Jump to content

POMP C6

Κοινοποίηση

Recommended Posts

το έχει πάρει τελικά κανένας;

έχει βγει και το C6s.

το έχει πάρει τελικά κανένας;

έχει βγει και το C6s.

http://www.1949deal.com/pomp-c6s-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-2-smartphone-2gb-ram-32gb-rom-5-5-inch-fhd-screen-nfc-otg-mhl-yellow.html

https://www.coolicool.com/pomp-c6-mtk6589t-quad-core-15ghz-android-42-55-inch-3g-mobile-phone-dual-sim-dual-standby-dual-c-g-32578

και με κουπόνι στα 209,99 usd

Επειδή θέλω να το παραγγείλω, ξέρετε αν το coolicool το δηλώνει για χαμηλότερου κόστος συσκευή και αν έχει τπτ εξτρά χρεώσεις;

Tο παρέλαβα το κινητό.

Μου άρεσε πολύ. Δε μπορώ να το συγκρίνω με κανένα από τα Doogee που πέρασαν από τα χέρια μου (DG2014 και PIXELS).

Πολύ στιβαρό, καταπληκτική οθόνη, μπαταρία επαρκής για 2 μέρες με καλή χρήση.

Αυτό που με άφησε άφωνο ήταν τα ακουστικά που παρέχονται μαζί με το κινητό! Είναι καταπληκτικά! Δεν δοκίμασα να ακούσω δυνατά μουσική με το κινητό, αλλά μόλις τα έβαλα στον υπολογιστή σε δυνατή ένταση η ποιότητα ήταν καταπληκτική!!!

Αυτά τα ολίγα. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το gps.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα
free yourself

• 2 weeks later...

Συγνώμη για το repost, αλλά μήπως το έχει παραλάβει κάποιος ακόμα και θα μπορούσε να βοηθήσει σε κάτι που χρειάζομαι σχετικά με το μενού;

Ευχαριστώ.

free yourself

• 2 months later...

Εγω το πηρα πριν ενα μηνα που το βγαλανε μισοτιμης ,137 δολλαρια δηλαδη, για ξεστοκαρισμα και μπορω να πω πως ειναι εκπληκτικο τηλέφωνο :D

Βρηκα και CWM και μερικές καλές ROM και τωρα το έχω με Miui 4.4.25 και δουλευει τέλεια

My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect:

Pocophone F1 6/128 Gb

• 2 weeks later...

παιδια εχω προβλημα με το κινητο.

το εχω παρει εδω και 2 βδομαδες και ξαφνικα σημερα ενω η μπαταρια του ηταν φορτισμενη μου εσβησε και δεν αναβει με τιποτα

ειναι νεκρο

γνωριζει κανεις τι εχει γινει?

καλησπερα

ειμαι κατοχος ενος pomp c6 2 εβδομαδων

απο προχθες μου εσβησε ξαφνικα και δεν ξανα αναβει. ειναι σαν νεκρο

υπαρχει κατι που μπορω να κανω ή το στελνω πισω στην κινα γιατι ειναι μεσα στην εγγυηση?

ευχαριστω

Κανενας δεν μπορει να σου πει τι εγινε αλλα κανε το εξης , βαλτο τωρα να φορτισει και δες αν βγαζει το logo POMP και μετα δειχνει μια μπαταρια... Αν δεν το κανει τοτε κρατα πατημενο για πανω απο 20" το Power button Και πες μου τι εγινε... Απο που το αγορασες αν επιτρεπεται??

My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect:

Pocophone F1 6/128 Gb

ναι αδερφε

βασικα ηταν φορτισμενο και παγωσε η οθονη για 10 δευτερα και μετα εσβησε

απο τοτε δεν ξανα αναψε

το εβαλα μια ολοκληρη μερα για φορτιση και παλι τιποτα

ειναι τελειως νεκρο

Να υποθεσω οταν το βαζεις για φορτιση δεν ανταποκρινεται.ειμαι απο κινητο,οταν παω σπιτι θα το παλεψουμε,ισως βγαλουμε ακρη..

Και εμένα μου συνέβει αυτό.

Όμως το κινητό και το touchscreen λειτουργούσε κανονικά γιατί μπορούσα να βάλω μουσική, να με πάρουν τηλ. κα. Απλά σαν να είχε καεί μόνο η οθόνη. Φαινόταν ένα φως όποτε πατούσα το κουμπί λειτουργίας.

Κανονικά είναι εντός εγγύησης. Από που το πήρες;

Πρέπει να το στείλεις πίσω - δυστυχώς...

Και επιπλέον ούτε back-up δεν μπορείς να πάρεις...

ΥΓ. Μου το έκανε και εμένα ακριβώς στις 2 εβδομάδες!

free yourself

Ακουστε και τα δικα μου!! Αγορασα το pomp c6 απο το Pandawill γιατι το εβγαλε σε προσφορα 115 ευρω! Ηρθε ανοιξα την συσκευασια πατησα το κουμπι να ανοιξει εδειξε το λογοτυπο εφαγε το πρωτο κολημα,εκανε επανεκινηση ανοιξε για πρωτη φορα αφου εφαγα μεγαλο ξενερωμα!!!! Μετα ετρωγε κιαλλα κοληματα εκανε μονο του επανεκινησεις,οταν το αφηνα standby και πατουσα το κουμπι για να ανοιξει το κινητο ηταν σβηστο!!! μετα απο μερικες ακομα επανεκινησεις το κινητο δεν ξαναανοιξε ποτε!!!! Γενικα το κινητο αντεξε 3 ωρες απο το ανοιγμα της συσκευασιας....!! Τους εστειλα email και το εστειλα πισω στην κινα για να μου το φτιαξουνε!Προχθες εφτασε το παραλαβανε και τωρα περιμενω να δω τι θα γινει....!!! Μεγαλη ξενερωσια παιδες!! Και να δουμε ΑΝ θα γινει και ποσο καιρο θα τραβηξει αυτο.....και αν μου το στειλουν παλι και χαλασει σε 2 μερες??? Πεταξαν τα 115 ευρουλακια.........!!!

Ακουστε και τα δικα μου!! Αγορασα το pomp c6 απο το Pandawill γιατι το εβγαλε σε προσφορα 115 ευρω! Ηρθε ανοιξα την συσκευασια πατησα το κουμπι να ανοιξει εδειξε το λογοτυπο εφαγε το πρωτο κολημα,εκανε επανεκινηση ανοιξε για πρωτη φορα αφου εφαγα μεγαλο ξενερωμα!!!! Μετα ετρωγε κιαλλα κοληματα εκανε μονο του επανεκινησεις,οταν το αφηνα standby και πατουσα το κουμπι για να ανοιξει το κινητο ηταν σβηστο!!! μετα απο μερικες ακομα επανεκινησεις το κινητο δεν ξαναανοιξε ποτε!!!! Γενικα το κινητο αντεξε 3 ωρες απο το ανοιγμα της συσκευασιας....!! Τους εστειλα email και το εστειλα πισω στην κινα για να μου το φτιαξουνε!Προχθες εφτασε το παραλαβανε και τωρα περιμενω να δω τι θα γινει....!!! Μεγαλη ξενερωσια παιδες!! Και να δουμε ΑΝ θα γινει και ποσο καιρο θα τραβηξει αυτο.....και αν μου το στειλουν παλι και χαλασει σε 2 μερες??? Πεταξαν τα 115 ευρουλακια.........!!!

και εσυ διαλεξες το πιο αχρηστο κινητο απο το πιο αχρηστο καταστημα. 2 στα 2..

• Administrators

Κάνε dispute στο paypal (αν προλαβαίνεις) για να πάρεις τα χρήματα σου πίσω και να πας σε κάτι άλλο.

Modpic.gif

Κάνε dispute στο paypal (αν προλαβαίνεις) για να πάρεις τα χρήματα σου πίσω και να πας σε κάτι άλλο.

Δυστυχως εχουν περασει οι 45 μερες επρεπε να το κανω πιο μπροστα αλλα νομιζω οτι το paypal εχει σχεση ως που να φτασει το πακετο.Μετα απο εκει νομιζω οτι εχει να κανει η εγγυηση.Σημερα μου εστειλαν email απο pandawill και ειπαν οτι θα παρει 3-5 εβδομαδες ολο αυτο...:(((((

• Administrators
Όχι, το paypal σε καλύπτει και για defective συσκευή. Αν για παράδειγμα σου στείλουν τούβλο αντί για κινητό δεν μπορείς να κάνεις dispute; Anyway, αυτή η συζήτηση δεν αφορά το παρόν θέμα. Στη περίπτωσή σου τώρα... απλά θα πρέπει να εξοπλιστείς με υπομονή.

Modpic.gif

• 1 month later...
υπάρχει κανένας οδηγός πουθενά για ρομ, ρεκοβερι και άλλες τέτοιες τροποποιήσεις? θέλω να βρω και να βάλω καμία καλή ρομ

• 3 weeks later...

καλησπερα

υπαρχει κατι που μπορω να κανω ή το στελνω πισω στην κινα γιατι ειναι μεσα στην εγγυηση?

ευχαριστω .ΜΙΠΟς ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΒΡΩ ΠΛΑΚΕΤΑ

καλησπερα

ευχαριστω .ΜΙΠΟς ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΒΡΩ ΠΛΑΚΕΤΑ

Γεια σου φιλε.αν διαβασεις λιγο πιο επανω το επαθα κιεγω αλλα την πρωτη μερα που ηρθε.το εστειλα πισω και τελικα αφου περιμενα καποιες εβδομαδες τελικα το κινητο δεν εγινε.πηρα αλλο τελικα δεν εχασα τα λεφτα μου εβαλα απλα την διαφορα γιατι το αλλο ητανε 15 δολαρια πιο ακριβο.αποτι καταλαβα το pomp c6 ειχε ελατοματικες παρτιδες.μην το παλευεις δεν θα γινει και μην προσπαθησεις να το ανοιξεις γιατι θα χαθει η εγγυηση.ΣΤΕΙΛΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ και ζητα η τα λεφτα σου πισω η να παρεις ενα αλλο στη θεση του!!

• 3 months later...
Αξιζει τελικα η αγορα του POMP C6S και τι ξερουμε για αυτο;

Με μια λέξη... Όχι :p

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Γιατι τι προβληματα βγαζει;

Ο επεξεργαστής του είναι για σφαλιάρες σαν υλοποίηση. Καλύτερα να κοιτάξεις ένα πιο νέο κινητό. Συν ότι έχει μείνει σε ένα αρχαίο Android version.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Για μενα που το εχω θα πω οτι ειναι απιστευτο τηλεφωνο.. το design που εχει (ειχε φτιαχτει πριν απο 2 χρονια) ειναι αυτο που χρησιμοποιουν ολοι τωρα αλλα αμα ειναι να δωσεις 100 ευρω παρε κανενα πιο καινουριο τεχνολογικα, η αληθεια ειναι οτι εχει ξεπεραστει η τεχνολογια του... Εχουν βγει πολλα 5,5" πλεον αν αυτο ειναι το κριτιριο σου ( πριν ενα χρονο που το πηρα εγω δεν υπηρχαν και πολλα ), 64bit για να βαλεις και Android 5 , 4g κλπ κλπ ( αμα θες σου προτεινω και καποια συσκευή) :)

Pocophone F1 6/128 Gb

Το C6S το είχα για ένα διάστημα (περίπου τρεις μήνες). Οι εντυπώσεις μου ήταν άριστες. Οι ποιότητα κατασκευής και λειτουργίας του είναι αντίστοιχη των καλών επωνύμων και όχι των κινέζικων της σειράς.

Εντάξει, για τα σημερινά δεδομένα ο επεξεργαστής του είναι λίγο παρωχημένος και δεν έχει 4G, αλλά αν βρεθεί σε καλή τιμή, θεωρώ ότι αξίζει.