Jump to content

Συναντήσεις μελών myphone.gr Πάτρας (Επίσημο Θέμα)

giachtas
 Κοινοποίηση

Θα παρευρεθείτε στο νέο meeting μας στην Πάτρα;  

27 members have voted

1. 1. Θα παρευρεθείτε στο νέο meeting μας στην Πάτρα;

• Ναι, σίγουρα!
    • Δεν ξέρω, ίσως.
    • Όχι, δεν μπορώ

Recommended Posts

Και εγώ, όπως έγραψα και πιο πριν, είμαι πρωί για δουλειά, οπότε θα έρθω.

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ τελικά λόγο οικογενειακών υποχρεώσεων δεν μπορώ να έρθω.Καλά να περάσετε όσοι θα είστε
Θοδωρής

Καλό θα είναι να συζητήσουμε για τη μεγάλη συνάντηση στις 17 Οκτώβρη που συζητήθηκε χτες. Εγώ φυσικά μέσα αλλά σιγά σιγά ας δούμε ποιοι εκτός απροόπτου μπορούν να έρθουν.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Αν πρέπει να απαντήσω τωρα θα πω πως ειμαι μεσα εκτός απροόπτου :P

Δεν ξερω σε ένα μήνα τι μπορει να προκύψει.

Ας μπει και στην αρχική μήπως και γίνει μεγάλη όπως είπατε.

Θοδωρής

Και εγώ δεν μπορώ να ξέρω από τώρα για τις 17 Οκτώβρη. Επειδή το μηνιαίο πρόγραμμα στη δουλειά μου βγαίνει προς το τέλος του προηγούμενου μήνα, τότε θα ξέρω εάν μπορώ.

Υπάρχει κανένας εδώ με κάμερα...?? Για ένα μικρό βίντεο τη θέλω... Αν έχει και τρίποδο ακόμα καλύτερα...

Αλλιώς κάποιος με καλή κάμερα στο κινητό και τρίποδο έστω? :p

Powerd by OnePlus 7 Pro

• 2 weeks later...

Τι λέτε παιδιά για το επόμενο ΣΚ που λέγαμε να κάνουμε μια μεγάλη? 18/10?

Για να δούμε ποιοι είναι διαθέσιμοι σιγά σιγά :p

Α, και αυτό που με γράψατε το βάζω μήπως έχει κανείς κάποια πρόταση :)

Υπάρχει κανένας εδώ με κάμερα...?? Για ένα μικρό βίντεο τη θέλω... Αν έχει και τρίποδο ακόμα καλύτερα...

Αλλιώς κάποιος με καλή κάμερα στο κινητό και τρίποδο έστω? :p

Edited by alex_gate_7
Powerd by OnePlus 7 Pro

Τι λέτε παιδιά για το επόμενο ΣΚ που λέγαμε να κάνουμε μια μεγάλη? 17/10?

Για να δούμε ποιοι είναι διαθέσιμοι σιγά σιγά :p

Α, και αυτό που με γράψατε το βάζω μήπως έχει κανείς κάποια πρόταση :)

Εγώ μέσα όπως και ο Θανάσης ο Margon. Άντε να μαζευτούμε παιδιά.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Όχι... Ώρα η συνηθισμένη Θοδωρή... 4-5 περίπου...\

Μέρος επειδή είχε γίνει συζήτηση, ας πέσει και καμιά πρόταση και αποφασίζουμε... Πχ για Deck που είχε ειπωθεί το βλέπω πολύ δύσκολο καθώς μέσα είναι στενός ο χώρος για 10-15 άτομα... Ας πέσει και καμιά άλλη πρόταση στο τραπέζι...

Προυποθέσεις:

• Να είναι εύκολα προσβάσιμο από όλους (όχι μέρη τύπου Δασύλλιο πχ)
  • Να μην γίνεται της πτάνας λόγω Κυριακής ή τουλάχιστον να υπάρχει πολύ καλός γνωστός μέσα που αν του πούμε Παρασκευή/ΣΑββατο τον αριθμό να μπορεί να κρατήσει τραπέζι/ζια
  • Να υπάρχει χώρος για 15 περίπου άτομα να κάτσουν κοντά

Powerd by OnePlus 7 Pro

Όχι... Ώρα η συνηθισμένη Θοδωρή... 4-5 περίπου...\

Μέρος επειδή είχε γίνει συζήτηση, ας πέσει και καμιά πρόταση και αποφασίζουμε... Πχ για Deck που είχε ειπωθεί το βλέπω πολύ δύσκολο καθώς μέσα είναι στενός ο χώρος για 10-15 άτομα... Ας πέσει και καμιά άλλη πρόταση στο τραπέζι...

Προυποθέσεις:

• Να είναι εύκολα προσβάσιμο από όλους (όχι μέρη τύπου Δασύλλιο πχ)
  • Να μην γίνεται της πτάνας λόγω Κυριακής ή τουλάχιστον να υπάρχει πολύ καλός γνωστός μέσα που αν του πούμε Παρασκευή/ΣΑββατο τον αριθμό να μπορεί να κρατήσει τραπέζι/ζια
  • Να υπάρχει χώρος για 15 περίπου άτομα να κάτσουν κοντά

17/10 βλέπω είναι Σαββατο αλλά οκ το ίδιο είναι. Καλός χώρος είναι και το Νεον όπως είχαμε κάνει την πρώτη συνάντηση.Και αν ξέρουμε οτί όντως θα μαζευτούν τόσα άτομα μπορεί να πάει κάποιος και να κανονίσει να κλείσει τραπέζια οπουδήποτε.

ΥΓ δεν έχω κάμερα Alex ;)

Θοδωρής

Ναι δεν το είδα... 18/10 τότε νομίζω καλύτερα Κυριακή... Και εγώ Σάββατο δουλεύω μέχρι αργά... Άσε που Σάββατο παίζει Ολυμπιακός - ΑΕΚ :p

Νέον καλή επιλογή αλλά επειδή έχω χρόνια να πάω δεν ξέρω κατά πόσο μαζευει ακόμα κόσμο για ποδόσφαιρο... Πχ παίζει ο ΠΑΟ στις 5 την Κυριακή... Βέβαια είναι μεγάλο και μπορούμε νομίζω να κλείσουμε αν κάποιος πεταχτεί όπως είπες...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ναι δεν το είδα... 18/10 τότε νομίζω καλύτερα Κυριακή... Και εγώ Σάββατο δουλεύω μέχρι αργά... Άσε που Σάββατο παίζει Ολυμπιακός - ΑΕΚ :p

Νέον καλή επιλογή αλλά επειδή έχω χρόνια να πάω δεν ξέρω κατά πόσο μαζευει ακόμα κόσμο για ποδόσφαιρο... Πχ παίζει ο ΠΑΟ στις 5 την Κυριακή... Βέβαια είναι μεγάλο και μπορούμε νομίζω να κλείσουμε αν κάποιος πεταχτεί όπως είπες...

Και όλα αυτά πρέπει να γίνουν όταν θα ξέρουν και τα υπόλοιπα παιδιά αν θα έρθουν καθώς και πόσοι θα είναι. Δεν είχα σκεφτεί αυτό με τον αγώνα χαμός θα γίνεται είναι σίγουρο

Θοδωρής

Ναι για αυτό σου λέω... Βέβαια δεν είναι κανα ντέρμπυ ο αγώνας της Κυριακής... Το ντέρμπι ευτυχώς είναι το Σάββατο.. Αλλά και πάλι επειδή εγώ βγαίνω ψηλα αλώνια για αγώνες οι καφετέριες γεμίζουν στο άψε σβήσε (δεν έμειναν και πολλές) οπότε αν είναι ακόμα στέκι ποδοσφαιρόφιλων το ΝΕΟΝ θα έχει κόσμο και δυνατό ήχο για τον αγώνα... Επαναλαμβάνω όμως ότι έχω χρόνια να πάω/περάσω από εκεί... Αν κάποιος πέρασε κανα ΣΚ τώρα τελευταία ας πει...

Ή εννοείται όποιος έχει άλλη πρόταση... Μέχρι Δευτέρα να ξέρουμε...

Για να μην μπερδευτούμε μιλάμε για Κυριακή 18/10

Powerd by OnePlus 7 Pro

Εγώ λέω να μην αλλάξουμε μια και μας ξέρουν και στην ανάγκη μας κρατάνε και τραπέζι (που δεν χρειάζεται). Ας ανέβει την δευτέρα στην αρχική. Ας κάνει κάποιος και μια δημοσίευση στο φβ στους συμφορουμίτες που δεν το έχουν δει ακόμα εδώ.

Κυριακή 18/10 μεσημεράκι, από τις 16:00 είμαι και εγώ διαθέσιμος. Δουλεύω πρωί, οπότε είμαι μέσα και δεν έχω πρόβλημα με τον χώρο που θα βρεθούμε. Από ΝΕΟΝ έχω πολύ καιρό να περάσω και δεν ξέρω τι γίνεται. Σαν χώρος βέβαια είναι πολύ καλός, όπως και Ab Fab.

17 δεν μπορώ και 18 θα είμαι στην Αθήνα :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Τελικά πότε θα την κάνουμε? Αυτή την Κυριακή (18/10) ή την άλλη 25/10???

Γράψτε και οι υπόλοιποι που δεν έχετε γράψει μέχρι σήμερα να ξέρουμε...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Άποψη μου είναι να κανονισουμε μια ημερομηνία και όσοι πιστοί ας προσέλθουν, διότι έτσι πάντα κάποιοι δεν θα μπορούν και θα αναβάλλεται συνεχώς.

Powerd by OnePlus 7 Pro