nnik_1969 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Σας ζάλισα λίγο τ' ''αυτιά'' γι' αυτό συγχωρέστε με. Θοδωρή λέω να καταλήξω εδώ. Τι λέτε και οι υπόλοιποι για την τιμή; Είναι μια χαρά κατάστημα. Από εκεί πήρα το flex. Δέχονται καιππιστωτικές Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Είναι μια χαρά κατάστημα. Από εκεί πήρα το flex. Δέχονται καιππιστωτικές Γι' αυτό και το προτίμησα, το έβρισκα και αλλού φθηνότερο, αλλά μόνο μετρητά. Θα προχωρήσω, είναι και 32GB και κάνει όσο περίπου και το nexus από πλαίσιο, χωρίς όμως τις άτοκες δόσεις. Μικρό το κακό για τέτοιο κινητό. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Γι' αυτό και το προτίμησα, το έβρισκα και αλλού φθηνότερο, αλλά μόνο μετρητά. Θα προχωρήσω, είναι και 32GB και κάνει όσο περίπου και το nexus από πλαίσιο, χωρίς όμως τις άτοκες δόσεις. Μικρό το κακό για τέτοιο κινητό. Συμφορουμήτες και συμπολίτες, στην επόμενη συνάντηση θα είμαι με το LG G2 32GB. Το ''χτύπησα'' τελικά από το cityshop και θα δούμε ''τι ψάρια πιάσαμε''. Μια μικρή λεπτομέρεια, τη λέξη optimus κατά λάθος την έβαλαν; Δεν υπάρχει πλέον στις νέες σειρές της LG, ή ''θα φάω καμιά πατάτα''! Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Συμφορουμήτες και συμπολίτες, στην επόμενη συνάντηση θα είμαι με το LG G2 32GB. Το ''χτύπησα'' τελικά από το cityshop και θα δούμε ''τι ψάρια πιάσαμε''. Μια μικρή λεπτομέρεια, τη λέξη optimus κατά λάθος την έβαλαν; Δεν υπάρχει πλέον στις νέες σειρές της LG, ή ''θα φάω καμιά πατάτα''! Καλορίζικο Τάσο. Μια χαρά σε βρίσκω. Μερικοί το γράφουν έτσι. Σκέψου και στο xda το έχω πετύχει. Είναι από αυτή τη σειρά το τηλέφωνο γι'αυτό Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Τάσο πες με γκαντέμη αλλά σε περίπτωση βλάβη τι κάλυψη σου παρέχουν; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Συμφορουμήτες και συμπολίτες, στην επόμενη συνάντηση θα είμαι με το LG G2 32GB. Το ''χτύπησα'' τελικά από το cityshop και θα δούμε ''τι ψάρια πιάσαμε''. Μια μικρή λεπτομέρεια, τη λέξη optimus κατά λάθος την έβαλαν; Δεν υπάρχει πλέον στις νέες σειρές της LG, ή ''θα φάω καμιά πατάτα''! Καλοριζικο Τασο!Ειναι κινηταρα! Για θεμα εγγυησης που λεει και ο Αλεξης ,υπευθυνο ειναι μονο το μαγαζι που το πηρες μιας και δεν το καλυπτει η ελληνικη LG. Δεν θα χεις θεμα ομως Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Καλοριζικο Τασο!Ειναι κινηταρα! Για θεμα εγγυησης που λεει και ο Αλεξης ,υπευθυνο ειναι μονο το μαγαζι που το πηρες μιας και δεν το καλυπτει η ελληνικη LG. Δεν θα χεις θεμα ομως Δεν απάντησα πιο πριν γιατί περίμενα πρώτα να έχω τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους. Μου είπαν ότι έχει δύο χρόνια εγγύηση, ελληνικό μενού και κανονικό ευρωπαϊκό φορτιστή. Τώρα μόλις το παραλάβω, θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω και με την LG για να δω τι θα μου πουν. Ελπίζω να μην έχω θέμα, αν και η επικοινωνία μαζί τους ήταν αρκετά καλή. Μίλησα με μία κοπέλα, πολύ ευγενική και πρόθυμη να με εξυπηρετήσει. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Το οτι έχει 2 χρόνια εγγύηση είναι λογικό μιας κ είναι ευρωπαϊκό μοντέλο. Όμως η lg ελληνική δεν το καλύπτει. Έχουν γίνει πολλές αναφορές στο νήμα του κινητού. Είναι γνωστό αυτό. Σε καλύπτει το κατάστημα κανονικά ,δηλ αναλαμβάνουν αυτοι να το δώσουν απο οπου το πήραν. Εκτός κ αν άλλαξε κάτι κ δεν το γνωρίζω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asgeo Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Συμφορουμήτες και συμπολίτες, στην επόμενη συνάντηση θα είμαι με το LG G2 32GB. Το ''χτύπησα'' τελικά από το cityshop και θα δούμε ''τι ψάρια πιάσαμε''. Μια μικρή λεπτομέρεια, τη λέξη optimus κατά λάθος την έβαλαν; Δεν υπάρχει πλέον στις νέες σειρές της LG, ή ''θα φάω καμιά πατάτα''! αν σε προλαβα κοιτα και αυτο https://www.skroutz.gr/s/4771538/Samsung-Galaxy-S4-I9506-16GB.html?from=catspan με τα ιδια χρηματα κατ εμε ανωτερη συσκευη στα παντα. αν δε σε προλαβα καλοριζικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Πλάκα κάνεις έτσι? :lol: Όταν λες "στα πάντα" πως το εννοείς? Στην μπαταρία πχ? Στην ομορφιά/design?? Σε smooth? Σε UI? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Πλάκα κάνεις έτσι? :lol: Όταν λες "στα πάντα" πως το εννοείς? Στην μπαταρία πχ? Στην ομορφιά/design?? Σε smooth? Σε UI? Νομιζω έχει τον 801 επεξεργαστη αυτό που έβαλε ο φίλος. Αν ναι τοτε είναι πιο δυνατό. Σε μπαταρία το lg πιο μπροστά σίγουρα. Και έχει κ ράδιο. Εγώ παλι g2 θα έπαιρνα πάντως σε σύγκριση με το σαμμυ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 (edited) αν σε προλαβα κοιτα και αυτο https://www.skroutz.gr/s/4771538/Samsung-Galaxy-S4-I9506-16GB.html?from=catspan με τα ιδια χρηματα κατ εμε ανωτερη συσκευη στα παντα. αν δε σε προλαβα καλοριζικο Τελικά τον 800 εχει Edited August 22, 2014 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Λοιπον επειδή εκανα λάθος το i9505 δεν είναι καλυτερο γτ έχει τον 600. Το i9506 φοράει τον 800 αλλά κ παλι το g2 βγαίνει καλυτερο overall. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 αν σε προλαβα κοιτα και αυτο https://www.skroutz.gr/s/4771538/Samsung-Galaxy-S4-I9506-16GB.html?from=catspan με τα ιδια χρηματα κατ εμε ανωτερη συσκευη στα παντα. αν δε σε προλαβα καλοριζικο Λοιπον επειδή εκανα λάθος το i9505 δεν είναι καλυτερο γτ έχει τον 600. Το i9506 φοράει τον 800 αλλά κ παλι το g2 βγαίνει καλυτερο overall. Απ'ότι βλέπω και εδώ, έχουν σχεδόν τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά. Από θέμα εμφάνισης, λίγο προσωπικό βέβαια, αλλά μου αρέσει περισσότερο το G2. Αν πήγαινα σε Samsung, θα έπαιρνα μόνο το note3. Το έχω πάρει είδη (G2) και το μεσημέρι που τελειώνω από τη δουλειά, Θα πάω στην ACS να το πάρω. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Δεν απάντησα πιο πριν γιατί περίμενα πρώτα να έχω τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους. Μου είπαν ότι έχει δύο χρόνια εγγύηση, ελληνικό μενού και κανονικό ευρωπαϊκό φορτιστή. Τώρα μόλις το παραλάβω, θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω και με την LG για να δω τι θα μου πουν. Ελπίζω να μην έχω θέμα, αν και η επικοινωνία μαζί τους ήταν αρκετά καλή. Μίλησα με μία κοπέλα, πολύ ευγενική και πρόθυμη να με εξυπηρετήσει. Το οτι έχει 2 χρόνια εγγύηση είναι λογικό μιας κ είναι ευρωπαϊκό μοντέλο. Όμως η lg ελληνική δεν το καλύπτει. Έχουν γίνει πολλές αναφορές στο νήμα του κινητού. Είναι γνωστό αυτό. Σε καλύπτει το κατάστημα κανονικά ,δηλ αναλαμβάνουν αυτοι να το δώσουν απο οπου το πήραν. Εκτός κ αν άλλαξε κάτι κ δεν το γνωρίζω Παιδιά Δείτε τι λέει ο φίλος εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5577049 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Τότε Τάσο σχεδόν υπέροχα από καλά. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Παιδιά έχω πάθει πλάκα με το κινητό. Και κυρίως με τη μπαταρία του. Όταν το ενεργοποίησα την πρώτη φορά (μεσημέρι), έδειχνε 80%. Άρχισα να το στήνω, που σημαίνει φουλ wifi για κατέβασμα εφαρμογών και ενημερώσεις αυτών. Το επόμενο μεσημέρι η μπαταρία έδειχνε 47% (χθες). Σήμερα το πρωί, μάλιστα μου έκανε μία αναβάθμιση λογισμικού, η μπαταρία ήταν 33%, κατέβασα την αναβάθμιση και τώρα που γράφω (μεσημέρι) είναι στο 27%. Είμαι περίεργος, το βράδυ θα χρειαστεί φόρτιση, ή θα πάμε Δευτέρα πρωί; Στα υπόλοιπα, το UI της LG μου φαίνεται καλύτερο από της Sony και πιο λειτουργικό. Μου θυμίζει λίγο το TouchWiz της Samsung επειδή μπαίνεις π.