alexyari Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Χρονια πολλα σ' ολους σας, στις οικογενειες σας και σ' ολους τους δικους σας ανθρωπους!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_margon Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Χρόνια πολλά υγεία και ευτυχία σε όλους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Με γεια μου... Άντε να έρθω ανανεωμένος στο επόμενο meeting. Τώρα είμαι με ένα δανεικό xperia mini... :lol::p Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Με γεια μου... Άντε να έρθω ανανεωμένος στο επόμενο meeting. Τώρα είμαι με ένα δανεικό xperia mini... :lol::p Ρε ξέχασα να σου πω να πάρεις και μένα ένα καλώδιο data με. Φτου Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Κρίμα που δεν εξυπηρετήθηκες και εσύ. Αν μπορείς να το πάρεις χωρίς πρόσκληση στείλτο στη θυρίδα μου στο mailbox.de και μοιραζόμαστε από κει τα μεταφορικά. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Κρίμα που δεν εξυπηρετήθηκες και εσύ. Αν μπορείς να το πάρεις χωρίς πρόσκληση στείλτο στη θυρίδα μου στο mailbox.de και μοιραζόμαστε από κει τα μεταφορικά. Επρεπε να γινει εκεινη την ωρα με ολα τα πραγματα.Δεν πειραζει.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Τι λέτε να κανονίσουμε μια συνάντηση την Κυριακή; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Ορματε παιδια Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Μέσα είμαι daboos 4. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Κυριακή μεσημέρι εγώ κόβω βασιλόπιτα σε σύνδεσμο. Δεν θα μπορέσω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Εγώ θα ξέρω το βράδυ σίγουρα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_margon Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Θα είμαι και εγώ εκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Τελικά λόγω κάποιας δυσαρεστης Τροπης αναβλήθηκε η εκδήλωση η δικιά μου αύριο, οπότε θα έρθω και γω. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Ποιό λεωφορείο πάει προς τα εκεί παιδια (Ηρ. Πολυτεχνείου); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Μέσα και εγώ παιδιά. Εκτός απροόπτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_margon Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Ποιό λεωφορείο πάει προς τα εκεί παιδια (Ηρ. Πολυτεχνείου); Που μένεις?Μήπως βολεύει κάποιο παιδί που είναι ο δρόμος του να περάσει να σε πάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Θα έρθω και εγώ. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Ποιό λεωφορείο πάει προς τα εκεί παιδια (Ηρ. Πολυτεχνείου); Σίγουρα βολεύει το τρένο. Αν μας πεις προς τα που μένεις θα σε βοηθήσουμε. Παίζει και το σενάριο που σου είπε ο Θάνος. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Που μένεις?Μήπως βολεύει κάποιο παιδί που είναι ο δρόμος του να περάσει να σε πάρει. Κέντρο μένω. Αλλά φοβάμαι μην την πατήσω μετά το φαγητό :D Αν τα καταφέρω θα πάρω το λεωφορείο προς Αγυιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Αν πάρεις το 1 από Αγίου Ανδρέου και κατέβεις στον Κρόνο ή πάρεις το τρένο στείλε μου πμ να σε περιμένω να πάμε μαζί στην καφετέρια αν δεν ξέρεις πως να πας. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Το παλιό Αμπε φα μπε δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Το παλιό Αμπε φα μπε δεν είναι; Ναι εκει :) Με το τρενο μπορεις να κατεβεις στη πλατεια που ειναι το γηπεδο της παναχαικης και μετα να κατεβεις με τα ποδια :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Μάλλον με λεωφορείο που έχει και πιο συχνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 10, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Παιδιά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθω και εγώ. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Μέσα και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts