giachtas Δημ. June 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Να πούμε από τώρα την άλλη Παρασκευή μεσημεράκι για καφέ;; Όταν λέμε την άλλη Παρασκευή, εννοούμε 13/06;. Και εγώ μέσα, έχω ρεπό. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Για τις 13/06 ναι. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Μέσα κ εγώ πιθανότατα για παρασκευή... Τώρα τι θες, να ζηλέψουμε όσοι μένουμε εδώ για δουλειά; :lol: Καλό τριήμερο και σε όποιον άλλο από αυτή την παρέα πάει. Χα χα χα χα ... Όχι ρε συ... Εγω ενημέρωσα :P Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Για πείτε ωρε παλικάρια. Εγω μόνο Πέμπτη δεν μπορώ λόγο εξεταστικής Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Παρασκευή στις 13/06 βολεύει? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 OK για Παρασκευή. Εγώ στις 15.15 μπορώ να είμαι όπου πείτε. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 OK για Παρασκευή. Εγώ στις 15.15 μπορώ να είμαι όπου πείτε. Και εγω μεσα.Εγω ψηνομαι να παμε για καφε Πλαισιο να χαζεψω λιγακι το M8 :p Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Αφήνεις G2 για M8 Θοδωρή? Πως και έτσι? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Αφήνεις G2 για M8 Θοδωρή? Πως και έτσι? Για αλλαγή. Μεταβατικό στάδιο για g3. Απλα να γυρίσω λιγάκι σε ποιότητα κατασκευής. Αυτό μου εκανε μεγάλο μπαμ οταν το είδα προχθές. Αν βρω χρήματα το πήρα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Εκτός από την κατασκευή και την μνήμη δεν νομίζω να υπάρχει και άλλος λόγος άλλωστε... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Εκτός από την κατασκευή και την μνήμη δεν νομίζω να υπάρχει και άλλος λόγος άλλωστε... Ακριβώς ασε που έχει μικρότερη οθόνη. Τεσπα θα έχουμε να λεμε στιν καφέ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Όντως... Θα εξηγηθείς την Παρασκευή :D Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. June 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Και εγω μεσα.Εγω ψηνομαι να παμε για καφε Πλαισιο να χαζεψω λιγακι το M8 :p Εάν πάμε πλαίσιο, μάλλον θα χαζεύουν όλοι οι υπόλοιποι εμάς. Ειδικά εάν βγουν και οι κινέζικες συσκευές πάνω στο τραπέζι!! Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Εάν πάμε πλαίσιο, μάλλον θα χαζεύουν όλοι οι υπόλοιποι εμάς. Ειδικά εάν βγουν και οι κινέζικες συσκευές πάνω στο τραπέζι!! Καλά συγγνώμη , έχει τραπέζια και καφέ το πλαίσιο ;;;; .Το μαγαζί ηλεκτρονικών λέμε;:blink: Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Μια τρολια έριξα χαχαχαχα. Α Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Καφέ έχουν αν δεν υπάρχει θέμα με την ορθοστασία πάμε να γίνουμε θέαμα... :p Να σας δείξω και εγώ ποιο κινητό έχω προσωρινά μέχρι να φτιαχτεί ή να αντικατασταθεί (ελπίζω) το Τ που το πήγα σήμερα το μεσημεράκι για επισκευή... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Καφέ έχουν αν δεν υπάρχει θέμα με την ορθοστασία πάμε να γίνουμε θέαμα... :p Να σας δείξω και εγώ ποιο κινητό έχω προσωρινά μέχρι να φτιαχτεί ή να αντικατασταθεί (ελπίζω) το Τ που το πήγα σήμερα το μεσημεράκι για επισκευή... πούλησε το ρε ταλαιπωρείς την Sony να πούμε! κ γω για καφέ είμαι μέσα. μαγαζί πείτε Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Θα πω και σε ενα παιδι εγω για για καφέ απο εδω γο οποίο ειναι νέος στα πράγματα λαι θελει να αλλάξει και ρομ. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 (edited) Θα πω κ γω σε έναν πρώην φαν του μήλου που κατάφερα και τον άλλαξα. Πήρε g2 Κ αυτός.. Edited June 10, 2014 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Εάν πάμε πλαίσιο, μάλλον θα χαζεύουν όλοι οι υπόλοιποι εμάς. Ειδικά εάν βγουν και οι κινέζικες συσκευές πάνω στο τραπέζι!! Να φερω τον γιγαντα ? Θα πω και σε ενα παιδι εγω για για καφέ απο εδω γο οποίο ειναι νέος στα πράγματα λαι θελει να αλλάξει και ρομ. Θοδωρη ποιο πληττωλογιο εχεις ? τελω να ατο καταβασο :p:lol::X Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Να φερω τον γιγαντα ? Θοδωρη ποιο πληττωλογιο εχεις ? τελω να ατο καταβασο :p:lol::X swiftkey ;););) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 swiftkey ;););) To swiftkey άμα του τη δώσει κάνει αυτές τις λαλακιες. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Εγω μπερδεύτηκα δεν κοιτούσα λογικά χαχαχαχα μια χαρα είναι Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Να φερω τον γιγαντα ? Θοδωρη ποιο πληττωλογιο εχεις ? τελω να ατο καταβασο :p:lol::X Μην ξεχάσεις να προσθέσεις το αξεσουάρ που το κάνει ρακέτα... :p πούλησε το ρε ταλαιπωρείς την Sony να πούμε! κ γω για καφέ είμαι μέσα. μαγαζί πείτε ντρέπομαι να το πουλήσω πραγματικά... θα επιμείνω να πάρω το z αυτή τη φορά να τελειώνουμε... λέω να πάμε πάλι εκεί που είχαμε πάει την προηγούμενη φορά (δεν θυμάμαι τώρα όνομα μαγαζιού). ήταν πολύ ωραία χαλάλι το ιδροκόπημα. κατά τις 15:30 καλά είναι;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 (edited) Φάρο? 10 χαρακτήρες ρε myphone :p Edited June 11, 2014 by impreza_sti Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts