Jump to content

Συναντήσεις μελών myphone.gr Πάτρας (Επίσημο Θέμα)

giachtas
 Κοινοποίηση

Θα παρευρεθείτε στο νέο meeting μας στην Πάτρα;  

27 members have voted

1. 1. Θα παρευρεθείτε στο νέο meeting μας στην Πάτρα;

• Ναι, σίγουρα!
    • Δεν ξέρω, ίσως.
    • Όχι, δεν μπορώ

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έπρεπε να είχα ανακαλύψει το thread νωρίτερα χαχα..

Δεν πειραζει απο το ποτε καλυτερα τωρα.

Στο τοπικ να ξερεις δεν λεμε μονο για τις συναντησεις.Το εχουμε κανιε λιγο τσατ

Θοδωρής

Τώρα μπήκα σπίτι. Το έχω από τις εννιά και το άνοιξα τώρα χαχαχα.

Έλα, καλορίζικο το καινούριο εργαλείο. Στην επόμενη συνάντηση ελπίζω να είμαι για να δω τα νέα "θηρία".

Έλα, καλορίζικο το καινούριο εργαλείο. Στην επόμενη συνάντηση ελπίζω να είμαι για να δω τα νέα "θηρία".

Καλα του Αντωνη ειναι το θηριο εδω να τα λεμε καλα.Μας βαζει στην πριζα.Πολυ καλο το φλεξ Τασο

Θοδωρής

Καλορίζικα και στους 2 τα νέα εργαλεία... Περιμένω πως και πως την επόμενη συνάντηση να τα δούμε και από κοντά...

Νατο ρε φίλε. Για αυτό στο πλαίσιο δεν το έβγαζαν. Πήγαινε στο πλαίσιο και αγόρασε τώρα μια γκουμουτσα και βαλτη μόνος σου στο τηλ και ζήτησε τους και συγγνώμη

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol: :lol::lol:

Έπρεπε να είχα ανακαλύψει το thread νωρίτερα χαχα..

Δεν πειράζει... Βάλτο παρακολούθηση να μαζευόμαστε :)

ΥΓ. Έχετε και εσείς πρόβλημα με την ΝΕΡΙΤ από χθες?? Όλο κολλάει και έχει Μουντιάλ ρε πστη μου :lol:

Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλορίζικο το θηρίο Θοδωρή! Στον Αντώνη τα είπαμε από κοντά! Τώρα πρέπει να αλλάξω κ γω συσκευή :cool:

Δεν αλλάζω αβαταρ όμως να ξέρετε χαχα

Δημήτρης

Θοδωρή, θα γράψεις εδώ καμιά εντύπωση; ή θα δώσεις το λινκ από το νήμα του m8;;;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Θοδωρή, θα γράψεις εδώ καμιά εντύπωση; ή θα δώσεις το λινκ από το νήμα του m8;;;

Έλα Αντώνη αύριο καλύτερη άποψη. Παιδιά τα πάει πολύ καλά στο θέμα μπαταρία Έτσι? Δεν το περίμενα.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5474001

Με λίγα λόγια φοβερό

Θοδωρής

Και το χαμόγελο επιστρέφει στο πρόσωπο του Αντώνη... :lol::p

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Λοιπόν Καλημέρα σας. Το πλαίσιο έφερε g3 όσοι πιστοί να πάτε. Επίσης είδα Τυπα στο φάρο με παιδάκι και Google glass. Απίστευτο.
Θοδωρής

Λοιπόν Καλημέρα σας. Το πλαίσιο έφερε g3 όσοι πιστοί να πάτε. Επίσης είδα Τυπα στο φάρο με παιδάκι και Google glass. Απίστευτο.

Ρε φίλε δεν του μιλαγες να έρθει στην επόμενη συνάντηση ;

Αυτός είναι πιο καμένος και από εμάς.

Το σκέφτηκα αλλά είχα νεύρα με το πλαίσιο και δεν είχα όρεξη. Σκέψου να πάω σαν άσχετος και να του πω. Χαχαχαχα στο φάρο είναι να πάω λες. Εδώ δίπλα είμαι και εγώ

Θοδωρής

Το σκέφτηκα αλλά είχα νεύρα με το πλαίσιο και δεν είχα όρεξη. Σκέψου να πάω σαν άσχετος και να του πω. Χαχαχαχα στο φάρο είναι να πάω λες. Εδώ δίπλα είμαι και εγώ

Γιατί είχες νεύρα με το Πλάισιο; ΔΕν σου πουλούσαν τη γκουμούτσα να τη βάλεις στο Μ8;:)

Γιατί είχες νεύρα με το Πλάισιο; ΔΕν σου πουλούσαν τη γκουμούτσα να τη βάλεις στο Μ8;:)

Πήρα screen protector και πρώτον δεν πιάνει όλη την οθόνη και δεύτερο είναι ματ και δεν το αναφέρει. Ξέρεις αυτό που κάνει Κόμο. Απαπαπα. Ούτε να το βλέπω. Θα τους τα πάω κουβάρι όπως τα έκανα.

Θοδωρής

Έκαναν τέτοια μ@λ@κία στο Πλαίσιο.. Α στο διάολο... Δεν σε πιστεύω :lol::lol:

Τα ματ σκριν προτεκτορς είναι ότι πιο άθλιο υπάρχει για οθόνη...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Έκαναν τέτοια μ@λ@κία στο Πλαίσιο.. Α στο διάολο... Δεν σε πιστεύω :lol::lol:

Τα ματ σκριν προτεκτορς είναι ότι πιο άθλιο υπάρχει για οθόνη...

Άσε Αλέξη άσε.

Θοδωρής

Στανταρ :lol::lol:

Πήρα screen protector και πρώτον δεν πιάνει όλη την οθόνη και δεύτερο είναι ματ και δεν το αναφέρει. Ξέρεις αυτό που κάνει Κόμο. Απαπαπα. Ούτε να το βλέπω. Θα τους τα πάω κουβάρι όπως τα έκανα.

Μπα κακο που σε βρηκε :( ξερεις τι θελουν αυτοι εκει ? Αλεξη ( al3x1k0 ) θελουν να τους τα πει ενα χερακι :lol:;)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πηγα σημερα και βρηκα τον Ιασονα, πιστευω να ερθει σε καποια απο της επομενες συναντησεις. Ευχαριστω για το θεμα μου :D

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Δε νομίζω να παρεξηγιόταν εάν πήγαινες και του μίλαγες. Όλοι οι ‘’καμένοι’’ με την τεχνολογία και τα gadgets καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας. :)

Δε νομίζω να παρεξηγιόταν εάν πήγαινες και του μίλαγες. Όλοι οι ‘’καμένοι’’ με την τεχνολογία και τα gadgets καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας. :)

Περίμενα αρκετή ώρα στο φάρο λόγο δουλειάς αλλά δεν τον είδα να φεύγει για να του πω. Δυστυχώς χαχααχα.

Θοδωρής

Την Παρασκευή 19:30-20:00 για καφέ να δούμε το M8 από κοντά !

Στην παραλία στο Λαγιο είναι καλά ? Αν θέλετε πείτε σε ποίο μαγαζί σας βολεύει.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Την Παρασκευή 19:30-20:00 για καφέ να δούμε το M8 από κοντά !

Στην παραλία στο Λαγιο είναι καλά ? Αν θέλετε πείτε σε ποίο μαγαζί σας βολεύει.

Μέσα εγώ. Όχι μόνο για το m8 θέλω να πάμε για καφέ να τα πούμε γιατί έχω μπλέξει. Κάθε μέρα μου τι λένε για το κινητό. Πάντως όχι πάλι δασυλιο μιας και γίνεται χαμός. Λαγιο δεν θα έχει κόσμο εκτός και αν πάμε στο daboos από πάνω.

Θοδωρής

Παιδιά εγώ Παρασκευή θα λείπω οπότε κρίμα δεν θα δω το m8 και εσάς βέβαια.

Μέσα εγώ. Όχι μόνο για το m8 θέλω να πάμε για καφέ να τα πούμε γιατί έχω μπλέξει. Κάθε μέρα μου τι λένε για το κινητό. Πάντως όχι πάλι δασυλιο μιας και γίνεται χαμός. Λαγιο δεν θα έχει κόσμο εκτός και αν πάμε στο daboos από πάνω.

Ωραία πάμε στο daboos !

Παιδιά εγώ Παρασκευή θα λείπω οπότε κρίμα δεν θα δω το m8 και εσάς βέβαια.

Οοοο και ήθελα να δοκιμάσουμε το klick στο LG και στο Samsung, την επόμενη φορά

Νατο ρε φίλε. Για αυτό στο πλαίσιο δεν το έβγαζαν. Πήγαινε στο πλαίσιο και αγόρασε τώρα μια γκουμουτσα και βαλτη μόνος σου στο τηλ και ζήτησε τους και συγγνώμη

:lol::lol: ΈΛΙΩΣΑ!! Ο ορισμός της επιστημονικής άποψης...

Πήγα με το Βασίλη τη Δευτέρα. Εντυπώσεις έχω γράψει στο επίσημο θέμα του αλλά θα τα πούμε και την Παρασκευή...

Στανταρ

Μπα κακο που σε βρηκε :( ξερεις τι θελουν αυτοι εκει ? Αλεξη ( al3x1k0 ) θελουν να τους τα πει ενα χερακι :lol:;)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πηγα σημερα και βρηκα τον Ιασονα, πιστευω να ερθει σε καποια απο της επομενες συναντησεις. Ευχαριστω για το θεμα μου :D

Εγώ προσφέρομαι απλά ενημερώστε με για να είμαι σε φόρμα... :p

Έχω φρέσκο επεισόδιο σπαρταριστό από σόνυ...

Μέσα και εγώ για αύριο. Κατά τις 8 μάλλον θα σκάσω μύτη...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3