nnik_1969 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Τελικά ,που θα πάμε βρε; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Τελικά ,που θα πάμε βρε; Έλα ντε? Οι μισοί από εδώ οι άλλοι μισοί φαρο χαχαχαχα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 (edited) Δεν βρίσκουμε μια μέση λύση στυλ Λάγιος, Dech ή οτιδήποτε. Η παρέα μετράει, τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε. Edit Άλλη λύση : Πάμε σήμερα Νταμπός για κλείσιμο σεζόν. Και στο καφέ βάζουμε poll για την επόμενη μάζωξη :D Edited June 7, 2015 by rotsikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Έλα ρε συνονόματε δώσε λύση. Γράψτε και οι υπόλοιποι. Εγώ θα περάσω daboos αν δεν είστε θα έρθω φαρο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Δεν βρίσκουμε μια μέση λύση στυλ Λάγιος, Dech ή οτιδήποτε. Η παρέα μετράει, τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε. Edit Άλλη λύση : Πάμε σήμερα Νταμπός για κλείσιμο σεζόν. Και στο καφέ βάζουμε poll για την επόμενη μάζωξη :D Νομίζω ότι καλύτερο αυτό. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Νταμπους τέλος. Θα μπερδευτουμε. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Ναι παιδιά Νταμπους και δημοψήφισμα μετά :D Άντε τυχερούληδες θα σας φέρω και το Xperia P να θαυμάσετε :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. June 7, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Εγώ άλλαξα στρατόπεδο, «κατατάχτηκα» στη microsoft!!! Θα έρθω με lumia 640 XL LTE Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Εγώ άλλαξα στρατόπεδο, «κατατάχτηκα» στη microsoft!!! Θα έρθω με lumia 640 XL LTE Ενδιαφέρον Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Τελικά που θα πάμε στην επόμενη συνάντηση; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Deck ή δασύλλειο. Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Το deck είναι πιο προσβάσιμο για όλους νομίζω. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Είναι κανείς διαθέσιμος για καφεδάκι την Κυριακή στο deck όπου μάλλον καταλήξαμε; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Είναι κανείς διαθέσιμος για καφεδάκι την Κυριακή στο deck όπου μάλλον καταλήξαμε; Εγώ πολύ δύσκολα. :( Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_margon Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Και εγώ χλωμό το βλέπω,αν είμαι Πάτρα θα έρθω σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Δυστυχώς ΠΣΚ εκτός Πατρών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Οπότε μάλλον το αφήνουμε για την άλλη εβδομάδα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Η Κυριακή είναι δύσκολη μέρα για συνάντηση το Καλοκαίρι. Για πολλούς είναι η μοναδική ευκαιρία για μπανακι με την οικογένεια. Ίσως θα ήταν καλύτερα να κανονίζαμε μια Τετάρτη απόγευμα, όπου είναι κλειστά και τα μαγαζιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Η Κυριακή είναι δύσκολη μέρα για συνάντηση το Καλοκαίρι. Για πολλούς είναι η μοναδική ευκαιρία για μπανακι με την οικογένεια. Ίσως θα ήταν καλύτερα να κανονίζαμε μια Τετάρτη απόγευμα, όπου είναι κλειστά και τα μαγαζιά. Τα ειπες ολα σε δυο γραμμες ;) Τεταρτες δεν μπορουν καποια αλλα μελη γιατι πανε ''αλλου'' για καφε :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Χαθήκαμε... ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Χαθήκαμε... Υ. Γ. Το Χαθήκαμε δεν ήταν πολιτικό σχόλιο, μην παρεξηγηθούμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Χαθήκαμε... ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υ. Γ. Το Χαθήκαμε δεν ήταν πολιτικό σχόλιο, μην παρεξηγηθούμε :) Πράγματι... Εγώ είμαι μέσα για συνάντηση την Κυριακή αν μαζευτούμε. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Κι εγώ μέσα για οποιαδήποτε ημέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Καλησπέρα σας. Και εγω λογικά θα μπορώ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Εγώ μπορώ μόνο Κυριακή. Να πούμε για αυτήν την Κυριακή τη γνωστή ώρα στο γνωστό μέρος να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. July 7, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Εγώ, επειδή δουλεύω νύχτα και το μεσημέρι θα πρέπει να κοιμηθώ, μπορώ Κυριακή αλλά πρωί μετά τις 10:00. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts