Jump to content

alexander123

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alexander123

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

alexander123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Παιδια ειχα πολλα προβληματα με το κινητο.ειχα βαλει την ρομ στο πρωτο ποστ! δεν κατεβαζε το googleplay δεν ειχε ελληνικα και πολλα αλλα κοληματα.Εβαλα αυτη τη ρομ και ειδα προς το παρων ασπρη μερα δουλευουν ολα τελεια. http://www.needrom.com/download/cuoco92-1611-3-5-vibeui/
  2. Ευχαριστω εβαλα την ρομ που εχει στο αρχικο ποστ εκανα ρουτ ολα καλα στην αρχη δεν μου αναγνοριζε την συσκευη βρηκα καποιους αλλους driver και εκανα flash με το tablet 8.1 windows. Αλλα η ρομ αυτη εχει μονο κινεζικα και αγγλικα μπορεις να μου στειλεις καποια να περασω καλη με ελληνικο μενου? ευχαριστω για την βοηθεια!!
  3. Δηλαδη να ξεκινησω τον οδηγο απο εδω και κατω? (Βάλτε τα αρχεία "gapps-du-flounder-arm64-20150331-signed.zip" και "K3_Note_ROOT_SuperSU-Pro-v2.46.zip" στον κεντρικό φάκελο του κινητού (Lenovo K3 Note/Built-in Storage). Ύστερα, κλείστε το κινητό και μπείτε πάλι στο flashtool.............. κ.τ.λ?
  4. Παιδια εχω τη συσκευη με android 5.1 VIBEUI_V2.8_1535_5.128.1_ST_K50-T5 εχω δοκιμασει ολα τα προγραμματα iroot/kingroot κ.α δεν εγινε root απετυχε σε ολα.θα μου πειτε οτι στην πρωτη σελιδα υπαρχει οδηγος γιαυτο οκ αλλα ο οδηγος ειμαι μαζι με flash rom και με μπερδευει. Εγω θελω να το κανω ΜΟΝΟ ροοτ να βαλω το superuser χωρις να αλλαξω rom. Υπαρχει καποιος καθαρος οδηγος αποκλειστικα για root? ευχαριστω θα ηθελα την βοηθεια σας!!
  5. μπορειτε να μου στειλετε ενα καλο λινκ με οδηγιες για να το κανω root? λεω να μην αλαξω ακομα ρομ να το κανω root πρωτα για να σβησω καποια προγραμματα να δω πως θα παει!
  6. Γεια σας παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας!!! σημερα παρελαβα απο banggood το lenovo k3 note me android 5.1 το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να μπω στο μενου για να απεγκαταστησω προγραματα η να τα μεταφερω στην sd. παω ρυθμισεις/αποθηκευτικος χωρος/Εφαρμογες και οταν το παταω μου γραφει οτι δεν ειναι δυνατη η εκιννηση της εφαρμογης. Τι μπορω να κανω για αυτο??
  7. Γεια σου φιλε.αν διαβασεις λιγο πιο επανω το επαθα κιεγω αλλα την πρωτη μερα που ηρθε.το εστειλα πισω και τελικα αφου περιμενα καποιες εβδομαδες τελικα το κινητο δεν εγινε.πηρα αλλο τελικα δεν εχασα τα λεφτα μου εβαλα απλα την διαφορα γιατι το αλλο ητανε 15 δολαρια πιο ακριβο.αποτι καταλαβα το pomp c6 ειχε ελατοματικες παρτιδες.μην το παλευεις δεν θα γινει και μην προσπαθησεις να το ανοιξεις γιατι θα χαθει η εγγυηση.ΣΤΕΙΛΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ και ζητα η τα λεφτα σου πισω η να παρεις ενα αλλο στη θεση του!!
  8. Δυστυχως εχουν περασει οι 45 μερες επρεπε να το κανω πιο μπροστα αλλα νομιζω οτι το paypal εχει σχεση ως που να φτασει το πακετο.Μετα απο εκει νομιζω οτι εχει να κανει η εγγυηση.Σημερα μου εστειλαν email απο pandawill και ειπαν οτι θα παρει 3-5 εβδομαδες ολο αυτο...:(((((
  9. Ακουστε και τα δικα μου!! Αγορασα το pomp c6 απο το Pandawill γιατι το εβγαλε σε προσφορα 115 ευρω! Ηρθε ανοιξα την συσκευασια πατησα το κουμπι να ανοιξει εδειξε το λογοτυπο εφαγε το πρωτο κολημα,εκανε επανεκινηση ανοιξε για πρωτη φορα αφου εφαγα μεγαλο ξενερωμα!!!! Μετα ετρωγε κιαλλα κοληματα εκανε μονο του επανεκινησεις,οταν το αφηνα standby και πατουσα το κουμπι για να ανοιξει το κινητο ηταν σβηστο!!! μετα απο μερικες ακομα επανεκινησεις το κινητο δεν ξαναανοιξε ποτε!!!! Γενικα το κινητο αντεξε 3 ωρες απο το ανοιγμα της συσκευασιας....!! Τους εστειλα email και το εστειλα πισω στην κινα για να μου το φτιαξουνε!Προχθες εφτασε το παραλαβανε και τωρα περιμενω να δω τι θα γινει....!!! Μεγαλη ξενερωσια παιδες!! Και να δουμε ΑΝ θα γινει και ποσο καιρο θα τραβηξει αυτο.....και αν μου το στειλουν παλι και χαλασει σε 2 μερες??? Πεταξαν τα 115 ευρουλακια.........!!!
  10. Ευχαριστω για την απαντηση παναγιωτη! Επειδη προσωπικα δε με ενδιαφερει πολυ το 3g ,μαρεσει το κινητο ποιο πολυ για το design που ειναι λεπτο.οταν λες δεν δουλευει στα ελληνικα δικτυα ενοεις μονο για το 3g?κλησεις μπορω να κανω κανονικα και επισης να το δουλευω με 2g?
  11. παιδια θελω να παραγγειλω το Lenovo golden warrior s8!! το εχει κανεις μπορει να μου πει αν ειναι καλο γενικα? απο οθονη, αν κολαει, το gps αν δουλευει καλα, και απο καμερα πως τα παει?? ευχαριστω!!!!
  12. alexander123

    Honor 3C

    Παιδια θελω να σας ρωτησω επειδη εχω μπερδευτει με τοσα ποστ και αλλαγες ρομ και τετοια!!!!θελω να παραγγειλω το τηλεφωνο απο pandawille το οποιο ειναι στην εκδοση Η30-L02 και με ελλινικο μενου!! θα εχω καποιο προβλημα και θα πρεπει να αλλαξω ρομ?η καμερα θα ειναι 8mp? το gps δουλευει καλα? αν μπορει καποιος plz ας μου απαντησει!! ευχαριστω!!
×
×
  • Create New...