giachtas Δημ. September 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Και εγώ, όπως έγραψα και πιο πριν, είμαι πρωί για δουλειά, οπότε θα έρθω. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Στο σύνηθες μέρος παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Ναι................ Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Έχει φτάσει κανείς? Λογικά σε 20' θα είμαι εκεί... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Εγώ τελικά λόγο οικογενειακών υποχρεώσεων δεν μπορώ να έρθω.Καλά να περάσετε όσοι θα είστε Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Καλό θα είναι να συζητήσουμε για τη μεγάλη συνάντηση στις 17 Οκτώβρη που συζητήθηκε χτες. Εγώ φυσικά μέσα αλλά σιγά σιγά ας δούμε ποιοι εκτός απροόπτου μπορούν να έρθουν. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Αν πρέπει να απαντήσω τωρα θα πω πως ειμαι μεσα εκτός απροόπτου :P Δεν ξερω σε ένα μήνα τι μπορει να προκύψει. Ας μπει και στην αρχική μήπως και γίνει μεγάλη όπως είπατε. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2015 Και εγώ δεν μπορώ να ξέρω από τώρα για τις 17 Οκτώβρη. Επειδή το μηνιαίο πρόγραμμα στη δουλειά μου βγαίνει προς το τέλος του προηγούμενου μήνα, τότε θα ξέρω εάν μπορώ. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Υπάρχει κανένας εδώ με κάμερα...?? Για ένα μικρό βίντεο τη θέλω... Αν έχει και τρίποδο ακόμα καλύτερα... Αλλιώς κάποιος με καλή κάμερα στο κινητό και τρίποδο έστω? :p Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 (edited) Τι λέτε παιδιά για το επόμενο ΣΚ που λέγαμε να κάνουμε μια μεγάλη? 18/10? Για να δούμε ποιοι είναι διαθέσιμοι σιγά σιγά :p Α, και αυτό που με γράψατε το βάζω μήπως έχει κανείς κάποια πρόταση :) Υπάρχει κανένας εδώ με κάμερα...?? Για ένα μικρό βίντεο τη θέλω... Αν έχει και τρίποδο ακόμα καλύτερα... Αλλιώς κάποιος με καλή κάμερα στο κινητό και τρίποδο έστω? :p Edited October 8, 2015 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Τι λέτε παιδιά για το επόμενο ΣΚ που λέγαμε να κάνουμε μια μεγάλη? 17/10? Για να δούμε ποιοι είναι διαθέσιμοι σιγά σιγά :p Α, και αυτό που με γράψατε το βάζω μήπως έχει κανείς κάποια πρόταση :) Εγώ μέσα όπως και ο Θανάσης ο Margon. Άντε να μαζευτούμε παιδιά. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Είχαε πει ώρα,μέρος? Να τα πούμε και αυτά για να ξέρει και ο καθένας αν θα μπορεί Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Όχι... Ώρα η συνηθισμένη Θοδωρή... 4-5 περίπου...\ Μέρος επειδή είχε γίνει συζήτηση, ας πέσει και καμιά πρόταση και αποφασίζουμε... Πχ για Deck που είχε ειπωθεί το βλέπω πολύ δύσκολο καθώς μέσα είναι στενός ο χώρος για 10-15 άτομα... Ας πέσει και καμιά άλλη πρόταση στο τραπέζι... Προυποθέσεις: Να είναι εύκολα προσβάσιμο από όλους (όχι μέρη τύπου Δασύλλιο πχ) Να μην γίνεται της πτάνας λόγω Κυριακής ή τουλάχιστον να υπάρχει πολύ καλός γνωστός μέσα που αν του πούμε Παρασκευή/ΣΑββατο τον αριθμό να μπορεί να κρατήσει τραπέζι/ζια Να υπάρχει χώρος για 15 περίπου άτομα να κάτσουν κοντά Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Όχι... Ώρα η συνηθισμένη Θοδωρή... 4-5 περίπου...\ Μέρος επειδή είχε γίνει συζήτηση, ας πέσει και καμιά πρόταση και αποφασίζουμε... Πχ για Deck που είχε ειπωθεί το βλέπω πολύ δύσκολο καθώς μέσα είναι στενός ο χώρος για 10-15 άτομα... Ας πέσει και καμιά άλλη πρόταση στο τραπέζι... Προυποθέσεις: Να είναι εύκολα προσβάσιμο από όλους (όχι μέρη τύπου Δασύλλιο πχ) Να μην γίνεται της πτάνας λόγω Κυριακής ή τουλάχιστον να υπάρχει πολύ καλός γνωστός μέσα που αν του πούμε Παρασκευή/ΣΑββατο τον αριθμό να μπορεί να κρατήσει τραπέζι/ζια Να υπάρχει χώρος για 15 περίπου άτομα να κάτσουν κοντά 17/10 βλέπω είναι Σαββατο αλλά οκ το ίδιο είναι. Καλός χώρος είναι και το Νεον όπως είχαμε κάνει την πρώτη συνάντηση.Και αν ξέρουμε οτί όντως θα μαζευτούν τόσα άτομα μπορεί να πάει κάποιος και να κανονίσει να κλείσει τραπέζια οπουδήποτε. ΥΓ δεν έχω κάμερα Alex ;) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ναι δεν το είδα... 18/10 τότε νομίζω καλύτερα Κυριακή... Και εγώ Σάββατο δουλεύω μέχρι αργά... Άσε που Σάββατο παίζει Ολυμπιακός - ΑΕΚ :p Νέον καλή επιλογή αλλά επειδή έχω χρόνια να πάω δεν ξέρω κατά πόσο μαζευει ακόμα κόσμο για ποδόσφαιρο... Πχ παίζει ο ΠΑΟ στις 5 την Κυριακή... Βέβαια είναι μεγάλο και μπορούμε νομίζω να κλείσουμε αν κάποιος πεταχτεί όπως είπες... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ναι δεν το είδα... 18/10 τότε νομίζω καλύτερα Κυριακή... Και εγώ Σάββατο δουλεύω μέχρι αργά... Άσε που Σάββατο παίζει Ολυμπιακός - ΑΕΚ :p Νέον καλή επιλογή αλλά επειδή έχω χρόνια να πάω δεν ξέρω κατά πόσο μαζευει ακόμα κόσμο για ποδόσφαιρο... Πχ παίζει ο ΠΑΟ στις 5 την Κυριακή... Βέβαια είναι μεγάλο και μπορούμε νομίζω να κλείσουμε αν κάποιος πεταχτεί όπως είπες... Και όλα αυτά πρέπει να γίνουν όταν θα ξέρουν και τα υπόλοιπα παιδιά αν θα έρθουν καθώς και πόσοι θα είναι. Δεν είχα σκεφτεί αυτό με τον αγώνα χαμός θα γίνεται είναι σίγουρο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Ναι για αυτό σου λέω... Βέβαια δεν είναι κανα ντέρμπυ ο αγώνας της Κυριακής... Το ντέρμπι ευτυχώς είναι το Σάββατο.. Αλλά και πάλι επειδή εγώ βγαίνω ψηλα αλώνια για αγώνες οι καφετέριες γεμίζουν στο άψε σβήσε (δεν έμειναν και πολλές) οπότε αν είναι ακόμα στέκι ποδοσφαιρόφιλων το ΝΕΟΝ θα έχει κόσμο και δυνατό ήχο για τον αγώνα... Επαναλαμβάνω όμως ότι έχω χρόνια να πάω/περάσω από εκεί... Αν κάποιος πέρασε κανα ΣΚ τώρα τελευταία ας πει... Ή εννοείται όποιος έχει άλλη πρόταση... Μέχρι Δευτέρα να ξέρουμε... Για να μην μπερδευτούμε μιλάμε για Κυριακή 18/10 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Εγώ λέω να μην αλλάξουμε μια και μας ξέρουν και στην ανάγκη μας κρατάνε και τραπέζι (που δεν χρειάζεται). Ας ανέβει την δευτέρα στην αρχική. Ας κάνει κάποιος και μια δημοσίευση στο φβ στους συμφορουμίτες που δεν το έχουν δει ακόμα εδώ. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Κυριακή 18/10 μεσημεράκι, από τις 16:00 είμαι και εγώ διαθέσιμος. Δουλεύω πρωί, οπότε είμαι μέσα και δεν έχω πρόβλημα με τον χώρο που θα βρεθούμε. Από ΝΕΟΝ έχω πολύ καιρό να περάσω και δεν ξέρω τι γίνεται. Σαν χώρος βέβαια είναι πολύ καλός, όπως και Ab Fab. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Παιδιά δουλεύω την Κυριακή, εάν μπορέσω για λίγο θα περάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billydekid Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 18/10 αδύνατον, 17/10 οκ, 19/10 μόνο πρωί, έτσι γιατί τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 17 δεν μπορώ και 18 θα είμαι στην Αθήνα :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Τελικά πότε θα την κάνουμε? Αυτή την Κυριακή (18/10) ή την άλλη 25/10??? Γράψτε και οι υπόλοιποι που δεν έχετε γράψει μέχρι σήμερα να ξέρουμε... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Άποψη μου είναι να κανονισουμε μια ημερομηνία και όσοι πιστοί ας προσέλθουν, διότι έτσι πάντα κάποιοι δεν θα μπορούν και θα αναβάλλεται συνεχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Για περάστε σιγά σιγά... Next station @ Patra: 4o myphone meeting Πάτρας, την Κυριακή 18/10/2015 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts