Jump to content

Συναντήσεις μελών myphone.gr Πάτρας (Επίσημο Θέμα)

giachtas
 Κοινοποίηση

Θα παρευρεθείτε στο νέο meeting μας στην Πάτρα;  

27 members have voted

1. 1. Θα παρευρεθείτε στο νέο meeting μας στην Πάτρα;

• Ναι, σίγουρα!
    • Δεν ξέρω, ίσως.
    • Όχι, δεν μπορώ

Recommended Posts

Έχω καταστρώσει πλάνο. Θα τα πούμε αναλυτικά στην επόμενη συνάντηση. :)

Μάλλον πάω για αυτό. Και μετά τις πανελλήνιες χτυπάω μια από τις νέες τότε ναυαρχίδες.

Tα bezel και τι διαστασεις του τηλεφωνου ρα ειδες ?

Χτυπαει ανετα τα sonybezel :lol:

Η αλήθεια είναι ότι έχω φάει κόλλημα με το M8 αλλά με τρώει να περιμένω m9 με 64bit επεξεργαστή το επόμενο καλοκαίρι που θα έχω ξεμπερδέψει και με πανελλήνιες. Θέλω κάτι αξιοπρεπέστερο από αυτό που έχω τώρα αλλά όχι κορυφή γιατί δεν θα ξεκολλάω.

Πεφτεις σε φαυλο κυκλο, το επομενο καλοκαιρι κατι αλλο <<ουαου>> θα εχουμε να περιμενουμε ;)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστω Χρήστο!

Δεν σε έχω ρωτήσει, το δικό σου δουλεύει καλά ή σου έχει κάνει τίποτα περίεργα?

Ναι μια χαρα(φτου μην το ματιασω),εαν μπορεις παμε και για καφε αυτη την βδομαδα να δω και το τερας...:lol:

Tα bezel και τι διαστασεις του τηλεφωνου ρα ειδες ?

Χτυπαει ανετα τα sonybezel :lol:

Πεφτεις σε φαυλο κυκλο, το επομενο καλοκαιρι κατι αλλο <<ουαου>> θα εχουμε να περιμενουμε ;)

Το άλλο καλοκαίρι θα είμαι φοιτητής (ελπίζω :p) οπότε θα το χτυπήσω χωρίς άλλη αναβολή.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Κοίτα να έχει αξιολογήσεις...

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Γαιτί? Σου ζήτησε να κάνεις κατάθεση τα χρήματα και μετά να σουσ στείλει το προιόν??

Πες του να το στείελι με αντικαταβολή και να δώσει δυνατότητα για έλεγχο κατά την παραλαβή από το κούριερ, ώστε να είσαι σίγουρος ότι δεν έστειλε σαπούνια ξερωγω :p

Powerd by OnePlus 7 Pro

Γαιτί? Σου ζήτησε να κάνεις κατάθεση τα χρήματα και μετά να σουσ στείλει το προιόν??

Πες του να το στείελι με αντικαταβολή και να δώσει δυνατότητα για έλεγχο κατά την παραλαβή από το κούριερ, ώστε να είσαι σίγουρος ότι δεν έστειλε σαπούνια ξερωγω :p

Δεν εχω μιλησει ακομα,απλως μερικοι εχω δει οτι ζητανε πρωτα καταθεση σε λογαριασμο και μετα το στελνουν...Παντως αυτος φαινεται να ειναι ο καλυτερος τροπος.

Συμφωνώ με τον Αλέξη, με κάλυψε πλλλήρως. :lol::p

Νομίζω και στα ΕΛΤΑ γίνεται αλλά κλάιν... Δεν θα έχει και τρελή διαφορά η ACS... Ναι και εκτός από αντικαταβλή να δώσει άδεια στο κούριερ ώστε να μπορείς να ελέγξεις το πακέτο μόλις έρθει..
Powerd by OnePlus 7 Pro

Γενική ταχυδρομική καλύτερα.

Πληρωνω κατι εξτρα εαν ερθει με αντικαταβολη???

Επειδή υπάρχει περίπτωση να πουλήσω το κινητό στην Πάρο, ρώτησα στη γενική Ταχυδρομική για αντικαταβολή και μου είπε ότι γίνεται. Δίνω αριθμό λογαριασμού σε μία τράπεζα και θα μπουν τα χρήματα σε 15 ημέρες. Στην ACS που είχα ρωτήσει πριν 2 περίπου χρόνια (μέσω Ricardo) μου είχαν πει ότι δε γίνεται και ότι θα πρέπει να είμαι επαγγελματίας. Τα έξοδα αποστολής για κινητό που ρώτησα, είναι €15 και θα πρέπει να έρθω σε συνεννόηση με τον αγοραστή για το ποιος θα τα πληρώσει.

Για ελτα δεν γνωριζουμε κατι??

Βρηκα κατι πληροφοριες τελικα

1) Πας ταχυδρομειο

2) Υπαρχει στα σταντ μια ανοιχτη πρασινη επιταγη που λεει πανω ταχυδρομικη επιταγη αντικαταβολης (αν δεν υπαρχει ζητας απο υπαλληλο)

3) Στην επιταγη τα γραφεις αναποδα απο οτι στο δεμα δηλαδη ονομα αποστολεα θα γραψεις το ονομα αυτου του ατομου στο οποιο στελνεις το πακετο και στο ονομα παραληπτη θα γραψεις το δικο σου ονομα.

4) Το ζυγιζουν ρωτας ποσο κοστιζει να το στειλω με αντικαταβολη;(σου λεει πχ 7 ευρω)

5) Συμπληρωνεις στην επιταγη πανω το συνολικο ποσο δηλαδη πχ 77

6) πληρωνεις τα ταχυδρομικα εξοδα (πχ 7) στον υπαλληλο και περνεις την αποδειξη

7) μετα απο καποιες ημερες ερχονται τα χρηματα σε σενα απο το ταχυδρομο

Edited by tsiffos

Νομίζω γίνεται αλλά καθυστερούν πάρα πολύ να σου βάλουν τα χρήματα από ότι έχω ακούσει... Καλύτερα όμως πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα τους... Μην ξεχάσεις να ρωτήσεις όμως πότε θα πάρει ο άλλος για να μην έχει θέμα...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Επειδή έχω συνεργαστεί και με πόρτα-πόρτα και με acs είναι και οι δύο για τα μπάζα αν δεν σε βρουν σπίτι εκείνη την ώρα.

Επειδή έχω συνεργαστεί και με πόρτα-πόρτα και με acs είναι και οι δύο για τα μπάζα αν δεν σε βρουν σπίτι εκείνη την ώρα.

Μια χαρά είναι η acs. Το πολύ πολύ πάει μετά με την ειδοποίηση στο κατάστημα. Όσες φορές έχω χρησιμοποιήσει acs ήταν άψογοι

Θοδωρής

Αυτό το λες επειδή τους περιμένεις έξω από το μαγαζί κάθε φορά... :lol:

Αυτό το λες επειδή τους περιμένεις έξω από το μαγαζί κάθε φορά... :lol:

Με μια θήκη που ήρθε σπίτι όλα καλά. Μου άφησε ειδοποίηση και πήγα μετα

Θοδωρής

Το θέμα είναι οι ώρες που έρχονται... :rolleyes:

Φίλοι Πατρινοί καλησπέρα. Μία βοήθεια. Μάλλον θα πουλήσω το Ζ (€200) αλλά ο αγοραστής είναι στην Πάρο. Θα του το στείλω με τη γενική Ταχυδρομική, αντικαταβολή. Έχω ρωτήσει κάποια πράγματα σχετικά με το πως λειτουργεί η αντικαταβολή, αλλά μόνο θεωρητικά. Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία;