prioxxx Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Για κάντε ενα νεο thread να αναφέρει πληροφορίες που λεγατε! Αν είναι να κλείσει κ η ημερομηνία αφού τότε μπορούμε οι περισσοτεροι. Αν κ προτιμώ πρωι όπως το ειχαμε κάνει . Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Για κάντε ενα νεο thread να αναφέρει πληροφορίες που λεγατε! Αν είναι να κλείσει κ η ημερομηνία αφού τότε μπορούμε οι περισσοτεροι. Αν κ προτιμώ πρωι όπως το ειχαμε κάνει . Δώσε 1-2 μέρες ακόμα και το οριστικοποιούμε. Βάζουμε μια ώρα π.χ. 2... ώστε να βολευτούν οι περισσότεροι, και μετά κανονίζουμε κάποιοι αν θέλουμε να πάμε και νωρίτερα Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. January 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Εντάξει παίδες. ΝΕΟΝ Κυριακή 16/02/2014 και ώρα 14:00+ ή κάπου εκεί. Ας περιμένουμε 1-2 ημέρες και για άλλες προτάσεις και μετά να οριστικοποιηθεί. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Εντάξει παίδες. ΝΕΟΝ Κυριακή 16/02/2014 και ώρα 14:00+ ή κάπου εκεί. Ας περιμένουμε 1-2 ημέρες και για άλλες προτάσεις και μετά να οριστικοποιηθεί. http://www.vrisko.gr/details/052k13020bc5be0f417hch50de7d51a1 αυτό λέτε;; Καλό ίντερνετ έχει ή θα μας κρεμάσει;; :lol::p Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Και εγω μεσα παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 http://www.vrisko.gr/details/052k13020bc5be0f417hch50de7d51a1 αυτό λέτε;; Καλό ίντερνετ έχει ή θα μας κρεμάσει;; :lol::p Ναι μια χαρα ειναι. Εχουμε και το greek wpa finder Δεν θα κολλήσουμε. Εχει όμως Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 http://www.vrisko.gr/details/052k13020bc5be0f417hch50de7d51a1 αυτό λέτε;; Καλό ίντερνετ έχει ή θα μας κρεμάσει;; :lol::p Δεν είμαι καθημερινός θαμώνας για να ξέρω, αλλά επειδή δουλεύει ένας γνωστός μου μπορώ να ρωτήσω περισσότερες λεπτομέρειες. Εκείνο που ξέρω είναι ότι πηγαίνουν φοιτητές συχνά οπότε υποθέτω ότι θα έχει και την απαραίτητη προϋπόθεση για internet. Όπως όμως γράφτηκε και πιο πάνω, θα συγκεντρωθούμε για να γνωριστούμε, να χαζέψουμε νεες συσκευές, να ανταλλάξουμε απόψεις και όχι να "κλειστούμε" πίσω από μία οθόνη. Χωρίς να θέλω να σας μπερδέψω περισσότερο με την επιλογή καφετέριας, έχω να προτείνω και αυτή που βρίσκεται στη γωνία Αγ. Ανδρέου και Παντανάσσης (στον πεζόδρομο) Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskokos Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Δεν είμαι καθημερινός θαμώνας για να ξέρω, αλλά επειδή δουλεύει ένας γνωστός μου μπορώ να ρωτήσω περισσότερες λεπτομέρειες. Εκείνο που ξέρω είναι ότι πηγαίνουν φοιτητές συχνά οπότε υποθέτω ότι θα έχει και την απαραίτητη προϋπόθεση για internet. Όπως όμως γράφτηκε και πιο πάνω, θα συγκεντρωθούμε για να γνωριστούμε, να χαζέψουμε νεες συσκευές, να ανταλλάξουμε απόψεις και όχι να "κλειστούμε" πίσω από μία οθόνη. Χωρίς να θέλω να σας μπερδέψω περισσότερο με την επιλογή καφετέριας, έχω να προτείνω και αυτή που βρίσκεται στη γωνία Αγ. Ανδρέου και Παντανάσσης (στον πεζόδρομο) νομιζω λες το tag, φοιτητικο στεκι διαβασματος... τελευταια φορα δεν ειχε και πολυ καλο ιντερνετ που τσεκαρα γτ συνηθως ειναι παρα πολλοι πανω του που διαβαζουν... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 νομιζω λες το tag, φοιτητικο στεκι διαβασματος... τελευταια φορα δεν ειχε και πολυ καλο ιντερνετ που τσεκαρα γτ συνηθως ειναι παρα πολλοι πανω του που διαβαζουν... :p Πράγματι με το tag θα υπάρχει θέμα λογικά θα είναι ψιλογεματο Κυριακή. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Κολλησατε στο ίντερνετ. Την αλλη φορά μια χαρά ημασταν νεον. Μια ακόμα ιδεα για καφέ ειναιveso mare και φάρο. Για να μην έχει πολύ κόσμο και να μας αντέξει το μαγαζί. Αυτο είναι το σημαντικό να είμαστε ανετα και μαρινα μερια δεν θα είμαστε Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Veso Mare ή Φάρο θα είναι καλά εάν πάμε μεσημέρι όπως λέμε, γιατί πρωί έχει αρκετό κόσμο και εκεί. Λοιπόν μας βλέπω για ΝΕΟΝ (πλατεία Τριών Ναυάρχων & Μαιζώνος). Είναι αρκετά μεγάλη καφετέρια. Τώρα για το Wi-Fi δεν ξέρω λεπτομέρειες, αλλά δε νομίζω να πρέπει οπωσδήποτε να επιλέξουμε καφετέρια με κύριο λόγο το καλό ή όχι Wi-Fi. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Πράγματι με το tag θα υπάρχει θέμα λογικά θα είναι ψιλογεματο Κυριακή. Αυτο δεν ειναι διαβασμα?Δηλ για ησυχια?Δεν εχω παει ποτε δεν ξερω τι φαση ειναι.Οποιος ξερει ας μας πει ! Κολλησατε στο ίντερνετ. Την αλλη φορά μια χαρά ημασταν νεον. Μια ακόμα ιδεα για καφέ ειναιveso mare και φάρο. Για να μην έχει πολύ κόσμο και να μας αντέξει το μαγαζί. Αυτο είναι το σημαντικό να είμαστε ανετα και μαρινα μερια δεν θα είμαστε Θελω να χεις μπαταρια οταν φερεις το G2 :lol: Veso Mare ή Φάρο θα είναι καλά εάν πάμε μεσημέρι όπως λέμε, γιατί πρωί έχει αρκετό κόσμο και εκεί. Λοιπόν μας βλέπω για ΝΕΟΝ (πλατεία Τριών Ναυάρχων & Μαιζώνος). Είναι αρκετά μεγάλη καφετέρια. Τώρα για το Wi-Fi δεν ξέρω λεπτομέρειες, αλλά δε νομίζω να πρέπει οπωσδήποτε να επιλέξουμε καφετέρια με κύριο λόγο το καλό ή όχι Wi-Fi. Παιδια Κυριακη δεν ειναι σε καμια περιπτωση καλα θεατρακι!Εχει πολυ κοσμο ολη μερα. Νεον πιστευω ειναι οτι πρεπει! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Θελω να χεις μπαταρια οταν φερεις το G2 :lol: Παιδια Κυριακη δεν ειναι σε καμια περιπτωση καλα θεατρακι!Εχει πολυ κοσμο ολη μερα. Νεον πιστευω ειναι οτι πρεπει! Φιλε η μπαταρια δεν πεφτει μην αγχώνεσαι Οσο για καφετέρια ισχύει Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Φιλε η μπαταρια δεν πεφτει μην αγχώνεσαι Οσο για καφετέρια ισχύει Έχω ψηθεί να το πάρω βασικά! Για τη μπαταρία του ναι είναι respect Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Έχω ψηθεί να το πάρω βασικά! Για τη μπαταρία του ναι είναι respect Βλεπω οτι εχεις nexus 4. Ειναι ξαδερφακι του nexus 5 με οτι αυτο συνεπάγεται. Δες στο τοπικ που μιλαμε για Μπαταρία να δεις τι ανεβασα προχθες. Θα τα πουμε απο κοντα να είμαστε καλα αλλα αυτο το τηλεφωνο δεν το ερωτεύεσαι μονο για την Μπαταρία. Εχει μια απιστευτη οθόνη edge to edge με απιθανα χρωματα και γενικα μια απροβλημάτιστη λειτουργία που δεν μπορείς να αποφασίσεις αν θα φλασαρεις η οχι. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5190604 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Έχω ψηθεί να το πάρω βασικά! Για τη μπαταρία του ναι είναι respect Θα στο έφερνα να το δεις... και να στο πούλαγα κι όλας αλλά μάλλον θα φύγει για άλλον αύριο το G2 μου... και είναι και 32GB :) Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Θα στο έφερνα να το δεις... και να στο πούλαγα κι όλας αλλά μάλλον θα φύγει για άλλον αύριο το G2 μου... και είναι και 32GB :) Γιατι ρε συ? Να χαλάσουμε λιγο το θεμα... Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Γιατι ρε συ? Να χαλάσουμε λιγο το θεμα... Θα χαλάσουμε το S4 μου φαίνεται.. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Θα χαλάσουμε το S4 μου φαίνεται.. Μιλας με.γρηφους και ειμαι σε περιοδο εξεταστικής. Δεν νιωθω χαχαχα αστο απο κοντα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Μιλας με.γρηφους και ειμαι σε περιοδο εξεταστικής. Δεν νιωθω χαχαχα αστο απο κοντα Νόμιζα θέμα εννοούσες "theme".. του LG G2... Επειδή όμως θα το δώσω το G2 και θα πάρω S4, θα χαλάσουμε το θέμα (αν εννοούσες αυτό), του S4. Θέλω μαθήματα TSF. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Ποσο θα το δώσεις;;εγώ θέλω να πουλησω το nexus 4! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Νόμιζα θέμα εννοούσες "theme".. του LG G2... Επειδή όμως θα το δώσω το G2 και θα πάρω S4, θα χαλάσουμε το θέμα (αν εννοούσες αυτό), του S4. Θέλω μαθήματα TSF. Εννοουσα το τοπικ. Μαθημα tsf απο των Αντώνη (ιατρός) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Βλεπω οτι εχεις nexus 4. Ειναι ξαδερφακι του nexus 5 με οτι αυτο συνεπάγεται. Δες στο τοπικ που μιλαμε για Μπαταρία να δεις τι ανεβασα προχθες. Θα τα πουμε απο κοντα να είμαστε καλα αλλα αυτο το τηλεφωνο δεν το ερωτεύεσαι μονο για την Μπαταρία. Εχει μια απιστευτη οθόνη edge to edge με απιθανα χρωματα και γενικα μια απροβλημάτιστη λειτουργία που δεν μπορείς να αποφασίσεις αν θα φλασαρεις η οχι. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5190604 Ασε φίλε τα ξερω κ εχεις δικιο μιας κ σας διαβάζω στα κρυφά έννοια σου χαχα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Παραδίδω και μαθήματα ,όπως είπαμε. Άσχετο Μάλλον θα πουλήσω το gear .Eνδιαφέρεται κανείς σας ή φίλος σας; 150 E .Είναι ολοκαίνουριο. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Φαση εχετε οι Πατρινοι. Πουλατε και αγοραζετε ο ενας τον αλλον. :lol: Εχω και εγω εναν γνωστο καταστηματαρχη στην Πατρα που πουλαει κινητα, να ερθει να σας πει ενα "γεια",,, Ελπιζω μονο, να μην το μαθει ο Mύθοζζζζ... :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts