nnik_1969 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Αντώνη να το χαρείς το φλεξ από εβδομάδα (σε δίπλα θέμα διάβασα ότι εξοπλίζεσαι και με αξεσουάρ). Για την ώρα τι προτείνετε για να την κλείσουμε την συνάντηση σιγά σιγά;; Αφού τα παιδιά λένε πιο αργά για να έχει δροσίσει κατα τις 8 είναι καλά ; Πείτε και που. Μήπως στο Λαγιο. Καλά είναι και στο Δασυλιο. Εκείνη την ώρα θα είναι σούπερ. Θα απαθανατισω το ηλιοβασίλεμα με το flex μου. Ελπίζω δηλαδή......... Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Έχετε βαλθεί να με ξεποδαριάσετε... :p Είναι πολύ ωραία στο Δασύλλιο βράδυ και το μαγαζί είναι πολύ ωραίο... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Έχετε βαλθεί να με ξεποδαριάσετε... :p Είναι πολύ ωραία στο Δασύλλιο βράδυ και το μαγαζί είναι πολύ ωραίο... Μεσα ειμαι και για λαγιο και για δασυλιο. Αλέξη παμε μαζι ρε ηρεμησε. Μην κουραστείς και δεν έχεις δυνάμεις να κραξεις την Sony. Αντώνη και 6:30 με 7 να πάμε κομπλέ είμαστε Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Δεν είναι αυτό το θέμα σιγά πλάκα κάνω... Όσο για τη σόνυ όπως προανέφερα έχω ήδη ένα νέο επεισόδιο και αναμένεται δεύτερο εντός της εβδομάδας... Για την ώρα δεν έχω θέμα γενικά όσο πιο αργά τόσο καλύτερα από άποψη δροσιάς. Ας αφήσουμε περιθώριο για την ώρα μέχρι αύριο το απόγευμα ώστε να το δουν περισσότεροι... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Πάμε 7.30 δασυλιο ; μπορείτε; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Νομίζω ότι είναι μια χαρά. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Μεσα θα έχει κόσμο κιόλας. Ρεζίλι θα γίνουμε με τα τηλέφωνα χαχαχα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Πάμε 7.30 δασυλιο ; μπορείτε; Εγώ μέσα ..... ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μεσα θα έχει κόσμο κιόλας. Ρεζίλι θα γίνουμε με τα τηλέφωνα χαχαχα Έχει μεγάλη αυλή. Δεν θα φαινόμαστε Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Ψαγμένο σε βλέπω Αντώνη. Πηγαίνεις συχνά ινγκόγκνιτο;; :lol::p Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Ανεβάστε και καμιά φωτογραφία, μην ντρέπεστε. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Στις προηγούμενες σελίδες έχει τραβηχτεί μία από μένα και ποσταρισμένη από τον alex_gate_7. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Ψαγμένο σε βλέπω Αντώνη. Πηγαίνεις συχνά ινγκόγκνιτο;; :lol::p Ινκόγκνιτο στην Πάτρα ;;;; Χαχα. Καλό Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Στα μαγαζιά εννοώ... Κοιτά που έχει καλή κάλυψη το καθένα... Μ' άρεσε που λες έχει μεγάλη αυλή δεν θα φαινόμαστε (εγώ λέω δεν θα γίνουμε ρεζίλι). :p Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Ινκόγκνιτο στην Πάτρα ;;;; Χαχα. Καλό Αυτό... Πότε βγήκες ινκόγκνιτο στην Πάτρα?? Αδύνατο... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Ανεβάστε και καμιά φωτογραφία, μην ντρέπεστε. :p Ελα και εσυ για να βγάλουμε Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Θα βγάλουμε ομαδική selfie και άσε τους άλλους να ζηλεύουν χαχα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Αγαπουλες selfie Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Χαχαχαχαχαχχααχαχαχα. Αντώνη πότε με το καλό έρχεται το flex? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Χαχαχαχαχαχχααχαχαχα. Αντώνη πότε με το καλό έρχεται το flex? Τρίτη ή Τετάρτη μου είπαν. Ελπίζω να μην έχουμε εκπλήξεις Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Τρίτη ή Τετάρτη μου είπαν. Ελπίζω να μην έχουμε εκπλήξεις Φτου φτου μην το ματιασουμε. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Καλορίζικο... Εγώ σου έχω τάξει και δώρο πενάκι... Σαν να παίρνεις καινούριο τουτού ένα πράγμα... :lol: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Ελα και εσυ για να βγάλουμε Εκτός του ότι είναι κάπως μεγάλη η απόσταση, δεν φημίζομαι για την φωτογένεια μου. Άσε μην καεί κανένα κουνητό και έχουμε άλλα. :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Εκτός του ότι είναι κάπως μεγάλη η απόσταση, δεν φημίζομαι για την φωτογένεια μου. Άσε μην καεί κανένα κουνητό και έχουμε άλλα. :lol: Δεν ξέρω που μένεις αλλά αν έχεις το impreza ,με μια γκαζιά έρχεσαι Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Άντε οργανωθείτε λίγο στη Θεσσαλονίκη γιατί εδώ σας έχουμε βάλει τα γυαλιά. :) Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts