Jump to content

Συναντήσεις μελών myphone.gr Πάτρας (Επίσημο Θέμα)

giachtas
 Κοινοποίηση

Θα παρευρεθείτε στο νέο meeting μας στην Πάτρα;  

27 members have voted

1. 1. Θα παρευρεθείτε στο νέο meeting μας στην Πάτρα;

• Ναι, σίγουρα!
    • Δεν ξέρω, ίσως.
    • Όχι, δεν μπορώ

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να πούμε 6 ή 7;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

6 μια χαρά είναι

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Δυστυχώς δεν θα έρθω.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Αντώνη αν είναι εύκολο φέρε τον ασύρματο φορτιστή να τον δοκιμάσω στο νέξους. Το note το πούλησες;

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Αντώνη αν είναι εύκολο φέρε τον ασύρματο φορτιστή να τον δοκιμάσω στο νέξους. Το note το πούλησες;

Έγινε. Το Νοτε έχει φύγει εδώ και καιρό

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δυστυχώς δεν θα έρθω.

Φίλε Θανάση σε καταλαβαίνω. Μετά την ταπεινωτικη ήττα του Ζ3 από το Μ8 στη φωτογραφία φυλαγεσαι και καλά κάνεις. :lol:

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλε Θανάση σε καταλαβαίνω. Μετά την ταπεινωτικη ήττα του Ζ3 από το Μ8 στη φωτογραφία φυλαγεσαι και καλά κάνεις. :lol:

Χαχαχα :p:p:p

Δημήτρης

:lol::lol: σκιαχτηκα:lol::lol:

Λόγο τσιγάρου δεν έρχομαι :p

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

:lol::lol: σκιαχτηκα:lol::lol:

Λόγο τσιγάρου δεν έρχομαι :p

Έλα ρε φίλε.Πετάγεσαι και κάνεις ένα έξω.

Εγώ λόγο δουλειάς δεν θα μπορώ να έρθω. Καλά να περάσετε όσοι πάτε. Βγάλτε και καμία φωτογραφία
Θοδωρής

Μιλάω με τον Βασίλη στο τηλ και λέει 6 στο παράρτημα.

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση.

Έχει κάποιος από εσάς προσωπική εμπειρία από hol ή forthnet στο κέντρο της Πάτρας;

Εννοώ πακέτο σταθερής και ίντερνετ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση.

Έχει κάποιος από εσάς προσωπική εμπειρία από hol ή forthnet στο κέντρο της Πάτρας;

Εννοώ πακέτο σταθερής και ίντερνετ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλημερα φιλε μου.

Προσωπικη εμπειρια απο forthnet, την οποια ειχα περιπου 3 χρονια τωρα στο κεντρο (Ρηγα Φερραιου & Ζαιμη): δεν ειχα αποσυνδεσεις, σταθερες ταχυτητες, οχι καποιο ιδιαιτερο προβλημα γενικα. Αλλα, οχι και κατι το ιδιαιτερο!! Προσφατα αλλαξα σε ΟΤΕ κι η διαφορα ειναι κατι παραπανω απο εμφανης, ειδικα οσον αφορα την ταχυτητα.

Καλημερα φιλε μου.

Προσωπικη εμπειρια απο forthnet, την οποια ειχα περιπου 3 χρονια τωρα στο κεντρο (Ρηγα Φερραιου & Ζαιμη): δεν ειχα αποσυνδεσεις, σταθερες ταχυτητες, οχι καποιο ιδιαιτερο προβλημα γενικα. Αλλα, οχι και κατι το ιδιαιτερο!! Προσφατα αλλαξα σε ΟΤΕ κι η διαφορα ειναι κατι παραπανω απο εμφανης, ειδικα οσον αφορα την ταχυτητα.

Εγώ είμαι εδώ και 20 περίπου χρόνια στη WIND. Όμως βλέπω ότι "σέρνεται" λίγο τώρα τελευταία, αν και είμαι σχετικά κοντά στο Σκαγιοπούλειο, Τέρψη. Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στον ΟΤΕ, ειδικά τώρα που έχει και την υπηρεσία mywifi. Το μόνο που με κρατάει ακόμη στη WIND είναι τα 120 λεπτά προς όλους που μου δίνει κάθε μήνα στο F2G επειδή έχω και το σταθερό σε αυτή. Forthnet δεν είχα ποτέ, αλλά έχω ακούσει γενικά καλά λόγια για την ταχύτητα Internet που έχει. Για να λες από εμπειρία ότι ο ΟΤΕ είναι καλύτερος θα ξέρεις. Γεγονός είναι ότι ο ΟΤΕ έχει καλύτερες ταχύτητες, απλώς είναι σχετικά πιο ακριβός σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Εγώ είμαι εδώ και 20 περίπου χρόνια στη WIND. Όμως βλέπω ότι "σέρνεται" λίγο τώρα τελευταία, αν και είμαι σχετικά κοντά στο Σκαγιοπούλειο, Τέρψη. Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στον ΟΤΕ, ειδικά τώρα που έχει και την υπηρεσία mywifi. Το μόνο που με κρατάει ακόμη στη WIND είναι τα 120 λεπτά προς όλους που μου δίνει κάθε μήνα στο F2G επειδή έχω και το σταθερό σε αυτή. Forthnet δεν είχα ποτέ, αλλά έχω ακούσει γενικά καλά λόγια για την ταχύτητα Internet που έχει. Για να λες από εμπειρία ότι ο ΟΤΕ είναι καλύτερος θα ξέρεις. Γεγονός είναι ότι ο ΟΤΕ έχει καλύτερες ταχύτητες, απλώς είναι σχετικά πιο ακριβός σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Τασο μηπως μπερδευτικες.... 20 χρονια σταθερη wind ?

Εγώ περισσότερο ανησυχώ για την ποιότητα κλήσεων. Φοβάμαι μην στην κακοκαιρία έχω διακοπές και άλλα ευτράπελα.

Όσο για το ίντερνετ οχταρα άμα μου δίνει, ευχαριστημένος είμαι. Για 24αρα εκτός ΟΤΕ κρατώ μικρό καλάθι.

Για παράδειγμα πληρώνω 27 ευρώ το μήνα (χωρίς φπα) κι έχω απεριοριστα σταθερά +150 λεπτά προς κινητά. Χωρίς ίντερνετ.

Τη Wind την ψιλοφοβάμαι. Κάνει βέβαια κάτι προσφορές δια τηλεφώνου, άπαιχτες.

Τασο μηπως μπερδευτικες.... 20 χρονια σταθερη wind ?

Ναι έχεις δίκιο. Την έχω βέβαια από εποχή tellas, πριν την πάρει η Wind. Αν θυμάμαι καλά, θα πρέπει να την έχω από το 2002 ή 2003, κάπου εκεί πάντως. Δεν μπορώ να πω πως είχα, ούτε έχω ιδιαίτερα προβλήματα. Με την τηλεφωνία δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Με την ταχύτητα του internet όμως και εάν την συγκρίνω με της δουλειάς μου, βλέπω κάποια διαφορά.

Αύριο παραλαμβανω Νexus 6 .Αν θέλετε κανονίζουμε καφέ την Κυριακή για να το δείτε.

Αύριο παραλαμβανω Νexus 6 .Αν θέλετε κανονίζουμε καφέ την Κυριακή για να το δείτε.

Έλα Μέσα είμαι εγω

Θοδωρής

Έλα Μέσα είμαι εγω

Οπότε πάμε Νταμπους οι δυο μας και θα έλθουν και οι άλλοι.

4 είναι καλά;

Οπότε πάμε Νταμπους οι δυο μας και θα έλθουν και οι άλλοι.

4 είναι καλά;

Χαχαχαχα καλά είναι. Κάτσε να το δουν.

Θοδωρής