alex_gate_7 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Πιθανότατα και εγώ μέσα για αύριο να τα πούμε εκτός αν προκύψει απρόοπτο... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Α ρε Ζ2 μονο συ υπαρχεις! Αντε και το ασπρο του G2. Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Α ρε Ζ2 μονο συ υπαρχεις! Αντε και το ασπρο του G2. Βασιλη και αυτοι που ειχν το Z2 το αφησαν για αλλα :p Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Βασιλη και αυτοι που ειχν το Z2 το αφησαν για αλλα :p Ο Βασιλης αν παει σε καταστημα κινητης δεν το αφηνει με τιποτα :p Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Κάθε φορά που πάμε με κάνει ρόμπα... Άσε που τον ξέρουν ένα σωρό υπάλληλοι... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Βασίλη ελπίζω να μην παρεξηγηθώ. Πλάκα κάνουμε έτ? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Έλα τώρα ρε Θοδωρή από ποιον να παρεξηγηθείς, μην τρελαθούμε... :) Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Αν είναι και πάμε daboos θα είμαι 7μιση εκεί εγώ. Καλημέρα σας. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Σας αγαπαω ολους! Z2 RULES! Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Παιδιά καλά να περάσετε. Θα ρίξω βουτιά και για εσάς Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Θα τα πουμε μεις! Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Θα έρθω και εγώ 7μιση... Έχω τρελά νέα από Sony. Πάλι θα λιώσουμε... :lol::lol::cool::cool: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Άκυρο από μένα παιδάκια... Σόρρυ αλλά μου άλλαξαν ώρα συνάντησης η παρέα και κάποιοι ξενοικιάζουν οπότε αδύνατο... Κρίμα και ήθελα να χαζέψω το M8... Βασίλη άλλαξε υπογραφή (inb4 Γιατί η δικιά σου είναι καλύτερη ρε μιν@ρα? :lol:) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Άκυρο από μένα παιδάκια... Σόρρυ αλλά μου άλλαξαν ώρα συνάντησης η παρέα και κάποιοι ξενοικιάζουν οπότε αδύνατο... Κρίμα και ήθελα να χαζέψω το M8... Βασίλη άλλαξε υπογραφή (inb4 Γιατί η δικιά σου είναι καλύτερη ρε μιν@ρα? :lol:) Να είμαστε καλά ξανακςνονιζουμε Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 (edited) Παιδιά οι φωτογραφίες. https://drive.google.com/folder/d/0B2JBCwvXIaojeHJUY2tPcGJjSTg/edit Αλέξη επειδή με τρέλανες φίλε δεν σου ξανά λεω τίποτα :p Οι φωτογραφίες μπορεί να μην είναι καλές. Άντε Καλημέρα παιδιά Edited July 5, 2014 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Χαχαχαχα... Πεθαίνω με Βασίλη... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Top models όλοι μιλάμε... Απλά χαραμιζόμαστε. :lol: Θοδωρή μην το παίρνεις κατάκαρδα, υπάρχουν και χειρότερα. :rolleyes: Σου απάντησαν από Αμερική;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_margon Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Ωραίες φωτογραφίες ποιός της τράβηξε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 τις εβγαλα εγω για να δοκιμασουμε τα φοβερα και τρομερα 4 MPixels ultra pixels πως ελγονται Αλεξη ολα καλα φιλε δεν εχω θεμα δεν παω σερβις......Αντε γεια :p Ο Βασιλης προσπαθει με μια απλη λογικη να μας εξηγησει γιατι επιλεγει συνεχεια sony ενω λεει οτι η φωτογραφιες του T που εχει βγαζουν κοκο με λιγο χρωμα (εμεινε η ατακα)...τελος παντων δεν τα καταφερε να μας πησει και δεν καταλαβαμε γιατι την επιλεγει.. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Ο Βασιλης προσπαθει με μια απλη λογικη να μας εξηγησει γιατι επιλεγει συνεχεια sony ενω λεει οτι η φωτογραφιες του T που εχει βγαζουν κοκο με λιγο χρωμα (εμεινε η ατάκα).... Θεός ο Βασίλης, φοβερή ατάκα! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_margon Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 τις εβγαλα εγω για να δοκιμασουμε τα φοβερα και τρομερα 4 MPixels ultra pixels πως ελγονται Αλεξη ολα καλα φιλε δεν εχω θεμα δεν παω σερβις......Αντε γεια :p Μία χαρά είναι,όταν κανείς μεγέθυνση βλέπεις τα λίγα pixels. Η πρώτη φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά.!!! Τελικά Θοδωρή δεν άντεξες την έκανες την μαλ@κι@ το πήρες το εργαλείο,καλορίζικο Και να το χαρείς και σύντομα meeting να το δούμε από κοντά.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Χαχαχα Ναι δεν άντεξα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Σας αγαπαω ολους! Παλι καλα που ειστε ενταξει παιδια και λεμε καμια βλακεια. Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Θοδωρή πάντως το σέρβις της htc είναι δίπλα στο πλαίσιο... :rolleyes: Πήγα σήμερα πάλι το κινητό μου για σέρβις και μάλλον ήθελε να με πάρει με τις πέτρες το αφεντικό του καταστήματος... :D:p Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 http://s4.postimg.org/bm19t1b65/image.jpg http://www.gsmarena.com/ Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts