al3x1k0 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Σωστά... :) Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. June 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Γεια σας, δεν ξέρω εάν θα μπορέσω να έρθω. Βλέπεις, οικογενειακές υποχρεώσεις. Τα πιτσιρίκια θέλουν μπάνιο και αν τους πω όχι...... Εάν έρθουμε νωρίς, θα περάσω μία βόλτα. Αντώνη καλορίζικο το flex. Πολύ θα ήθελα να το δω από κοντά. Αν δεν τα καταφέρω σήμερα, σε επόμενη συνάντηση. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Για όποιον φέρει κάνα τάμπλετ και ενδιαφέρεται στις 7 ξεκινάει και το συνέδριο της google. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Για όποιον φέρει κάνα τάμπλετ και ενδιαφέρεται στις 7 ξεκινάει και το συνέδριο της google. Τι να μας πουν τα γατακια της google. Εδω εχει συνεδριο η ομαδα Πατρας. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Χαχα σωστός Αντώνη... Ανακοινώσαμε αγοραπωλησίες νέες προϊόντα and more... :lol: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Τι να μας πουν τα γατακια της google. Εδω εχει συνεδριο η ομαδα Πατρας. Ωραιο το avatar! Καλα τα λες ,εδω εχουμε εμεις συναντηση και επρεπε να επικεντρωθουν ολοι σε μας :lol: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 :):):DΩραιο το avatar! Καλα τα λες ,εδω εχουμε εμεις συναντηση και επρεπε να επικεντρωθουν ολοι σε μας :lol: Ευχαριστώ. Με γεια και σε σένα στο μέλλον η αλλαγή Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 :):):D Ευχαριστώ. Με γεια και σε σένα στο μέλλον η αλλαγή Δεν αλλαζει αυτος ρε αβαταρ. χαχα Παιδια καντε κανενα σταυρο να εχω και εγω ενα smartphone μεσα στο ΣΚ :(:(:( Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Φωτογραφια δεν τραβηξαμε χθες. Για να ξερουν τι χανουν οι αλλοι. Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Δεν αλλαζει αυτος ρε αβαταρ. χαχα Παιδια καντε κανενα σταυρο να εχω και εγω ενα smartphone μεσα στο ΣΚ :(:(:( Εσύ γιατί δεν αλλάζεις avatar να βάλεις το nokia;; :lol::p Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Δεν αλλαζει αυτος ρε αβαταρ. χαχα Παιδια καντε κανενα σταυρο να εχω και εγω ενα smartphone μεσα στο ΣΚ :(:(:( Κανένα νέο Θοδωρή; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Κανένα νέο Θοδωρή; Αντωνη τωρα το ειδα εχω χαθει καθομαι στο pc και δεν ξερω τι να πρωτοκοιταξω.Σημερα το απογευμα εφυγε απο αθηνα για Πατρα.Οπως μου ειπαν αυριο πρωι.Εγω 7 μιση θα ειμαι ACS και θα περιμενω :p Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Αντωνη τωρα το ειδα εχω χαθει καθομαι στο pc και δεν ξερω τι να πρωτοκοιταξω.Σημερα το απογευμα εφυγε απο αθηνα για Πατρα.Οπως μου ειπαν αυριο πρωι.Εγω 7 μιση θα ειμαι ACS και θα περιμενω :p Γλέντια αύριο Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Γλέντια αύριο θα αλλαζα και αβαταρ αλλα δεν θελω να το γρουσουζεψω ρε φιλε.Δηλαδη μαραθωνιος να ερθει το κινητο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 θα αλλαζα και αβαταρ αλλα δεν θελω να το γρουσουζεψω ρε φιλε.Δηλαδη μαραθωνιος να ερθει το κινητο Άλλαξε το αύριο που θα έλθει και θα το πιάσουμε το νόημα Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Ακόμα δεν βλέπω αλλαγή στο αβαταρ. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Ακόμα δεν βλέπω αλλαγή στο αβαταρ. Τώρα μπήκα σπίτι. Το έχω από τις εννιά και το άνοιξα τώρα χαχαχα. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Τώρα μπήκα σπίτι. Το έχω από τις εννιά και το άνοιξα τώρα χαχαχα. Καλορίζικο, καλοτάξιδο. Στον άλλο καφέ πολλές νέες αφίξεις Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Καλορίζικο, καλοτάξιδο. Στον άλλο καφέ πολλές νέες αφίξεις Ευχαριστώ Αντώνη να είσαι καλά. Θα μπει πρίζα σε λίγο. Έχουμε πολλά να δείξουμε. Το μόνο κακό παιδιά είναι Ότο γλιστράει χωρίς την κουμουτσα πίσω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Ευχαριστώ Αντώνη να είσαι καλά. Θα μπει πρίζα σε λίγο. Έχουμε πολλά να δείξουμε. Το μόνο κακό παιδιά είναι Ότο γλιστράει χωρίς την κουμουτσα πίσω Νατο ρε φίλε. Για αυτό στο πλαίσιο δεν το έβγαζαν. Πήγαινε στο πλαίσιο και αγόρασε τώρα μια γκουμουτσα και βαλτη μόνος σου στο τηλ και ζήτησε τους και συγγνώμη Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Νατο ρε φίλε. Για αυτό στο πλαίσιο δεν το έβγαζαν. Πήγαινε στο πλαίσιο και αγόρασε τώρα μια γκουμουτσα και βαλτη μόνος σου στο τηλ και ζήτησε τους και συγγνώμη Χαχαχαχχαχαχαχαχαχ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Θοδωρή καλομιλητο το εργαλείο ! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Θοδωρή καλομιλητο το εργαλείο ! Ευχαριστώ Θανάση να είσαι καλά φίλε. Άντε να μαζευτούμε να δούμε δεν τα καταλαβαίνω όσα έχει Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Με γειά το καινούριο θηρίο. Στον επόμενο καφέ θα είμαι εκεί :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Με γειά το καινούριο θηρίο. Στον επόμενο καφέ θα είμαι εκεί :)) Αντε ρε Μακη.Μιλαμε ειμαστε αρκετοι Πατρα και δεν βρισκομαστε Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts