tpal Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Φίλε εγώ θα λείπω αυτό το ΣΚ αλλά μην σας σταματάω εγώ .Κανονίστε και θα έλθω μια άλλη φορά. Ναι οκ. Δεν είναι τίποτα σίγουρο ακόμα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Φίλε εγώ θα λείπω αυτό το ΣΚ αλλά μην σας σταματάω εγώ .Κανονίστε και θα έλθω μια άλλη φορά. Δε γίνεται να λείπει ο δάσκαλος, ειδικά εαν έρθει και ο Αλεξ.:) Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiffos Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Θαναση το C3 τι λεει(καλοδουλευτο κιολας) γιατι μου φαινεται αρκετα VFM... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Θαναση το C3 τι λεει(καλοδουλευτο κιολας) γιατι μου φαινεται αρκετα VFM... Έλα φίλε , δες από το ποστ μου και τα υπόλοιπα που γράψαμε από κάτω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5361227#post5361227 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Δημητρη δες το BlackBerry Z3 “Jakarta” που σου ελεγα Αντωνη παρελαβα το sony smartwatch, δες αν μπορεις το βιντεο και πες μου αν κανει και σε εσενα θορυβο το πλαινο πληκρο Ευχαριστω Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Δημητρη δες το BlackBerry Z3 “Jakarta” που σου ελεγα Αντωνη παρελαβα το sony smartwatch, δες αν μπορεις το βιντεο και πες μου αν κανει και σε εσενα θορυβο το πλαινο πληκρο Ευχαριστω Κάνει θόρυβο σαν κλικ. Όχι έτσι όπως τον ακούω σε εσένα Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Κάνει θόρυβο σαν κλικ. Όχι έτσι όπως τον ακούω σε εσένα Στο βίντεο δεν πατάω το πλαϊνο απλά το ακουμπάω απαλά, τώρα που το ξανά τσεκάρω βλέπω ότι έχει "κενό" το πλήκτρο και για αυτό έχω αυτόν τον θόρυβο. Ρώτησα και στο τοπικ και ένας που μου απάντησε γράφει ότι έτσι κάνει και σε αυτόν http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=384198&page=2 Δεν ξέρω τι να πω.... Ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Θανάση απάντησα στο δικό του νήμα Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Τελικά παιδιά για πότε το βλέπετε να κανονίζουμε;; Κυριακή μεσημεράκι-απόγευμα είναι καλά πιστεύω, όπως την άλλη φορά. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Τελικά παιδιά για πότε το βλέπετε να κανονίζουμε;; Κυριακή μεσημεράκι-απόγευμα είναι καλά πιστεύω, όπως την άλλη φορά. Θα τα πούμε απο σήμερα να κανονίσουμε μήπως και είμαστε άτομα. Αν έχει καλο καιρό εγω το ψηνω για κανενα ουζο ή κατι παρόμοιο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Πιθανότατα (70% :P ) θα είμαι μέσα για Κυριακή μεσημεράκι-απόγευμα... Ωραίο και το ουζάκι :D Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Για Κυριακή απόγευμα είναι καλά ένα θεατράκι κάτω για ούζο κατά τις 5,6 τι λέτε; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Για Κυριακή απόγευμα είναι καλά ένα θεατράκι κάτω για ούζο κατά τις 5,6 τι λέτε; Θεατράκι Κυριακή απόγευμα θα ειναι πήχτρα. Καλύτερα στα επάνω ναυπηγείο κλπ ή και φάρο ακομα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Για φάρο είμαι μέσα ! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Και στο φαρο χαμος θα γινεται, οικογενειες με παιδια Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiffos Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Μπορουμε να παμε και στο ποκο-ποκο στον πελεκανο που δεν μαζευει και πολυ κοσμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Μπορουμε να παμε και στο ποκο-ποκο στον πελεκανο που δεν μαζευει και πολυ κοσμο... Αν εχει καλο καιρο αυριο το μεσημερι ακομα και το ποκο θα ειναι γεματο. Παντος μπορουμε να ''δοκιμασουμε'' στην παραλιακη, ξεκιναμε απο θεατρακι > ποκο > λαγιο Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Οπότε και για σήμερα άκυρο... Μήπως μέχρι αύριο να αποφασίσουμε για να είμαστε σίγουροι;; Προσωπικά προτείνω καφεδάκι κοντά σε θάλασσα. Οπότε μάλλον για θεατράκι μας βλέπω... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Εγώ από Τρίτη και μετά απογευματάκια θα είμαι μέσα κατά πάσα πιθανότητα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. May 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Και εγώ, Δευτέρα δουλεύω απόγευμα και μετά μέχρι το Σάββατο πρωί, οπότε είμαι ελεύθερος (ελεύθερος τρόπος του λέγειν) τα απογεύματα. Και επειδή μπαίνει σιγά σιγά καλοκαιράκι, οι παραλιακές καφετέριες είναι ότι πρέπει. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Την Τρίτη που μας έρχεται Πάμε λαγιο θεατράκι;κατά τις 5.30; ψήνετε; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 (edited) Ξέχασα για ούζο κ μάσα είπαμε οπότε να το κάνουμε κατά τις 6.30 θεατράκι;Στο ναυπηγείο πάνω απ το δρόμο;πείτε κ σεις μαγαζιά Edited May 4, 2014 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Παμε οπου να ναι και για οτι να ναι. :p Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Εμείς θα πάμε καφέ στις 6 περίπου λαγιο θεατράκι ,οποιος μπορεί έρχεται Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Εμείς θα πάμε καφέ στις 6 περίπου λαγιο θεατράκι ,οποιος μπορεί έρχεται Για τρίτη μιλάς; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts