al3x1k0 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Ωραια μεχρι τωρα..συνηθως ποσοι μαζευεστε? 5-10 άτομα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimavagianos_ Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Ήρθα σήμερα Λέσβο, εκτάκτως και Κυριακή θα ταξιδεύω για Αθήνα. Καλά να περάσετε ό, τι και αν κάνετε/πείτε! Κρίμα, που δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ και σε αυτή τη μάζωξη :( Παράθεση Ζωντανά με την εκπομπή "Γυρίζοντας με 78 στροφές" κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 10-12 μ.μ. (ώρες Ελλάδος) από το www.radio-nostalgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Αλλοι παιδια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Καλημέρα τελικά θα μαζευτούμε σήμερα, ή να το αφήσουμε για άλλη φορά μιας και δεν βλέπω να είμαστε αρκετοί. Και επειδή δεν βλέπω και τον «γιατρό» μας, λέω μήπως να το αναβάλουμε; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_margon Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Καλημέρα..παίζει να έρθω και εγώ αν γίνει η συνάντηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Καλημέρα Και εδώ μάλλον θα μπορέσω να έρθω.. . Απλά πείτε ώρα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimavagianos_ Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Γιατί δεν ορίζετε οι υπεύθυνοι τη συνάντηση σε 2 βδομάδες π.χ. από τώρα ώστε να υπάρχει το περιθώριο να μαζευτεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος και να ειδοποιηθούν περισσότεροι, σε χώρο, που θα έχει προσυμφωνηθεί εκ των προτέρων? Αν γίνει τελευταία στιγμή σήμερα, μπορώ να ειδοποιήσω τηλεφωνικώς ή από FB όσα άτομα γνωρίζω και δεν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον στο παρών νήμα. Παράθεση Ζωντανά με την εκπομπή "Γυρίζοντας με 78 στροφές" κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 10-12 μ.μ. (ώρες Ελλάδος) από το www.radio-nostalgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. December 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Καλησπέρα, στην myphone πατρινή παρέα που χαθήκαμε λίγο τελευταία. Θα μου πεις, υποχρεώσεις και πάλι υποχρεώσεις. Εντάξει αλλά να μην χαθούμε εντελώς. Έχουμε φτιάξει μία όμορφη τεχνολογική παρέα και καλό θα ήταν να βρισκόμαστε κάπου κάπου. Μάλιστα επειδή πλησιάζουν και οι γιορτές, καλό θα ήταν να βρεθούμε μία τελευταία φορά για το 2016. Υπάρχουν δύο διαθέσιμες Κυριακές, στις 11 και στις 18 Δεκεμβρίου. Τι θα λέγατε να βρεθούμε; Όσο για καφετέρια, μιας και η τελευταία προσπάθεια για να αλλάξουμε μέρος δεν πήγε καλά, θα έλεγα να μείνουμε στο συγκεκριμένο μέρος όπου και μαζευόμαστε συχνά, στο Daboos. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Τάσο να μας πει και ο alex_gate_7 αν υπάρχει κάποιο ντέρμπι τις επόμενες Κυριακές, να μην πέσουμε πάνω σε πολύ κόσμο και δεν βρούμε να καθίσουμε. Κατά τα άλλα προσωπικά με βολεύουν και οι δύο ημερομηνίες (εκτός απροόπτου φυσικά). Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimavagianos_ Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Και εμένα με βολεύει παρόλο, που είναι 3.5 κμ από το σπίτι μου και έρχομαι, συνήθως, με τα πόδια για περπάτημα, που κάνει καλό, ενώ και όσοι βαριούνται να περπατήσουν και δεν έχουν μεταφορικό, βρίσκουν κάποιον να τούς πάει ενώ η στάθμευση είναι και εύκολη για όσους έρχονται με αυτοκίνητο. Δεν ξέρω μήπως είναι καλύτερα να οριστεί για τις 18, με το σκεπτικό αφενός να το δουν περισσότερα άτομα και αφετέρου να υπάρξει χρόνος για όσους ενδιαφέρονται να έρθουν, ώστε να φτιάξουν το πρόγραμμά τους και να μην κανονίσουν κάτι άλλο αυτή την ημέρα, αν είναι εφικτό. Παράθεση Ζωντανά με την εκπομπή "Γυρίζοντας με 78 στροφές" κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 10-12 μ.μ. (ώρες Ελλάδος) από το www.radio-nostalgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Μεσα κι εγω, για οποιαδηποτε απο τις 2 ημερομηνιες:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Καλησπερα παιδια!! Τι λετε μιας και μπήκαμε στο 2017 να κάνουμε καμια συνάντηση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Καλησπερα, χρονια πολλα, καλη χρονια!!! Προσωπικα, ειμαι μεσα, για οποτε κανονιστει, μαζι με το Mi MIX!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 22 και 29 Ιανουαρίου μπορώ και εγώ, τις συνηθισμένες ώρες που βρισκόμαστε. Έχουμε όντως πολύ καιρό να μαζευτούμε αρκετοί. Εάν μάλιστα γινόταν να μαζευτούμε και σε επίπεδο μεγάλης συγκέντρωσης, ή να κάναμε έναν συνδυασμό και μα κοπή πίτας θα ήταν καλύτερο. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Συμφωνω κι επαυξανω: να συνδυαστει η συγκεντρωση, με κοπη πιτας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Εγώ μέσα. Καλύτερα πιστεύω 29/1, για να ενημερωθούν περισσότεροι. Προσωπικά είμαι διαθέσιμος και τις 2 ημερομηνίες οπότε ας αποφασίσει η πλειοψηφία. Ας κρατήσει κάποιος λίστα συμμετοχών. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Προτείνω 29/01 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Προτείνω 29/01 Και εγω μεσα για 29.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Καλημερα, μεσα κι εγω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Καλημερα, μεσα κι εγω!!! alexyari κράτα λίστα συμμετεχόντων αν είναι εύκολο. Και εγώ μέσα φυσικά!! Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Μέσα εκτός απροόπτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Καλημερα!!!:D Επειδη δε βλεπω πολλους διαθεσιμους και "ζεστους", μηπως να οργανωθουμε πιο σωστα για το επομενο Σ/Κ, σε συνδυασμο με κοπη πιτας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Κι εγώ μέσα για μεθαύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Και εγώ θα έρθω μεθαύριο.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Ωραια λοιπον..θελετε να πουμε μερος συναντησης ή ωρα κλπ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts