Jump to content

Συναντήσεις μελών myphone.gr Πάτρας (Επίσημο Θέμα)

giachtas
 Κοινοποίηση

Θα παρευρεθείτε στο νέο meeting μας στην Πάτρα;  

27 members have voted

1. 1. Θα παρευρεθείτε στο νέο meeting μας στην Πάτρα;

• Ναι, σίγουρα!
    • Δεν ξέρω, ίσως.
    • Όχι, δεν μπορώ

Recommended Posts

Βρε παιδιά, πάτε να με ξεφραγκίσετε τελείως; Μόλις πήρα το tablet. Εκτός και αν πουλήσει ο Αντώνης το sony και μου ερθει πιο φθηνό. Είπαμε, είμαστε "καμμένοι" στο μυαλό, μην "κάψουμε" και την τσέπη μας.:)

Ωχ ωχ θα έχουμε θέμα. Σκεφτόμουν όταν πάρει το Motorola ο Αντώνης να του το ζητήσω χαχαχχαχαχαχα. Τάσο δικό σου αν το δώσει. Κανω πίσω

Θοδωρής

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εντάξει παιδιά, μόλις βγει το Motorola θα προτιμηθείτε

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Εχω να πω πως ο Αντώνης μας έκανε ζημιά εμενα και του Δημήτρη και ας μην μιλάει. Ψάχνω να πάρω smartwatch να ξέρετε.

Μήτσο και ας μην έχεις γενέθλια κερνάς

Μια απο τα ιδια, λεω να μου το παρω δωρο για τα γενεθλια μου :cool:

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Μια απο τα ιδια, λεω να μου το παρω δωρο για τα γενεθλια μου :cool:

Συμφωνώ μαζί σου Θανάση. Όπως σε μένα τώρα το Πάσχα μου έφερε η νουνά μου (visa) το tablet:lol: έτσι σκέφτομαι και το καλοκαίρι που έχω τα γενέθλια να της ζητήσω ένα smartwatch:lol:

Εγώ έβαλα τα ψιλά οπότε κάλυψα όλες τις υποχρεωσεις χαχα Θανάση να σαι καλά κ πάλι! Την άλλη εβδομάδα λέω να την κανονίσουμε..εμένα ζημιά μου έκανε ο Αντώνης με το note 3 ..Δεν θέλω να το βλέπω μπροστά μου χαχαχα

Άμα είχε κ ράδιο θα το χτύπαγα αμέσως! Έβαλα tsf Και θέλω βοήθεια να ξέρετε!

Δημήτρης

Τελικά σας έκανα μεγάλη ζημιά που ήρθα μου φαίνεται.

Το Νοτε Πάντως είναι έρωτας.

Έχω κολλήσει και με τα smartwatch, τα οποία βλέπω ότι θα αποτελέσουν τη νέα μου μανία

Τελικά σας έκανα μεγάλη ζημιά που ήρθα μου φαίνεται.

Το Νοτε Πάντως είναι έρωτας.

Έχω κολλήσει και με τα smartwatch, τα οποία βλέπω ότι θα αποτελέσουν τη νέα μου μανία

Εμαθα οτι οποιος το αγορασει θα μοιρασει η google ολες τις επι πληρωμη εφαρμογες για το smartwatch 2 με χρεωση στην καρτα σου :p

Ειχα την εντυπωση πως εχει ~170 ευρω, τωρα που ειδα οτι εχει απο 120 ευρω πιστευω οτι αξιζει, στα + θα βαλω οτι οσοι εχουμε μηχανακι θα μας εξυπηρετει να βλεπουμε εισερχομενες κλησεις.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Εμαθα οτι οποιος το αγορασει θα μοιρασει η google ολες τις επι πληρωμη εφαρμογες για το smartwatch 2 με χρεωση στην καρτα σου :p

Ειχα την εντυπωση πως εχει ~170 ευρω, τωρα που ειδα οτι εχει απο 120 ευρω πιστευω οτι αξιζει, στα + θα βαλω οτι οσοι εχουμε μηχανακι θα μας εξυπηρετει να βλεπουμε εισερχομενες κλησεις.

Καλοοοοοοοοό:lol:

Όντως 120 καινούριο αξίζει πολύ. Πρόσεξε μόνο μην έχει τόσο το ροζουλί.

Καλησπέρα, βρήκε φίλος μου, μέσω αγγελίας, note 3 τριών μηνων μαζί με το gear 320€. Μου φαίνεται πολύ καλή η τιμή, μάλιστα μπορώ να πω ότι δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Πήρε τηλέφωνο τον πωλητή, ο οποίος ειναι από Ρόδο και του είπε ότι το πήρε από πλαίσιο καινούργιο, αλλά δεν τον βολεύει και θέλει να το δώσει. Σκέφτεται να το παραγγείλει. Η αποστολή θα γίνει με courier, αντικαταβολή και λέω, μπορεί όταν θα έρθει το πακέτο να το ανοίξει και να το ελέγξει πρώτα; Πάντως εάν κάτσει αυτή η περίπτωση και δεν υπάρχει κάποιος "λάκκος", θα αποκτήσω το gear σχεδόν τζάμπα.

Καλησπέρα, βρήκε φίλος μου, μέσω αγγελίας, note 3 τριών μηνων μαζί με το gear 320€. Μου φαίνεται πολύ καλή η τιμή, μάλιστα μπορώ να πω ότι δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Πήρε τηλέφωνο τον πωλητή, ο οποίος ειναι από Ρόδο και του είπε ότι το πήρε από πλαίσιο καινούργιο, αλλά δεν τον βολεύει και θέλει να το δώσει. Σκέφτεται να το παραγγείλει. Η αποστολή θα γίνει με courier, αντικαταβολή και λέω, μπορεί όταν θα έρθει το πακέτο να το ανοίξει και να το ελέγξει πρώτα; Πάντως εάν κάτσει αυτή η περίπτωση και δεν υπάρχει κάποιος "λάκκος", θα αποκτήσω το gear σχεδόν τζάμπα.

Καλοριζικο. Αν είναι γνωστό μέλος του φόρουμ δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα

Εμενα για απατη μου μυριζει αλλα τεσπα.Να βεβαιαωθει οτι δεν ειναι το note 3 neo που ειναι αλλο κινητο.Επισης να δει μην ειναι κανα κινεζικο πιστο αντιγραφο.Μου φαινεται πραγματικα χαμηλα η τιμη του.

Δημήτρης

Να κάνει συμφωνία με τον πωλητή ότι θα άνοιξε πρώτα το κουτί για να τα δει και αν είναι όλα όπως πρέπει τότε θα πληρώσει.

Προσοχή με τις αγγελιες, αρκετοί την έχουν πατήσει.

Ένας γνωστός μου εδώ στην Πάτρα ξέρει έναν τύπο πού πουλάει κλώνους για original.....

Υπάρχουν κινεζικοι κλωνοι 1:1 , αν δεν έχεις δουλέψει το original και είσαι λίγο άσχετος (όχι εσύ προσωπικά) μπορεί να την πατήσεις, ακόμα και στο μενού "σχετικά με το τηλέφωνο" γράφουν ότι γράφει και το original. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=382956

Πρέπει να τσεκάρεις το imei τηλεφωνικά στην Samsung Hellas και δεν ξέρω τι άλλο.

Να κάνει συμφωνία με τον πωλητή ότι θα άνοιξε πρώτα το κουτί για να τα δει και αν είναι όλα όπως πρέπει τότε θα πληρώσει.

Προσοχή με τις αγγελιες, αρκετοί την έχουν πατήσει.

Ένας γνωστός μου εδώ στην Πάτρα ξέρει έναν τύπο πού πουλάει κλώνους για original.....

