alex_gate_7 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 95% μέσα :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Μέσα και εγώ 15.30 στο γνωστό μαγαζί έτσι; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Θα προσπαθήσω και εγώ αν και δύσκολο εν μέσω εξετάσεων. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Τελικά είμαστε ΟΚ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Ναι Αντώνη θα τα πούμε και αύριο. Τώρα για το που βλέπουμε αν ειναι να παμε και σε κανενα αλλο εκει γύρω έτσι για αλλαγή Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Ναι Αντώνη θα τα πούμε και αύριο. Τώρα για το που βλέπουμε αν ειναι να παμε και σε κανενα αλλο εκει γύρω έτσι για αλλαγή Θέλετε να πάμε στο φάρο ; Θα είναι ήσυχα σήμερα .Ή στο Λάγιο να βλέπουμε και θάλασσα ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Για λαγιο είμαι μέσα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Ναι πάμε όπου θέλετε. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Σορυ έγραψα βιαστικά κ φάνηκε οτι δεν θέλω ακλου χαχα Οπου θέλετε παμε Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Παμε φάρο που λεει και ο Αντώνης. Νομίζω έχει αρκετό ήλιο εκει για φωτοσύνθεση θα είμαστε. Αν ανεβάσει θερμοκρασία το κινητό την βάψατε Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Αν θέλει και ο prioxx πάμε φάρο αλλιώς λάγιο είναι ΟΚ. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παμε φάρο που λεει και ο Αντώνης. Νομίζω έχει αρκετό ήλιο εκει για φωτοσύνθεση θα είμαστε. Αν ανεβάσει θερμοκρασία το κινητό την βάψατε Θα πέφτει και η μπαταρία γρήγορα με τη φωτεινότητα στο φουλ.:blink: Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Αν θέλει και ο prioxx πάμε φάρο αλλιώς λάγιο είναι ΟΚ. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα πέφτει και η μπαταρία γρήγορα με τη φωτεινότητα στο φουλ.:blink: ε ναι ειναι και αυτο.Δεν εχει θεμα ο Δημητρης μου ειπε. Να πουμε 3 μιση με 4 παρα Φαρο λοιπον? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 ε ναι ειναι και αυτο.Δεν εχει θεμα ο Δημητρης μου ειπε. Να πουμε 3 μιση με 4 παρα Φαρο λοιπον? ΟΚ 3.30 εγώ θα είμαι εκεί . Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Οκ στο φάρο! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. May 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Α βρε παιδιά, θα πάρω πάλι απουσία μου φαίνεται. Έχω "εργασιακή αγγαρεία" σήμερα. Αν μπορέσω να την αποφύγω θα έρθω και εγώ. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Που είναι αυτό το μαγαζί ρε παιδιά;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Που είναι αυτό το μαγαζί ρε παιδιά;; https://www.google.gr/search?q=%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%82+%CE%B5%CE%BD+%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%82&newwindow=1&espv=2&source=lnms&sa=X&ei=u82FU4u4JfSt4QSrh4G4CQ&ved=0CAcQ_AUoAA&biw=1366&bih=643&dpr=1 :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω.. Καλά να περάσετε παιδιά... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Εγω περιμένω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. May 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Εγω περιμένω Φρέντο καπουτσίνο μέτριο και έρχομαι. Φάρο έτσι, όχι Λαγιο Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Φρέντο καπουτσίνο μέτριο και έρχομαι. Φάρο έτσι, όχι Λαγιο Φάρο έλα :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Ευχαριστώ το φίλο Αντώνη χάρη στον οποίο κατάφερα να φτιάξω ένα συμπαθητικό setup στον tsf. :) Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Παιδια παρελαβα την Πεμπτη το klick, Εγραψα για αυτο στις εφαρμογες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5422727#post5422727 Οταν βρεθουμε θα το δοκιμασουμε και στα δικα σας τηλεφωνα ! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Παιδια για το θεμα με το klick, οταν βρεθουμε να δοκιμασετε το δικο μου στα τηλεφωνα σας για να δειτε/δουμε πως δουλευει στα δικα σας τηλεφωνα. οποιος θελει να αγορασει το κανονιζουμε για ομαδικη παραγγελια και θα μας βγει 5 δολαρια το τεμαχιο αντι για ~10 ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Θανάση εμένα με ψήνει μόνο Κ μένα να κάνω πλάκα στους φίλους μου χαχα Όποιος άλλος θέλει παραγγελία ας μας πει! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts