευη usb....Ψαχνοντας μεσα στο xda βρηκα οτι η συσκευη μου δεχεται την ενειμερομενη ROM απο εδω : http://www.needrom.com/mobile/n9006n900-ibaby888/ και λεω οτι περνει αυτη την rom οχι γιατι το γνωριζω αλλα οπως αναγραφει επανω εχει το ιδιο Official Version : JSS15J.M900ZCUBMJ3 / Baseband: N900ZCUBMI3 με το δικο μου...Τι κανω λαθος και μου κανει αυτον τον ηχο ο υπολογιστης μου?Και ειναι οντως αυτη για το δικο μου?Και αν την δοκιμασω και κατι παει στραβα θα μπορω να περασω το backup μου παλι για να δουλεψει ή θα παει για πεταμα το κινεζακι μου? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATFirma Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Καλησπερα παιδιά θέλω να παρω ενα note 3 και να εχει s-pen Που να δουλεύει (οχι απλα σαν πενάκι). VentriC είσαι ευχαριστημενος απο το συγκεκριμενο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Potatuk Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Παιδια, βρηκα και αυτο: http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_2152.html Το site ειναι featured στο forum μας και συμφωνα με τους moderators, ειναι ολα τους trusted. Μπορειτε να δειτε και το review του κλωνου εδω: https://www.youtube.com/watch?v=drdsorV_-VY http://img173.imagevenue.com/loc45/th_540521481_note_122_45lo.JPG Specs: OS: Android 4.2 CPU: MTK6582 Cores: 1.3GHz, Cortex-A7, Quad Core GPU: Mali-400 MP RAM: 1GB ROM: 8GB Screen size: 5.7inch Screen resolution: 1280 x 720 (HD 720) Back camera: 8.0MP, with flash light and AF Front camera: 5.0 MP Video recording: Yes SIM Card Slot: Dual Standby, Dual SIM TF Card Slot: Yes Το εψαξα και λιγο και ελεγαν οτι μπορουν να χρησιμοποιηθουν και τα official Note 3 cases. Τo site φαινεται καινουριο καθως δεν βρηκα πολλα reviews για το reputation του. Το προτεινετε ως κλωνο? Δεν με χαλανε τα χαρακτηριστικα. Ειναι αυτα που χρειαζομαι. Παράθεση My Devices: Motorola Moto G (Stock, no root) Current Phone Viewsonic G-Tablet (Smoother Bean 4.1.2, Rooted) Current Tablet Samsung Galaxy 550 (OmniROM 4.4, Rooted) Vodafone 858 Smart (Stock, Rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATFirma Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Mετα απο πολύ ψάξιμο είμαι ανάμεσα σε 2. θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας και κυρίος αν είναι εμπιστα τα μαγαζια γιατί απο ότι είδα δεν εχουν paypal και δεν συνηθηζω να κανω αγορες χωρις paypal 1) MT6592 Octa Core 2.0GHZ 13MP Camera 3GB RAM and 32GB 4G LTE http://www.chinaecarts.com/samsung-galaxy-note-iii-android-44-phone-mt6592-octa-core-20ghz-13mp-camera-32gb-4g-lte-p-3934.html?page=3 $325.97 2) MTK6592 OTG true Octa core 1.7Ghz 2GB RAM 16GB ROM http://www.aliexpress.com/item/Air-Gesture-Air-View-Original-clone-Perfect-1-1-Galaxy-N9000-Note-3-Android-4-3/1555755308.html $319.00 :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Potatuk Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Mετα απο πολύ ψάξιμο είμαι ανάμεσα σε 2. θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας και κυρίος αν είναι εμπιστα τα μαγαζια γιατί απο ότι είδα δεν εχουν paypal και δεν συνηθηζω να κανω αγορες χωρις paypal 1) MT6592 Octa Core 2.0GHZ 13MP Camera 3GB RAM and 32GB 4G LTE http://www.chinaecarts.com/samsung-galaxy-note-iii-android-44-phone-mt6592-octa-core-20ghz-13mp-camera-32gb-4g-lte-p-3934.html?page=3 $325.97 2) MTK6592 OTG true Octa core 1.7Ghz 2GB RAM 16GB ROM http://www.aliexpress.com/item/Air-Gesture-Air-View-Original-clone-Perfect-1-1-Galaxy-N9000-Note-3-Android-4-3/1555755308.html $319.00 :happy: Για το chinaecarts μπορω να σου πω οτι ειναι scam οποτε μην το κοιτας καν... Στο aliexpress εξαρταται ο seller αν εχει καλο feedback... το aliexpress ειναι σαν το ebay. Παράθεση My Devices: Motorola Moto G (Stock, no root) Current Phone Viewsonic G-Tablet (Smoother Bean 4.1.2, Rooted) Current Tablet Samsung Galaxy 550 (OmniROM 4.4, Rooted) Vodafone 858 Smart (Stock, Rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Mετα απο πολύ ψάξιμο είμαι ανάμεσα σε 2. θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας και κυρίος αν είναι εμπιστα τα μαγαζια γιατί απο ότι είδα δεν εχουν paypal και δεν συνηθηζω να κανω αγορες χωρις paypal 1) MT6592 Octa Core 2.0GHZ 13MP Camera 3GB RAM and 32GB 4G LTE http://www.chinaecarts.com/samsung-galaxy-note-iii-android-44-phone-mt6592-octa-core-20ghz-13mp-camera-32gb-4g-lte-p-3934.html?page=3 $325.97 2) MTK6592 OTG true Octa core 1.7Ghz 2GB RAM 16GB ROM http://www.aliexpress.com/item/Air-Gesture-Air-View-Original-clone-Perfect-1-1-Galaxy-N9000-Note-3-Android-4-3/1555755308.html $319.00 :happy: Το πρωτο σαιτ ειναι απατεωνες,δεν υφισταται το κινητο.Το δευτερο ειναι το Κινεζικο ebay,οπως λεει και ο φιλος απο πανω. Δεν ειναι κριμα να πεταξετε τοσα λεφτα,μονο και μονο για να μοιαζει με το Note ενω υπαρχουν εξαιρετικα επωνυμα Κινεζικα phablets?Ως γνωστον οι κλωνοι χανουν πολυ σε ποιοτητα και παρουσιαζουν πολλα προβλημα.Αφου τους ενδιαφερει το φαινεσθαι και οχι το ειναι. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Potatuk Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Απ'ό,τι μου είπε ο gerstavros(moderator), το fastcardtech είναι trusted άπλα πρέπει να προσέχουμε τα χαρακτηριστικά γιατί Κινέζοι είναι αυτοί :-D Έχει πολλούς note 3 clones. Παράθεση My Devices: Motorola Moto G (Stock, no root) Current Phone Viewsonic G-Tablet (Smoother Bean 4.1.2, Rooted) Current Tablet Samsung Galaxy 550 (OmniROM 4.4, Rooted) Vodafone 858 Smart (Stock, Rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) Το πρωτο σαιτ ειναι απατεωνες,δεν υφισταται το κινητο.Το δευτερο ειναι το Κινεζικο ebay,οπως λεει και ο φιλος απο πανω. Δεν ειναι κριμα να πεταξετε τοσα λεφτα,μονο και μονο για να μοιαζει με το Note ενω υπαρχουν εξαιρετικα επωνυμα Κινεζικα phablets?Ως γνωστον οι κλωνοι χανουν πολυ σε ποιοτητα και παρουσιαζουν πολλα προβλημα.Αφου τους ενδιαφερει το φαινεσθαι και οχι το ειναι. Ωραια φιλε μου για να λες [θα εχεις αγορασει],θα ξερεις κατι παραπανω για πες που εχουν προβλημα οι κλωνοι Νοτε3 και ποιοι εαν θες για να μην την πατησουμε στην αγορα.Οταν λεω κλωνο εννοω 1:1 Edited March 23, 2014 by stargreek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Απ'ό,τι μου είπε ο gerstavros(moderator), το fastcardtech είναι trusted άπλα πρέπει να προσέχουμε τα χαρακτηριστικά γιατί Κινέζοι είναι αυτοί :-D Έχει πολλούς note 3 clones. Εγώ φίλοι μου έχω ακούσει ότι είναι φόλα το κατάστημα (http://www.chinaecarts.com) , γι αυτό τον λόγο παρουσιάζεται το Note 3 - Clone με Super - Super χαρακτηριστικά , που φυσικά δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Potatuk Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-Note-3-N9000-quad-core.html Στα 108 ευρώ και θεωρείται αξιόπιστο μαγαζί από τον moderator gerstavros3... είναι ειλικρινείς οι πωλητές και στα info για την συσκευή αναφέρουν τα πραγματικά χαρακτηριστικά. Τι λέτε εσείς παίδες; Αν και δεν είναι γνωστό brand, αξίζει η αγορά; Παράθεση My Devices: Motorola Moto G (Stock, no root) Current Phone Viewsonic G-Tablet (Smoother Bean 4.1.2, Rooted) Current Tablet Samsung Galaxy 550 (OmniROM 4.4, Rooted) Vodafone 858 Smart (Stock, Rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Ωραια φιλε μου για να λες [θα εχεις αγορασει],θα ξερεις κατι παραπανω για πες που εχουν προβλημα οι κλωνοι Νοτε3 και ποιοι εαν θες για να μην την πατησουμε στην αγορα.Οταν λεω κλωνο εννοω 1:1 Δεν ξερω τιποτα παραπανω.Αγορασα εναν κλωνο S4 1:1 κατα τυχη απο Geek πριν 4 μηνες,χωρις να ξερω οτι ειναι 1:1 και με λογοτυπα,και ευτυχως τον εδωσα σε 2 ερες.Μου ηρθε με αλλα χαρακτηριστικα απ οτι εγραφε.Και φυσικα δεν προκειται να ξαναγορασω,εκτος αν βγει κατι εξαιρετικα ποιοτικο και οικονομικο σε 2καρτο,καθως τις ναυαρχιδες τους δεν καταδεχονται να τις φερουν Ελλαδα σ αυτη την εκδοση.Εξεφρασα μια αποψη,την οποια διαμορφωσα διαβαζοντας αποψεις κατοχων σε διαφορα μερη.Τωρα αμα ειναι να δωσει καποιος 200-250 ευρω να παρει εναν κλωνο,ας δωσει καλυτερα 330 να παρει LG G2 ή S4. Κουμαντο στην τσεπη κανενος δεν κανω.Μακαρι οσοι αγοραζετε κλωνους να σας βγουνε καλοι. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Τελικά νομίζω ότι για επιλογή ενός κλόνου είναι ποιο δύσκολη η επιλογή, απ΄ ότι ένα κινέζικο brand name . Διότι υπάρχουν πολύ καλά κινέζικα brand name octa core όπως: (Zopo ZP998)-(THL T100S)-(Xiaomi Mi3) , που είναι όλα αξιόλογα. Εγώ θα περιμένω μέχρι να βγει το ισχυρό clone-Note-3 που θα ανταγωνίζεται εν μέρη το γνήσιο Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 κυριοι εχετε βρει κατι που να ειναι ολοα οσα ειναι ενα νοτε 3 με τα μισα λεφτα????????? αν βρικατε στο 90% πχ χωρισ spen einai ok νομιζω οτι κριτηριο πρεπει να ειναι να παιρνεισ κατι - φπα και στο 50% πχ w200s ειναι σχεδον s4 με 140 ευρω ενω το s4 κοστιζει 270 χωρις φπα. λοιπον αν θελετε χωρισ να ειναι 1;1 το goophone n3+ οχι το fhd to 720 πρεπει να ειναι καλο Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-Note-3-N9000-quad-core.html Στα 108 ευρώ και θεωρείται αξιόπιστο μαγαζί από τον moderator gerstavros3... είναι ειλικρινείς οι πωλητές και στα info για την συσκευή αναφέρουν τα πραγματικά χαρακτηριστικά. Τι λέτε εσείς παίδες; Αν και δεν είναι γνωστό brand, αξίζει η αγορά; είναι άψογο σε όλα, τον έχω και έχω γραψει αν διαβάσεις μερικά ποστ πριν τη γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Potatuk Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 είναι άψογο σε όλα, τον έχω και έχω γραψει αν διαβάσεις μερικά ποστ πριν τη γνώμη μου. Αυτό ακριβώς που ποσταρα έχεις? Παράθεση My Devices: Motorola Moto G (Stock, no root) Current Phone Viewsonic G-Tablet (Smoother Bean 4.1.2, Rooted) Current Tablet Samsung Galaxy 550 (OmniROM 4.4, Rooted) Vodafone 858 Smart (Stock, Rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capvag Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 δείτε κι αυτό http://www.geekbuying.com/item/H9008-5-7Inch-MTK6592-Octa-Core-SmartPhone-IPS-FHD-Screen-2GB-32GB-13-0MP-Camera-Android-4-2-3G-GPS-OTG---Black-324132.html πιστό αντίγραφο σε διαστάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo2296 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Υπαρχει καποιος κλωνος που να εχει αυτες εδω τις εφαρμογες? εχω ψαξει πολυ αλλα οσα βρισκουν λειπει το reading mode και το smart pause.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andoda Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Υπαρχει καποιος κλωνος που να εχει αυτες εδω τις εφαρμογες? εχω ψαξει πολυ αλλα οσα βρισκουν λειπει το reading mode και το smart pause.... Εχω βγάλει τα μάτια μου να ψάχνω 2 μήνες στο ιντερνετ και τέτοιο ( reading mode) δεν είδα, που το βρήκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 http://www.xe.gr/tilefonia/kinita-tilefona,samsung,android|ad-49131413.html Ειναι γνωστο Site ελληνικο.Μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας;;;;Πηρε ενας φιλος λογικα κατι παρομοιο στα ιδια λεφτα και το εχει 2 μερες και οταν το επιασα και το εψαξα λιγο ειναι πιστο ενω δουλευει και το spen οπως λεει και αυτο στην περιγραφη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts