Jump to content

Αγορά τρελού κινητού !

vasiliskok
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδεςςς ειδα μια προσφορα σε ενα site για ενα κινητο..

Η προσφορα ειναι υπερβολικα ελκυστικη αλλα υπαρχει ενας μικρος ενδοιασμος..

http://www.e-shoptoday.org/p.T908-4-7-Android-4-2-2-RAM1GB-MTK6589-TETRAPYRINO-1-3GHz-3G-2-kameres-2-Sim-kartes-GPS.543680.html

T908 - 4.7" Android 4.2.2,RAM1GB / MTK6589 ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΟ 1.3GHz/ 3G/ 2 καμερες,2 Sim καρτες, GPST908 - 4.7" Android 4.2.2,RAM1GB / MTK6589 ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΟ 1.3GHz/ 3G/ 2 καμερες,2 Sim καρτες, GPST908 - 4.7" Android 4.2.2,RAM1GB / MTK6589 ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΟ 1.3GHz/ 3G/ 2 καμερες,2 Sim καρτες, GPST908 - 4.7" Android 4.2.2,RAM1GB / MTK6589 ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΟ 1.3GHz/ 3G/ 2 καμερες,2 Sim καρτες, GPST908 - 4.7" Android 4.2.2,RAM1GB / MTK6589 ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΟ 1.3GHz/ 3G/ 2 καμερες,2 Sim καρτες, GPST908 - 4.7" Android 4.2.2,RAM1GB / MTK6589 ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΟ 1.3GHz/ 3G/ 2 καμερες,2 Sim καρτες, GPST908 - 4.7" Android 4.2.2,RAM1GB / MTK6589 ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΟ 1.3GHz/ 3G/ 2 καμερες,2 Sim καρτες, GPST908 - 4.7" Android 4.2.2,RAM1GB / MTK6589 ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΟ 1.3GHz/ 3G/ 2 καμερες,2 Sim καρτες, GPST908 - 4.7" Android 4.2.2,RAM1GB / MTK6589 ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΟ 1.3GHz/ 3G/ 2 καμερες,2 Sim καρτες, GPST908 - 4.7" Android 4.2.2,RAM1GB / MTK6589 ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΟ 1.3GHz/ 3G/ 2 καμερες,2 Sim καρτες, GPST908 - 4.7" Android 4.2.2,RAM1GB / MTK6589 ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΟ 1.3GHz/ 3G/ 2 καμερες,2 Sim καρτες, GPS

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΙΜΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ !

T908 – 4.7" Android 4.2.2, ισχυρη μνημη RAM1GB/ MTK6589 Τετραπυρηνο 1.3GHz/ 3G/ 2 καμερες,2 Sim καρτες, GPS

Νεα γενια ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΩΝ κινητων μεγαλων επιδοσεων με Απιστευτες τιμες E-SHOP TODAY!

Οθονη 4.7 Inch, Android 4.2.2 , MTK6589 1.3GHz & RAM 1GB/4GB.

Διαθετει 2 Καμερες 2MPx & 8MPx. Μπορειτε να προσθεσετε καρτα μνημης μεχρι 32GB.

Με 2 SIM που λειτουργουν μαζι,με WIFI, 3G, Δορυφορικο GPS, Handwrite/Keypad, G-sensor, Light sensor, Proximity sensor. Μεγαλης διαρκειας μπαταρια 2800mAh!

Ελληνικο Μενου & δεκαδες επιλογες γλωσσας. Διαθεσιμο σε πολλα χρωματα για να επιλεξετε!

ΔΩΡΟ φορτιστης αυτοκινητου, θηκη προστασιας, ζελατινα οθονης & η καρτα Εκπτωσης 20euro για την επομενη αγορα σας ανω των 100euro απο το E-SHOP TODAY.

Δωρεαν αποστολη σε ολη την Ελλαδα!

Specification:

Model T908

Operation System Android 4.2.2

Display 4.7’’ IPS Touch Capacitive Screen,960*540

CPU MTK6589 Quad Core 1.3GHz

RAM 1GB

Nand Flash 4GB

SIM Card Dual SIM

Network Band Unlocked GSM 900/1800/1900MHz

3G WCDMA 1900/2100MHz

Cameras Front 2MP+Back 8MP Dual Cameras, with Flashlight

Wireless Wifi 802.11b/g/n

G-sensor Support

GPS Yes, Built in

Bluetooth Support

Languages Support multi-languages

Other Features 3G, GPS, WIFI, Bluetooth, Ebook, Email, Messaging, wallpapers, calendar, calculator, clock, camera, flashlight, MSN, Yahoo etc.

Language Afrikaans,Bahasa Melayyu,Bahasa Melayu,Czech,german,English,Spanish,Filipino,Francais,Icelandic,IsiZulu,Italian,Swahili,Latvian,Lithuanian,Hungarian,Dutch,Norwegian,Brasil,Portugal,Romanian,Slovenscina,Finnish,Svenskt,Tieng Viet,Turkish,Turkish,Greek,Russian,Serb,Hebrew,Bengali,Telugu,Koream,Chinese,ect.

Power

Battery 2800mAh Rechargeable Li-ion Battery

Working Time Up to 5 Days

Power Device AC Adapter Input 100/240V (5V 0.5A USB Charger)

Device Specification

Color White/Red/Gray/White/Yellow/Blue/Orange

Software Support

Office Support MS Office Word, PPT, Excel

Email Gmail, POP3/SMTP/IMAP4

Others Gaming Support FM Radio

Multi-Media

Video AVI, MP4, FLV, 3GP, MKV, WMV etc.

Audio MP3, WMA, OGG, AAC, WAV FLAC etc.

Picture JPG/BMP/PNG/GIF.

E-Book PDF, TXT etc.

Ports 1 x Mini USB

1 x Earphone Jack

What’s in the box 1 x Cell Phone

2 x Batteries

1 x Charger

1 x User’s Manual

1 x Earphone

1 x Mini USB Cable

Σιγουρα καποιο λακκο θα εχει η φαβα... Προσφερει πολλα σε τοσο χαμηλη τιμη!!

Τι λετε ;;; αξιζει η αγορα του ή θα κλαψω τα χρηματα μου;;;

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Αλλά μην το πάρεις...

Υπάρχουν άλλες πιο επώνυμες και δοκιμασμένες "κινέζικες" επιλογές.

βασικά ακριβό το βλεπω(σε σχέση με την κίνα) αν και λογικό είναι

85 ευρώ κίνα + 20 ευρώ φπα + 20 ευρώ κέρδος

δεν ακούγετε και παραλογο

καλή τιμή ναι είναι, κάτι τρελό όχι δεν είναι

Ελα ρε, πολυ καλη τιμη ειναι. Μην ξεχνάτε οτι εχει και 2 χρόνια εγγύηση. Τα 20€ δεν είναι κέρδος, ρίσκο ειναι για τον επιχειρηματία. Σιγουρα Ελλαδα δεν μπορεις να παρεις κατι καλυτερο
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο "επιχειρηματίας" δεν έχει σταθερό τηλέφωνο, δεν αναγράφει κάποια διεύθυνση. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα βρεις άκρη με την εγγύηση μετά από 1 χρόνο. Εσύ αποφασίζεις φυσικά με τις απαντήσεις που ζήτησες να πάρεις.

Δηλαδη ρε παιδες να μην το σκεφτομαι καθολου;;

Υπαρχουν και αλλες κινεζικες εταιριες με τετοια τουμπανα κινητα και τοσο χαμηλες τιμες;;

Υπαρχουν και αλλες κινεζικες εταιριες με τετοια τουμπανα κινητα και τοσο χαμηλες τιμες;;

υπάρχουν ένα σωρο εταιρείες. πχ xiaomi, lenovo, zopo, thl, huawei, zte εχουν μοντελα πολυ καλυτερα στα λεφτα που δινεις πάνω κάτω.

ορίστε να δεις λιγάκι (ενα τυχαίο παράδειγμα έχει και αρκετά αλλά eshop)

http://www.minideal.net/

Scammer φαίνεται ο κύριος.

Εκμεταλευεται την ομοιότητα με το e-shop. Eshop today.

Θεωρητικά δεν υπάρχει εγγύηση και δεν ξέρω αν θα παραλάβεις τπτ στο τέλος.

Scammer φαίνεται ο κύριος.

Εκμεταλευεται την ομοιότητα με το e-shop. Eshop today.

Θεωρητικά δεν υπάρχει εγγύηση και δεν ξέρω αν θα παραλάβεις τπτ στο τέλος.

Μην εχουμε 2 μετρα και 2 σταθμα. ουτε το minideal εχει διευθυνση και τηλεφωνο. Ξερουμε οτι ειναι εμπιστο γιατι λογο χαμηλων τιμων καποιοι ρισκαρανε και παραλαβανε. Τουλαχιστον ο αλλος εχει και 2 ελληνικα τηλεφωνικα νουμερα voda και wind.

Δεν λεω οτι ειναι εμπιστο καταστημα. Αλλα δεν λεω οτι δεν ειναι κιολας.

Το να λες οτι εκμεταλευετε το e-shop.gr λογο ομοιοτητας του domain ειναι αστειο μιας και e-shop ειναι πολυ γενικος ορος (και κακως αφησανε το e-shop.gr να καταχωρήσει τετοιο ονομα αλλα τελως παντων)

αυτος ειναι παντως

Registrant Contact Information:

Name: ANDREAS GEROPAPAS

Organization: E-SHOP TODAY.LTD

Address 1: ??????? 1, ??. 1, ??. ?, ??. 4, ??. 23

City: SOFIA BOULGARIA

State: SOFIA

Zip: 1142

Country: BG

Phone: +30.2313000760

Fax: +30.2

Email: http://who.is/dimages/text/f564b47eda1fa24.png@gmail.com

http://www.linkedin.com/pub/andreas-geropapas/14/26b/aa7

https://www.facebook.com/andreas.geropapas

Πιθανολογώ οτι καποιος εχει ανοιξει μαγαζακι με εδρα βουλγαρια για λογους εφοριας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πιθανολογώ οτι καποιος εχει ανοιξει μαγαζακι με εδρα βουλγαρια για λογους εφοριας

ε καλά αυτό εννοείτε πρέπει κάποιος να είναι τρελούς για να να ανοίξει εδώ μαγαζί με τους φόρους που έχουμε (τουλάχιστον τρελός)

@orlox

Συμφωνω σχεδόν σε όλα.

Μεταπωλητής φαίνεται να είναι. Απλώς καλό θα είναι να αποφεύγονται οι συστάσεις για ρίσκο μην ξεχνώντας το καζο που πάθανε τόσα μέλη με το hotinbuy.

Καλύτερα να είναι οι φίλοι πολύ επιφυλακτικοι σε φτηνές αγορές.

• 1 year later...
Καλησπέρα απο έμενα γράφτηκα στο φορουμ μονο και μονο για να ενημερώσω για το συγκεκριμένο σαιτ επειδή πριν 3 μηνες παρήγγειλα κινητό,κινητο δεν παρέλαβα ποτέ το πλήρωσα και κλαιω τα λεφτακια μου ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!

Καλησπέρα απο έμενα γράφτηκα στο φορουμ μονο και μονο για να ενημερώσω για το συγκεκριμένο σαιτ επειδή πριν 3 μηνες παρήγγειλα κινητό,κινητο δεν παρέλαβα ποτέ το πλήρωσα και κλαιω τα λεφτακια μου ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!

Ευχαριστουμε για την ενημέρωση φίλε. Ελπίζω να μην την πάτησαν πολλοί. Επικοινωνησε με καμια γραμμη καταναλωτων, μπας και βρεις καμια άκρη

Πως πλήρωσες; Αν έγινε μέσω PayPal η πληρωμή δεν μπορείς να διεκδικήσεις τα χρήματά σου πίσω;

Με paypal αλλα εχουν περασει 45 μερες και δεν γινετε τιποτα

Γιατί άφησες να περάσει τόσος καιρός, χωρίς να ζητήσεις τα χρήματά σου πίσω;

παιδια σε αγορες απο εξωτερικο απλα τον νου μας και να παιρνουμε και γνωμες.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Γιατί άφησες να περάσει τόσος καιρός, χωρίς να ζητήσεις τα χρήματά σου πίσω;

Στην αρχη απανταγανε στα email και λογο οτι επεσαν οι γιορτες στη μεση (μετα καταλαβα οτι ηταν ενδιαμεσοι που δεν ειχαν στοκ απλως παραγγελνανε μετα) μου ειπαν οτι εφτεγε το ταχυδρομειο και σαν μ@λ@κας το πιστεψα

Επισης στην εδρα λενε θεσσαλονικη

• 1 month later...

Γειά σας και απο εμένα.

Εγω όπως φαίνεται έπεσα θύμα του εξής site http://www.e-shoptoday.org.

παρρ'αγγειλα ένα κινητό, το προπλήρωσα (!!) και απλά κλαίω τα λεφτά μου. δεν παρέλαβα ποτέ με αγνο΄θσαν στα τηλέφωνα που τους εκανα και απαντυσαν μονο στα email μου, οτι θα παραλάβω το συντομοτερο δυνατό. τους έβρισα, τους απείλησα αλλα τίποτα. τους έχω κάνει ήδη καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή και στην ελληνική αστυνομία.

παιδια προσοχή. μην την πατήσετε και σεις.

----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το ιδιο επαθα και γω!!!

Γειά σας και απο εμένα.

Εγω όπως φαίνεται έπεσα θύμα του εξής site http://www.e-shoptoday.org.

παρρ'αγγειλα ένα κινητό, το προπλήρωσα (!!) και απλά κλαίω τα λεφτά μου. δεν παρέλαβα ποτέ με αγνο΄θσαν στα τηλέφωνα που τους εκανα και απαντυσαν μονο στα email μου, οτι θα παραλάβω το συντομοτερο δυνατό. τους έβρισα, τους απείλησα αλλα τίποτα. τους έχω κάνει ήδη καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή και στην ελληνική αστυνομία.

παιδια προσοχή. μην την πατήσετε και σεις.

----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το ιδιο επαθα και γω!!!

γιατί δεν πλήρωσες με paypal?

Δεν το σκεφτηκα. Με εμβασμα πληρωσα.

Γιατί ρε παιδιά;Γιατί;Προπληρωμή;Ποιο σοβαρό μαγαζί ζητάει προπληρωμή;

Κοιταξτε τι άλλο λένε " Πληρωμη 50% με αντικαταβολη στην Courier & 50% με WESTERN UNION: "

:wacko:

Δεν το σκεφτηκα. Με εμβασμα πληρωσα.

Δεν ξέρω αν θα έχεις κάποιο αποτέλεσμα με την ΕΛ.ΑΣ., αλλά σίγουρα καλά έκανες και απευθύνθηκες εκεί... Επειδή τσέκαρα λίγο το thread από την αρχή, το facebook προφίλ του φαινομενικά τουλάχιστον κατόχου του site, υπάρχει μια χαρά και εμπεριέχει και διαφημίσεις για πωλήσεις κινητών... Δεν ξέρω νομικά τι όπλα έχεις, από τη στιγμή που πλήρωσες με έμβασμα, αλλά από την άλλη μου φαίνεται κουφό να στήνει ένας ένα site, να λέει ότι πουλάει κάτι, να πληρώνεται και να μην το στέλνει και στο τέλος να μην έχει καμία κύρωση... Εύχομαι να βρεις το δίκιο σου και να μην χάσεις τα λεφτά σου, εποχές που είναι. :)

Υ.Γ. Αν μπορείς/θες κράτα μας ενήμερους για την έκβαση της υπόθεσης.

offtopic: Μου θύμισες περίπτωση στο Face που και καλά μια τύπισσα πουλούσε ένα Mac 15άρι retina (5 μηνών), i7, 512 ssd, 700 ευρώ και μου ζητούσε να της κάνω κατάθεση και θα μου το έστελνε μετά (δεν ήθελε μου έλεγε με αντικαταβολή)... χαχαχαχα

Edited by SpyrosR