Jump to content

Πρόβλημα με Kingston DataTraveler 32GB

filippos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας.

Σήμερα, εκεί που δούλευα σε windows xp υπολογιστή, σύνδεσα το stickάκι για να μεταφέρω δεδομένα , ως backup.

Δεν ξέρω εαν φταίει το ESET NOD32 που scanarισε το stickάκι στο background όταν το σύνδεσα στην θύρα USB, χωρίς να το επιλέξω, ή τα windows xp

αλλά έτσι στα ξαφνικά έπαψε να αναγνωρίζει το usb stick και να ζητά να γίνει διαμόρφωση του (format).

Αφου κατάλαβα πως δεν υπάρχει περίπτωση να ανακτήσω τα δεδομένα, επέλεξα τα windows xp να κάνουν στο stick διαμόρφωση σε fat32.

Με το πέρας του format, η αντιγραφή δεδομένων ήταν εξοργιστικά αργή ενώ σχεδον τις περισσότερες φορές έβγαζε μήνυμα οτι δεν μπορεί να αντιγράψει δεδομένα στο στικάκι.

Όταν επέστρεψα σπίτι προσπάθησα να το κάνω format απο υπολογιστή με windows 7 και απο το imac (είτε σε ntfs είτε σε macos journaled) αλλά αποτυγχάνει το format και δεν γινεται τίποτα.

Χάλασε το stick ή μπορώ να το σώσω με κάποιον τρόπο και να το επαναφέρω σε ntfs ή fat32 ?

[ f i l i p p o s ]

(μεταφορά από Digital Gadgets)

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Πόσα χρόνια το έχεις;

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Το έπαιξε..... Δυστυχώς δεν υπάρχει σωτηρία !!! :(

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Και μαλλον πέταξα την απόδειξη για να πήγαινα απο το mediamarkt να ζητουσα αντικατάσταση.

Οπότε μαλλον πάω για καινουργιο 32ρι.

Καμια αξιόπιστη μάρκα να μου προτείνετε;

Kingston θα αποφύγω!

[ f i l i p p o s ]

Και μαλλον πέταξα την απόδειξη για να πήγαινα απο το mediamarkt να ζητουσα αντικατάσταση.

Kingston θα αποφύγω!

Οτι και να πάρεις τα ίδια είναι. Το μόνο που θα κοιτάξεις είναι οι ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Οτι και να πάρεις τα ίδια είναι. Το μόνο που θα κοιτάξεις είναι οι ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης :)

Ποιές είναι καλές ταχύτητες δηλαδή;

[ f i l i p p o s ]

Kingston θα αποφύγω!

Μην πεφτετε στην ελληνικη λουμπα με τις εγγυησεις. Εχει εγγυηση και ειναι υποχρεωμενοι να στο αντικαταστησουν. Αν οχι ζητα RMA απευθειας απο την Kingston και ριχτους και ενα mail για τον seller τους, οτι δεν σε εξυπηρετησαν!

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Μην πεφτετε στην ελληνικη λουμπα με τις εγγυησεις. Εχει εγγυηση και ειναι υποχρεωμενοι να στο αντικαταστησουν. Αν οχι ζητα RMA απευθειας απο την Kingston και ριχτους και ενα mail για τον seller τους, οτι δεν σε εξυπηρετησαν!

Δεν διαφωνώ αλλά θα ζητήσουν απόδειξη για να δουν ημερομηνία αγοράς ... δυστυχώς την έχασα την απόδειξη.

Δεν πήγε καν το μυαλό μου ό,τι θα έπεφτα σε ελαττωματικό στικάκι μιας και τα υπόλοιπα που έχω , τόσα χρόνια, λειτουργούν καλά.

[ f i l i p p o s ]

Δεν διαφωνώ αλλά θα ζητήσουν απόδειξη για να δουν ημερομηνία αγοράς ... δυστυχώς την έχασα την απόδειξη.

Δεν πήγε καν το μυαλό μου ό,τι θα έπεφτα σε ελαττωματικό στικάκι μιας και τα υπόλοιπα που έχω , τόσα χρόνια, λειτουργούν καλά.

Βγαινουμε off-topic αλλα ειναι σημαντικο.

Πες οτι στο εκαναν δωρο και δεν εχεις αποδειξη, ετσι και αλλιως και αυτοι RMA θα φτιαξουν και θα το στειλουν πισω. Σου λεω ομως στην τελικη ζητα εσυ απευθειας απο την kingston αντικατασταση στελνεις το χαλασμενο σου δινουν καινουργιο. Απλα πραγματα.

Εκει που θελω να καταληξω ειναι πως η εγγυηση ΔΕΝ χανεται, οτι και να λενε!

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Δεν βγαίνουμε εκτός θέματος ... :-)

Οκ, θα επικοινωνήσω με την Kingston.com τώρα. Να δω τι θα μου απαντήσουν, εαν απαντήσουν!

[ f i l i p p o s ]

Αίσιο τέλος με το stickaki.

Επικοινώνησα απευθείας με την Kingston και θα μου στείλουν νέο stickaki χωρις να χρειαστεί να τους στειλω πίσω το δικό μου.

:up:

[ f i l i p p o s ]

Αίσιο τέλος με το stickaki.

Επικοινώνησα απευθείας με την Kingston και θα μου στείλουν νέο stickaki χωρις να χρειαστεί να τους στειλω πίσω το δικό μου.

:up:

Καλό αυτό.Αυτή είναι η εγγύηση παιδιά.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Και χωρίς να εχω απόδειξη αγοράς... μου ζητησαν να στείλω φωτό που να δειχνει οτι εχω το προϊόν και τράβηξα μια στα γρήγορα απο το κινητό κρατώντας το στικακι μπροστά απο την οθόνη που έδειχνε το email που μου είχαν στείλει.

[ f i l i p p o s ]

Και χωρίς να εχω απόδειξη αγοράς... μου ζητησαν να στείλω φωτό που να δειχνει οτι εχω το προϊόν και τράβηξα μια στα γρήγορα απο το κινητό κρατώντας το στικακι μπροστά απο την οθόνη που έδειχνε το email που μου είχαν στείλει.

με τέτοια πολιτική, την οποία ακολουθούν και άλλες μεγάλες εταιρίες, δεν είναι αν εμπιστεύεσαι καμία ελληνική αλυσίδα για ελαττωματικά προϊόντα πλέον. Έχω κάνει και εγώ 2 RMA στο εξωτερικό και πολλά στο εσωτερικό χωρίς να είναι συγκρίσιμα στον τομέα της εξυπηρέτησης.

Δεν το συζητάω... το είχα πάρει απο το mediamarkt στην Λάρισα.

Ειναι άσχημο να βγάζεις συμπέρασμα απο υποθέσεις αλλά οι πιθανότητες να μου το αντικαθιστούσαν εαν τους έλεγα

"ξέρετε, το αγόρασα απο εσας αλλά εχω χάσει την απόδειξη" ειναι σχεδον μηδενικές

και δεν ξέρω το κατα πόσο θα είχαν δίκιο ή άδικο

[ f i l i p p o s ]

Θεωρώ οτι και το χαμηλό κόστος της συσκευής έπαιξε ρόλο, στο να χάσει έναν πελάτη η εταιρία. Τώρα σε κέρδισε και δικαιολογημενα:happy: