xenos Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Θέλεις αυτό το πρόγραμμα (6,1 MB) http://www.sonyericsson.com/downloads/Image_Editor1.10.0.zip thanks...... :rolleyes: Τι εννοείς δε φαίνονται καλά; Δεν εχουν την ευκρινεια που ειχαν οταν τις εστελνα στο Τ610 μεσω του image editor... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Aν δεν καταλαβες εγω εχω το κ500 Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Aν δεν καταλαβες εγω εχω το κ500 Μα και το K500 έχει WAP 2.0 Browser. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 ΟΚ εγινε δεν το γνωριζα οτι ειναι το ιδιο Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Να σου πω, ότι εγώ στις ρυθμίσεις, δεν έσβησα τίποτα Gateway addresses, απλά όρισα τον τύπο WAP ως Http και δούλεψε μια χαρά. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maintanos Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Συγγνώμη εάν έχει ειπωθεί ξανά , θα ήθελα να ρωτήσω επειδή σκεφτομαι να αγοράσω το κ500 , αν είναι συμβατό με όλες τις java εφαρμογές για κ700 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skid Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Παιδιά καταρχήν sorry εάν έχει ήδη απαντηθεί,έκανα search αλλά δεν βρήκα τίποτα.Σκέφτομαι να πάρω το f500i Voda Live.Αυτή η έκδοση Live δέχεται themes ή μόνο το K500 παίρνει;Βαρέθηκα το κοκκινό-ασπρο μενού της Voda. Thanx!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skid Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Κανείς ρε παιδια; :cry: Αύριο πρωί-πρωί θα πρέπει τους ζητήσω κάτι :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Υπάρχει καμιά θήκη για το k500 (θήκη μόνιμη, με διαφανές κάλυμμα ώστε να μη χρειάζεται να βγάζουμε το κινητό για να μιλήσουμε); Και αν όχι, τι προτείνετε για θήκη προστασίας (από αυτές που απλώς χρησιμέυουν για τη φύλαξη του κινητού); Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skid Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Τελικά πήρα το K700i:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maintanos Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 ki egw auto ekana simera :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skid Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Άιντε καλορύζικο maintane.Καλό φαίνεται,ευτυχώς που αλλάζει themes γιατί είχα σκυλοβαρεθεί τα χρώματα του Live. :w00t: Πάντως από μια γρήγορη ματιά που του έριξα, η οθόνη δεν συγκρίνεται με τίποτα με αυτή του GX20. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qqqqqaa Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Πήγα στη TIM να το αγοράσω λόγω επιδότισης και μου είπαν πως σταμάτησε η παραγωγή του εδώ και 3 εβδομάδες,το ίδιο και στο Γερμανό και ότι θα βγει σε λίγο καιρό το Κ508.Τι να κάνω τώρα που θέλω να αγοράσω κινητό με 150ευρώ περίπου;Τι μου προτείνετε; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qqqqqaa Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Πήγα στη TIM να το αγοράσω λόγω επιδότισης και μου είπαν πως σταμάτησε η παραγωγή του εδώ και 3 εβδομάδες,το ίδιο και στο Γερμανό και ότι θα βγει σε λίγο καιρό το Κ508.Τι να κάνω τώρα που θέλω να αγοράσω κινητό με 150ευρώ περίπου;Τι μου προτείνετε; :( Ρε παιδιά τελικά το Κ500i βγήκε σκάρτο και το σταματήσανε; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftfoot Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Γεια σας παιδια! Εχτες πειγα στην ΤΙΜ και δεν δινουν το Κ500i πλεον.Καταργειθηκε μου ειπανεκ αι στη θεση του ειχανε το Κ300i το οποιο και πειρα τσαμπα λογω επιδοτησης της αδελφης μου. Το κινητο ειναι ειδιο λενε με το Κ500i.Διαφερει μονο στο παρουσιαστικο. Ερώτηση:Πως μπορω να βαω ενα mp3 απο το computer στο κινητο; Με υπερυθρες γινεται; Ερωτηση 2: Μπαινει για ηχος κλησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftfoot Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 δεν ξερει κανεις να μου πει; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Ερώτηση:Πως μπορω να βαω ενα mp3 απο το computer στο κινητο; Με υπερυθρες γινεται; Ερωτηση 2: Μπαινει για ηχος κλησης; 1)Γινεται με υπερυθρες.Συνδες το κινητο στον υπολογιστη, πατας δεξι κλικ πανω στον ηχο , αποστολι προς-->κοντινο υπολογιστη(ή κατι τετειο). 2)Στο κ500 που εχω μπαινει. Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Γεια σας παιδια! Εχτες πειγα στην ΤΙΜ και δεν δινουν το Κ500i πλεον.Καταργειθηκε μου ειπανεκ αι στη θεση του ειχανε το Κ300i το οποιο και πειρα τσαμπα λογω επιδοτησης της αδελφης μου. Το κινητο ειναι ειδιο λενε με το Κ500i.Διαφερει μονο στο παρουσιαστικο. Ερώτηση:Πως μπορω να βαω ενα mp3 απο το computer στο κινητο; Με υπερυθρες γινεται; Ερωτηση 2: Μπαινει για ηχος κλησης; Νομίζω ότι έχει χειρότερη οθόνη από το K500. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftfoot Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 1)Γινεται με υπερυθρες.Συνδες το κινητο στον υπολογιστη, πατας δεξι κλικ πανω στον ηχο , αποστολι προς-->κοντινο υπολογιστη(ή κατι τετειο). 2)Στο κ500 που εχω μπαινει. pws to syndeeis? me usb devise? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimagg Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Χρησιμοποιώ το πρόγραμμα FMA αλλά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δω τα αρχεία του κινητού. Π.χ. θέλω να γράψω ένα μήνυμα και να το σώσω στα πρόχειρα του κινητού και ενώ στον υπολογιστή μου το δείχνει δεν το αποθηκεύει τελικά στο κινητό. Έχει καμία περίεργη ρύθμιση; Αν ξέρει κανείς να μου πει Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftfoot Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 Tι ειναι το FMA; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Παιδια με το non live Τ610 εμπαινα στο vodafone live με το Κ500 μπορω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Πως μπορω να μεταφερω ολα τα στοιχεια απο το κινητο μου στον υπολογιστη (μηνυματα κυριως και επαφες) ωστε να μπορω να τα ξαναπερασω στο κινητο οποτε θελω? (κ500) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DriftMan Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 παιδια καλημερα χθες πηρα το k500i εμεινα εντηποσιασμενος η καμερα ειναι σχετηκα ικανοποιητηκη αν και η μ\καμερα τοθ sumsung E700 που ειχα ηταν καλυτερης ποιοτητας στα Pixels!εχει πολ καλες λειτουργιες το κ500ι και πολυ ομορφο design!ακομα δεν το εχω συνδερση με το pc για να δω περετερω λειτουργιες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DriftMan Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 φιλε xenoς κατεωασε τη σουιτα του Κ500ι απο το σιτε της sony-ericsson!και θα εισαι οκ :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts