vasiliskok Δημοσιεύτηκε January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 15, 2014 Παιδεςςς ειδα μια προσφορα σε ενα site για ενα κινητο.. Η προσφορα ειναι υπερβολικα ελκυστικη αλλα υπαρχει ενας μικρος ενδοιασμος.. http://www.e-shoptoday.org/p.T908-4-7-Android-4-2-2-RAM1GB-MTK6589-TETRAPYRINO-1-3GHz-3G-2-kameres-2-Sim-kartes-GPS.543680.html T908 - 4.7" Android 4.2.2,RAM1GB / MTK6589 ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΟ 1.3GHz/ 3G/ 2 καμερες,2 Sim καρτες, GPST908 - 4.7" Android 4.2.2,RAM1GB / MTK6589 ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΟ 1.3GHz/ 3G/ 2 καμερες,2 Sim καρτες, GPST908 - 4.7" Android 4.2.2,RAM1GB / MTK6589 ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΟ 1.3GHz/ 3G/ 2 καμερες,2 Sim καρτες, GPST908 - 4.7" Android 4.2.2,RAM1GB / MTK6589 ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΟ 1.3GHz/ 3G/ 2 καμερες,2 Sim καρτες, GPST908 - 4.7" Android 4.2.2,RAM1GB / MTK6589 ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΟ 1.3GHz/ 3G/ 2 καμερες,2 Sim καρτες, GPST908 - 4.7" Android 4.2.2,RAM1GB / MTK6589 ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΟ 1.3GHz/ 3G/ 2 καμερες,2 Sim καρτες, GPST908 - 4.7" Android 4.2.2,RAM1GB / MTK6589 ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΟ 1.3GHz/ 3G/ 2 καμερες,2 Sim καρτες, GPST908 - 4.7" Android 4.2.2,RAM1GB / MTK6589 ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΟ 1.3GHz/ 3G/ 2 καμερες,2 Sim καρτες, GPST908 - 4.7" Android 4.2.2,RAM1GB / MTK6589 ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΟ 1.3GHz/ 3G/ 2 καμερες,2 Sim καρτες, GPST908 - 4.7" Android 4.2.2,RAM1GB / MTK6589 ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΟ 1.3GHz/ 3G/ 2 καμερες,2 Sim καρτες, GPST908 - 4.7" Android 4.2.2,RAM1GB / MTK6589 ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΟ 1.3GHz/ 3G/ 2 καμερες,2 Sim καρτες, GPS SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΙΜΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ! T908 – 4.7" Android 4.2.2, ισχυρη μνημη RAM1GB/ MTK6589 Τετραπυρηνο 1.3GHz/ 3G/ 2 καμερες,2 Sim καρτες, GPS Νεα γενια ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΩΝ κινητων μεγαλων επιδοσεων με Απιστευτες τιμες E-SHOP TODAY! Οθονη 4.7 Inch, Android 4.2.2 , MTK6589 1.3GHz & RAM 1GB/4GB. Διαθετει 2 Καμερες 2MPx & 8MPx. Μπορειτε να προσθεσετε καρτα μνημης μεχρι 32GB. Με 2 SIM που λειτουργουν μαζι,με WIFI, 3G, Δορυφορικο GPS, Handwrite/Keypad, G-sensor, Light sensor, Proximity sensor. Μεγαλης διαρκειας μπαταρια 2800mAh! Ελληνικο Μενου & δεκαδες επιλογες γλωσσας. Διαθεσιμο σε πολλα χρωματα για να επιλεξετε! ΔΩΡΟ φορτιστης αυτοκινητου, θηκη προστασιας, ζελατινα οθονης & η καρτα Εκπτωσης 20euro για την επομενη αγορα σας ανω των 100euro απο το E-SHOP TODAY. Δωρεαν αποστολη σε ολη την Ελλαδα! Specification: Model T908 Operation System Android 4.2.2 Display 4.7’’ IPS Touch Capacitive Screen,960*540 CPU MTK6589 Quad Core 1.3GHz RAM 1GB Nand Flash 4GB SIM Card Dual SIM Network Band Unlocked GSM 900/1800/1900MHz 3G WCDMA 1900/2100MHz Cameras Front 2MP+Back 8MP Dual Cameras, with Flashlight Wireless Wifi 802.11b/g/n G-sensor Support GPS Yes, Built in Bluetooth Support Languages Support multi-languages Other Features 3G, GPS, WIFI, Bluetooth, Ebook, Email, Messaging, wallpapers, calendar, calculator, clock, camera, flashlight, MSN, Yahoo etc. Language Afrikaans,Bahasa Melayyu,Bahasa Melayu,Czech,german,English,Spanish,Filipino,Francais,Icelandic,IsiZulu,Italian,Swahili,Latvian,Lithuanian,Hungarian,Dutch,Norwegian,Brasil,Portugal,Romanian,Slovenscina,Finnish,Svenskt,Tieng Viet,Turkish,Turkish,Greek,Russian,Serb,Hebrew,Bengali,Telugu,Koream,Chinese,ect. Power Battery 2800mAh Rechargeable Li-ion Battery Working Time Up to 5 Days Power Device AC Adapter Input 100/240V (5V 0.5A USB Charger) Device Specification Color White/Red/Gray/White/Yellow/Blue/Orange Software Support Office Support MS Office Word, PPT, Excel Email Gmail, POP3/SMTP/IMAP4 Others Gaming Support FM Radio Multi-Media Video AVI, MP4, FLV, 3GP, MKV, WMV etc. Audio MP3, WMA, OGG, AAC, WAV FLAC etc. Picture JPG/BMP/PNG/GIF. E-Book PDF, TXT etc. Ports 1 x Mini USB 1 x Earphone Jack What’s in the box 1 x Cell Phone 2 x Batteries 1 x Charger 1 x User’s Manual 1 x Earphone 1 x Mini USB Cable Σιγουρα καποιο λακκο θα εχει η φαβα... Προσφερει πολλα σε τοσο χαμηλη τιμη!! Τι λετε ;;; αξιζει η αγορα του ή θα κλαψω τα χρηματα μου;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 (edited) Εδω απο Κινα: http://www.aliexpress.com/store/product/Newest-Model-andriod-4-2-MTK6589-4-core-IPS-with-1G-4G-with-full-functions-just/519556_1606998321.html Edited January 15, 2014 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Αλλά μην το πάρεις... Υπάρχουν άλλες πιο επώνυμες και δοκιμασμένες "κινέζικες" επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 βασικά ακριβό το βλεπω(σε σχέση με την κίνα) αν και λογικό είναι 85 ευρώ κίνα + 20 ευρώ φπα + 20 ευρώ κέρδος δεν ακούγετε και παραλογο καλή τιμή ναι είναι, κάτι τρελό όχι δεν είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Ελα ρε, πολυ καλη τιμη ειναι. Μην ξεχνάτε οτι εχει και 2 χρόνια εγγύηση. Τα 20€ δεν είναι κέρδος, ρίσκο ειναι για τον επιχειρηματία. Σιγουρα Ελλαδα δεν μπορεις να παρεις κατι καλυτερο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Ο "επιχειρηματίας" δεν έχει σταθερό τηλέφωνο, δεν αναγράφει κάποια διεύθυνση. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα βρεις άκρη με την εγγύηση μετά από 1 χρόνο. Εσύ αποφασίζεις φυσικά με τις απαντήσεις που ζήτησες να πάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasiliskok Δημ. January 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Δηλαδη ρε παιδες να μην το σκεφτομαι καθολου;; Υπαρχουν και αλλες κινεζικες εταιριες με τετοια τουμπανα κινητα και τοσο χαμηλες τιμες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Δηλαδη ρε παιδες να μην το σκεφτομαι καθολου;; Υπαρχουν και αλλες κινεζικες εταιριες με τετοια τουμπανα κινητα και τοσο χαμηλες τιμες;; υπάρχουν ένα σωρο εταιρείες. πχ xiaomi, lenovo, zopo, thl, huawei, zte εχουν μοντελα πολυ καλυτερα στα λεφτα που δινεις πάνω κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Δηλαδη ρε παιδες να μην το σκεφτομαι καθολου;; Υπαρχουν και αλλες κινεζικες εταιριες με τετοια τουμπανα κινητα και τοσο χαμηλες τιμες;; ορίστε να δεις λιγάκι (ενα τυχαίο παράδειγμα έχει και αρκετά αλλά eshop) http://www.minideal.net/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Δηλαδη ρε παιδες να μην το σκεφτομαι καθολου;; Υπαρχουν και αλλες κινεζικες εταιριες με τετοια τουμπανα κινητα και τοσο χαμηλες τιμες;; Scammer φαίνεται ο κύριος. Εκμεταλευεται την ομοιότητα με το e-shop. Eshop today. Θεωρητικά δεν υπάρχει εγγύηση και δεν ξέρω αν θα παραλάβεις τπτ στο τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Scammer φαίνεται ο κύριος. Εκμεταλευεται την ομοιότητα με το e-shop. Eshop today. Θεωρητικά δεν υπάρχει εγγύηση και δεν ξέρω αν θα παραλάβεις τπτ στο τέλος. Μην εχουμε 2 μετρα και 2 σταθμα. ουτε το minideal εχει διευθυνση και τηλεφωνο. Ξερουμε οτι ειναι εμπιστο γιατι λογο χαμηλων τιμων καποιοι ρισκαρανε και παραλαβανε. Τουλαχιστον ο αλλος εχει και 2 ελληνικα τηλεφωνικα νουμερα voda και wind. Δεν λεω οτι ειναι εμπιστο καταστημα. Αλλα δεν λεω οτι δεν ειναι κιολας. Το να λες οτι εκμεταλευετε το e-shop.gr λογο ομοιοτητας του domain ειναι αστειο μιας και e-shop ειναι πολυ γενικος ορος (και κακως αφησανε το e-shop.gr να καταχωρήσει τετοιο ονομα αλλα τελως παντων) αυτος ειναι παντως Registrant Contact Information: Name: ANDREAS GEROPAPAS Organization: E-SHOP TODAY.LTD Address 1: ??????? 1, ??. 1, ??. ?, ??. 4, ??. 23 City: SOFIA BOULGARIA State: SOFIA Zip: 1142 Country: BG Phone: +30.2313000760 Fax: +30.2 Email: http://who.is/dimages/text/f564b47eda1fa24.png@gmail.com http://www.linkedin.com/pub/andreas-geropapas/14/26b/aa7 https://www.facebook.com/andreas.geropapas Πιθανολογώ οτι καποιος εχει ανοιξει μαγαζακι με εδρα βουλγαρια για λογους εφοριας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Πιθανολογώ οτι καποιος εχει ανοιξει μαγαζακι με εδρα βουλγαρια για λογους εφοριας ε καλά αυτό εννοείτε πρέπει κάποιος να είναι τρελούς για να να ανοίξει εδώ μαγαζί με τους φόρους που έχουμε (τουλάχιστον τρελός) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 @orlox Συμφωνω σχεδόν σε όλα. Μεταπωλητής φαίνεται να είναι. Απλώς καλό θα είναι να αποφεύγονται οι συστάσεις για ρίσκο μην ξεχνώντας το καζο που πάθανε τόσα μέλη με το hotinbuy. Καλύτερα να είναι οι φίλοι πολύ επιφυλακτικοι σε φτηνές αγορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrislivas1 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Καλησπέρα απο έμενα γράφτηκα στο φορουμ μονο και μονο για να ενημερώσω για το συγκεκριμένο σαιτ επειδή πριν 3 μηνες παρήγγειλα κινητό,κινητο δεν παρέλαβα ποτέ το πλήρωσα και κλαιω τα λεφτακια μου ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Καλησπέρα απο έμενα γράφτηκα στο φορουμ μονο και μονο για να ενημερώσω για το συγκεκριμένο σαιτ επειδή πριν 3 μηνες παρήγγειλα κινητό,κινητο δεν παρέλαβα ποτέ το πλήρωσα και κλαιω τα λεφτακια μου ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!! Ευχαριστουμε για την ενημέρωση φίλε. Ελπίζω να μην την πάτησαν πολλοί. Επικοινωνησε με καμια γραμμη καταναλωτων, μπας και βρεις καμια άκρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Καλησπέρα απο έμενα γράφτηκα στο φορουμ μονο και μονο για να ενημερώσω για το συγκεκριμένο σαιτ επειδή πριν 3 μηνες παρήγγειλα κινητό,κινητο δεν παρέλαβα ποτέ το πλήρωσα και κλαιω τα λεφτακια μου ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!! Πως πλήρωσες; Αν έγινε μέσω PayPal η πληρωμή δεν μπορείς να διεκδικήσεις τα χρήματά σου πίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrislivas1 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Με paypal αλλα εχουν περασει 45 μερες και δεν γινετε τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Με paypal αλλα εχουν περασει 45 μερες και δεν γινετε τιποτα Γιατί άφησες να περάσει τόσος καιρός, χωρίς να ζητήσεις τα χρήματά σου πίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 παιδια σε αγορες απο εξωτερικο απλα τον νου μας και να παιρνουμε και γνωμες. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrislivas1 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Γιατί άφησες να περάσει τόσος καιρός, χωρίς να ζητήσεις τα χρήματά σου πίσω; Στην αρχη απανταγανε στα email και λογο οτι επεσαν οι γιορτες στη μεση (μετα καταλαβα οτι ηταν ενδιαμεσοι που δεν ειχαν στοκ απλως παραγγελνανε μετα) μου ειπαν οτι εφτεγε το ταχυδρομειο και σαν μ@λ@κας το πιστεψα Επισης στην εδρα λενε θεσσαλονικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzon30 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Γειά σας και απο εμένα. Εγω όπως φαίνεται έπεσα θύμα του εξής site http://www.e-shoptoday.org. παρρ'αγγειλα ένα κινητό, το προπλήρωσα (!!) και απλά κλαίω τα λεφτά μου. δεν παρέλαβα ποτέ με αγνο΄θσαν στα τηλέφωνα που τους εκανα και απαντυσαν μονο στα email μου, οτι θα παραλάβω το συντομοτερο δυνατό. τους έβρισα, τους απείλησα αλλα τίποτα. τους έχω κάνει ήδη καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή και στην ελληνική αστυνομία. παιδια προσοχή. μην την πατήσετε και σεις. ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το ιδιο επαθα και γω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Γειά σας και απο εμένα. Εγω όπως φαίνεται έπεσα θύμα του εξής site http://www.e-shoptoday.org. παρρ'αγγειλα ένα κινητό, το προπλήρωσα (!!) και απλά κλαίω τα λεφτά μου. δεν παρέλαβα ποτέ με αγνο΄θσαν στα τηλέφωνα που τους εκανα και απαντυσαν μονο στα email μου, οτι θα παραλάβω το συντομοτερο δυνατό. τους έβρισα, τους απείλησα αλλα τίποτα. τους έχω κάνει ήδη καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή και στην ελληνική αστυνομία. παιδια προσοχή. μην την πατήσετε και σεις. ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το ιδιο επαθα και γω!!! γιατί δεν πλήρωσες με paypal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzon30 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Δεν το σκεφτηκα. Με εμβασμα πληρωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Δεν το σκεφτηκα. Με εμβασμα πληρωσα. Γιατί ρε παιδιά;Γιατί;Προπληρωμή;Ποιο σοβαρό μαγαζί ζητάει προπληρωμή; Κοιταξτε τι άλλο λένε " Πληρωμη 50% με αντικαταβολη στην Courier & 50% με WESTERN UNION: " :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) Δεν το σκεφτηκα. Με εμβασμα πληρωσα. Δεν ξέρω αν θα έχεις κάποιο αποτέλεσμα με την ΕΛ.ΑΣ., αλλά σίγουρα καλά έκανες και απευθύνθηκες εκεί... Επειδή τσέκαρα λίγο το thread από την αρχή, το facebook προφίλ του φαινομενικά τουλάχιστον κατόχου του site, υπάρχει μια χαρά και εμπεριέχει και διαφημίσεις για πωλήσεις κινητών... Δεν ξέρω νομικά τι όπλα έχεις, από τη στιγμή που πλήρωσες με έμβασμα, αλλά από την άλλη μου φαίνεται κουφό να στήνει ένας ένα site, να λέει ότι πουλάει κάτι, να πληρώνεται και να μην το στέλνει και στο τέλος να μην έχει καμία κύρωση... Εύχομαι να βρεις το δίκιο σου και να μην χάσεις τα λεφτά σου, εποχές που είναι. :) Υ.Γ. Αν μπορείς/θες κράτα μας ενήμερους για την έκβαση της υπόθεσης. offtopic: Μου θύμισες περίπτωση στο Face που και καλά μια τύπισσα πουλούσε ένα Mac 15άρι retina (5 μηνών), i7, 512 ssd, 700 ευρώ και μου ζητούσε να της κάνω κατάθεση και θα μου το έστελνε μετά (δεν ήθελε μου έλεγε με αντικαταβολή)... χαχαχαχα Edited March 24, 2015 by SpyrosR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts