Jump to content

vasiliskok

Members
  • Δημοσιεύσεις

    71
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vasiliskok

  • Ημ. Γέννησης 12/07/1995

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

vasiliskok's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Για το MI4 μιλαω! http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mi4-5-0Inch-MIUI-V5-Smartphone-Snapdragon-801-Krait-400-Quad-Core-2-5GHz-3GB-16GB-4G-FDD-LTE-Infrared-Remote--White-341378.html?utm_source=shareasale Μολις το παρηγγειλα και ελπιζω να δουλευει το 4g , ειδα βεβαια και τις συχνοτητες και ταιριαζουν. Πηγα εκ του ασφαλους και το πηρα απο το geekbuying διοτι εχω ξαναπαρει πραγματα απο κει και ηταν κομπλε! Καλο βραδυ!
  2. Ευχαριστω για την απαντηση φιλε! Οσο αναφορα το θεμα του 4g στην Ελλαδα , εχεις καμια αποψη για αυτην την συσκευη απο αυταο το μαγαζι ;;
  3. Eιμουν μεταξυ MX4 και Μi4. Οταν τα εβλεπα και τα δυο ειχαν περιπου ιδια τιμη , χαρακτηριστικα κτλ κτλ. Ειναι και τα δυο πανεμορφα και πανισχυρα . Επελεξα ΧΙΑΟΜΙ διοτι εχει τυχει και εχω πιασει στα χερια μου κινητo αυτης της εταιρειας ( και οχι ναυαρχίδα , κινητο της ταξης των 120 ευρω ) και εμεινα εκπληκτος. Δεν υπαρχει αμφιβολια οτι το μειζου δεν ειναι ποιοτηκο αλλα γοητευτηκα απο το Χiaomi . Το site που μου εστειλες πρωτη φορα το ακουω και δεν εχω ξαν'αγορασει κατι απο κει. Εσυ εχεις εμπειρια απο το παραπανω μαγαζι ; Συγνωμη που πολυλογω φιλε , αλλα θελω να μπεις στον τροπο σκεψης μου ! Καλο βραδυ :)
  4. Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες! Απλα διαβασα οτι στο minideal κανουν ΄μπουγαδες΄στο λογισμικο των κινητων προκειμενου να δουλευουν τα δικτυα 3g και 4g στην Ελλαδα . Και κατι τελευταιο τοσο αυτη εκδοση http://www.minideal.net/xiaomi-mi4-ram-3gb-rom-16gb-4g-fdd-lte-quad-core-2-5-ghz-snapdragon-android-4-4.html Οσο και αυτη : http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mi4-5-0Inch-MIUI-V5-Smartphone-Snapdragon-801-Krait-400-Quad-Core-2-5GHz-3GB-16GB-4G-FDD-LTE-Infrared-Remote--White-341378.html?utm_source=shareasale δουλευουν στα LTE δικτυα της Ελλαδας ;; Ευχαριστω εκ των προτερων.
  5. Γεια σας παιδια , μετα απο απειρες ωρες αναζητησης η τελικη αποφαση ειναι γεγονος! Προκειται για το Xiaomi Mi4 ! Η ερωτηση μου ειναι η εξης : minideal ή geekbuying ??? Δεν με πολυ-ενδιαφερει αυτη η διαφορα τιμης που υπαρχει μεταξυ τους , με ενδιαφερει μονο το μαγαζι να ειναι αξιοπιστο. Λοιπον myphonerz ακουω προτασεις - υποδειξεις και θετικα - αρνητικα για τα παραπανω μαγαζια !
  6. Γεια σου φιλε μου ! http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-meizu-mx4-16gb δες το παραπανω λινκ , δεξια υπαρχουν τιμες- μαγαζια! Μιλαμε για το 16αρι παντα ! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστω για την απαντηση φιλε! To Letv Le 1s φαινεται τουμπανο, απλα καποιο λακκο θα εχει η φαβα (εννοω οτι καπου θα υστερει λογισμικο κτλ) + οτι προτιμω μεγαλες κινεζικες μαρκες για τους εμφανης λογους!
  7. Γεια σας παιδες! Λοιπον , εχω ενα δίλημμα . Διαθετω 200 ευρω (+-30) για νεα συσκευη . Αυτη την στιγμη γλυκοκοιταζω το huawei p8 lite που παιζει στα 200 ευρω ακριβως. Ομως με μια προχειρη αναζητηση ειδα οτι η τιμη για το 16αρι meizu εχει πεσει στα πατωματα ( περιπου 200 ευρω και αυτο ) . Η ερωτηση μου ειναι , αν αξιζει ακομα το μειζου ή αν πρεπει να παρω το huawei . Απο specs το meizu μχ4 ειναι πολυ πιο καλο , απλα δεν ξερω κατα ποσο θα το υποστηριζει η εταιρεια εφοσον ειχε βγει ηδη το mx5 , m2 note κτλ κτλ. Απο την αλλη το huawei ναι μεν εχει υποδεεστερα χαρακτηριστηκα αλλα ειναι ετοιμοπαραδοτο! Και κατι τελευταιο , αγορες με paypal γινεται να κανουμε (λογω καπιταλ κοντρολς) ; Επιπλεον δεκτες ειναι και οι αλλες προτασεις σε αυτο το μπατζετ! Ευχαριστω εκ των προτερων!
×
×
  • Create New...