Υπάρχουν κινεζικοι κλωνοι 1:1 , αν δεν έχεις δουλέψει το original και είσαι λίγο άσχετος (όχι εσύ προσωπικά) μπορεί να την πατήσεις, ακόμα και στο μενού "σχετικά με το τηλέφωνο" γράφουν ότι γράφει και το original. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=382956

Πρέπει να τσεκάρεις το imei τηλεφωνικά στην Samsung Hellas και δεν ξέρω τι άλλο.

Σωστός .Είναι απίστευτο πόσο μοιάζουν οι κλώνοι.

Τώρα βέβαια υποτίθεται θα του βάλει και απόδειξη από το πλαισιο , η οποία βέβαια θα έχει και το imei.

Σωστός .Είναι απίστευτο πόσο μοιάζουν οι κλώνοι.

Τώρα βέβαια υποτίθεται θα του βάλει και απόδειξη από το πλαισιο , η οποία βέβαια θα έχει και το imei.

Εννοείται πως πρέπει να βάλει όρο στη συμφωνία να υπογράψει ο πωλητής ότι έχεις το δικαίωμα να το ανοίξεις πριν πληρώσεις... Και αν έχει απόδειξη ας συγκρίνει τα 2 IMEI ή ας πάρει ένα τηλ στη Σαμσουνγκ...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Μακάρι να είναι μια τρελή ευκαιρία!

Βρε συ Αλεξ γιατί δεν ήρθες προχθές να βγάλουμε και καμιά φωτογραφία ? Βλέπω Nokia 1020 :)

Βρε συ Αλεξ γιατί δεν ήρθες προχθές να βγάλουμε και καμιά φωτογραφία ? Βλέπω Nokia 1020 :)

Χαχαχα... Ναι 1020 :D .... Το είδα έχει έρθει η κοπέλα αυτές τις μέρες και θα είχαμε γκρίνιες :lol::lol: ...

Δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσω την επόμενη φορά να έρθω να δείτε και κάτι άλλο πέρα από Android ( :lol: :lol: )... Αν και δεν είμαι ο μάστερ των κινητών θα μου λύσετε αρκετές απορίες... Να δείτε και σεις τα WP8.1 από κοντά....

Επίσης κάτι πήρε το μάτι μου για ουζάκια... Και να ξερες πόσο λατρεύω το ούζο :D:D

Powerd by OnePlus 7 Pro

Χαχαχα... Ναι 1020 .... Το είδα έχει έρθει η κοπέλα αυτές τις μέρες και θα είχαμε γκρίνιες ...

Δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσω την επόμενη φορά να έρθω να δείτε και κάτι άλλο πέρα από Android ( )... Αν και δεν είμαι ο μάστερ των κινητών θα μου λύσετε αρκετές απορίες... Να δείτε και σεις τα WP8.1 από κοντά....

Επίσης κάτι πήρε το μάτι μου για ουζάκια... Και να ξερες πόσο λατρεύω το ούζο

Ναι ρε φίλε .Θέλω πολύ να δω windows phone.

Μην σας ψαρώνουν οι γυναίκες ρε .Σκίστε τώρα τη γάτα.

:hunter::chair::shoot:

Εντάξει αγάπη μου έρχομαι να πλύνω τα πιάτα Ωχ,ωχ,ωχ.:X:blink:

Χαχαχαχα... Κάπως έτσι... Έρχεται για λίγες μέρες και ήδη της έχω σπάσει τα νεύρα με το ότι ασχολούμαι πολύ με το Νόκια... Τώρα που θα της περάσω και σε αυτή τα 8.1 (το Lumia 820 της πήρα) να δω τι θα πει που θα ψάχνει κανα 5ωρο ποιο ροζ backgroumd της ταιριάζει :lol: :lol:

Anyway... Κανονίστε κανα μεσημεριανό ουζάκι ή καφέ (εγώ στις 2 τελειώνω δουλειά) να τα πούμε και από κοντά... Όσο για την περιοχή και μαγαζί τα βρίσκουμε παντού... Δεν έχω θέματα σε αυτά...

Edited by alex_gate_7
Powerd by OnePlus 7 Pro

Ο πωλητής δεν έχει σχέση με το myphone, ή τουλάχιστον δεν το ξέρω. Ούτε ο φίλος μου. Την αγγελία την είδε στη χρυσή ευκαιρία και επειδή δεν ξέρει και πολλά από κινητά, μου ζήτησε βοήθεια. Όντως, στο τηλέφωνο που επικοινώνησε με τον πωλητή, του έθεσε τον όρο να ανοίξει πρώτα το πακέτο και μετά να πληρώσει την αντικαταβολή. Alex, όντως έχασες που δεν ήρθες. Ο Αντώνης θα σου έδινε σίγουρα λύση και βοήθεια σχετικά με το πως θα σχίσεις τη γάτα:) Το έκανε άλλωστε και με τον Θοδωρή που έχει παρόμοιο ας πούμε θέμα. :) Εγώ πάντως έχω φροντίσει να μην έχω και πολύ βαριά αντικείμενα στο σπίτι, για παν ενδεχόμενο.:X

Ο πωλητής δεν έχει σχέση με το myphone, ή τουλάχιστον δεν το ξέρω. Ούτε ο φίλος μου. Την αγγελία την είδε στη χρυσή ευκαιρία και επειδή δεν ξέρει και πολλά από κινητά, μου ζήτησε βοήθεια. Όντως, στο τηλέφωνο που επικοινώνησε με τον πωλητή, του έθεσε τον όρο να ανοίξει πρώτα το πακέτο και μετά να πληρώσει την αντικαταβολή. Alex, όντως έχασες που δεν ήρθες. Ο Αντώνης θα σου έδινε σίγουρα λύση και βοήθεια σχετικά με το πως θα σχίσεις τη γάτα:) Το έκανε άλλωστε και με τον Θοδωρή που έχει παρόμοιο ας πούμε θέμα. :) Εγώ πάντως έχω φροντίσει να μην έχω και πολύ βαριά αντικείμενα στο σπίτι, για παν ενδεχόμενο.:X

Εγώ λέω να φέρνουμε και τις γυναίκες μας στο διπλανό τραπέζι να γκρινιάζουν όλες μαζί.

Alex ελα ρε τα παιδιά δίνουν συμβουλές για την γκρίνια των γυναικών. Εμενα μου είπαν τι να λεω όταν γκρινιάζει για τα κινητά χαχαχα.

Τάσο αν το πάρει το παιδι καλύτερα να το ανοίξει πριν πληρώσει και να ελέγξει τα πάντα

Θοδωρής

Τελικά για πότε είναι η επόμενη συνάντηση;;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Τελικά για πότε είναι η επόμενη συνάντηση;;

Δεν κανονίσαμε ώρα και μέρα .Θα το κανονίσουμε εδώ.

Δεν κανονίσαμε ώρα και μέρα .Θα το κανονίσουμε εδώ.

Αντώνη είχα μια συζήτηση με τον Δημήτρη μέσω fb και είπαμε αν μπορούμε να κανονίσουμε Παρασκευή τπτ κανένα μεζέ να πουμε και αλλα πράγματα πέρα απο τεχνολογια κλπ. Δεν ξέρω ακόμα θα το δούμε εδω

Θοδωρής

Αντώνη είχα μια συζήτηση με τον Δημήτρη μέσω fb και είπαμε αν μπορούμε να κανονίσουμε Παρασκευή τπτ κανένα μεζέ να πουμε και αλλα πράγματα πέρα απο τεχνολογια κλπ. Δεν ξέρω ακόμα θα το δούμε εδω

Φίλε εγώ θα λείπω αυτό το ΣΚ αλλά μην σας σταματάω εγώ .Κανονίστε και θα έλθω μια άλλη φορά.