χ. στον app drawer από τα δεξιά και όχι στο κέντρο, έχει συνεχόμενη κύλιση των αρχικών σελίδων. Εκείνο που με έχει βολέψει πολύ είναι το knock on. Το βράδυ το έχω δίπλα στο κομοδήνο, κυρίως όταν είμαι πρωί επειδή βάζω το ξυπνητήρι. Συνήθως ξυπνάω και θέλω να δω την ώρα. Στο Ζ, έψαχνα το πλήκτρο. Στο tablet Tab της Samsung που χρησιμοποιούσα και σαν κινητό μέχρι να πάρω το G2, ήταν ακόμη πιο βολικό σε σχέση με το Ζ, επειδή πάταγα το κεντρικό πλήκτρο. Στο G2 ακόμη πιο βολικό μιας και ένα διπλό χτύπημα στην οθόνη, έχω αμέσως μπροστά μου το ρολόι. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Τότε Τάσο σχεδόν υπέροχα από καλά. Τάσο καλομιλητο το τούμπανο ! Για το θέμα εγγύησης με κάλυψε ο Αλέξης, δεν χρειάζεται να γράψω κάτι. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Τάσο καλομιλητο το τούμπανο ! Για το θέμα εγγύησης με κάλυψε ο Αλέξης, δεν χρειάζεται να γράψω κάτι. Σ' ευχαριστώ Θανάση, άντε αφού μαζευτούμε σιγά σιγά από τις διακοπές (ποιες διακοπές βέβαια), να κάνουμε και καμιά συνάντηση να δω και από κοντά τα δικά σας ''θηρία''. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Τάσο εκτός της μπαταρίας που είναι τουμπανη,βλέπεις οτι η lg έχει κανει τόση καλή δουλειά που δεν κολλάει το κινητό παρόλο που έχει 1,7gb ROM! Το ίδιο ισχύει κ στο φλεξ. Επίσης ειπαν θα δώσουν αναβάθμιση για να πάρεις επίσημη Ρομ του g3 και μετα είπαν για android L! Πρώτη φορά θα έχει τοσο μεγάλη υποστήριξη κινητό της.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 (edited) Καλορίζικο Τάσο. Στα λέγαμε να πω ότι δεν στα λέγαμε Edited August 24, 2014 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Καλορίζικο Τάσο. Στα λέγαμε να πω ότι δεν στα λέγαμε Θοδωρή, το G2 μου άρεσε από την πρώτη φορά που το είδα, ειδικά τα πίσω πλήκτρα που μπορώ να πω, παρόλο τους ενδοιασμούς που είχαν αναφέρει αρκετοί όταν είχε πρωτοπαρουσιαστεί για το αν θα είναι λειτουργικά και θα βολεύουν και με είχαν επηρεάσει εν μέρει, μπορώ να πω ότι είναι περισσότερο βολικά (σε μένα τουλάχιστον) από τα πλαϊνά. Επίσης μου αρέσουν τα πολύ μικρά (bezels) πλαϊνά περιθώρια. Εκείνο που με ενοχλούσε λίγο, είναι η μικρή εσωτερική του και μη επεκτάσιμη μνήμη. Τώρα με το 32GB είμαι ευχαριστημένος. Θα μου πεις, εσύ δεν είπες ότι δεν σε πειράζει η μικρή μνήμη; Είχα μάλιστα και το galaxy nexus. Όμως, από τη στιγμή που αποφασίζω να δώσω τόσα χρήματα, μου φαίνεται λίγο ενοχλητικό να βγαίνουν γενικά τηλέφωνα/ναυαρχίδες με τόσο λίγη μνήμη. Το note3 το είχα και έχω λατρέψει για πολλούς ευνόητους λόγους. Όμως ήταν και είναι ακόμη αρκετά ακριβό. Μάλιστα, όπως είχα γράψει, ''καλοέβλεπα'' το note3 neo σαν μία πιο φθηνή επιλογή. Με αποθαρρύνατε όμως λίγο με ότι που γράψατε, αλλά εκείνο που με απέτρεψε τελείως από την αγορά του, ήταν η μερική αύξηση της τιμής του. Έτσι κατέληξα εδώ. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Καλησπέρα παιδιά.τι λέτε αν έχουμε μαζευτεί σιγά σιγά να δούμε τα προγράμματα και να κανονίσουμε καφεδάκι? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Από 2-3 σεπτέμβρη και μετά που θα είμαι Πάτρα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Πάμε την αλλη εβδομάδα και όποιος μπορέσει Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts